Jump to content

Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)

StratosGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λογικά σε ρωτάει μπροουσερ και όταν διαλέξεις μετά θα σε ρωτήσει για γιουτοτμπ πάτα στις επιλογές σου το πάντα και δεν θα ξαναασχοληθείς

- Δεν υπάρχει θέμα με MAC OS. αλλωστε και το kies υπάρχει για mac οπότε ολοι οι drivers της samsung εγκαθίστανται με την εγκατάσταση του Kies3 για το συγκεκριμένο κινητο.

- Υπάρχει ένα θέμα με τις φωτογραφίες κυρίως σε χαμηλό φωτισμό. Δεν ειναι προβληματικά τα τηλέφωνα απλά μάλλον δεν προσέξαν στο θέμα software της κάμερας όσο στα υπόλοιπα καλά τηλέφωνα της samsung. Αν δεν χρησιμοποιείς τόσο πολύ φωτογραφική δεν νομίζω να σε αποτρέψει απο την αγορά του η φωτογραφία που έβγαλες στα public.

Σ ευχαριστω

Δυστυχως οι φωτο που ειδα στο θρεντ εδω ειναι πολυ κακες, καποιες που εχουν ανεβει δηλαδη. Βεβαια μιλαμε για λιγα ατομα, αλλα με κανει να το σκεφτω πολυ αφου βγαζω συχνα πυκνα φωτογραφιες ειτε στο σπιτι ειτε εκτος.. Το s3 σ αυτον τον τομεα με καλυπτε, το 5s ειναι μια χαρα, ε δε θα θελα κατι κατωτερο :/

:cool:

Σ ευχαριστω

Δυστυχως οι φωτο που ειδα στο θρεντ εδω ειναι πολυ κακες, καποιες που εχουν ανεβει δηλαδη. Βεβαια μιλαμε για λιγα ατομα, αλλα με κανει να το σκεφτω πολυ αφου βγαζω συχνα πυκνα φωτογραφιες ειτε στο σπιτι ειτε εκτος.. Το s3 σ αυτον τον τομεα με καλυπτε, το 5s ειναι μια χαρα, ε δε θα θελα κατι κατωτερο :/

Μια χαρά είναι οι φωτογραφίες. Εγώ δεν έχω κανένα παράπονο και βγάζω αρκετές. Σε σχέση με iPhone 5 πάντως είναι και λίγο καλύτερες. Παίζει με ποιο χαμηλό ISO το Note 3 το βράδυ. Επίσης οι φωτογραφίες με το φλας είναι αρκετά πιο φωτεινές. Και βέβαια το 4Κ βίντεο είναι απίστευτο!

S7 Edge / Galaxy Note 10.1 2014 P605 White / HTC One S

iPhone 6s / iPad Air 2 / iPad mini 2

Σ ευχαριστω

Έχω Mac κ δεν είχα ποτέ κανένα θέμα συνδεσιμοτητας :)

Το note πάντως βγάζει πολύ καλύτερες βραδυνές φώτο από το iphone 5 που είχα :D κ με φλας κ χωρίς!!

IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love:

Καλησπέρα,

σε stock unrooted Note 3, με 4.4.2, αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: σε τυχαίες φάσεις κολλάει ένα process με όνομα gsiff_daemon και καταναλώνει τρομερή μπαταρία. Καμιά συμβουλή???, γιατί συνήθως το καταλαβαίνεις όταν είναι αργά...

Η μόνη λύση είναι να κάνεις ένα Hard reset ...

Γιατι η Μονη λύση ειναι να κάνει hard reset ρε φιλε;

Ξέρεις τι ειναι αυτό που ρωτάει ;

Καλησπέρα,

σε stock unrooted Note 3, με 4.4.2, αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: σε τυχαίες φάσεις κολλάει ένα process με όνομα gsiff_daemon και καταναλώνει τρομερή μπαταρία. Καμιά συμβουλή???, γιατί συνήθως το καταλαβαίνεις όταν είναι αργά...

Φιλε μου δοκίμασε αυτό --- > πήγαινε wifi settings ---->για προχωρημένους ----->και βάλε στο διατηρηστε το wifi ενεργοποιημενο κατα την κατάσταση αδράνειας στο ποτέ .

Edited by jonk

................................

Γιαννης

Δεν θέλω απλά να τις αποθηκεύσω αλλά να τις επαναφέρω στο action memo μετά το hard reset.

Χωρίς Root. Υπάρχει λύση?

Εγώ έκανα επαναφορά χωρίς να κρατήσω τα σημειώματα του action memo και τα έχασα όλα, ενώ ότι είχα γράψει στο s-note τα ξαναβρήκα όπως ήταν, νομίζω το action memo είναι για κάποιες πρόχειρες σημειώσεις τις οποίες αν χρειάζεσαι πρέπει σύντομα να τις μεταφέρεις σε πιο αξιόπιστη εφαρμογή αλλιώς κινδυνεύεις να τις χάσεις

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλησπερα, θα ηθελα να ρωτησω κατι επειδη σκεφτομαι τη συγκεκριμενη αγορα.

Μηπως υπαρχει καποιος με mac (snow leopard) να μου πει αν αναγνωριζει το κινητο;

Επισης θα ηθελα καποιες γνωμες για τις φωτογραφιες που βγαζει, συγκριτικα ισως με το s3 απ το οποιο ημουν ικανοποιημενη. Το δοκιμασα σημερα στο public και δε με ενθουασιασαν αυτες που εβγαλε, στο αυτοματο, μεσα στο μαγαζι. Μου φανηκε οτι ειχαν θορυβο.

Ενας τρόπος να αντιμετωπίσεις τον αυξημένο αυτό θόρυβο σε χαμηλό φωτισμό που αναφέρεις, είναι να ενεργοποιήσεις την λειτουργία smart stabilization στην αυτόματη ρύθμιση, θα δεις ότι βελτιώνει θεαματικά την ποιότητα απεικόνισης
samsung galaxy tab s 10.5 lte, nokia lumia 730, lenovo vibe shot, nokia lumia 930, motorola moto x style, iphone 6s plus, samsung note 9, iphone xs max...

Γνώρίζει κάποιος φίλος να μου υποδείξει μία έστω αξιόπιστη εφαρμογή μεταφοράς εικόνας από την τηλεόραση στην οθόνη του Note3 ( ασύρματα φυσικά), αλλά και κάποιος διαχειριστής να με κατευθύνει με τον ανάλογο σύνδεσμο κανένα πρόβλημα, ευχαριστώ.
samsung galaxy tab s 10.5 lte, nokia lumia 730, lenovo vibe shot, nokia lumia 930, motorola moto x style, iphone 6s plus, samsung note 9, iphone xs max...

Αν έχεις Samsung smart τηλεόραση υπάρχει μια εφαρμογών που λέγεται Samsung smart connect. Υπάρχει η έκδοση 2 για τις τηλεοράσεις του 2014 ενώ για τις προηγούμενες υπάρχει η έκδοση 1 που πλέον με kit kat εγώ δεν μπορώ πια να κατεβάσω

Γνώρίζει κάποιος φίλος να μου υποδείξει μία έστω αξιόπιστη εφαρμογή μεταφοράς εικόνας από την τηλεόραση στην οθόνη του Note3 ( ασύρματα φυσικά), αλλά και κάποιος διαχειριστής να με κατευθύνει με τον ανάλογο σύνδεσμο κανένα πρόβλημα, ευχαριστώ.

Αν κατάλαβα καλά, θέλεις να βλέπεις TV στο Note 3.

Έχω πάρει μία συσκευή από Extreme Mobile που παίζει τηλεόραση, τέλεια και με πολύ καλό σήμα.

Tivizen Nano. Κάνε αν θέλεις μία αναζήτηση...

Nokia N95, SonyEricsson W960i, HTC TyTN II, HTC Touch Dual, Nokia N95 8 GB, HTC Touch Diamond, SE C902, Samsung SGH i-900 Omnia, HTC Touch HD, SE Xperia X1, LG Arena, SE W995, Samsung i8910 HD, Samsung i8000 Omnia II, iPhone 3GS, HTC HD2, iPhone 4, Xperia Mini, iPhone 4S, Galaxy Note II, Sony Xperia S, Galaxy S4, Galaxy Note3, LG Nexus 5, Galaxy Note 8, Galaxy Note 10.1 LTE 2014 Edition, LG G3, Galaxy Note 4, iPhone 6S Plus, iPhone 7 Plus.

Πήγα σήμερα να πάρω μια οθόνη για ένα S4 στον επίσημο αντιπρόσωπο σέρβις της Samsung στην Κηφισιά και τον ρώτησα για το Knox. Του είπα αν έχει γίνει trip το Knox και έχω hardware πρόβλημα, γίνεται κανονικά η επισκευή; Και μου λέει: «Τι ακριβώς εννοείς; Δεν κατάλαβα». Με λίγα λόγια πάω για root και μετά σέρβις εκεί αν χρειαστεί :-P

Πήγα σήμερα να πάρω μια οθόνη για ένα S4 στον επίσημο αντιπρόσωπο σέρβις της Samsung στην Κηφισιά και τον ρώτησα για το Knox. Του είπα αν έχει γίνει trip το Knox και έχω hardware πρόβλημα, γίνεται κανονικά η επισκευή; Και μου λέει: «Τι ακριβώς εννοείς; Δεν κατάλαβα». Με λίγα λόγια πάω για root και μετά σέρβις εκεί αν χρειαστεί :-P

Χάχα χάχα με πεθανες χάχα

Και μου λέει: «Τι ακριβώς εννοείς;

Είναι όμως κάποιοι που αγαπάνε πολύ την δουλειά τους χαχα

Σ ευχαριστω

Σε βραδινές φωτό μέσα στο σπίτι το iPhone θα σου δώσει καλύτερες οταν πρόκειται για πρόσωπα. Σε αντικείμενα είναι το ίδιο. Εξωτερικά υπάρχει χάος υπέρ του Note3.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Αν κατάλαβα καλά, θέλεις να βλέπεις TV στο Note 3.

Έχω πάρει μία συσκευή από Extreme Mobile που παίζει τηλεόραση, τέλεια και με πολύ καλό σήμα.

Tivizen Nano. Κάνε αν θέλεις μία αναζήτηση...

Οχι φίλε μου, μάλλον εγώ δεν ήμουν πολύ σαφής, υπάρχει εφαρμογή η οποία όταν δύο συσκευές (τηλεόραση smart tv και smartphone η tablet)είναι συνδεδεμένες στο ίδιο ασύρματο δίκτυο τότε επιτρέπει η εικόνα που προβάλλεται στην τηλεόραση ταυτόχρονα να προβάλλεται και στο κινητό η στοτάμπλετ.

Ετσι με αυτόν τον τρόπο μπορείς να απομακρυνθείς από το σημείο που βρίσκεται η τηλεόραση (σε άλλο δωμάτιο δηλαδή όχι πολύ μακριά),αλλά να συνεχίσεις να βλέπεις την εκπομπή του σήματος στην κινητή συσκευή

Edited by kast1727

Παιδιά μήπως ξέρετε αν υπάρχει κανένα ελληνικό μαγαζί που να πουλάει home button για note 3 black ? Έχω βρει από εξωτερικό απλά αργούν να έρθουν γι αυτό αν υπάρχει κανένα ελληνικό μαγαζί να το αγόραζα από εδώ
My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ )

Kαλημερα. Μου ηρθε η αναβαθμιση σε 4.4.2 και ακομα το σκεφτομαι αν θα αναβαθμισω.

Με την 4.3 ειμαι μια χαρα στα παντα και η αληθεια ειναι οτι φοβαμαι να ρισκαρω με αναβαθμιση και να μη δουλευει κατι σωστα μετα.

Γενικα εχει προβληματα το τηλεφωνο με την 4.4.2?

Ακουω πολλα για την αυτονομια (οτι μειωθηκε αρκετα) και δεν ξερω ποιον να πιστεψω.

Επισης διαβαζα καποιυς που εγραφαν οτι χανετε η δυνατοτητα slide στο πληκτρολογιο για αλλαγη γλωσσας και πρεπει να το κανεις πλεον απ τις ρυθμισεις. Κατα ποσο ισχυουν ?

Για το πληκτρολογιο δεν ξερω να σου πω γιατι εχω το Swype. Για την αυτονομια μπορω να σου πω οτι και χωρις reset μετα την αναβαθμιση, η μπαταρια μου ειναι τα ιδια. Καθε βραδυ που πεφτω για υπνο ειναι στο 50-55% οπως ηταν και με την 4.3.

Kαλημερα. Μου ηρθε η αναβαθμιση σε 4.4.2 και ακομα το σκεφτομαι αν θα αναβαθμισω.

Με την 4.3 ειμαι μια χαρα στα παντα

Μείνε όπως είσαι, γιατί αν δεν σου κάτσει θα λες τι έκανα.

Ο αδερφός μου που δεν είναι root δεν την έκανε.

Τώρα θα ακούσεις πολλά η απόφαση δικιά σου.

Με την 4.3 ειμαι μια χαρα στα παντα και η αληθεια ειναι οτι φοβαμαι να ρισκαρω με αναβαθμιση και να μη δουλευει κατι σωστα μετα.

Γενικα εχει προβληματα το τηλεφωνο με την 4.4.2?

Ακουω πολλα για την αυτονομια (οτι μειωθηκε αρκετα) και δεν ξερω ποιον να πιστεψω.

Επισης διαβαζα καποιυς που εγραφαν οτι χανετε η δυνατοτητα slide στο πληκτρολογιο για αλλαγη γλωσσας και πρεπει να το κανεις πλεον απ τις ρυθμισεις. Κατα ποσο ισχυουν ?

και εγω την εκανα προχθες. δεν εχω κανενα προβλημα. ουτε ρεσετ εκανα ουτε τιποτα. και η μπαταρια οπως πριν και μην σου πω και λιγο καλυτερη.

Πλέον το θέμα με τους κωδικούς των wifi εχει καταντήσει ανέκδοτο. Σημερα το πρωί "ξέχασε" ακόμη και το συνθηματικό του σπιτιού.

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Οχι φίλε μου, μάλλον εγώ δεν ήμουν πολύ σαφής, υπάρχει εφαρμογή η οποία όταν δύο συσκευές (τηλεόραση smart tv και smartphone η tablet)είναι συνδεδεμένες στο ίδιο ασύρματο δίκτυο τότε επιτρέπει η εικόνα που προβάλλεται στην τηλεόραση ταυτόχρονα να προβάλλεται και στο κινητό η στοτάμπλετ.

Ετσι με αυτόν τον τρόπο μπορείς να απομακρυνθείς από το σημείο που βρίσκεται η τηλεόραση (σε άλλο δωμάτιο δηλαδή όχι πολύ μακριά),αλλά να συνεχίσεις να βλέπεις την εκπομπή του σήματος στην κινητή συσκευή

Αυτό που θελεις φίλε μου γίνεται με την επίσημη εφαρμογή της samsung για remote control από το playstore αλλά μόνο για μοντέλα τηλεοράσεων από το 2011 και μετά και μόνο στα premium σειρά της

Παιδιά στο Note φίλου, έκανε hard reset και όταν το επανέφερε έκανε το setup με νεο gmail. Εβαλε κανονικά εφαρμογες κτλ αλλά του κάνει ενα σαν lag στο unlock. Οχι πάντα αλλά μερικές φορές οταν κάνει unlock (με pin) η οθόνη είναι μαύρη και μετά απο 1-2 sec μπαίνει στον TW. Ξέρουμε τι μπορεί να είναι;
Crazy? I was crazy once. They locked me in a room. A circular room and told me to find a corner. I lived there. I died there. Died? I died once. They put me in a deep dark whole, with worms. Worms? I hate worms, worms make me crazy. A worm tickled my nose. That drove me crazy. Crazy? I was crazy once...

Παιδιά μήπως ξέρετε αν υπάρχει κανένα ελληνικό μαγαζί που να πουλάει home button για note 3 black ? Έχω βρει από εξωτερικό απλά αργούν να έρθουν γι αυτό αν υπάρχει κανένα ελληνικό μαγαζί να το αγόραζα από εδώ

εδω εισαι φιλε απο 3 εως 5 ημερες παραδοση

http://www.ebay.de/itm/Home-Button-Haupt-Knopf-Key-Menu-Menu-black-Samsung-Note-3-N9000-N9005-N900-/281299153561?pt=DE_Handy_Organizer_Ersatzteile_Werkzeuge&hash=item417ebc7299

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)