Jump to content

Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)

StratosGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά εκανα ένα hard reset με την 4.4.2 και δεν μπορώ λειτουργούν οι κινήσεις στον browser με τον αισθητήρα με το χέρι. Πως το ενεργοποιώ? ?
Samsung Galaxy S8 plus.....

Κι εμένα μου ήρθε η αναβάθμιση (Ελβετικό) ,να την κάνω ή να περιμένω εντυπώσεις;

Υ.Γ. ξεκίνησα το κατέβασμα και βλέπουμε...

Edited by Dr_House

Εγώ ένα έχω να πω για την αναβάθμιση .Κάποτε ,όλα τα κινητά ,έτσι θα κατασκευάζονται.Ξαναερωτεύτηκα το ΝΟΤΕ 3 Edited by nnik_1969

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Εμένα η κάμερα είναι στο κέντρο. (Άν εννούμε βέβαια το ίδιο πράγμα: δηλαδή τον φακό σε σχέση με το τζαμάκι).

Το δικό μου το βλέπεις στραβό ???

[ATTACH][ATTACH]40362[/ATTACH][/ATTACH]

OΡΙΣΤΕ αυτο που ελεγα για την καμερα δεν ξερω αν το χω παρατηρησει μονο εγω το ειδα και σε ενα unboxing ετσι η απλα καποια βγηκαν λιγο ζαβα....

Δέν πολυκαταλαβαίνω από την φωτογραφία αλλά μου φαίνεται (δέν είμαι σίγουρος) οτι από την δεξιά μεριά είναι λίγο "πεσμένο" (πως να το διατυπώσω; ) έχει ένα κενό πάνω δεξιά.

Ξαναλέω ότι βλέπω από την φωτογραφία που δεν πολυδιακρίνω και καλά, και είναι καθαρά προσωπική άποψη, μην την λάβεις υπόψη.

Είμαι και εγώ λίγο ψείρας, (βασικά ήμουν).

Υ.Γ. μπορεί απλά να είναι οφθαλμαπάτη αυτό που βλέπω και να είναι ολόισιο!

Δέν πολυκαταλαβαίνω από την φωτογραφία αλλά μου φαίνεται (δέν είμαι σίγουρος) οτι από την δεξιά μεριά είναι λίγο "πεσμένο" (πως να το διατυπώσω; ) έχει ένα κενό πάνω δεξιά.

Ξαναλέω ότι βλέπω από την φωτογραφία που δεν πολυδιακρίνω και καλά, και είναι καθαρά προσωπική άποψη, μην την λάβεις υπόψη.

Είμαι και εγώ λίγο ψείρας, (βασικά ήμουν).

Υ.Γ. μπορεί απλά να είναι οφθαλμαπάτη αυτό που βλέπω και να είναι ολόισιο!

Καλά το βλέπεις άρα δεν είναι στην φαντασία μου βέβαια δεν ξέρω αν αξίζει για μόνο αυτό χωρίς κανένα άλλο πρόβλημα να το αντί κατά στήσω το τηλέφωνο ποια είναι η άποψη σας

Εγώ θα το κράταγα, πρέπει να εστιάσει πάρα πολύ ώρα το μάτι για να το δεί. Άμα δεν σου δημιουργεί πρόβλημα στην λήψη φωτογραφιών, δέν αξίζει να σχοληθεί κάποιος.

Προσωπική άποψη.

Καλά το βλέπεις άρα δεν είναι στην φαντασία μου βέβαια δεν ξέρω αν αξίζει για μόνο αυτό χωρίς κανένα άλλο πρόβλημα να το αντί κατά στήσω το τηλέφωνο ποια είναι η άποψη σας

Αν δεν έχει λειτουργικό πρόβλημα δεν αξίζει Μάλιστα τώρα που κοιτάω το δικό μου και εμένα λίγο στραβή είναι προς αριστερά 3 μήνες το έχω και τώρα το είδα αλλά και πάλι δεν είμαι σίγουρος μπορεί να είναι και οφθαλμαπάτη

Edited by panosfast

Κατέβασε αυτό και βάλε τα αντίστοιχα widgets του στην οθόνη σου... ;)

Πρέπει να βάλεις κάποιο ανάλογο πρόγραμμα από το play.

Την έχεις ήδη και δεν χρειάζεται να κατεβάσεις τίποτα.

Άνοιξε την εφαρμογή της Samsung, S Health / επίπεδο άνεσης .......δες το screen shot

edit:

Όσο για το αισθητήρα, βρίσκεται στην συσκευή κάτω δεξιά.

Ευχαριστω ολους για τις απαντησεις. Jig επεσες διάνα!!!!!!

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως δεν ασχολεισαι. Μια χαρα ειναι το κινητο σου. Αυτα συμβαινουν και στις ...porsche panamera των 250000 ευρω!!! :lol:

Ευχαριστω ολους για τις απαντησεις. Jig επεσες διάνα!!!!!!

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως δεν ασχολεισαι. Μια χαρα ειναι το κινητο σου. Αυτα συμβαινουν και στις ...porsche panamera των 250000 ευρω!!! :lol:

Στο ιφον το 4αρι οταν το χα παρει ηταν λιγο στραβο το home button και το πηγα για αντικατασταση ε μετα μου στειλαν τρεις συσκευες η μια ειχε ελλατωμα στην οθονη η αλλη στο κουμπι κλειδωματος ...και δεν θελω να μπω σε αθτην την διαδικασια παλι απο την αλλη ρε ****το τοσα λεφτα κανει .....ειναι η ναυαρχιδα τους γιατι δεν το προσεχουν λιγο παραπανω αλλα τι να κανεις

Μόλις αναβαθμίστηκα στην 4.4.2, μου φαίνεται πιο ελαφριά και smooth και όντως έχει 2.7 ram! Μια καλοδεχούμενη προσθήκη είναι το ότι μπορείς να επιλέξεις τον ήχο μηνύματος και ξεφεύγεις από τον προκαθορισμένο ήχο ειδοποιήσεων. Αυτή τη στιγμή γίνεται και η αναβάθμιση του knox. Το μόνο που με ξενίζει είναι το άσπρο χρώμα στη μπαταρία και στα δεδομένα.

Τι εικονίδια και ξε -εικονιδια .Το τηλέφωνο πετάει παιδιά .Τέρμα το stuttering στους browser ,εξαιρετικο smoothness και ταχύτητα.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Νομίζω πως δεν θα ξαναδιαβάσω το topic μέχρι να έρθει το update και στα Gr region Notes... Μου σπάτε τα νεύρα που σας βλέπω να παίζετε με την kit kat :p

Τι εικονίδια και ξε -εικονιδια .Το τηλέφωνο πετάει παιδιά .Τέρμα το stuttering στους browser ,εξαιρετικο smoothness και ταχύτητα.

Με το πενάκι έξω όμως πως είναι όταν πηγαίνεις δεξιά-αριστερά στα homescreens?

Νομίζω πως δεν θα ξαναδιαβάσω το topic μέχρι να έρθει το update και στα Gr region Notes... Μου σπάτε τα νεύρα που σας βλέπω να παίζετε με την kit kat :p

Γιατι δεν την κατεβαζεις να την περασεις χειροκινητα;

Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε

Που υπαρχει η Ελληνική να την περασουμε με odin?

Σβήνεται τιποτα στην συσκευη με odin?

Cell phone: iPhone Xs Max 256GB

Tablet: iPad 2017 Gold 32GB

Μετά όμως δεν αποχαιρετάω τα OTA updates?

Μετά όμως δεν αποχαιρετάω τα OTA updates?

Για πιο λογο;απλα θα παιρνεις τα update της χωρας που κατεβασες

Που υπαρχει η Ελληνική να την περασουμε με odin?

Σβήνεται τιποτα στην συσκευη με odin?

Δεν μιλαω για την Ελληνικη.Οποια Ευρωπαικη και να βαλεις δεν υπαρχει προβλημα.Εμενα η συσκευη ειναι Γερμανικη και εχω περασει την Πολωνικη 4.4.2 εδω και 1 μηνα πρπ που βγηκε.

Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε

Για πιο λογο;απλα θα παιρνεις τα update της χωρας που κατεβασες

Δεν μιλαω για την Ελληνικη.Οποια Ευρωπαικη και να βαλεις δεν υπαρχει προβλημα.Εμενα η συσκευη ειναι Γερμανικη και εχω περασει την Πωλονικη 4.4.2 εδω και 1 μηνα πρπ που βγηκε.

Τα έχασες ομως ολα τα δεδομενα σωστά?

Cell phone: iPhone Xs Max 256GB

Tablet: iPad 2017 Gold 32GB

Νομίζω πως Ελληνική δεν έχει ακόμα... * τώρα εγώ (στο S4 που είχα ) όσες φορές πέρασα με odin δεν μου έσβησε τίποτα.

Μή σε πάρω και στο λαιμό μου όμως...

*αλήθεια αγοράζει κάποιος συσκευή 200-300 ευρώ ακριβότερα απο ότι τα μή Ελληνικά και το κέρδος μηδέν....

Ίδια συσκευή, ίδια εγγύηση, και με διαφορά στα updates (στον χρόνο )

Ωραίο το Ελβετικό που έχω... Βρέ που φτάσαμε :lol:

Νομίζω πως Ελληνική δεν έχει ακόμα... * τώρα εγώ (στο S4 που είχα ) όσες φορές πέρασα με odin δεν μου έσβησε τίποτα.

Μή σε πάρω και στο λαιμό μου όμως...

*αλήθεια αγοράζει κάποιος συσκευή 200-300 ευρώ ακριβότερα απο ότι τα μή Ελληνικά και το κέρδος μηδέν....

Ίδια συσκευή, ίδια εγγύηση, και με διαφορά στα updates (στον χρόνο )

Ωραίο το Ελβετικό που έχω... Βρέ που φτάσαμε :lol:

Καλά σιγά μην έδινα χρήματα για να το αγοράσω απο δω! Ας είναι καλά το καλό εταιρικό με την cosmote! :p

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)