Jump to content

Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)

StratosGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μου πέταξε ένα περίεργο μήνυμα πριν κάτι με : εφαρμόστηκε η νέα πολιτική ασφαλείας 001 κάτι τετοιο
technoholic maniac reviewer

Μήπως έχεις ενεργοποιημένη την εξοικονόμηση ενέργειας; Ίσως το παιχνίδι να είναι ενεργοβόρο και να χρειάζεται περισσότερη cpu.

Όχι τίποτα για αυτό και μου έκανε εντύπωση.

Καλημερα στα καλα καθουμενα μου εβγαλε οτι εφαρμόστηκε η νέα πολιτική ασφαλείας 001,ξερουμε τι ειναι κ γιατι?

Καλημερα στα καλα καθουμενα μου εβγαλε οτι εφαρμόστηκε η νέα πολιτική ασφαλείας 001,ξερουμε τι ειναι κ γιατι?

Και μένα το ίδιο το γράφω πιο πάνω

Καλησπέρα στη νοτε παρέα, θέλω να ρωτήσω για την εμπειρία χρήσης αυτού του τηλεφώνου από όσους το έχουν. Έχω ένα lg g2 κορεάτικη έκδοση με 4.4.2 περασμένη (official) και σκεφτόμουν μήπως αλλάξω σε νοτε. Αν μπορεί κάποιος να μου πει έχοντας χρησιμοποιήσει και τα 2 ή έστω μόνο το νοτε εάν αξίζει η αλλαγή.Βασικά θα μου στείλουν δώρο ένα νοτε 3 οπότε ένα από τα 2 θα το σκοτώσω. Ευχαριστώ.

Καλησπερα σε ολους.. ειμαι ασχετος και φοβαμαι μηπως σας κουρασω..εψαξα αρκετα αλλα δε βρηκα καποιο θεμα που απαντα στις αποριες μου. Το θέμα μου είναι ότι. . Πριν λίγες μέρες πήρα το τηλέφωνο αλλά το πρόβλημα που δεν μπορώ να λύσω είναι...1ον: στην σελίδα που μπαίνω για να βλέπω τα livescores στους αγώνες ποδοσφαίρου δεν έχει ήχο. Ενώ στον υπολογιστή μου όταν μπαίνει γκολ κάνει έναν ηχο (γκοοολ) και με ειδοποιεί στο note3 απλα αλλάζει το σκορ στην οθονη χωρις να κανει κανένα ήχο. 2ον: οταν μπαινω στον stoiximan sto livebetting το βιντεακι στο livestreaming δεν δουλευει. Και 3ο και σημαντικοτερο υπαρχει κάπου μια ρύθμιση να την αλλάξω να μη σβήνει η οθόνη??? Αναμονή μέχρι10 λεπτά έχει μετά σβήνει. Θέλω π.χ. Να βάλω έναν αγώνα στο livescore και να κοιτάω το σκορ σε όλη τη διάρκεια του χωρίς να πρέπει να αγγίζω την οθόνη κάθε 10 για να μη σβήνει. Όποιος γνωρίζει ας μου απαντήσει... Ευχαριστώ προκαταβολικα...

@kostas701

Για να μην βγαίνουμε off topic καλύτερα να ρωτήσεις στο σωστό θέμα .

Επιλογή συσκευής

Samsung galaxy s21+

Κάναν αναβάθμιση over the air. Πριν παρολο που δεν ειμουν root εκλεινε το greenify όλα τα προγράμματα που τρέχαν στο background. Τώρα μου βγάζει μήνυμα να το κάνω χειροκίνητα ένα ένα τα προγράμματα... [ATTACH]41586[/ATTACH]

Καλησπέρα σε όλους.

Μία ερώτηση και από μένα για την φόρτιση. Παίρνει πάρα πολλή ώρα. Σήμερα πάλι έκανε 4+ ώρες... Είναι λογικό;

Καλή επαφή κάνει αλλά το καλώδιο έχει πρόβλημα όταν συνδέω το κινητό σε υπολογιστή (δεν αναγνωρίζει καθόλου το κινητό, μόνο φορτίζει).

Λες να δημιουργεί πρόβλημα και στην φόρτιση (σε πρίζα);

Πολύ πιθανό να συμβαίνει αυτό. Καλό θα ήταν να δοκιμάσεις κάποιο άλλος καλώδιο.

Ανακεφαλαίωση περί φόρτισης:

Το δικό μου καλώδιο της συσκευασίας προφανώς έχει θέμα. Όπως ήδη ανέφερα, αν το συνδέω σε υπολογιστή το κινητό δεν φαίνεται , αλλά και στην φόρτιση υπάρχει πρόβλημα. Συγκεκριμένα, τόσο σε σύνδεση με υπολογιστή όσο και στην πρίζα θέλει τουλάχιστον 4-5 ώρες για να φορτίσει.

Αγόρασα καλώδιο micro USB σε USB 2.0 (δεν βρήκα 3.0) και η φόρτιση είναι:

στην πρίζα ανέβασε ένα 10% σε 24 λεπτά (άρα λογικά για πλήρη φόρτιση θέλει περίπου 4 ώρες).

με PC το είχα 3 ώρες και ανέβασε τη μπαταρία κατά 40% (δηλ. για full θέλει κανένα 8ωρο;; :O)

Περιμένω καλώδιο USB 3.0 που έχω παραγγείλει από ebay μήπως και βγάλω άκρη...

Δεν ξέρω τι να πω.. Δεν έχει κανείς άλλο αντίστοιχο θέμα;

Edited by mamilia

Το δικό μου καλώδιο της συσκευασίας προφανώς έχει θέμα. Όπως ήδη ανέφερα, αν το συνδέω σε υπολογιστή το κινητό δεν φαίνεται , αλλά και στην φόρτιση υπάρχει πρόβλημα. Συγκεκριμένα, τόσο σε σύνδεση με υπολογιστή όσο και στην πρίζα θέλει τουλάχιστον 4-5 ώρες για να φορτίσει.

στην πρίζα ανέβασε ένα 10% σε 24 λεπτά (άρα λογικά για πλήρη φόρτιση θέλει περίπου 4 ώρες).

με PC το είχα 3 ώρες και ανέβασε τη μπαταρία κατά 40% (δηλ. για full θέλει κανένα 8ωρο;; :O)

Φίλε μου απο την θύρα USB του υπολογιστή φορτίζει max με 500mA .... μην περιμένεις να σου φορτίσει όπως στην μπρίζα με 2Α ..

Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire

Samsung GEAR S

Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813

Φίλε μου απο την θύρα USB του υπολογιστή φορτίζει max με 500mA .... μην περιμένεις να σου φορτίσει όπως στην μπρίζα με 2Α ..

Ναι, αλλά και από την πρίζα δεν αργεί υπερβολικά; Θα αλλάξει κάτι το καλώδιο USB 3.0;

Καινούργιο update για τα (DBT) NB4 4.4.2

Ερώτηση: Αυτή τη στιγμή είμαι με ML3 (FTM Orange). Μπορώ να φλασάρω την ΜΚ2 DBT και να αλλάξει το csc σε DBT ή τέλος πάντων να φλασάρω κάποια άλλη χωρίς να φάω error στο Odin? Κυρίως μ ενδιαφέρει να φύγω από το FTM csc χωρίς ρουτ και να μπορώ να παίρνω κανονικά τα updates.

Edited by ampalaeas

Ναι, αλλά και από την πρίζα δεν αργεί υπερβολικά; Θα αλλάξει κάτι το καλώδιο USB 3.0;

To USB 3 έχει να κάνει με την ταχύτητα στην μεταφορά δεδομένων και όχι με την φόρτιση

ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]

Εγκατέστησε το πρόγραμμα samsung galaxy current να δούμε στα πόσα φορτίζει.

Καινούργιο update για τα (DBT) NB4 4.4.2

Ερώτηση: Αυτή τη στιγμή είμαι με ML3 (FTM Orange). Μπορώ να φλασάρω την ΜΚ2 DBT και να αλλάξει το csc σε DBT ή τέλος πάντων να φλασάρω κάποια άλλη χωρίς να φάω error στο Odin? Κυρίως μ ενδιαφέρει να φύγω από το FTM csc χωρίς ρουτ και να μπορώ να παίρνω κανονικά τα updates.

Το FΤΜ το είχε εργοστασιακά;

Φίλε μου πας στην σαμσουνγκ για αντικατάσταση φορτιστη 6 μήνες έχει εγγύηση ο φορτιστής,ακριβός το ίδιο έπαθε φίλος στο σ3 του άλλαξαν (δεν θυμαμε αν μόνο καλώδιο η και πρίζα)πάντως μετά όλα οκ..

Πριν από λίγες ώρες έγινε διαθέσιμη η 4.4.2 στις unbranded Γερμανικές συσκευές(DBT) οπότε είμαστε πολύ κοντά και για τις Ελληνικές(EUR)

http://live.samsung-updates.com/index.php?device=SM-N9005

ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]

Φίλε μου πας στην σαμσουνγκ για αντικατάσταση φορτιστη 6 μήνες έχει εγγύηση ο φορτιστής,ακριβός το ίδιο έπαθε φίλος στο σ3 του άλλαξαν (δεν θυμαμε αν μόνο καλώδιο η και πρίζα)πάντως μετά όλα οκ..

το χρειαζόμουν αυτό έχω και εγώ θέμα ...

Από τα σάλια του γιου μου έχει πάρει υγρασία και κάνει κάτι νερά.

Ίσως δεν δώσουν βάση και τον αλλάξουν το κινητό το έχω πάρει από πλαίσιο που να απευθυνθώ εκεί η πουθενά αλλού?

Ναι σ αυτο είμαι τώρα δεν έχω πειράξει τπτ.

Την 4.3.3 έχεις; . Γιατί με την 4.4.2 δεν μπορείς να φλασάρεις unbraded rom. Έτσι λένε στο XDA

Την 4.3.3 έχεις; . Γιατί με την 4.4.2 δεν μπορείς να φλασάρεις unbraded rom. Έτσι λένε στο XDA

4.3 εχω φιλε μου ναι. Τουλαχιστον θελω να μαθω αν μπορω να φλασαρω αλλη 4.3 unbranded πχ την DBT αλλα να αλλαξει το csc σε DBT ετσι ωστε να παω σε 4.4.2 μεσω ota η kies.

καλησπερα.εδω και λιγες μερες οταν μιλαω στο τηλεφωνο ακουω την φωνη μου διπλη,αλλα οχι σε ολες τις κλεισεις,καμια ιδεα καποιος?ευχαριστω.

Παιδιά καλησπέρα. Έχω κυπριακό τηλέφωνο. Στο kies μου λέει ότι το firmware δεν υποστηρίζει ενημέρωση μέσω kies. Επειδή ψάχνω και δε βρίσκω τι σημαίνει αυτό; Και επίσης ξέρουμε ποτέ περίπου θα γίνει σε εμάς η αναβάθμιση;

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)