GIANNAKIS75 Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 κατοχος μετα απο πολλα galaxy s4 i9505 i9515 i9506 ενα εχω να πω. ΤΕΛΕΙΟ!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioa_pap Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Δες εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5704311#post5704311 Ευχαριστώ. Κάτοχος και εγώ εδώ και μερικές ημέρες και πράγματι το κινητό είναι πολύ καλό (όχι τέλειο αλλά πλησιάζει..).Πραγματικά η οθόνη του και η μνήμη του το απογειώνει (ενναλαγή μεταξύ 5 παιχνιδιών χωρίς να κάνει επαναφόρτωση-σαν τεστ φυσικά :)) Δύο ερωτήσεις στους παλιούς κατόχους: α. Το έχει χρησιμοποιήσει κανείς χωρίς θήκη και το σημαντικότερο χωρίς screen protector? Η οθόνη του γρατσουνιέται εύκολα; β. Χθες πάλευα να κάνω mirroring την οθόνη του κινητού σε κάποιο laptop και δεν το κατάφερα. Κάποιο τρόπο που βρήκα στο διαδίκτυο απαιτούσε root. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το κάνω (π.χ. μέσω Samsung Link ή κάτι παρόμοιο); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIANNAKIS75 Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 παιδια να ρωτησω με το καλωδιο usb 3 φορτηζει ποιο γρηγορα απο οτι το usb 2 ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 παιδια να ρωτησω με το καλωδιο usb 3 φορτηζει ποιο γρηγορα απο οτι το usb 2 ? Ναι! Και με το φορτιστή πιο γρήγορα απ'οτι στο pc! Ευχαριστώ. Κάτοχος και εγώ εδώ και μερικές ημέρες και πράγματι το κινητό είναι πολύ καλό (όχι τέλειο αλλά πλησιάζει..).Πραγματικά η οθόνη του και η μνήμη του το απογειώνει (ενναλαγή μεταξύ 5 παιχνιδιών χωρίς να κάνει επαναφόρτωση-σαν τεστ φυσικά :)) Δύο ερωτήσεις στους παλιούς κατόχους: α. Το έχει χρησιμοποιήσει κανείς χωρίς θήκη και το σημαντικότερο χωρίς screen protector? Η οθόνη του γρατσουνιέται εύκολα; β. Χθες πάλευα να κάνω mirroring την οθόνη του κινητού σε κάποιο laptop και δεν το κατάφερα. Κάποιο τρόπο που βρήκα στο διαδίκτυο απαιτούσε root. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το κάνω (π.χ. μέσω Samsung Link ή κάτι παρόμοιο); a) Ναι, αν το χρησιμοποιείς καθημερινά χρειάζεσαι προστασία! Έκανα το λάθος να εμπιστευτώ έναν πωλητή ("gorrila glass 3, δεν καταλαβαίνει τπτ"), και ενώ το είχα με θήκη flip, μου έκανε ένα σημαδάκι!! Το βασικό να πάρεις προστατευτικό οθόνης, και αν θες μετά το χρησιμοποιείς χωρίς θήκη! b) για ρουτάρισμα towelroot, δεν ξέρω σε τι firmware είσαι! εντελώς ασφαλές! απλά αν θες να κάνεις αναβάθμιση το χάνεις, και θα πρέπει να ξαναρουτάρεις με άλλες μεθόδους! σου προτείνω να rootareis με το towelroot και να μην κάνεις το update! (Δοκίμασέ το! Αν δε δουλέψει έχεις το τελευταίο firmware που δεν λειτουργεί!) Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Σε όλες τις ρομ έως τώρα λειτουργεί το towelroot με κάποιες αλλαγές βέβαια στην διαδικασία Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 β. Χθες πάλευα να κάνω mirroring την οθόνη του κινητού σε κάποιο laptop και δεν το κατάφερα. Κάποιο τρόπο που βρήκα στο διαδίκτυο απαιτούσε root. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το κάνω (π.χ. μέσω Samsung Link ή κάτι παρόμοιο); Δες το Samsung SideSync http://www.samsung.com/gr/support/convergence/sidesync/ . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmo Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Δες το Samsung SideSync http://www.samsung.com/gr/support/convergence/sidesync/ . Και το https://www.mobizen.com/?locale=en (αν και η λύση της samsung υπερέχει.) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 παιδια να ρωτησω με το καλωδιο usb 3 φορτηζει ποιο γρηγορα απο οτι το usb 2 ? Αν το έχεις σε υπολογιστή η θύρα usb 3.0 φορτίζει πιο γρήγορα από τη θύρα usb 2.0. Στο ρεύμα θα αν είναι εντάξει το καλώδιο είτε 2 είτε 3 δεν έχει διαφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Carpe_Diem Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Έχω πρόβλημα με το WiFi του σπιτιού μου ενώ έμπαινα κανονικά τώρα πλέον δεν μπορώ να πω χρησιμοποιώ άλλες συσκευές και συνδέονται κανονικά μπορώ να κάνω κάτι ώστε να κάνω reset το κινητό πάνω στο δικτυο αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Έχω πρόβλημα με το WiFi του σπιτιού μου ενώ έμπαινα κανονικά τώρα πλέον δεν μπορώ να πω χρησιμοποιώ άλλες συσκευές και συνδέονται κανονικά μπορώ να κάνω κάτι ώστε να κάνω reset το κινητό πάνω στο δικτυο αυτό νομίζω αν διαγράψεις το δίκτυο από το κινητο τότε θα συνδεθεί ξανά από την αρχή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Παιδιά θέλω να κανω καποιες ερωτήσεις καθως σκεφτομαι πολυ σοβαρά την αγορά του λογω και της πτωσης της τιμης του.Καταρχην τωρα εχω iphone5,οσοι κανατε την αλλαγη ειστε ευχαριστημενοι ;Οσον αφορα το lag ,δεδομενου οτι δεν εχω διαθεση να στησω custom rom με nova launcer θα ειμαι καλα?Το τελευταιο και πιο σημαντικο ειναι αν η καμερα του ειναι καλή.Θα μου πειτε ολα ειναι σχετικα αλλα η απουσια OIS και η καλη καμερα του iphone5 με αποθαρρύνει για ενδεχομενη αλλαγη .Βγαζει καλες φωτο σε κανονικες συνθηκες φωτισμου?Ευχαριστώ προκαταβολικά και αναμενω τη γνωμη σας ! Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oug Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Είναι αναβάθμιση σε όλους τους τομείς σε σχέση με το 5. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Σε ευχαριστω για την απαντηση αλλα αν γινεται θα ηθελα πιο συγκεκριμενες απαντησεις καθως λεφτα για iphone6 ή note4 δεν υπάρχουν.. Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Calexako Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Είχα nexus 5 που είναι το ίδιο lag free με το iPhone 5 (λογικά ακόμα καλύτερο) και έχει περίπου ίδια κάμερα. Ε με κάλυψε πλήρως το Note 3 σε όλους τους τομείς που αναφέρεις Παράθεση Όλοι έχουμε μαζευτεί παρέα για να δούμε ταινία σε κάποιο φιλικό σπίτι.Όλοι έχουμε βαρεθεί να μαλώνουμε για το ποια ταινία θα δούμε.Για αυτό δημιουργήσαμε το Buddy Movie Night Reviews ένα blog με reviews σφηνάκια. http://buddymovienight.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Μήπως θα μπορούσε να μου κάποιος και για πιθανά προβλήματα σε παρτίδες ,αν και τι πρέπει να προσέξω καθώς θα το παραγγείλω μάλλον μέσω Σκρουτζ ;; Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Παιδιά θέλω να κανω καποιες ερωτήσεις καθως σκεφτομαι πολυ σοβαρά την αγορά του λογω και της πτωσης της τιμης του.Καταρχην τωρα εχω iphone5,οσοι κανατε την αλλαγη ειστε ευχαριστημενοι ;Οσον αφορα το lag ,δεδομενου οτι δεν εχω διαθεση να στησω custom rom με nova launcer θα ειμαι καλα?Το τελευταιο και πιο σημαντικο ειναι αν η καμερα του ειναι καλή. Με Nova launcher είσαι μια χαρά, ούτε custom χρειάζεσαι ούτε τίποτα. Η κάμερα του είναι πάρα πολύ καλή. Εάν δεν τα βρεις σκούρα με το μέγεθος λόγω του ότι προέρχεσαι από πολύ μικρότερη συσκευή είναι σούπερ αγορά το note 3 σε αυτή την τιμή που πωλείται σήμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Μήπως θα μπορούσε να μου κάποιος και για πιθανά προβλήματα σε παρτίδες ,αν και τι πρέπει να προσέξω καθώς θα το παραγγείλω μάλλον μέσω Σκρουτζ ;; Με Nova launcher είσαι μια χαρά, ούτε custom χρειάζεσαι ούτε τίποτα. Η κάμερα του είναι πάρα πολύ καλή. Εάν δεν τα βρεις σκούρα με το μέγεθος λόγω του ότι προέρχεσαι από πολύ μικρότερη συσκευή είναι σούπερ αγορά το note 3 σε αυτή την τιμή που πωλείται σήμερα. Σχετικά με προβλήματα ,πρέπει να προσέξω κάτι συγκεκριμένο από το κατάστημα που θα το πάρω;πχ για ποια ευρωπαϊκή χώρα προορίζεται ; Με τις τελευταίες αναβαθμίσεις λύνονται τα οποία θέματα ειζεν δημιουργηθεί ; Όσον αφορά το μέγεθος το έχω πάρει απόφαση ! Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Σχετικά με προβλήματα ,πρέπει να προσέξω κάτι συγκεκριμένο από το κατάστημα που θα το πάρω;πχ για ποια ευρωπαϊκή χώρα προορίζεται ; Με τις τελευταίες αναβαθμίσεις λύνονται τα οποία θέματα ειζεν δημιουργηθεί ; Όσον αφορά το μέγεθος το έχω πάρει απόφαση ! Εγώ το πήρα πριν ένα μήνα περίπου από kinitomania και ήταν ιταλικό. Μπορείς να ρωτήσεις και να σου πουν από το κατάστημα τί προέλευσης είναι εάν σε ενδιαφέρει. Τα update δεν λύνουν πάντα προβλήματα καμιά φορά δημιουργούν κιόλας. Αυτό που μας ενδιαφέρει πρωτίστως είναι ότι Φεβρουάριο θα πάρει το Android 5 που είναι μια μεγάλη αναβάθμιση και ένα καινούριο ui. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Xαιρετω. Τωρα,μου ηλθε μια ειδοποιηση για μια εφαρμογη απο τη Samsung,η οποια λεει οτι συνδεει το συστημα αναγνωσης barcodes,με τις καρτες μελους που εχουμε σε διαφορα μερη. Εχετε παρει εσεις τετοια ειδοοπιηση,και πως προχωραμε;:confused: Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Xαιρετω. Τωρα,μου ηλθε μια ειδοποιηση για μια εφαρμογη απο τη Samsung,η οποια λεει οτι συνδεει το συστημα αναγνωσης barcodes,με τις καρτες μελους που εχουμε σε διαφορα μερη. Εχετε παρει εσεις τετοια ειδοοπιηση,και πως προχωραμε;:confused: Το Beep n' Go είναι το πρόγραμμα; Πολύ καλό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmo Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Το Beep n' Go είναι το πρόγραμμα; Πολύ καλό... Παίζει στην Ελλάδα αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Παίζει στην Ελλάδα αυτό; Φυσικά και παίζει. Του έχω περάσει 2 κάρτες από σουπερμάρκετ. Όταν πάω για ψώνια, αντί να τις δίνω την κάρτα να την περνάνε από το μηχάνημα, περνάω το κινητό μου... Εκεί να δεις την έκπληξη ζωγραφισμένη στα μάτια τους. Πολιτισμικό σοκ οι ταμίες . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Το Beep n' Go είναι το πρόγραμμα; Πολύ καλό... Ναι,αυτο.Πρεπει να προσεξω κατι για να το "γεμισω"; Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Όχι. Απλά σκανάρεις μπρος πίσω τις κάρτες σου, και τις φωτογραφίζεις. [ATTACH]52729[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisvas Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Φυσικά και παίζει. Του έχω περάσει 2 κάρτες από σουπερμάρκετ. Όταν πάω για ψώνια, αντί να τις δίνω την κάρτα να την περνάνε από το μηχάνημα, περνάω το κινητό μου... Εκεί να δεις την έκπληξη ζωγραφισμένη στα μάτια τους. Πολιτισμικό σοκ οι ταμίες . Στο careffour σου την περνανε;; Εχω τσακωθει απειρες φορες με τις ταμιες γιατι λεει απαγορεύεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts