Hierophant Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Εγώ δεν είμαι σίγουρος ότι θέλω να κάνω την αναβάθμιση. Έχω ακούσει ότι η kit Kat καταναλώνει περισσότερη μπαταρία γιατί λειτουργούν αδιάκοπα οι 4 επεξεργαστές, ότι δεν λειτουργούν τα προγράμματα καταγραφής κλήσεων, και άλλα μικροπροβλήματα που μπορεί να είναι και τυχαία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Logi Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Εγώ δεν είμαι σίγουρος ότι θέλω να κάνω την αναβάθμιση. Έχω ακούσει ότι η kit Kat καταναλώνει περισσότερη γιατί λειτουργούν αδιάκοπα οι 4 επεξεργαστές, ότι δεν λειτουργούν τα προγράμματα καταγραφής κλήσεων, και άλλα μικροπροβλήματα που μπορεί να είναι και τυχαία. Μην την κάνεις. Κι εγώ αν μπορούσα να γύριζα πίσω θα το έκανα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Σε ολλανδικό... Πριν λίγο το έκανε εγκατάσταση... σχεδόν 28 ΜΒ. Όντως σε ολλανδικό αναβαθμιστηκαμε στην τελευταία κιτ κατ Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Σε ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Μην την κάνεις. Κι εγώ αν μπορούσα να γύριζα πίσω θα το έκανα.Το έχω πει σε πολλούς και στον αδελφό μου(ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΒΑΛΕΙ) τα ΚΚ χωρίς root είναι δίκοπο μαχαίρι σε άλλους κάθονται καλά και σε άλλους τους έχουν τρελάνει . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Logi Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Το έχω πει σε πολλούς και στον αδελφό μου(ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΒΑΛΕΙ) τα ΚΚ χωρίς root είναι δίκοπο μαχαίρι σε άλλους κάθονται καλά και σε άλλους τους έχουν τρελάνει . Ναι έτσι. Εγώ (δυστυχώς γιατί μ' ενδιαφέρει το call rec) τις έκανα όταν ήταν παρθένο το κινητό ελαφρά την καρδία, χωρίς να υποπτευτώ, και μετάνιωσα. Κάτι λέγεται για ροοτ στην 4.4.2 χωρίς να ενεργοποιηθεί το Νοξ, αλλά νομίζω πρέπει να χεις κάνει πριν την Ντε λαΒέγκα όταν είχες την 4.3, που σημαίνει για μένα αυτό το τρένο ...πέταξε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Η ντε λα βεγκα γινόταν με παλιό firmware της 4.3 όχι με όλα. Όταν είχε βγει το note 3.στα επόμενα δεν γινεται.... Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 απο σημερα και εγω στην παρεα σας. γερμανικο απο γνωστο σκρουτζομαγαζο. με το που το ανοιξα εκανε καμμια 10 αρια αναβαθμισεις... θα το ξερετε βεβαια αλλα η συσκευη παει σφαιρα. το θεμα τωρα ειναι ποιος κρατιεται να μην βαλει custom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sebenaco Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Αναβάθμιση και για τις συσκευές από Ουγγαρία (XEH): Από PDA N9005XXUENA6 (4.4.2.) σε N9005XXUENB4 (4.4.2.) http://www.sammobile.com/firmwares/3/?download=26480 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz350 Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Καλησπέρα Πριν κανα 20λεπτο, μου πέταξε στη notification bar ενα μήνυμα περί "Ενημέρωση Πολιτικής Ασφαλείας", με το λογότυπο του Knox. Δεν έγραφε ούτε το μέγεθος της ενημέρωσης, ούτε κάτι περισσότερο σχετικά με το ακριβώς αφορά! Εννοείται, πάτησα ΟΚ και έβγαλε ένα μικρό "παραθυράκι" με το γνωστό "Σύνδεση με τον Διακομιστή" και μετά... τίποτα :blink: Δεν έγινε κάτι, το εν λόγω παραθυράκι έμεινε στην οθόνη μου για ενα 10λεπτο, χωρίς να κάνει τίποτα περισσότερο. Κανένα μήνυμα, καμία ενημέρωση, καμία πρόοδος! Πριν λίγο του έκανα restart, μήπως και είχε φάει κάποιο κόλλημα στη διαδικασία ενημέρωσης. Έκανε κανονικά reboot και... τίποτα. Δεν ξαναέβγαλε το μήνυμα, δεν μοιάζει να εχει συμβεί κάτι. Έχεις κανείς κάποια ιδέα τι μπορεί να ήταν αυτο? Και σε εμένα το έβγαλε πριν μια εβδομάδα.πατησα οκ και αμέσως μου γράψε ότι είστε στην τελευταία έκδοση. Σήμερα μου ήρθε αναβάθμιση 28 μβ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Εγώ αντίθετα με αυτά που λέγονται εγώ δεν έχω θέμα με την 4.4 κατανάλωση μπαταρίας ίδια με την 4.3 και παρακολουθοντας την λειτουργία των επεξεργαστών το μόνο που δεν βλέπω είναι να κρατούνται σε λειτουργία και οι 4 εντατικά η οχι Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jrgr Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Εγώ δεν είμαι σίγουρος ότι θέλω να κάνω την αναβάθμιση. Έχω ακούσει ότι η kit Kat καταναλώνει περισσότερη μπαταρία γιατί λειτουργούν αδιάκοπα οι 4 επεξεργαστές, ότι δεν λειτουργούν τα προγράμματα καταγραφής κλήσεων, και άλλα μικροπροβλήματα που μπορεί να είναι και τυχαία. Είχα θέματα με το που την έβαλα ota γιατί δεν έκατσε καλά. Αυτό που έκανα μετά ήταν να κάνω restore να ξαναπεράσω την 4.4.2 με odin και μετά πάλι restore. Κάπου είχα διαβάσει ότι μετά από 2-3 πλήρης φορτίσεις αποφορτησεις (calibration στην ουσια) στρώνει. Το έκανα και βελτίωσε την μπαταρία αισθητά. (Δεν ειναι οπως πριν αλλα ειναι ικανοποιητικα) Κατά τα άλλα η rom είναι πολύ smooth και χωρίς αλλά θέματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Μην την κάνεις. Κι εγώ αν μπορούσα να γύριζα πίσω θα το έκανα. Εγω απο την αλλη τη συνιστω.:O Καλυτερη διαχειριση ram .Ιδια καταναλωση μπαταριας και περισσοτερη Ram λογω του οτι η διαθεσιμη ειναι πλεον 2.7GB. Aπο ταχυτητα / smooth θα ελεγα ενδεχομενως και ενα "κλικ" επανω . Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_m Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Πλέον και UK se kit kat Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Πλέον και UK se kit kat Καλοταιριαστη κ καλωφαγοτη με την καλη εννοια.. εμενα με orange france τιποτα ακομα... και μου τρεχουν τα σαλια.. για σοκολατα kit kat αντεεεε κ σε μας...:shifty: Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_m Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Kinder έκπληξη ήταν :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalaeas Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Καλοταιριαστη κ καλωφαγοτη με την καλη εννοια.. εμενα με orange france τιποτα ακομα... και μου τρεχουν τα σαλια.. για σοκολατα kit kat αντεεεε κ σε μας...:shifty: Μια από τα ίδια..Προσπαθώ να βγάλω άκρη στο xda για το πως θα φλασάρουμε την τελευταία 4.4.2 χωρίς προβλήματα ( Odin fail, csc κλπ.) και να πάρει άλλο csc για μελλοντικά updates. Αλλιώς έφυγε για πούλημα το κινητό.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 http://techmaniacs.gr/update-to-android-4-4-2-for-greek-samsung-galaxy-note-3/ Αντέ μην γκρινιάζετε και εσείς με τα ελληνικά Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 (edited) http://techmaniacs.gr/update-to-android-4-4-2-for-greek-samsung-galaxy-note-3/ Αντέ μην γκρινιάζετε και εσείς με τα ελληνικά εγώ δεν είδα κάτι τέτοιο ούτε στο κινητό μου ούτε στο live update της samsung.... Ούτε στο lies. μήπως είναι ανακρίβειες? τα update φαίνονται σε πραγματικό χρόνο αν κάνω format όταν βγει η αναβάθμιση, στην 4.3 και μετά κάνω αναβάθμιση στην 4.4, και μετά πάλι φορμάτ για να είναι καθαρό είναι σωστή η σκέψη? η απλά αναβάθμιση 4.4 και μετά φορμάτ? Edited March 10, 2014 by hackfree Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnx80 Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 και σε εμενα με ελληνικο δεν μου εχει ερθει τιποτα ακομα,ακουω που την εχεται παρει οι υπολοιποι και ζηλευω λολ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Μια παρακληση.Τι ειναι και τι κανει το headphone mode,που βγαινει απο το smart volume control; Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Μια από τα ίδια..Προσπαθώ να βγάλω άκρη στο xda για το πως θα φλασάρουμε την τελευταία 4.4.2 χωρίς προβλήματα ( Odin fail, csc κλπ.) και να πάρει άλλο csc για μελλοντικά updates. Αλλιώς έφυγε για πούλημα το κινητό..Να κάνεις λίγο υπομονή είναι θέμα ημερών να σου έρθει η επίσημη. Εάν δεν ξέρεις τι να κάνεις μέσω odin μπορεί να βρεθείς προεκπλήξεων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_House Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Μου συνέβη το εξής ενώ ήρθε ένα μήνυμα και με ειδοποίησε η ωραία φωνή της κοπέλας του HandsFree Mode, το toutchwitz κόλλησε και έβγαλε το μήνυμα, ότι δεν ανταποκρίνεται ή να περιμένω ή να το κλείσω. Περίμενα μήπως ξεκολλήσει, τίποτα, κλείδωσε και η συσκευή μόνη της και δεν ανταποκρινόταν, έβγαλα την μπαταρία για να επανέλθει. Τι να φταίει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 (edited) Μου συνέβη το εξής ενώ ήρθε ένα μήνυμα και με ειδοποίησε η ωραία φωνή της κοπέλας του HandsFree Mode, το toutchwitz κόλλησε και έβγαλε το μήνυμα, ότι δεν ανταποκρίνεται ή να περιμένω ή να το κλείσω. Περίμενα μήπως ξεκολλήσει, τίποτα, κλείδωσε και η συσκευή μόνη της και δεν ανταποκρινόταν, έβγαλα την μπαταρία για να επανέλθει. Τι να φταίει;Τίποτα. Κόλλησε το τηλέφωνο, συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες.Δεν χρειάζεται να βγάλετε την μπαταρία ,κρατάτε πατημένο το power off για 10 δευτερόλεπτα και κλείνει όπου και αν είστε. Edited March 10, 2014 by menioseten Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_House Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Και δεν το είχα πάρα πολλές ώρες, από την τελευταία επανεκκίνηση, μόλις 140 ώρες. Απλά δεν το είχε ξανακάνει αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts