Hierophant Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Ναι δεν έχω κανένα πρόβλημα. Πολλές φορές την περνάω και μόνος μου. Γιατί τι θέμα έχουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manossef Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Φυσικά και παίζει. Του έχω περάσει 2 κάρτες από σουπερμάρκετ. Όταν πάω για ψώνια, αντί να τις δίνω την κάρτα να την περνάνε από το μηχάνημα, περνάω το κινητό μου... Εκεί να δεις την έκπληξη ζωγραφισμένη στα μάτια τους. Πολιτισμικό σοκ οι ταμίες . το περασα κι εγω....θενκς...τι κανει η τεχνολογια πωωωωω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisvas Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Ναι δεν έχω κανένα πρόβλημα. Πολλές φορές την περνάω και μόνος μου. Γιατί τι θέμα έχουν; Ξερω γω;;; Σε franchise careffour ολα οκ. Στα κεντρικά έχουν θέμα. Παντως το χρησιμοποιώ πανω απο ενα 6μηνο και ουσιαστικά δεν χρειάζεται να χεις γεματο καρτες το πορτοφολι σου. Κι εμενα βέβαια σαν εξωγήινο με κοιτάνε. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Φυσικά και παίζει. Του έχω περάσει 2 κάρτες από σουπερμάρκετ. Όταν πάω για ψώνια, αντί να τις δίνω την κάρτα να την περνάνε από το μηχάνημα, περνάω το κινητό μου... Εκεί να δεις την έκπληξη ζωγραφισμένη στα μάτια τους. Πολιτισμικό σοκ οι ταμίες . :lol: To έκανα στο μικρό συνοικιακό μάρκετ, και η ταμίας, μόλις ολοκληρώθηκε η συναλλαγή και έφυγα από το ταμίο, πήγε καρφί στην προϊσταμένη της να περιγράψει το τι της συνέβη! Λες και είδε κανένα κοριτσάκι τον Ρουβά έκανε! Πολιτισμικό σοκ δεν θα πεί τίποτα! (την άκουσα να λέει "τι άλλο θα δούνε τα μάτια μας!") Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Το quick remote που εχει.το lg g2 μονο με ρουτ μπορουμε ν το βαλουμε στο note 3;;αυτο με την.καρτα που λετε πως χρησιμοποιειται;; Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evelinalex Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 (edited) Βρε παιδιά που είναι αυτή η εφαρμογή που λέτε με τις κάρτες ? ?:O Edit: την κατέβασα από το play:D Για να δούμε :cool: Edited November 17, 2014 by evelinalex Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Όλα τα λεφτά είναι η εφαρμογή με τις κάρτες. Γλυτωσαμε το ψάξιμο. Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Μονο για το σουπερ μαρκετ βολευει μονο..πιστωτικη πχ δν βολευει..σωστα; Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Μονο για το σουπερ μαρκετ βολευει μονο..πιστωτικη πχ δν βολευει..σωστα; Πιστωτική όχι. Μόνο κάρτες που έχουν bar code. Σούπερ μάρκετ, βιβλιοπωλεία, βενζινάδικα και τέτοια... Το quick remote που εχει.το lg g2 μονο με ρουτ μπορουμε ν το βαλουμε στο note 3;;αυτο με την.καρτα που λετε πως χρησιμοποιειται;; Τα προεγκατεστημένα προγράμματα για το ir blaster είναι τουλάχιστον για γέλια. Τόσο αυτό της LG όσο και αυτό της Samsung. Το καλύτερο πρόγραμμα που βρίσκει και αυτά που δεν υπάρχουν (έχει scan mode) είναι το Galaxy Universal Remote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrFrap Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Όχι. Απλά σκανάρεις μπρος πίσω τις κάρτες σου, και τις φωτογραφίζεις. [ATTACH]52729[/ATTACH] Έχεις κάνει sign in? Δεν χρησιμοποιώ g+. Πως αλλιώς μπορούμε να κάνουμε εγγραφή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Πιστωτική όχι. Μόνο κάρτες που έχουν bar code. Σούπερ μάρκετ, βιβλιοπωλεία, βενζινάδικα και τέτοια... Τα προεγκατεστημένα προγράμματα για το ir blaster είναι τουλάχιστον για γέλια. Τόσο αυτό της LG όσο και αυτό της Samsung. Το καλύτερο πρόγραμμα που βρίσκει και αυτά που δεν υπάρχουν (έχει scan mode) είναι το Galaxy Universal Remote. Το εβαλα και οντως βρήκε πολυ πραγμα..απλα το προβλημα στ σκαναρισμα ειναι οτι αμα.περασει την συσκευη πρεπει να βρεις.ποια ηταν!!αλλααα πολυ καλο!! Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 εγώ εδώ και 3 χρόνια έχω φωτογραφίσει το barcode των καρτών για τα σουπερμάρκετ και δουλεύει.αυτό το πρόγραμμα απλά κρατάς το κινητο από πάνω η πρέπει να βρεις την κάρτα για το συγκεκριμένο μαγαζί και να την σκαναρει όπως και σε μία απλή φωτογραφία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Επειδή είχα θέμα και έχω ακόμα με την ανάγνωση μεγάλων εξωτερικών δίσκων που δεν τα διαβάζει το note 3 είπα να αγοράσω ένα hub που έχει και παροχή ρεύματος. Οπότε πήρα ένα από το ebay αλλά η υποδοχή ρεύματος είναι με βύσμα σαν τους παλιούς φορτιστές. Τι μετασχηματιστη θέλω και υπάρχει τέτοιο καλώδιο; έστειλα 2 φορές email σε αυτούς αλλά δεν καταλαβαινουμε και κου λένε ότι είναι για note 3. Καμιά βοήθεια; Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Επειδή είχα θέμα και έχω ακόμα με την ανάγνωση μεγάλων εξωτερικών δίσκων που δεν τα διαβάζει το note 3 είπα να αγοράσω ένα hub που έχει και παροχή ρεύματος. Οπότε πήρα ένα από το ebay αλλά η υποδοχή ρεύματος είναι με βύσμα σαν τους παλιούς φορτιστές. Τι μετασχηματιστη θέλω και υπάρχει τέτοιο καλώδιο; έστειλα 2 φορές email σε αυτούς αλλά δεν καταλαβαινουμε και κου λένε ότι είναι για note 3. Καμιά βοήθεια; δηλαδή θέλεις να του δώσεις ρεύμα???πόσα volt???δεν γράφει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Ναι.δεν γράφει. Είναι όπως φαίνεται στην φωτογραφία. Και δεν έχω ξανά δει τέτοιο καλώδιο που δείχνει. Usb στην μια πλευρά για φορτιστή και βύσμα ρεύματος από την άλλη και δεν ήξερε να μου πει και αυτός από το ebay. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Το εβαλα και οντως βρήκε πολυ πραγμα..απλα το προβλημα στ σκαναρισμα ειναι οτι αμα.περασει την συσκευη πρεπει να βρεις.ποια ηταν!!αλλααα πολυ καλο!! Άμα περάσει τη συσκευή πατάς παύση. Και μετά τσεκάρεις τα τελευταία μοντέλα που έψαξε. Κάποια στιγμή θα το βρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Άμα περάσει τη συσκευή πατάς παύση. Και μετά τσεκάρεις τα τελευταία μοντέλα που έψαξε. Κάποια στιγμή θα το βρεις. Ετσι εκανα και βρηκα αυτο που εψαχνα!!εχεις να μου προτεινεις κανενα προγραμμα για να βαζω το.youtube να παιζει και να το κανω ελαχιστοποιηση; Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Ετσι εκανα και βρηκα αυτο που εψαχνα!!εχεις να μου προτεινεις κανενα προγραμμα για να βαζω το.youtube να παιζει και να το κανω ελαχιστοποιηση; Τσέκαρε το viral player! Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Ετσι εκανα και βρηκα αυτο που εψαχνα!!εχεις να μου προτεινεις κανενα προγραμμα για να βαζω το.youtube να παιζει και να το κανω ελαχιστοποιηση; Φυσικά. Υπάρχει το πολύ καλό Viral. Εγώ έχω και την έκδοση Pro... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enterhere Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Και το https://www.mobizen.com/?locale=en (αν και η λύση της samsung υπερέχει.) Το πρόγραμμα της Samsung υποστηρίζει mirroring όπως της mobizen; Δηλαδή να παίζεις παιχνίδια από την οθόνη του κινητού στον υπολογιστή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Iannis Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Παιδες με την τελευταια αναβάθμιση δεν αφήνει πολλες εφαρμογές να γράψουν στην sd card καμιά ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Παιδες με την τελευταια αναβάθμιση δεν αφήνει πολλες εφαρμογές να γράψουν στην sd card καμιά ιδέα? Βασικά εκτός από κάποιες εφαρμογές της σαμυ, καμία τρίτη πλέον δεν μπορεί να έχει πρόσβαση για εγγραφή στην sd λόγω άδειας Google.Ρουτ και sdfix και είσαι κομπλέ ;) Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Επειδή είχα θέμα και έχω ακόμα με την ανάγνωση μεγάλων εξωτερικών δίσκων που δεν τα διαβάζει το note 3 είπα να αγοράσω ένα hub που έχει και παροχή ρεύματος. Οπότε πήρα ένα από το ebay αλλά η υποδοχή ρεύματος είναι με βύσμα σαν τους παλιούς φορτιστές. Τι μετασχηματιστη θέλω και υπάρχει τέτοιο καλώδιο; έστειλα 2 φορές email σε αυτούς αλλά δεν καταλαβαινουμε και κου λένε ότι είναι για note 3. Καμιά βοήθεια; Το power adapter που αναφέρει, είναι συνήθως 5V, όσο και οι τροφοδοσίες των περιφερειακών usb. Θέλει το ομοαξονικό βύσμα. Μπορείς να δοκιμάσεις από κάποιο usb hub με εξωτερική τροφοδοσία αν έχεις. Καλώδιο από usb σε ομοαξονικό δύσκολα θα βρείς. Θα πρέπει να το φτιάξεις μόνος σου. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Επειδή είχα θέμα και έχω ακόμα με την ανάγνωση μεγάλων εξωτερικών δίσκων που δεν τα διαβάζει το note 3 είπα να αγοράσω ένα hub που έχει και παροχή ρεύματος. Οπότε πήρα ένα από το ebay αλλά η υποδοχή ρεύματος είναι με βύσμα σαν τους παλιούς φορτιστές. Τι μετασχηματιστη θέλω και υπάρχει τέτοιο καλώδιο; έστειλα 2 φορές email σε αυτούς αλλά δεν καταλαβαινουμε και κου λένε ότι είναι για note 3. Καμιά βοήθεια; Εγω ειχα παρει κατι τετοιο,και μετα,αγορασα και το καλωδιο απο τους ιδιους .Κινα εννοειται. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Iannis Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 (edited) Βασικά εκτός από κάποιες εφαρμογές της σαμυ, καμία τρίτη πλέον δεν μπορεί να έχει πρόσβαση για εγγραφή στην sd λόγω άδειας Google.Ρουτ και sdfix και είσαι κομπλέ ;) Δεν εχω κανει ποτε root σε συσκευή οπότε ειμαι άσχετος επι του θέματος Εαν γινει root χανω την εγγύηση η τις τυχόν αναβαθμίσεις της Samsung? 1- Κάποιος αναλυτικός οδηγός για αρχάριους υπάρχει? 2- Ποιά room βάζουμε 3- Εαν γινει root μετα με factory reset μπορεί να επιστρέψει στις εργοστασιακέ ρυθμίσεις? 4- Πρεπει να ξαναστήσω από την αρχή ολες τις εφαρμογές που εχω Κάποιες τις εχω αγοράσει Ευχαριστώ γιο την βοήθεια Edited November 18, 2014 by Iannis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts