Jump to content

Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)

StratosGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

http://item.mobileweb.ebay.co.uk/viewitem?itemId=161153069097 βάζεις αυτό και τέλος μου έπεσε από την μηχανή και σέρνονταν για 20 μέτρα με την οθόνη και δεν έπαθε το παραμικρό

Καλημέρα έχει κανείς λύση για το πληκτρολόγιο δεν μου αλλάζει γλώσσα έχει μείνει στα ελληνικά τώρα τι να κάνω

Ρυθμίσεις-Εργαλεία-Γλώσσα και εισαγωγή-το γρανάζι δίπλα στο πληκτρολόγιο samsung- επιλέγεις τις γλώσσες που θέλεις. (αν διαλέξεις ελληνικά, πρέπει να επιλέξεις και τα αγγλικά για να έχεις και τις 2 -3 ή όσες θες)

Τα ξέρω αυτά το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να αλλάξω γλώσσα από το space αναγκάστηκα να βάλω άλλο πληκτρολόγιο μου το έκανε ξαφνικά ενω εδώ και τόσο καιρό με kitkat δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα

Τα ξέρω αυτά το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να αλλάξω γλώσσα από το space αναγκάστηκα να βάλω άλλο πληκτρολόγιο μου το έκανε ξαφνικά ενω εδώ και τόσο καιρό με kitkat δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα

βάλε άλλη γλώσσα και ξαναάλαξέ το σε ελληνικά + αγγλικά

Παιδιά όσοι έχετε βάλει kit Kat σας δουλεύει κανένα πρόγραμμα ηχογράφησης γιατί εδώ λέει ότι αυτό που έχω τώρα στη 4.3 δε δουλεύει.

Δείτε το "ηχογράφησης κλήσεων - ACR"

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nll.acr

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Όχι φίλε μου δεν έγινε τίποτα μάλλον πάω για φορματ έχω ξενερώσει

Δοκιμασε κι αυτο.

Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε

Που ελεγχεις;

Πατας γραναζακι,μετα πατας πανω στην μπαρα ψηλά,το ακρο δεξια,που λεει ΓΕΝΙΚΑ,

και κανοντας σκρολ,πατας το τελευταιο κατω,που λεει πληροφοριες συσκευης.

Μετα,πατας το πρωτο,οπυ λεει ενημερωση λογισμικου,και μετα,πατας το ενημερωση.

Θα σε βγαλει στο σερβερ και θα δεις τι γινεται.

Σημερα,ακομα λεει οτι οι ενημερωσεις που προβλεπονται,εχουν γινει.

Αμα υπαρξει αναβαθμιση,θα σου βγαλει αλλη ιστορια,που θα την ακολουθησεις κατα γραμμα.

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Παιδιά όσοι έχετε βάλει kit Kat σας δουλεύει κανένα πρόγραμμα ηχογράφησης γιατί εδώ λέει ότι αυτό που έχω τώρα στη 4.3 δε δουλεύει.

Δείτε το "ηχογράφησης κλήσεων - ACR"

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nll.acr

το εχω και εγω το ACR...δεν λειτουργει με την kit kat...στο Note 3

[sIGPIC][/sIGPIC]

το εχω και εγω το ACR...δεν λειτουργει με την kit kat...στο Note 3

Τελικά ένα φτιάχνουν και 10 χαλάνε με κάθε αναβάθμιση άστα.

Κανένα άλλο πρόγραμμα που να δουλεύει με kit Kat υπάρχει γιατί δίνω σήμερα το δικό μου και δε μπορώ να κάνω δοκιμές

Παντα φιλικα Μανος

Τελικά ένα φτιάχνουν και 10 χαλάνε με κάθε αναβάθμιση άστα.

Κανένα άλλο πρόγραμμα που να δουλεύει με kit Kat υπάρχει γιατί δίνω σήμερα το δικό μου και δε μπορώ να κάνω δοκιμές

Θα κάνουν αναβάθμιση στις εφαρμογές τους. Υπομονή.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Αυτά να τα βλέπουν όσοι λυσάνε με τις αναβαθμίσεις. Και δεν μιλάω για τους χρήστες του Νοτε 3 αλλά γενικώς.Αύτή τη στιγμή ,άντε το 3% των συσκευών να έχουν Κιτ Κατ ,λογικό είναι λοιπόν να μην είναι συμβατές όλες οι εφαρμογές.

Εγώ να προσθέσω ότι με την τελευταία αναβάθμιση είμαι ενθουσιασμένος διότι κατά τη γνώμη μου διορθώθηκαν πλήρως ένα δυο πράγματα που με ενοχλούσαν , αλλά θέλω να πω ότι η αναβάθμιση και το κυνήγι της δεν πρέπει να είναι αυτοσκοπός όταν δεν έχεις προβλήματα από μια συσκευή.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Το ξέρω,δε το χρειάζομαι άμεσα έτσι κι αλλιώς αλλά είχα 1 υποψία μήπως δε το υποστηρίζει η kit Kat και θέλει root .

Τέλος πάντων έτσι και αλλιώς το έδωσα σήμερα το note και πάμε στο nexus 5 έτσι για αλλαγή, να δω πως δουλεύει και ο snap ο 800αρης με το καθαρό Android που μου χει λείψει

Παντα φιλικα Μανος

Αυτά να τα βλέπουν όσοι λυσάνε με τις αναβαθμίσεις. Και δεν μιλάω για τους χρήστες του Νοτε 3 αλλά γενικώς.Αύτή τη στιγμή ,άντε το 3% των συσκευών να έχουν Κιτ Κατ ,λογικό είναι λοιπόν να μην είναι συμβατές όλες οι εφαρμογές.

Εγώ να προσθέσω ότι με την τελευταία αναβάθμιση είμαι ενθουσιασμένος διότι κατά τη γνώμη μου διορθώθηκαν πλήρως ένα δυο πράγματα που με ενοχλούσαν , αλλά θέλω να πω ότι η αναβάθμιση και το κυνήγι της δεν πρέπει να είναι αυτοσκοπός όταν δεν έχεις προβλήματα από μια συσκευή.

Έτσι!! Με 4.3 είμαι μια χαρά κι από μπαταρία κι από τα πάντα, γιατί να βιαστώ να το αναβαθμίσω μέσω kies; Χρυσός κανόνας: ότι δουλεύει καλά δεν το πειράζουμε!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Συμφωνω κι εγω. Ο κοσμος τρελαίνεται με τις αναβαθμίσεις τη στιγμή που συνηθως διαφορα δεν καταλαβαίνεις. Προσωπικά ποτε δεν εχω δει σαφη διαφορα απο αναβάθμιση. Και παντα διαβαζω ειναι πιο σμουθ και πιο γρήγορο το κινητο. Ε στην πράξη ποτε δεν εχω καταλαβει κατι τέτοιο. Μου φαίνεται κανουνε restore το φορτωμένο κινητο τους για να βαλουν την αναβάθμιση και τους φαίνεται οτι εγινε γρήγορο επειδη διωξανε τη σαβούρα.

Ο μόνος λογος που περιμενω αυτη την αναβάθμιση ειναι μηπως εχει περισσότερα applications στα multitasking παραθυρα να βάλεις. Γιατι αλλιως θελει ρουτ για να μπει πχ ο Chrome στο pen window η καποια ασχετη εφαρμογή στη μιση οθονη. Αυτο με περιορίζει λιγο..

Αυτό το πρόβλημα (αν έχεις βέβαια προσθέσει τις γλώσσες), που δεν αλλάζει η γλώσσα από το space, αν δε λυθεί με εκκαθάριση δεδομένων του πληκτρολογίου, σημαίνει ότι έχεις λάθος csc για τη ρομ.

Έτσι!! Με 4.3 είμαι μια χαρά κι από μπαταρία κι από τα πάντα, γιατί να βιαστώ να το αναβαθμίσω μέσω kies; Χρυσός κανόνας: ότι δουλεύει καλά δεν το πειράζουμε!

Συμφωνω κι εγω. Ο κοσμος τρελαίνεται με τις αναβαθμίσεις τη στιγμή που συνηθως διαφορα δεν καταλαβαίνεις. Προσωπικά ποτε δεν εχω δει σαφη διαφορα απο αναβάθμιση. Και παντα διαβαζω ειναι πιο σμουθ και πιο γρήγορο το κινητο. Ε στην πράξη ποτε δεν εχω καταλαβει κατι τέτοιο. Μου φαίνεται κανουνε restore το φορτωμένο κινητο τους για να βαλουν την αναβάθμιση και τους φαίνεται οτι εγινε γρήγορο επειδη διωξανε τη σαβούρα.

Ο μόνος λογος που περιμενω αυτη την αναβάθμιση ειναι μηπως εχει περισσότερα applications στα multitasking παραθυρα να βάλεις. Γιατι αλλιως θελει ρουτ για να μπει πχ ο Chrome στο pen window η καποια ασχετη εφαρμογή στη μιση οθονη. Αυτο με περιορίζει λιγο..

Καλά όταν σας έρθει μην την βάλετε...

Η διαφορά σε ταχύτητα και σμουθ είναι αρκετή από μπαταρία λίγο καλύτερη .

Αλλά καλά λες κάτσε με την 4.3 για πάντα αφού δουλεύει καλά συμφωνώ μαζί σου.

Αυτό το πρόβλημα (αν έχεις βέβαια προσθέσει τις γλώσσες), που δεν αλλάζει η γλώσσα από το space, αν δε λυθεί με εκκαθάριση δεδομένων του πληκτρολογίου, σημαίνει ότι έχεις λάθος csc για τη ρομ.

Την ρομ την έχω περάσει από τις πρώτες μέρες που βγήκε η πολωνική και δεν είχα κανένα πρόβλημα μέχρι εχθές. Τώρα μπορώ να κάνω κάτι να φτιάξω το πληκτρολόγιο?

Την ρομ την έχω περάσει από τις πρώτες μέρες που βγήκε η πολωνική και δεν είχα κανένα πρόβλημα μέχρι εχθές. Τώρα μπορώ να κάνω κάτι να φτιάξω το πληκτρολόγιο?

Γιατί δεν βάζεις κι άλλες γλώσσες? Να δεις αν το πρόβλημα είναι στα ελληνικά και αγγλικά μόνο, 'η γενικά στο πληκτρολόγιο..

http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg

Χρυσός κανόνας: ότι δουλεύει καλά δεν το πειράζουμε!
Μάλλον δεν έχεις αλλάξει ρομ ποτέ , πάντα υπάρχει μια καλύτερη από αυτή που φόρας και δεν θα το μάθεις ποτέ εάν δεν την δοκιμάσεις .

Γιατί δεν βάζεις κι άλλες γλώσσες? Να δεις αν το πρόβλημα είναι στα ελληνικά και αγγλικά μόνο, 'η γενικά στο πληκτρολόγιο..

Και μένα έχει το ίδιο πρόβλημα από την ώρα που έβαλα την Πολωνική 4.4.2. Προχθές αποφάσισα να κάνω hard reset και δυστυχώς δεν άλλαξε τίποτα. Προφανώς το csc μου δεν είναι Πολωνικό (πρέπει να είναι UK, αφού το πήρα από Expansys), οπότε τι κάνω; Περιμένω να βγει η 4.4.2 για Αγγλία και περνάω αυτή;. Υπάρχει άλλο πληκτρολόγιο που να έχει τους αριθμούς σε ξεχωριστή σειρά πάνω από τα γράμματα (όπως το Samsung Keyboard);

[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!

Μάλλον δεν έχεις αλλάξει ρομ ποτέ , πάντα υπάρχει μια καλύτερη από αυτή που φόρας και δεν θα το μάθεις ποτέ εάν δεν την δοκιμάσεις .

Φίλε μου έχω αλλάξει πολλές ρομ στο s2 που είχα κυρίως custom κι αυτό που κατάλαβα τελικά είναι ότι ταλαιπωρούμαστε για το τίποτα. Προσωπικά την σταθερότητα της official δεν την βρήκα εύκολα. Άσε που πρέπει να συμβιβάζεσαι γιατί μία δεν παίζει το ένα μία το άλλο κτλ. Την πέρασα κι εγώ την φάση του φλασαρίσματος και σε μεγάλο βαθμό μάλλιστα. Θα περάσω την 4.4 όταν μου έρθει και θα την έχουν φτιάξει να δουλεύει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)