Yannisaeg Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 Παιδια καλησπερα. Συγγνωμη αν ειμαι εκτος θεματος.Θελω μονο να ρωτησω εαν γνωριζει καποιος επειδη με ενδιαφερει η αγορα του Νοτε 3 απο το Καιζερ αν θα ειναι Γερμανικο η οχι κ γενικα αν θα εχω καποιο προβλημα λογο του οτι θα χρησιμοποιηθει στη Αυστρια με καρτα σιμ δικτυου Αυστριας. Ευχαριστω πολυ, Γιαννης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexColt Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 Γι αυτό ανέβασα τα screen shots, δεν πρόσεξες τίποτα; δες τα βελάκια http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4928418#post4928418 στο δικό μου διαφανές είναι μόνο στην οθόνη κλειδώματος, μετά είναι μαύρη... o_O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Maik1982 Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 Όσοι το πήραν έχουν ελέγξει αν πιάνει το πενάκι πχ στην ζωγραφική κάτω χαμηλά και στις γωνίες της οθόνης; Μέχρι στιγμής σε κάποια έχει παρατηρηθεί ότι δεν πιάνει το πενάκι αφήνοντας κενά ενώ με το δάχτυλο δεν υπάρχει πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexColt Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 στο δικό μου διαφανές είναι μόνο στην οθόνη κλειδώματος, μετά είναι μαύρη... o_O To βρήκα το "πρόβλημα", έχω εγκατεστημένο τον nova launcher και την δείχνει μαύρη, ενώ σε touchwiz είναι διάφανο κανονικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 To βρήκα το "πρόβλημα", έχω εγκατεστημένο τον nova launcher και την δείχνει μαύρη, ενώ σε touchwiz είναι διάφανο κανονικά... Nova Prime έχω και είναι διάφανη στην lock screen και στην αρχική οθόνη. Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexColt Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 Nova Prime έχω και είναι διάφανη στην lock screen και στην αρχική οθόνη. Παράξενο... θα δώ τις ρυθμίσεις του nova... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 Παράξενο... θα δώ τις ρυθμίσεις του nova... Μάλλον κάποια ρύθμιση θα πείραξα και εγώ άλλα δεν θυμάμαι :) Δείτε εδώ καινούργιο tip, αχαχαχαχαχαχα δεν υπάρχει, μπράβο!!! Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotiris_rez Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 Μάλλον κάποια ρύθμιση θα πείραξα και εγώ άλλα δεν θυμάμαι :) Δείτε εδώ καινούργιο tip, αχαχαχαχαχαχα δεν υπάρχει, μπράβο!!! Πολύ χρήσιμη λειτουργία κατά τη γνώμη μου! Θα ήταν ίσως καλύτερα αν το κομμάτι της οθόνης, το οποίο δε χρησιμοποιείται, ήταν εντελώς μαύρο! :worry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ||||||||||||||[be the change you want to see in the world]||||||||||||||| Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxtherapy Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 καλησπέρα σε όλους και εγώ έκανα το μεγαλο βημα μετα απο 3 χρονια Iphone πηρα το Note 3 ολα καλα αλλα εχω ενα μεγαλο προβλημα και δεν ξερω τι να κανω, οταν ανοιγω τις επαφες καθυστερεί και οταν καπακι παω να ανοιξω και μια επαφή μαυριζει η οθονη για 6 δευτερα και μετα μου την εμφανιζει. παρακαλω βοηθεια για τι ειμαι νεος στο android . αν χρειαζεται να παω και καπου που να ξερουν (μαγαζι κλπ) παω σφαιρα. ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 Μου έβγαλε αναβάθμιση στο πληκτρολόγιο και δουλεύει μια χαρά τέλειο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotiris_rez Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 Μου έβγαλε αναβάθμιση στο πληκτρολόγιο και δουλεύει μια χαρά τέλειο. Διορθώθηκε και το hand writing recognition στα ελληνικά? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ||||||||||||||[be the change you want to see in the world]||||||||||||||| Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 (edited) Παιδια καλησπερα. Συγγνωμη αν ειμαι εκτος θεματος.Θελω μονο να ρωτησω εαν γνωριζει καποιος επειδη με ενδιαφερει η αγορα του Νοτε 3 απο το Καιζερ αν θα ειναι Γερμανικο η οχι κ γενικα αν θα εχω καποιο προβλημα λογο του οτι θα χρησιμοποιηθει στη Αυστρια με καρτα σιμ δικτυου Αυστριας. Ευχαριστω πολυ, Γιαννης Άκυρο αυτο που ειχα γράψει πριν δεν κατάλαβα καλά . Θα δουλεύει κανονικά απο την στιγμή που η συσκευή προορίζεται για την Ευρωπαϊκή αγορά . Edited October 2, 2013 by m7ixalis Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 Διορθώθηκε και το hand writing recognition στα ελληνικά? Ναι κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hudjw Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 Καλησπέρα παιδιά. Νεος καυοχος5 και γω :) Μια απορια, μπορώ να χρησιμοποιώ τον φορτιστή του note 2 / gs4 στο note 3 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kontos_Gr Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 Καλησπέρα παιδιά. Νεος καυοχος5 και γω :) Μια απορια, μπορώ να χρησιμοποιώ τον φορτιστή του note 2 / gs4 στο note 3 ? Από όσο γνωρίζω κανονικά και απροβλημάτιστα. Παράθεση Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the the universe. (Albert Einstein) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxtherapy Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 καλησπέρα σε όλους και εγώ έκανα το μεγαλο βημα μετα απο 3 χρονια Iphone πηρα το Note 3 ολα καλα αλλα εχω ενα μεγαλο προβλημα και δεν ξερω τι να κανω, οταν ανοιγω τις επαφες καθυστερεί και οταν καπακι παω να ανοιξω και μια επαφή μαυριζει η οθονη για 6 δευτερα και μετα μου την εμφανιζει. παρακαλω βοηθεια για τι ειμαι νεος στο android . αν χρειαζεται να παω και καπου που να ξερουν (μαγαζι κλπ) παω σφαιρα. ευχαριστω. καποιος βοηθεια :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 καποιος βοηθεια :D Φίλε μου καλύτερα να το πας από εκεί που το πηρες για αντίκατάσταση.είναι ότι πιο σωστό μη και έχει και κάνα άλλο πρόβλημα . Είσαι άτυχος ρε γαμοτο.... Αλλά μη στεναχώριεσε θα στο αλλάξουν. Μπας και ξέρει κανείς η αν το έχει δοκιμάσει πως μπορεί να κάνει φακτορι ρεισετ από ρεκοβερι μπας και στρώσει και να το φτιάξει από σήμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotiris_rez Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 Φίλε μου καλύτερα να το πας από εκεί που το πηρες για αντίκατάσταση.είναι ότι πιο σωστό μη και έχει και κάνα άλλο πρόβλημα . Είσαι άτυχος ρε γαμοτο.... Αλλά μη στεναχώριεσε θα στο αλλάξουν. Μπας και ξέρει κανείς η αν το έχει δοκιμάσει πως μπορεί να κάνει φακτορι ρεισετ από ρεκοβερι μπας και στρώσει και να το φτιάξει από σήμερα. Vol Up+Home+Power και μπαίνει στο Recovery και από εκεί επιλέγει Wipe Data! Αν και δε ξέρω αν θα βοηθήσει! Υ.Γ. Factory Reset γίνεται και μέσα από τα Settings της συσκευής Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ||||||||||||||[be the change you want to see in the world]||||||||||||||| Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 κατι πατησα στο πληκτρολογιο και εχασα τα γραμματα. εχω το εικονιδιο του τ9, το emoticons. γραφω με το χερι βεβαια οτι θελω. τι πατατια εκανα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 Πάτα το κουμπί που δείχνει το πληκτρολόγιο και θα εμφανιστεί πάλι Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkp Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 Από έγκυρη πηγή το 30% των συσκευών note 3 που έχει πουλήσει το πλαίσιο επέστρεψε πίσω ως ελαττωματική. Το πρόβλημα εντοπίζεται στο κεντρικό κουμπί που δεν πατάει σωστά όπως πρέπει. Τσεκάρετε και σε περίπτωση που κάτι δεν σας πάει καλά το επιστρέφετε Παράθεση Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010). Θα σε θυμόμαστε για πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotiris_rez Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 Η κατασκευή κάθε Note 3 κοστίζει μόλις 240$... Αυτό θα πει κέρδος! (....χαλάλι! :X ) http://blog.gsmarena.com/samsung-galaxy-note-3-teardown-reveals-that-it-costs-240-to-build-the-phablet/ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ||||||||||||||[be the change you want to see in the world]||||||||||||||| Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 177 euro δηλαδη... 4 φορες επανω μια χαρα του κοβω Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 Η κατασκευή κάθε Note 3 κοστίζει μόλις 240$... Αυτό θα πει κέρδος! (....χαλάλι! :X ) http://blog.gsmarena.com/samsung-galaxy-note-3-teardown-reveals-that-it-costs-240-to-build-the-phablet/ Χαλάλι του όπως το είπες. Μήπως είναι το πρώτο πράγμα που το αγοράζουμε με +400% πάνω.:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 Από έγκυρη πηγή το 30% των συσκευών note 3 που έχει πουλήσει το πλαίσιο επέστρεψε πίσω ως ελαττωματική. Το πρόβλημα εντοπίζεται στο κεντρικό κουμπί που δεν πατάει σωστά όπως πρέπει. Τσεκάρετε και σε περίπτωση που κάτι δεν σας πάει καλά το επιστρέφετε Γιωργο παρατηρησα σε 3-4 συσκευες ελληνικες που επιασα στα χερια μου πως το κεντρικο κουμπι ειχε τζογο, "επαιζε" κανονικα δηλαδη. Το δικο μου (UK) ειναι "βραχος", αλλα με πιο σκληρο feedback απο τα ελληνικα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts