aris_volos Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 Παιδιά πως απενεργοποιώ τα animation; Παράθεση nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfast Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 Δεν υπάρχει το μενού συντομεύσεις! [ATTACH]42510[/ATTACH] Τι launcher έχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelos21 Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 (edited) καλησπερα, θελω τα φωτα σας.Πως αλλαζω αυτο? Edited March 16, 2014 by pantelos21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salinas Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 φιλοι μου πηρα και εγω το NOTE 3. και ειμαι ευχαριστημένος. διαπιστωσα ομως οτι δεν βρισκει τιποτε το S Finder, οταν γραφω ελληνικά. Υπάρχει κάποια λυση; Η γλώσσα του συστηματος ειναι ελληνικά. Σας ευχαριστω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosrotary Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 Τι launcher έχεις; Τον stock έχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 Εμένα ο dolphin δεν κάνει προσαρμογή κειμένου. Είμαι με 4.3 παίζει ρόλο ή πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση στο dolphin; Τικαρισμενο το αυτόματη προσαρμογή σελίδας στο περιεχόμενο διαδίκτυου Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfast Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 βαλε και την σταθεροποιηση βιντεο και δες την σταθεροποιηση παντα ανοιχτή την έχω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfast Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 Τον stock έχω. Τι άλλαξες από όταν σου έβγαζε την συντόμευση; Κάνε καμιά επανεκκίνηση αλλά δεν σου βγάζει το μενού επιλογής για συντομεύσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosrotary Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 Τι άλλαξες από όταν σου έβγαζε την συντόμευση; Κάνε καμιά επανεκκίνηση αλλά δεν σου βγάζει το μενού επιλογής για συντομεύσεις. Δεν νομίζω να είχα πειράξει κάτι! Έκανα κι επανεκκίνηση αλλά τίποτα. Κάποια στιγμή μπορεί να κάνω factory reset να δω αν θα εμφανιστεί! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 (edited) Δεν νομίζω να είχα πειράξει κάτι! Έκανα κι επανεκκίνηση αλλά τίποτα. Κάποια στιγμή μπορεί να κάνω factory reset να δω αν θα εμφανιστεί! Όσο εντύπωση και αν σας κάνει, τέτοιο θέμα είχα και εγώ στο Νοτε 8. Η γερμανική ρομ που είχα στο 8αρι και έχω ακόμα, δεν έχει αυτή την επιλογή. Οι ευρωπαϊκές ρομ μπορεί να έχουν μικρές διαφορές μεταξύ τους Edited March 16, 2014 by nnik_1969 Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 Δεν νομίζω να είχα πειράξει κάτι! Έκανα κι επανεκκίνηση αλλά τίποτα. Κάποια στιγμή μπορεί να κάνω factory reset να δω αν θα εμφανιστεί! Οι γερμανικές rom δεν έχουν την επιλογή για συντομεύσεις οπότε μην κάνεις άδικα factory reset. Αν θες περνά μέσω odin κάποια άλλη ευρωπαϊκή καλύτερα . Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfast Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 Αφού λέει ότι το είχε και ξαφνικά χάθηκε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 (edited) Και στο δικό μου έχει χαθεί η επιλογή (EUR) Υπήρχε σίγουρα γιατί είχα ενεργοποιήσει και έχω στην οθόνη κλειδώματος την εφαρμογή της κάμερας. edit: Το βρήκα! Πρέπει να είναι ενεργοποιημένη η κύλιση στο κλείδωμα οθόνης. Αν το έχουμε με μοτίβο κλειδώματος χάνετε η επιλογή. Edited March 16, 2014 by Jig edit Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfast Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 Και στο δικό μου έχει χαθεί η επιλογή (EUR) Υπήρχε σίγουρα γιατί είχα ενεργοποιήσει και έχω στην οθόνη κλειδώματος την εφαρμογή της κάμερας. Πώς γίνεται αυτο; Αφού δεν υπάρχει ακόμα ελληνική 4.4.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 (edited) ..... 4.3 έχω Έχει να κάνει με αυτό που είπα πιο πάνω. Οπότε δεν έχει σημασία αν έχεις την 4.3 η την 4.4.2 edit: screenshots Edited March 16, 2014 by Jig edit Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelos21 Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 (edited) καλησπερα, θελω τα φωτα σας.Πως αλλαζω αυτο? μπορει καποιος να φωτισει? Edited March 16, 2014 by pantelos21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 Παιδιά πως απενεργοποιώ τα animation; πάει ρυθμίσεις /γενικά/πληροφορίες συσκευής και πάτα 7-8 φορές συνεχόμενα πάνω εκεί που γράφει αριθμός κατασκευής μετά στις ρυθμίσεις γενικά θα σου εμφάνιση άλλη μια επιλογή που δεν την είχες και θα λέει επιλογές προγραμματιστη εκεί ψάξε και θα το βρεις κλίμακα το λέει και έχει τρία διαφορετικα. Και στο δικό μου έχει χαθεί η επιλογή (EUR) Υπήρχε σίγουρα γιατί είχα ενεργοποιήσει και έχω στην οθόνη κλειδώματος την εφαρμογή της κάμερας. edit: Το βρήκα! Πρέπει να είναι ενεργοποιημένη η κύλιση στο κλείδωμα οθόνης. Αν το έχουμε με μοτίβο κλειδώματος χάνετε η επιλογή. όχι που δεν θα το έβρισκες χαχα μπορει καποιος να φωτισει? πήγανε στις επαφές και λογικά εκεί που λέει εγώ αν βάλεις το κινητό σου θα αλλάξει ιδέα Λέω δεν το ξερω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfast Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 ..... 4.3 έχω Έχει να κάνει με αυτό που είπα πιο πάνω. Οπότε δεν έχει σημασία αν έχεις την 4.3 η την 4.4.2 edit: screenshots Στο screen shot που έβαλε ο φίλος είχε την κύλιση επιλεγμένη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 Στο screen shot που έβαλε ο φίλος είχε την κύλιση επιλεγμένη Τότε ίσως είναι διαφορετικά με την 4.4.2 Ας το ψάξει λίγο ο φίλος που έχει το πρόβλημα και να μας απαντήσει. Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelos21 Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 πήγανε στις επαφές και λογικά εκεί που λέει εγώ αν βάλεις το κινητό σου θα αλλάξει ιδέα Λέω δεν το ξερω. με εχω περασει κανονικα στο "εγω". εσας τι λεει σε αυτο το πεδιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 @manan69t Μάνο ,μεγάλη η διαφορά στο μέγεθος ,βέβαια οτι βολεύει τον καθένα . Έτσι είναι Μιχάλη, γιαυτό και εγώ μέχρι πέρυσι άνοιξη και καλοκαίρι με έπιανε τρέλα αλλαγής καθαρά λόγο μεγέθους και πήγαινα σε κάτι πιο μικρό και βολικό(S4)αλλά πάντα μου έλειπε αυτή η άνεση στο ίντερνετ του note οπότε από το φθινόπωρο το κρατάω και απλά έχω και ένα μικρότερο ανάλογα τα κέφια κυρίως για έξω όταν το νότε3 καταντά άβολο μερικές φορές(& το note πάντα στο τσαντάκι μαζί μου εννοείται )ή για παιχνίδι(να ασχολούμαι μαζί του)όπως το nexus 5 που έχω τώρα. Έτσι είναι καλυμμένος πλέον σε αυτά που θέλω. Ανεβάζω ακόμα 2 φώτο και με το S4 mini να δείτε τις διαφορές μεγέθους, όπως και να το κάνουμε καθαρά για τηλέφωνο είναι μεγάλο το note αλλά το άτιμο έχει τόσα άλλα καλά που συγχωρείται! Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfast Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 Εμένα κάθε φορά που με έβλεπαν με το κινητό από όταν είχα το Note 2 και τώρα με το 3 με ρωτάνε πως μπορώ με τόσο μεγάλο τηλ τους απαντάω ότι δεν είναι μεγάλο αλλά όλα τα υπόλοιπα είναι πολύ μικρά. ..χάχα Πέρα από την πλάκα με έχει βολέψει πάρα πολύ αυτό το μέγεθος και προσωπικά δεν θα μπορούσα με μικρότερο Όλα είναι θέμα συνήθειας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIKMAN Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 Δεν εχω δοκιμασει ..με την ιδια 2in1 δουλευω που ειχα στο νοουτ2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 Εμένα κάθε φορά που με έβλεπαν με το κινητό από όταν είχα το Note 2 και τώρα με το 3 με ρωτάνε πως μπορώ με τόσο μεγάλο τηλ τους απαντάω ότι δεν είναι μεγάλο αλλά όλα τα υπόλοιπα είναι πολύ μικρά. ..χάχα Πέρα από την πλάκα με έχει βολέψει πάρα πολύ αυτό το μέγεθος και προσωπικά δεν θα μπορούσα με μικρότερο Όλα είναι θέμα συνήθειας Έτσι και εγώ βασικά όλη μέρα με αυτό είμαι ότι και να χρειαστώ, απλά είναι στιγμές που θέλω παιχνίδι(rom,σκάλισμα γενικά )ή στιγμές που θέλω να πάω με τη βερμούδα κάπου χωρίς το τσαντάκι οπότε παίρνω το nexus που το έχω βέβαια με το ίδιο νούμερο τηλεφώνου και είμαι jet σε όλα! Πάντως ειλικρινά με το note έχω καταργήσει laptop, tablet έτσι και αλλιώς ποτέ δε τα πήγαινα καλά μαζί τους, και το PC το ανοίγω που και που μόνο για λίγη ώρα. Browsing(boat k tapatalk), mail, εφαρμογές για ενημέρωση στο ίντερνετ, φωτογραφίες,αρχεία(&text)όλα μα όλα τα κάνω στο νότε3, όπως και εδώ αυτά που γράφω κατά καιρούς. Καμία άλλη συσκευή δε μου τα δίνει όλα αυτά έτσι ολοκληρωμένα γιαυτό το note ήταν. είναι και θα είναι η νούμερο ένα επιλογή μου. Ξέχασα να πω και σα τηλέφωνο στο σπίτι αυτό έχω καθώς σε ένταση και ποιότητα ακουστικού είναι άνετα κορυφή, σαφώς καλύτερα απ όλα όσα είχα ειδικά το τελευταίο καιρό, ακόμα και απ το Nokia 1020 που φημίζεται για τη ποιότητά στις κλήσεις, το νότε3 είναι χαλαρά ανώτερο. Από κάτι LG G2 δε είναι μακράν μπροστά και κυρίως πιο αξιόπιστο χωρίς βυθισματα, corrupt και τέτοια. Οπότε για μένα είναι μια ολοκληρωμένη συσκευή σχεδόν σε όλα με 2 μείον,ίσως το μέγεθος για κάποιους και τα κλειδώματα που έχει πλέον και δε μου επιτρέπουν ούτε τα πιο απλά να κάνω όπως τον ex dialer εφαρμογή συστήματος και να βγάλω το σπαστικό κρατς κρουτς του ήχου της κάμερας (δε λέει να το έχω στο σιωπηλό για να μην ακούγεται). Συν πόσες άλλες ευκολίες που χάνω και έχω στο nexus μου. Αυτά τα 2 είναι τα μείον του για μένα, κατά τα άλλα είναι super και είμαι δηλωμένος notakias από το πρώτο note μάλιστα! :) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 μπορει καποιος να φωτισει? εμενα λεει "αγνωστο" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts