Jump to content

Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)

StratosGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα,

ψάχνω από εχθές πληροφορίες σχετικά με το αν έχει ή όχι GG3. Ελάχιστα αναφέρονται σχετικά με αυτό και σίγουρα καμία από τις ανακοινώσεις που βρήκα δεν είναι 100% επίσημη!

Site 1

Site 2

Για να μιλάμε όμως λογικά, δεν υπάρχει περίπτωση μοντέλο της γραμμής Galaxy να μην έχει GG και φυσικά μιας και το Note 3 είναι μία νέα, απόλυτα βελτιωμένη έκδοση του S4 (το οποίο έχει GG3), αποκλείεται να μην έχει τουλάχιστον την ίδια αν όχι πιο νέα τεχνολογία και στο θέμα προστασίας της οθόνης! (....ΟΘΟΝΑΡΑΣ για την ακρίβεια! :X)

Προφανως για να μην το αναφερουν επισημα site δεν εχει. Οπως ελεγαν και για το note 2 δεν υπηρξε ποτε διευκρινιση.

Ισως στα note να χρησιμοποιουν αλλο γυαλι για να μπορει να λειτουργει καλυτερα το πενακι και να μην εχει τοσο glare η οθονη (ομολογουμενως το gg καθρεπτιζει αρκετα) μιας και προκειται για ''επαγγελματικη'' συσκευη.

Τωρα αν το γυαλι αυτο ειναι καλυτεο ή χειροτερο, μονο σε ενα scratch test θα φανει...

Καλησπέρα

Πριν λίγο ήρθε και σε εμένα η αναβάθμιση των ~30ΜΒ (Ουγγρική συσκευή από γνωστό skroutzομάγαζο που "ψωνίζω" συχνότατα). Πάντως, μετά από αυτά που διαβάζω στο νήμα, εδώ και μία εβδομάδα που συμβιώνω με το N3, έχω αρχίσει να πιστεύω ότι παρόλο που η μάνα μου είναι μακροσυγγενής του Μητσοτάκη (θου Κύριε!), δεν έχει περάσει στο DNA μου κάποιο τμήμα του δικού του, και δη αυτό της απαράμιλλης γκαντεμιάς!

Δεν έχω θέματα υπερθέρμανσης, σε βαθμό που να με έβαζε σε σκέψεις. Είναι η βασική μου συσκευή, μιλάω αρκετά μέσα στη μέρα, το σκαλίζω πολύ (μην πω συνεχώς και ακουστώ υπερβολικός) από την προηγούμενη Τετάρτη που το παρέλαβα και δεν έχω νιώσει ενοχλητικές θερμοκρασίες στη συσκευή. Το home button δεν έχει τζόγο και ανταποκρίνεται μία χαρά. Οι photos - ακόμα και σε εσωτερικό χώρο - δεν φαίνεται να έχουν θέμα, τουλάχιστον στα δικά μου αδαή μάτια... δεν έχω ψηφιακό θόρυβο, δεν έχω κοκκινίλες ή άλλα στίγματα. Τι στο καλό, να πάω να πάρω μία πεντάδα Λαϊκό Λαχείο...???

Σα να διάβαζα ένα κείμενο που έχω στο μυαλό μου και δεν είχα βρει το χρόνο να γράψω. :) Ακριβώς την ίδια συμπεριφορά έχω κι εγώ και με το ίδιο πείραγμα επί καθημερινής βάσης.

Έχω χαρεί ήδη στις 6 μέρες που το έχω τόσο πολύ τη συσκευή που πραγματικά όλο το τμήμα της Samsung έχει κάνει απίστευτη δουλειά (engineering, hardware, software), ούτε το iPhone, ούτε το One, μου πρόσφεραν τέτοια εμπειρία χρήσης, ευκολίας, και επαγγελματικότητας!!

Edited by bill_viper

129026.png?1640591734

Λοιπον εγω το έλαβα σημερα!! Δεν έχω θέμα με υπερθέρμανση τουλαχιστον -οσο μπορω να καταλάβω εγω :p- κ το home button ειναι μια χαρα !!Αλλα στη μέση της οθόνης βλέπω να αχνοφαινεται ενα ασύμμετρος κύκλος !! Σαν να έχω με το spen κάνει ενα κύκλο με πολυ αχνο χρωμα!!!! Τι ειναι αυτο;;;;;; Edited by evelinalex
IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love:

Λοιπον εγω το έλαβα σημερα!! Δεν έχω θέμα με υπερθέρμανση τουλαχιστον -οσο μπορω να καταλάβω εγω :p- κ το home button ειναι μια χαρα !!Αλλα στη μέση της οθόνης βλέπω να αχνοφαινεται ενα ασύμμετρος κύκλος !! Σαν να έχω με το spen κάνει ενα κύκλο με πολυ αχνο χρωμα!!!! Τι ειναι αυτο;;;;;;

Νέο πρόβλημα ακούγετε γρήγορα για αντικατάσταση

Νέο πρόβλημα ακούγετε γρήγορα για αντικατάσταση

Τι προβλημα όμως να ειναι αυτο;;;;

Τι προβλημα όμως να ειναι αυτο;;;;

Αν δεν είναι θέμα οθόνης ισως είναι και κόλα απο μέσα. Το ειχα συναντήσει σε iphone νομίζω. Χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος

Θοδωρής

Αν δεν είναι θέμα οθόνης ισως είναι και κόλα απο μέσα. Το ειχα συναντήσει σε iphone νομίζω. Χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος

Ειναι ένας κύκλος!! Παιζει να ειναι κανα καμένο πιξελ;;;; Δεν ειναι όμως κουκιδες κ έτσι!! Απλα φανταστείτε σε λευκο φόντο ένας ατσαλος κύκλος με το spen σε πολυ ανοιχτο μαύρο χρωμα!!

Edited by evelinalex

Αν κανεις ενa screen shot θσ το δούμε; για δωσε να δούμε

Δεν φαινεται!!!!

Πολλές αγγελίες πώλησης είδα σήμερα στο xe.gr. Παράξενο, ακόμα δεν κυκλοφόρησε...Σκεφτόμουν να το πάρω εις αντικατάσταση του HTC one. Edited by dimotika

Πολλές αγγελίες πώλησης είδα σήμερα στο xe.gr. Παράξενο, ακόμα δεν κυκλοφόρησε...

Παραεισαγωγές είναι, τα ανοίγουν τα ενεργοποιούν και τα πουλάνε

Samsung Note 8

Microsoft Surface Pro 4

Παραεισαγωγές είναι, τα ανοίγουν τα ενεργοποιούν και τα πουλάνε

Και όχι μόνο... εδώ ένας που υποτίθεται έχει και εταιρεία πουλάει note 3 με 16gb :lol:

Μακριά.

Και όχι μόνο... εδώ ένας που υποτίθεται έχει και εταιρεία πουλάει note 3 με 16gb :lol:

Μακριά.

Ρε φίλε "double-o-seven", μήπως έχει πράγματι εταιρία ο τύπος και αυτή η εταιρία λέγεται Samsung και μας προετοιμάζει για νέο μοντέλο??? Θεέ μου τι άλλες βλακείες θα βρούμε στις αγγελιες? :lol:

CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: !

Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB

Σας έχει έρθει η αναβάθμιση των 30mb ;

Ναι, πριν λίγες ημέρες.

Κάποιο μεγάλο κόλπο παίζεται με το ΙΙΙ.

Τόσες πολλές αγγελίες με σφραγισμένα σε όλα τα site αγγελιών δεν έχει ξαναγίνει ποτέ και τα περισσότερα είναι με απόδειξη από το πλαίσιο.

ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]

Σας έχει έρθει η αναβάθμιση των 30mb ;

Αγορά από πλαίσιο και δεν μου έχει έρθει αναμένω. ..

Για να μην ψάχνω σε τι τιμές τα δίνουν jig ?

Αγορά από πλαίσιο και δεν μου έχει έρθει αναμένω. ..

Και εγώ από Πλαίσιο το αγόρασα.

Αναβάθμιση εννοείς αυτήν που έφτιαξε και το handwriting με το S-Pen, σωστά?

610 έως 630 αν θυμάμαι καλά.

Edited by Jig

Πρέπει να μπεις recovery για να δεις το CSC

Δεν χρειάζεται, μπορείς να τσεκάρεις firmware version πληκτρολογώντας *#1234#

Εκτός αν εννοείς κάτι άλλο.

Τι μήνυμα σου βγάζει όσον αφορά την αναβάθμιση;

Δεν μου έβγαλε κανένα μήνυμα

Πάμε με pm να μην κουράσουμε εδώ

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)