Jump to content

Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)

StratosGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ευχαριστώ.

Κάτοχος και εγώ εδώ και μερικές ημέρες και πράγματι το κινητό είναι πολύ καλό (όχι τέλειο αλλά πλησιάζει..).Πραγματικά η οθόνη του και η μνήμη του το απογειώνει (ενναλαγή μεταξύ 5 παιχνιδιών χωρίς να κάνει επαναφόρτωση-σαν τεστ φυσικά :))

Δύο ερωτήσεις στους παλιούς κατόχους:

α. Το έχει χρησιμοποιήσει κανείς χωρίς θήκη και το σημαντικότερο χωρίς screen protector? Η οθόνη του γρατσουνιέται εύκολα;

β. Χθες πάλευα να κάνω mirroring την οθόνη του κινητού σε κάποιο laptop και δεν το κατάφερα. Κάποιο τρόπο που βρήκα στο διαδίκτυο απαιτούσε root. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το κάνω (π.χ. μέσω Samsung Link ή κάτι παρόμοιο);

παιδια να ρωτησω με το καλωδιο usb 3 φορτηζει ποιο γρηγορα απο οτι το usb 2 ?

Ναι! Και με το φορτιστή πιο γρήγορα απ'οτι στο pc!

Ευχαριστώ.

Κάτοχος και εγώ εδώ και μερικές ημέρες και πράγματι το κινητό είναι πολύ καλό (όχι τέλειο αλλά πλησιάζει..).Πραγματικά η οθόνη του και η μνήμη του το απογειώνει (ενναλαγή μεταξύ 5 παιχνιδιών χωρίς να κάνει επαναφόρτωση-σαν τεστ φυσικά :))

Δύο ερωτήσεις στους παλιούς κατόχους:

α. Το έχει χρησιμοποιήσει κανείς χωρίς θήκη και το σημαντικότερο χωρίς screen protector? Η οθόνη του γρατσουνιέται εύκολα;

β. Χθες πάλευα να κάνω mirroring την οθόνη του κινητού σε κάποιο laptop και δεν το κατάφερα. Κάποιο τρόπο που βρήκα στο διαδίκτυο απαιτούσε root. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το κάνω (π.χ. μέσω Samsung Link ή κάτι παρόμοιο);

a) Ναι, αν το χρησιμοποιείς καθημερινά χρειάζεσαι προστασία! Έκανα το λάθος να εμπιστευτώ έναν πωλητή ("gorrila glass 3, δεν καταλαβαίνει τπτ"), και ενώ το είχα με θήκη flip, μου έκανε ένα σημαδάκι!! Το βασικό να πάρεις προστατευτικό οθόνης, και αν θες μετά το χρησιμοποιείς χωρίς θήκη!

b) για ρουτάρισμα towelroot, δεν ξέρω σε τι firmware είσαι! εντελώς ασφαλές! απλά αν θες να κάνεις αναβάθμιση το χάνεις, και θα πρέπει να ξαναρουτάρεις με άλλες μεθόδους! σου προτείνω να rootareis με το towelroot και να μην κάνεις το update! (Δοκίμασέ το! Αν δε δουλέψει έχεις το τελευταίο firmware που δεν λειτουργεί!)

Xiaomi Mi Air 13.3 W10

Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10

Σε όλες τις ρομ έως τώρα λειτουργεί το towelroot με κάποιες αλλαγές βέβαια στην διαδικασία

Δες το Samsung SideSync http://www.samsung.com/gr/support/convergence/sidesync/ .

Samsung galaxy s21+

Και το https://www.mobizen.com/?locale=en

(αν και η λύση της samsung υπερέχει.)

παιδια να ρωτησω με το καλωδιο usb 3 φορτηζει ποιο γρηγορα απο οτι το usb 2 ?

Αν το έχεις σε υπολογιστή η θύρα usb 3.0 φορτίζει πιο γρήγορα από τη θύρα usb 2.0. Στο ρεύμα θα αν είναι εντάξει το καλώδιο είτε 2 είτε 3 δεν έχει διαφορά.

Έχω πρόβλημα με το WiFi του σπιτιού μου ενώ έμπαινα κανονικά τώρα πλέον δεν μπορώ να πω χρησιμοποιώ άλλες συσκευές και συνδέονται κανονικά μπορώ να κάνω κάτι ώστε να κάνω reset το κινητό πάνω στο δικτυο αυτό

Έχω πρόβλημα με το WiFi του σπιτιού μου ενώ έμπαινα κανονικά τώρα πλέον δεν μπορώ να πω χρησιμοποιώ άλλες συσκευές και συνδέονται κανονικά μπορώ να κάνω κάτι ώστε να κάνω reset το κινητό πάνω στο δικτυο αυτό

νομίζω αν διαγράψεις το δίκτυο από το κινητο τότε θα συνδεθεί ξανά από την αρχή!

Παιδιά θέλω να κανω καποιες ερωτήσεις καθως σκεφτομαι πολυ σοβαρά την αγορά του λογω και της πτωσης της τιμης του.Καταρχην τωρα εχω iphone5,οσοι κανατε την αλλαγη ειστε ευχαριστημενοι ;Οσον αφορα το lag ,δεδομενου οτι δεν εχω διαθεση να στησω custom rom με nova launcer θα ειμαι καλα?Το τελευταιο και πιο σημαντικο ειναι αν η καμερα του ειναι καλή.Θα μου πειτε ολα ειναι σχετικα αλλα η απουσια OIS και η καλη καμερα του iphone5 με αποθαρρύνει για ενδεχομενη αλλαγη .Βγαζει καλες φωτο σε κανονικες συνθηκες φωτισμου?Ευχαριστώ προκαταβολικά και αναμενω τη γνωμη σας !

s7 edge 935F

LG Gpad V500

Σε ευχαριστω για την απαντηση αλλα αν γινεται θα ηθελα πιο συγκεκριμενες απαντησεις καθως λεφτα για iphone6 ή note4 δεν υπάρχουν..

s7 edge 935F

LG Gpad V500

Είχα nexus 5 που είναι το ίδιο lag free με το iPhone 5 (λογικά ακόμα καλύτερο) και έχει περίπου ίδια κάμερα.

Ε με κάλυψε πλήρως το Note 3 σε όλους τους τομείς που αναφέρεις

Όλοι έχουμε μαζευτεί παρέα για να δούμε ταινία σε κάποιο φιλικό σπίτι.Όλοι έχουμε βαρεθεί να μαλώνουμε για το ποια ταινία θα δούμε.Για αυτό δημιουργήσαμε το Buddy Movie Night Reviews ένα blog με reviews σφηνάκια.

http://buddymovienight.blogspot.gr/

Μήπως θα μπορούσε να μου κάποιος και για πιθανά προβλήματα σε παρτίδες ,αν και τι πρέπει να προσέξω καθώς θα το παραγγείλω μάλλον μέσω Σκρουτζ ;;

s7 edge 935F

LG Gpad V500

Παιδιά θέλω να κανω καποιες ερωτήσεις καθως σκεφτομαι πολυ σοβαρά την αγορά του λογω και της πτωσης της τιμης του.Καταρχην τωρα εχω iphone5,οσοι κανατε την αλλαγη ειστε ευχαριστημενοι ;Οσον αφορα το lag ,δεδομενου οτι δεν εχω διαθεση να στησω custom rom με nova launcer θα ειμαι καλα?Το τελευταιο και πιο σημαντικο ειναι αν η καμερα του ειναι καλή.

Με Nova launcher είσαι μια χαρά, ούτε custom χρειάζεσαι ούτε τίποτα. Η κάμερα του είναι πάρα πολύ καλή. Εάν δεν τα βρεις σκούρα με το μέγεθος λόγω του ότι προέρχεσαι από πολύ μικρότερη συσκευή είναι σούπερ αγορά το note 3 σε αυτή την τιμή που πωλείται σήμερα.

Μήπως θα μπορούσε να μου κάποιος και για πιθανά προβλήματα σε παρτίδες ,αν και τι πρέπει να προσέξω καθώς θα το παραγγείλω μάλλον μέσω Σκρουτζ ;;

Με Nova launcher είσαι μια χαρά, ούτε custom χρειάζεσαι ούτε τίποτα. Η κάμερα του είναι πάρα πολύ καλή. Εάν δεν τα βρεις σκούρα με το μέγεθος λόγω του ότι προέρχεσαι από πολύ μικρότερη συσκευή είναι σούπερ αγορά το note 3 σε αυτή την τιμή που πωλείται σήμερα.

Σχετικά με προβλήματα ,πρέπει να προσέξω κάτι συγκεκριμένο από το κατάστημα που θα το πάρω;πχ για ποια ευρωπαϊκή χώρα προορίζεται ; Με τις τελευταίες αναβαθμίσεις λύνονται τα οποία θέματα ειζεν δημιουργηθεί ; Όσον αφορά το μέγεθος το έχω πάρει απόφαση !

s7 edge 935F

LG Gpad V500

Σχετικά με προβλήματα ,πρέπει να προσέξω κάτι συγκεκριμένο από το κατάστημα που θα το πάρω;πχ για ποια ευρωπαϊκή χώρα προορίζεται ; Με τις τελευταίες αναβαθμίσεις λύνονται τα οποία θέματα ειζεν δημιουργηθεί ; Όσον αφορά το μέγεθος το έχω πάρει απόφαση !

Εγώ το πήρα πριν ένα μήνα περίπου από kinitomania και ήταν ιταλικό. Μπορείς να ρωτήσεις και να σου πουν από το κατάστημα τί προέλευσης είναι εάν σε ενδιαφέρει. Τα update δεν λύνουν πάντα προβλήματα καμιά φορά δημιουργούν κιόλας. Αυτό που μας ενδιαφέρει πρωτίστως είναι ότι Φεβρουάριο θα πάρει το Android 5 που είναι μια μεγάλη αναβάθμιση και ένα καινούριο ui.

Xαιρετω.

Τωρα,μου ηλθε μια ειδοποιηση για μια εφαρμογη απο τη Samsung,η οποια λεει οτι συνδεει το συστημα αναγνωσης barcodes,με τις καρτες μελους που εχουμε σε διαφορα μερη.

Εχετε παρει εσεις τετοια ειδοοπιηση,και πως προχωραμε;:confused:

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Xαιρετω.

Τωρα,μου ηλθε μια ειδοποιηση για μια εφαρμογη απο τη Samsung,η οποια λεει οτι συνδεει το συστημα αναγνωσης barcodes,με τις καρτες μελους που εχουμε σε διαφορα μερη.

Εχετε παρει εσεις τετοια ειδοοπιηση,και πως προχωραμε;:confused:

Το Beep n' Go είναι το πρόγραμμα; Πολύ καλό...

Παίζει στην Ελλάδα αυτό;

Φυσικά και παίζει. Του έχω περάσει 2 κάρτες από σουπερμάρκετ. Όταν πάω για ψώνια, αντί να τις δίνω την κάρτα να την περνάνε από το μηχάνημα, περνάω το κινητό μου...

Εκεί να δεις την έκπληξη ζωγραφισμένη στα μάτια τους. Πολιτισμικό σοκ οι ταμίες .

Το Beep n' Go είναι το πρόγραμμα; Πολύ καλό...

Ναι,αυτο.Πρεπει να προσεξω κατι για να το "γεμισω";

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Φυσικά και παίζει. Του έχω περάσει 2 κάρτες από σουπερμάρκετ. Όταν πάω για ψώνια, αντί να τις δίνω την κάρτα να την περνάνε από το μηχάνημα, περνάω το κινητό μου...

Εκεί να δεις την έκπληξη ζωγραφισμένη στα μάτια τους. Πολιτισμικό σοκ οι ταμίες .

Στο careffour σου την περνανε;; Εχω τσακωθει απειρες φορες με τις ταμιες γιατι λεει απαγορεύεται.

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)