Jump to content

Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)

StratosGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ρε παιδιά βοήθεια όποιος μπορεί.

Είμαι με πολωνική και ο knox δεν έχει γράψει

Στο ξεκάρφωτο ξεκίνησε τις επανεκκινήσεις

Τι να κάνω?

Δεν προλαβαίνει να φτάσει στην οθόνη κλειδώματος και κάνει ρεσταρτ.

Τι να του κάνω?????

Σου ήρθε μήνυμα για αναβάθμιση; Αν ναι την έκανες;

Δοκίμασε να βγάλεις την μπαταρία για λίγο.

Αλλιώς wipe cache ή στην χειρότερη wipe data (χάνεις εφαρμογές και ρυθμίσεις) και αν συνεχιστεί να το πας στο service.

Edited by kouros17

Σου ήρθε μήνυμα για αναβάθμιση; Αν ναι την έκανες;

Δοκίμασε να βγάλεις την μπαταρία για λίγο.

Αλλιώς hard reset ή να το πας για service αν συνεχίζεται.

Όχι δεν μου ήρθε κάποια αναβάθμιση.

Με την μπαταρία το δοκίμασα αλλά τίποτε

Προχωρώ σε hard reset kai βλέπουμε.

Το σετάρω πάλι απο την αρχή.

Γιατί το έκανε αυτό?

Μπορεί να ευθύνεται εφαρμογή?

Το τελευταία update ήταν το πρωί και απο την εφαρμογή rantastic. Υπάρχει περίπτωση μαι εφαρμογή να δημιουργήσει τέτοιο πρόβλημα?

Edited by agriniopk

Γιατί το έκανε αυτό?

Μπορεί να ευθύνεται εφαρμογή?

Το τελευταία update ήταν το πρωί και απο την εφαρμογή rantastic. Υπάρχει περίπτωση μαι εφαρμογή να δημιουργήσει τέτοιο πρόβλημα?

Συνήθως μια εφαρμογή το κάνει, ή κάποιο widget. Αλλά είναι δύσκολο να εντοπίσεις ποια/ποιο ακριβώς είναι αυτό. Αν οι επανεκκινήσεις άρχισαν μετά την εγκατάσταση αυτής της εφαρμογής λογικά φταίει αυτήν, αλλά και πάλι δεν είναι σίγουρο.

Γειά σας παιδιά μια ερώτηση θέλω να κάνω. Πριν κάνα δυο μέρες μιλούσα κανονικά στο τηλέφωνο και ηθελα να δω τι ώρα είναι έτσι το πήρα από το αυτί μου αλλά δεν άναψε η οθόνη. Πατάω το κεντρικό πλήκτρο και άναψε κανονικά. Σήμερα το έδωσα σημασία γιατί δεν μου βγάζει νόημα. Μπορεί να έπαθε κάτι ο proximity sensor ή μπορώ να το κάνω κάπως reset? Στο τεστ *#0*# στο μενού sensor με το που περάσω το χέρι μου από πάνω γίνεται πράσινη η οθόνη και δεν σταματάει η δόνηση.. Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων..

Edit

Τελικά βρήκα τι έγινε πριν λίγες μέρες.. Άλλαξα θήκη.. Με το που έβγαλα τη θήκη δούλεψε κανονικά.. Θα κόψω λιγάκι τη θήκη για να μπορεί να δουλεύει σωστά..

Edited by Rollman
The quieter you become, the more you are able to hear...

παιδιά χρειάζομαι βοήθεια. Έκανα αναβάθμιση μέσω odin στη lolipop. H αναβάθμιση έγινε με επιτυχία, υποτίθεται. Μετά την αναβάθμιση μου βγάζει μήνυμα ότι η εφαρμογή τηλέφωνο δεν έχει εγκατασταθεί. και δεν έχω τηλέφωνο. έβαλα την πολωνική Ρομ. Τι μπορώ να κάνω για να επιλύσω το πρόβλημα
Κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μέσα από το μενού και ξαναπερνάς τη ρομ.

Κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μέσα από το μενού και ξαναπερνάς τη ρομ.

φίλε σε ευχαριστω για την απαντηση σου. δεν χρειασηκε να κανω κατι τετοιο. αντικατεστησα τη συντομευση του τηλεφωνου με αυτη απο τις εφαρμογες και το προβλημα λυθηκε. παρεπιπτοντως δοκιμασα για πρωτη φορα φλασαρισμα ρομ και ευτυχώς πηγαν ολα καλα. το τηλεφωνο μεχρι στιγμής λειτουργει καλα. και σιγουρα η lolipop ειναι σαφως καλυτερη.

Παιδια εδω αρκετες μερες σε ασχετους χρονους μου βγαζει στην οθονη ενα μηνυμα failed to initialize camera και μετα η καμερα δεν δουλευει μονο με επανεκινηση στρωνει.Γνωριζει κανεις κατι?

Στο μεταξύ πρέπει να έχουμε θέμα με το Bluetooth!

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB

Παιδια εδω αρκετες μερες σε ασχετους χρονους μου βγαζει στην οθονη ενα μηνυμα failed to initialize camera και μετα η καμερα δεν δουλευει μονο με επανεκινηση στρωνει.Γνωριζει κανεις κατι?
Λογικά είσαι με KK οπότε πέταξε το viber.

Ισχυει οπως εχει αναφερθει και απο πολλους αλλους αλλα δεν ειναι και απαραιτητο οτι φταιει αυτο κ μονον αυτο. Πχ εγω με KK δεν ειχα ποτε αντιστοιχο προβλημα με το Viber

----- προσθήκη μηνύματος 34 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εχουμε και απο αυτο.... Tragic...;)

Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something.

Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας.

Ναι με Κκ ειμαι και εχω viber.Οποτε δεν μπορω να κανω κατι ε?Μονο να περασω την πωλονικη λολιποπ?

Κάτι παίζει. Με το pebble steel, δυσκολεύεται να επανασυνδεθεί αυτόματα, αν χαθεί η σύνδεση. Θέλει χειροκίνητη επανασύνδεση.

Ελπίζω γρήγορα να φτιαχτεί, γιατί έχω φτάσει να εξαρτώμαι αρκετά από το ρολόι για τις ειδοποιήσεις.

Εβαλα την πολωνική πάνω από την 4.4, χωρίς wipe.

Ολα (πέρα από το ΒΤ) δουλεύουν σωστά και γρήγορα, με μόνο παράπονο τη μπαταρία.

Εχω ταξίδια το επόμενο διάστημα και δεν έχω χρόνο/διάθεση να κάνω full wipe τώρα. Θα γίνει καποια στιγμή, πιθανότατα όταν βγεί η "μαμά" lollipop για την χώρα του κινητού μου. Ελπίζω μέχρι τότε να έχουν στρώσει όλα τα πράγματα.

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Είμαι με Πολωνική lolipop

Έχω κρασάρισμα του κινητού (Επαναλαμβανόμενα restart) και δεν μπορώ να βρώ αν οφείλετε σε κάποια εφαρμογή αλλά όλες όσες έχω και χρησιμοποιώ τις θέλω.

Άρα μονόδρομος να πάω σε 4.4.2 όπου δεν είχα κανένα πρόβλημα (για να διαπιστώσω αν έχω πρόβλημα σε επίπεδο συσκευής και δεν οφείλετε σε εφαρμογή και κάποιο update)

Άρα για να γυρίσω σε 4.4.2 (την ελληνική ή την ιταλική που είναι και το κινητό)

1) Γίνεται ?

2) τι πρέπει να κάνω ?

3) Χωρίς να γράψει το knox γίνεται?

4) Γίνεται με ODIT? και τι κάνω ακριβώς πριν και μετα το odit ?

Edited by agriniopk

Κάτι παίζει. Με το pebble steel, δυσκολεύεται να επανασυνδεθεί αυτόματα, αν χαθεί η σύνδεση. Θέλει χειροκίνητη επανασύνδεση.

Ελπίζω γρήγορα να φτιαχτεί, γιατί έχω φτάσει να εξαρτώμαι αρκετά από το ρολόι για τις ειδοποιήσεις.

Εβαλα την πολωνική πάνω από την 4.4, χωρίς wipe.

Ολα (πέρα από το ΒΤ) δουλεύουν σωστά και γρήγορα, με μόνο παράπονο τη μπαταρία.

Εχω ταξίδια το επόμενο διάστημα και δεν έχω χρόνο/διάθεση να κάνω full wipe τώρα. Θα γίνει καποια στιγμή, πιθανότατα όταν βγεί η "μαμά" lollipop για την χώρα του κινητού μου. Ελπίζω μέχρι τότε να έχουν στρώσει όλα τα πράγματα.

Εγώ έκανα και wipe και πάλι έχω αποσυνδέσεις. Δεν μπορώ να δώσω εντολές στο 360 ενώ και ένα Νοκια bt handsfree δεν συνδέεται καν!

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB

Εγώ έκανα και wipe και πάλι έχω αποσυνδέσεις. Δεν μπορώ να δώσω εντολές στο 360 ενώ και ένα Νοκια bt handsfree δεν συνδέεται καν!

To BT hands free σε μένα δεν έχει κανένα πρόβλημα (ένα παλιό LG)

Αλέξανδρος,

Είμαι με Πολωνική lolipop

Έχω κρασάρισμα του κινητού (Επαναλαμβανόμενα restart) και δεν μπορώ να βρώ αν οφείλετε σε κάποια εφαρμογή αλλά όλες όσες έχω και χρησιμοποιώ τις θέλω.

Άρα μονόδρομος να πάω σε 4.4.2 όπου δεν είχα κανένα πρόβλημα (για να διαπιστώσω αν έχω πρόβλημα σε επίπεδο συσκευής και δεν οφείλετε σε εφαρμογή και κάποιο update)

Άρα για να γυρίσω σε 4.4.2 (την ελληνική ή την ιταλική που είναι και το κινητό)

1) Γίνεται ?

2) τι πρέπει να κάνω ?

3) Χωρίς να γράψει το knox γίνεται?

4) Γίνεται με ODIT? και τι κάνω ακριβώς πριν και μετα το odit ?

Όχι δεν γίνεται και μην το δοκιμάσεις καν, θα πέσεις σε περιπέτεια

Το τηλεκοντρόλ σε lollipop σας δουλεύει κανονικά; Σε μια Samsung τηλεόραση λειτουργεί, άλλα σε μια άλλη Sony (που δούλευε) όχι. Δοκίμασα με 3 διαφορετικές εφαρμογές

Αλέξανδρος,

Οποιοι εχουν lollipop 5 ειναι ευτυχισμενοι? Τι διαφορα μεταξυ κιτκατ και λολιποπ?

Εμενα μου αρεσει και ευτυχισμενος κιτκατ.

Λολλιποπ με χαλαει λιγο που ειναι ασπρο φοντο κι ρυθμισεις... ? Θελω να μαθω τις αποψεις σας... ευχαριστω

Οποιοι εχουν lollipop 5 ειναι ευτυχισμενοι? Τι διαφορα μεταξυ κιτκατ και λολιποπ?

Εμενα μου αρεσει και ευτυχισμενος κιτκατ.

Λολλιποπ με χαλαει λιγο που ειναι ασπρο φοντο κι ρυθμισεις... ? Θελω να μαθω τις αποψεις σας... ευχαριστω

Απο προσωπική εμπειρία θα σου έλεγα να περιμένεις λίγο να δοθεί η lolipop και σε άλλες χώρες που αυτό θα σηματοδοτήσει ότι είναι έτοιμη.

Εγώ πχ που χρησιμοποιώ περίπου 150 εφαρμογές έχω πρόβλημα αν τις βάλω όλες, γιατί με κάποια εφαρμογή κολλάει όλο το κινητό και δεν δουλεύει . Αντε όμως να βρείς ποια εφαρμογή είναι . Τώρα είμαι χωρίς τις εφαρμογές που χρειάζομαι και μόνο με τις εφαρμογές που έχει μέσα το κινητό, για να έχω τουλάχιστον κινητό, και περιμένω κάποιο update που θα βγάλουν ή κάποια άλλη ρομ άλλης χώρας και όχι τις πολωνικής.

Βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι θα έχεις και εσύ πρόβλημα.

Αυτό που θέλω να πώ είναι ότι δώσανε την πολωνική και μετά σταματήσανε. Γιατί σταματήσανε και δεν δώσανε και σε άλλες χώρες αν η ρομ είναι οκ???

Άρα περίμενε από αυτή την άποψη.

Απο θέμα αισθητικής ναι είναι καλύτερη κατά την γνώμη μου.

Ρε παιδια σας εμφανιζει την επιλογη hide album στο gallery? στο δικο μου λειπει και ειναι πολυ εκνευριστικο, εχω ενα σκασμο φακελακια απο album μουσικης κλπ τα οποια θελω να κανω hide. στο G2 μια χαρα την ειχε την επιλογη, εδω λειπει??

edit: οκ εχει να κανει με το οτι ειναι στην sd και η 4.4 δεν επιτρεπει εγγραφες στην sd απο εφαρμογες. δηλαδη, ειτε πρεπει να κανουμε root και να μη ξαναπαρουμε ota updates η να εχουμε ενα δυσλειτουργικο τηλεφωνο. jesus

Edited by duende

Ericsson GA618-Ericsson A1018s-Panasonic G600-Panasonic GD93-Alcatel OT701-Motorola A008-Siemens ME45-Siemens S45i-Siemens SL45i-Siemens M55-Motorola V525-Motorola V635-Sharp GX15-Sagem myZ5-Nokia 6290-Motorola W510-SonyEricsson C702-Blackberry 8800-Blackberry 9530-Motorola VE66-LG GT405-Nokia X6- LG P500-Huawei X5-LG P970-Huawei G500-Galaxy S3 -Lumia 920-LG G2-Xiaomi RedMi2-Galaxy Note 3-LG G4 -LG G6 -LG G8s -S24 Ultra - Xperia 1 VI

Απο προσωπική εμπειρία θα σου έλεγα να περιμένεις λίγο να δοθεί η lolipop και σε άλλες χώρες που αυτό θα σηματοδοτήσει ότι είναι έτοιμη.

Εγώ πχ που χρησιμοποιώ περίπου 150 εφαρμογές έχω πρόβλημα αν τις βάλω όλες, γιατί με κάποια εφαρμογή κολλάει όλο το κινητό και δεν δουλεύει . Αντε όμως να βρείς ποια εφαρμογή είναι . Τώρα είμαι χωρίς τις εφαρμογές που χρειάζομαι και μόνο με τις εφαρμογές που έχει μέσα το κινητό, για να έχω τουλάχιστον κινητό, και περιμένω κάποιο update που θα βγάλουν ή κάποια άλλη ρομ άλλης χώρας και όχι τις πολωνικής.

Βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι θα έχεις και εσύ πρόβλημα.

Αυτό που θέλω να πώ είναι ότι δώσανε την πολωνική και μετά σταματήσανε. Γιατί σταματήσανε και δεν δώσανε και σε άλλες χώρες αν η ρομ είναι οκ???

Άρα περίμενε από αυτή την άποψη.

Απο θέμα αισθητικής ναι είναι καλύτερη κατά την γνώμη μου.

Σε ευχαριστω! Τοτε θα περιμενω....

Καλά,από τον πίνακα εδώ,φαίνεται ότι έχει πάει και αλλού το lollipop.Η δεν είναι έτσι;

http://live.samsung-updates.com/index.php?device=SM-N9005

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Καλά,από τον πίνακα εδώ,φαίνεται ότι έχει πάει και αλλού το lollipop.Η δεν είναι έτσι;

http://live.samsung-updates.com/index.php?device=SM-N9005

Έχει πάει σε κάποιες brand name και σταμάτησε. Δεν έχει λογική αν δεν διαπιστώσαν κάτι που τους έκανε να σταματήσουν. ( άποψη μου )

Την εχει παρει κανονικα ενα UK Vodafone branded που εχω, και ακομα περιμενω να ερθει για το αλλο που εχω και ειναι UK Unbranded…..

Οτι να ναι….. :lol:

Πάντως δεν ξέρω αν ειναι η ιδέα μου αλλά με την πολωνικη έχω δει πολύ καλούς χρόνους στην μπαταρία

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)