Jump to content

Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)

StratosGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ βλέπω και cosmote και τη κατέβασα κιόλας . Την έχει πάρει κανείς ΟΤΑ?

και εγώ γαλλικό έχω και ακόμα τίποτα. ...

Samsung S20 FE 

Snapdragon edition

Εγώ βλέπω και cosmote και τη κατέβασα κιόλας . Την έχει πάρει κανείς ΟΤΑ?

και εγώ γαλλικό έχω και ακόμα τίποτα. ...

Οπως ειναι η 4.4.2 καλυτερα μην ερθει ποτέ στο note. Σε σχεση με την 4.3 εχει πολλά προβληματα που τα ειδα σε κινητο φιλου. Απιστευτα lag και κολλήματα.

Ισως για αυτο εχει παιξει ακομα σε τοσο λιγες χωρες δοκιμαστικά.

Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010).

Θα σε θυμόμαστε για πάντα

Οπως ειναι η 4.4.2 καλυτερα μην ερθει ποτέ στο note. Σε σχεση με την 4.3 εχει πολλά προβληματα που τα ειδα σε κινητο φιλου. Απιστευτα lag και κολλήματα.

Μάλλον για άλλο Νοτε μιλάς... :-)

Εγώ που την έχω εδώ και τρεις εβδομάδες περίπου, δεν παρατήρησα τίποτα από όλα αυτά. Ούτε λαγκ ούτε κολήματα.

Αντιθέτως, πάει ακόμα πιο smooth και γρήγορα από πριν.

Κανένα θέμα και έχω περασμένες περίπου 100 εφαρμογές.

Περίεργο πράγμα τα όνειρα....

Για να τα δεις πρέπει να κοιμηθείς.

Για να τα ζήσεις, πρέπει να ξυπνήσεις....

Καλησπέρα

Έχετε πρόβλημα με τη σύνδεση με pc μεσω usb? Μέχρι επαναφορά σε εργοστασιακές έκανα αλλά τίποτα. Μόνο φορτίζει...

Έχεις περάσει τους drivers ?

Άλλαξε από mtp σε ptp και αντίστροφα .

Samsung galaxy s21+

Μάλλον για άλλο Νοτε μιλάς... :-)

Εγώ που την έχω εδώ και τρεις εβδομάδες περίπου, δεν παρατήρησα τίποτα από όλα αυτά. Ούτε λαγκ ούτε κολήματα.

Αντιθέτως, πάει ακόμα πιο smooth και γρήγορα από πριν.

Κανένα θέμα και έχω περασμένες περίπου 100 εφαρμογές.

Μια απ'τα ίδια, με καθαρή εγκατάσταση kit Kat πάει αέρας, και πολύ smooth έχω να το λέω!

Μάλιστα το έχω δίπλα δίπλα με το nexus 5(το απόλυτα smooth android μηχάνημα) και η διαφορά είναι αμελητέα, πραγματικά δηλώνω εντυπωσιασμένος με το πόσο καλή δουλειά έχει γίνει και το έγραψα μάλιστα και στο νήμα του nexus.

Αν δε σκεφτείς και πόσο bloatware τρέχει από πίσω.......

Μόνο 25-30 εφαρμογές έχω απενεργοποίηση ενώ στο nexus έχω root, Franco kernel και διάφορα modάκια.

Όσο για το φίλο παραπάνω που ρωτάει αν αξίζει η μετάβαση για μένα και μόνο για την οθόνη του με την ευκρίνεια της έξω σε πραγματικές συνθήκες αξίζει.

Το θέμα είναι ότι όσοι έχουν κρατήσει τα note2 έχουν χάσει πολύ σε μεταπώληση πλέον και θέλει αρκετή σκέψη.

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Έχουν χάσει σε μεταπώληση αλλα θα το παρουν ενα πεντακοσαρικο οχι 699 που είχε τις πρώτες μέρες.
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Έχουν χάσει σε μεταπώληση αλλα θα το παρουν ενα πεντακοσαρικο οχι 699 που είχε τις πρώτες μέρες.

Το μονο σιγουρο..και μεταχειρισμενο το βρισκεις και 450...

Φίλε επειδή πέρασα ακριβώς αυτό που γράφεις στην υπογραφή σου... έχω να σου πω το εξής.

Το Νοτε 2 είναι μια εξαιρετική συσκευή. Το 3 είναι επίσης μια φοβερή συσκευή (την έχω εδώ και τέσσερεις μήνες).

Θεωρώ οτι δεν αξίζει τον κόπο η διαφορά. Διαφορά υπάρχει ανάμεσά τους, δεν το συζητάμε, αλλά σε καθημερινότητα δεν θα καταλάβεις και κάτι συνταρακτικό. Εκτός αν παίζεις τα πιο τελευταία και απαιτητικά παιχνίδια. Κατά τα άλλα, τώρα που είμαι με το 3 και έχω εμπειρία μαζί του μπορώ να πω με σιγουριά... οτι ΝΑΙ... φοβερή συσκευή σε όλα της... αλλά και με το 2 να έμενα δεν υπήρχε και διαφορά εν τέλει.... δεν θα είχα και παράπονο... (απλά μεταξύ μας... έχω τώρα να λέω οτι έχω και καλά την πιο καινούρια συσκευή)

Η φωτογραφική του 2 είναι φοβερή... έχω βγάλει πολύ καλές φωτό και με του 3.

Η οθόνη του 3 λίγο μεγαλύτερη που είναι σου δίνει λίγο μεγαλύτερο "αέρα" στο χειρισμό της. Σε ότι αφορά την ανάλυση των οθονών... δεν θα καταλάβεις διαφορά.

Προσωπική πάντα άποψη και εκτίμηση.

Συμφωνώ απόλυτα. Και εγώ μετά την μετάβαση μου από 2 σε 3 δεν είναι ότι έμεινα με το στόμα ανοιχτό (όπως από iPhone 4s see note 2) ούτε ότι κατάλαβα διάφορα σε επιδόσεις και λειτουργίες καθημερινότητας. Μόνο το sview που δουλεύω. Τίποτα άλλο.

Υγ. Την υπερκατανάλωση μου μέσα :-D

Ακριβως 100% αυτα που ειπανε τα παιδια!!!!

Οσο για αλλο κινητο που θες, σωστο να θες να το πουλησεις τωρα. Αλλα και το 4 να βγει, κατω απο 200 δεν νομιζω να εχει πεσει το 2. Αν τωρα βιαζεσαι, δεν περιμενεις να δεις το LG G Pro 2 σε τιμη θα παιζει? Φαινεται να ειναι εξαιρετικο κινητο. Οτι αλλο κυκλοφορει εχει μικροτερη οθονη και θα σου κακοφανει :Ρ

S7 Edge / Galaxy Note 10.1 2014 P605 White / HTC One S

iPhone 6s / iPad Air 2 / iPad mini 2

Φίλε κάτι συμβαίνει με το τηλ του φίλου σου. Από τη στιγμή που έβαλα τη κιτ κατ το τηλ έγινε πολύ πολύ ποιο smooth και με 0 προβλήματα κολλήματα . Πραγματικά είναι ΤΕΛΕΙΑ

Ξαφνικά από εχτές σταμάτησε να μου δουλεύει το sview στη 4.3. Any clues?

Βγάλε το πίσω καπάκι και ρίξε μια ματιά στις 2 μεταλικές επαφές που έχει το sview στο πίσω μέρος. Μπορεί να έχασαν την επαφή τους με τις αντίστοιχες υποδοχές στην πλάτη της συσκευής.

Μου έκανε το εξής κουφό, όπως έγραφα στο φατσοβιβλίο έρχεται αναπάντητη και εξαφανίστηκε το πληκτρολόγιο, δεν εμφανιζόταν, παρά μόνο όταν έβγαλα το πενάκι.

Βγάλε το πίσω καπάκι και ρίξε μια ματιά στις 2 μεταλικές επαφές που έχει το sview στο πίσω μέρος. Μπορεί να έχασαν την επαφή τους με τις αντίστοιχες υποδοχές στην πλάτη της συσκευής.

Είσαι αστέρι. Worked fine

Παιδιά Καλημέρα πως θα δω τι προέλευσης είναι το κινητό μου ξέρει κανείς; ακόμα δεν πήρα σοκολάτα κιτ κατ... ενω στην Πολωνία έφαγαν το πρώτο και πάνε για το δεύτερο διάλειμμα.τι γίνεται ξέρει κανείς;;;;

Καλησπέρα...

Μία (απλή?) ερώτηση: όταν έχετε ενεργοποιημένο το NFC, σας παρουσιάζει το ανάλογο icon στην status bar? Τόσο το Ν2, όσο και το S4 που είχα το έκαναν, ενώ στο Ν3 δεν.... :(

CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: !

Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB

Καλησπέρα...

Μία (απλή?) ερώτηση: όταν έχετε ενεργοποιημένο το NFC, σας παρουσιάζει το ανάλογο icon στην status bar? Τόσο το Ν2, όσο και το S4 που είχα το έκαναν, ενώ στο Ν3 δεν.... :(

¨οχι......Ποτέ.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Παιδιά Καλημέρα πως θα δω τι προέλευσης είναι το κινητό μου ξέρει κανείς; ακόμα δεν πήρα σοκολάτα κιτ κατ... ενω στην Πολωνία έφαγαν το πρώτο και πάνε για το δεύτερο διάλειμμα.τι γίνεται ξέρει κανείς;;;;

Πάρε τηλέφωνο στην samsung ή δοκίμασε με αυτο ή σύνδεσε το στο kies και δες τα τρία γράμματα μέσα στην παρένθεση .

Samsung galaxy s21+

Καλησπέρα...

Ναι (με 4.4.2, COS region).

¨οχι......Ποτέ.

Ναι (με 4.4.2, COS region).

Ευχαριστώ και τους δύο σας για τις απαντήσεις. Προσωπικά είμαι με 4.4.2 σε ουγγρική συσκευή, αλλά δεν έχω δει ποτέ το εν λόγω icon... άγνωσται αι βουλαί της Samsung... :confused:

CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: !

Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB

Ευχαριστώ και τους δύο σας για τις απαντήσεις. Προσωπικά είμαι με 4.4.2 σε ουγγρική συσκευή, αλλά δεν έχω δει ποτέ το εν λόγω icon... άγνωσται αι βουλαί της Samsung... :confused:

Προφανώς έχει να κάνει με τη ρομ.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Προφανώς έχει να κάνει με τη ρομ.

Μάλλον Αντώνη... και πάλι ευχαριστώ

Μάλλον Αντώνη... και πάλι ευχαριστώ

Αν θυμάμαι καλά πάντως, όσο είχα την 4.3 κάποια στιγμή χωρίς λόγο είχε εξαφανιστεί το σχετικό εικονίδιο (ενώ υπήρχε προφανώς στην αρχή)! :rolleyes:

Για κάποιο παράξενο λόγο, δε μου εμφανίζεται το γραφικό του καιρού στην αρχική οθόνη και κατά συνέπεια στο παράθυρο του sview cover. Any ideas?

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)