Jump to content

Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)

StratosGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Με μια πρωτη ματια φαινετε καλυτερη. Ποιο γρηγορο το UI και αν δεν κανω λαθος στην συνολικη RAM αυξηθηκε ο αριθμος. 2,71GB λεει τωρα. Ασυμβατοτητα με εφαρμογες που εχω δεν βρηκα προς το παρον, αλλα αυτη ειναι η πρωτη ματια! Θα δειξει και στην συνεχεια! Δεν θα δειτε και μεγαλη διαφορα οπτικα!

Και εγώ τα ίδια στα λίγα λεπτά που την έχω ;)

Αντε να δούμε οι Γάλλοι πότε θα φορέσουμε!

Κι' οι πέτρες δεν την έχουνε τη τόση αμοναξιά μου,

γιατ΄είδα μια κι 'χε αγκαλιά τη ρίζα του ασφενδάμου!

Ψαραντώνης.

Για Ελλάδα δεν ακούω και ανησυχώ..

Ε, όπως πάντα τελευταίοι... Αυτό που με φοβίζει εμένα που το έχω απο την Cosmote, είναι μήπως αργήσει πολύ περισσότερο για να το πλασάρουν πάλι με τις ******** που βάζει στο boot logo και τα apps που το συνοδεύουν! :mad:

Ρε παιδια αυτο με την καμερα που ειπα πριν καποια ποστ το παρατηρησε κανεις σας ? Με εχει φαει το αγχος

Ρε παιδια αυτο με την καμερα που ειπα πριν καποια ποστ το παρατηρησε κανεις σας ? Με εχει φαει το αγχος

φιλε το κοίταξα εγώ! Αλλα δε μου φαίνεται κάτι να παει στραβά! όλα ειναι στη θεση τους! τι να σου πω.. μήπως να ποστάρεις καμιά φωτο απο το σημειο εκείνο;

Ψαραντώνης.

Παιδιά εγώ την έχω εδώ και μια βδομάδα είναι πολύ καλύτερη σε διαχείριση μνήμης και μπαταρίας αλλά μετά την αναβάθμιση πρέπει να κάνουμε φορματ!!!

Και εγώ με Ολλανδική συσκευή κατεβαίνει τώρα ΟΤΑ το update. Γιατί να κάνουμε όμως format? Ποιος το λέει αυτό; Αν δεν παρατηρήσουμε προβλήματα ποιος ο λόγος να χάσουμε το χρόνο μας στήνοντας ξανά τη συσκευή;

Γιάννης

Ρε παιδια απο που μπορω να ενεργοποιησω το Τ9 ΕΞΥΠΝΟ ΚΕΙΜΕΝΟ η οπως λεγεται στα μηνυματα στην 4.4.2 δεν μπορψω να το βρω

Σε Ολλανδικό που έχω... έγινε η αναβάθμιση.... και για τις δύο ώρες που έχω την καινούρια έκδοση λογισμικού μπορώ να επιβεβαιώσω οτι σίγουρα είναι πολύ πιο σβέλτο από πριν. (και πριν ήταν πολύ γρήγορο τώρα απλά είναι ακαριαίο)... και καλύτερη συμπεριφορά μπαταρίας.

Τα εικονίδια πάνω πάνω είναι εντελώς άσπρα.

Και οι γραμματοσειρές είναι πιο ευανάγνωστες και μικρές διαφορές με τις προηγούμενες.

Κάτι αρνητικό δεν είδα προς το παρόν.

Αυτά.

Περίεργο πράγμα τα όνειρα....

Για να τα δεις πρέπει να κοιμηθείς.

Για να τα ζήσεις, πρέπει να ξυπνήσεις....

Μια ερώτηση. Το πενάκι έχει ειδική φορά που μπαίνει μέσα στο κινητό ή όπως τυχει; εννοώ με το κουμπί προς τα πάνω ή κατω;

Μια ερώτηση. Το πενάκι έχει ειδική φορά που μπαίνει μέσα στο κινητό ή όπως τυχει; εννοώ με το κουμπί προς τα πάνω ή κατω;

Είτε με το κουμπάκι προς τα πάνω είτε προς τα κάτω.

Περίεργο πράγμα τα όνειρα....

Για να τα δεις πρέπει να κοιμηθείς.

Για να τα ζήσεις, πρέπει να ξυπνήσεις....

Ρε παιδιά έχω διαβάσει το manual και καμια 50 σελίδες στο νήμα μας. Που είναι αυτός ο αισθητήρας της εξωτερικής θερμοκρασίας και ο μετρητής της υγρασιας;;; Πώς τα βλέπω στην οθονη;;;

Ρε παιδιά έχω διαβάσει το manual και καμια 50 σελίδες στο νήμα μας. Που είναι αυτός ο αισθητήρας της εξωτερικής θερμοκρασίας και ο μετρητής της υγρασιας;;; Πώς τα βλέπω στην οθονη;;;

Κατέβασε αυτό και βάλε τα αντίστοιχα widgets του στην οθόνη σου... ;)

CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: !

Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB

Πρέπει να βάλεις κάποιο ανάλογο πρόγραμμα από το play.

Την έχεις ήδη και δεν χρειάζεται να κατεβάσεις τίποτα.

Άνοιξε την εφαρμογή της Samsung, S Health / επίπεδο άνεσης .......δες το screen shot

edit:

Όσο για το αισθητήρα, βρίσκεται στην συσκευή κάτω δεξιά.

Edited by Jig
edit
ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]

[ATTACH][ATTACH]40362[/ATTACH][/ATTACH]

OΡΙΣΤΕ αυτο που ελεγα για την καμερα δεν ξερω αν το χω παρατηρησει μονο εγω το ειδα και σε ενα unboxing ετσι η απλα καποια βγηκαν λιγο ζαβα....

[ATTACH][ATTACH]40362[/ATTACH][/ATTACH]

OΡΙΣΤΕ αυτο που ελεγα για την καμερα δεν ξερω αν το χω παρατηρησει μονο εγω το ειδα και σε ενα unboxing ετσι η απλα καποια βγηκαν λιγο ζαβα....

Το απειρο μου ματι δε βλέπει καποια ανωμαλία!

Ψαραντώνης.

χαχαχαχαχα, σκέφτομαι όταν αγοράζεις αυτοκίνητο τι θα κοιτάς!;

:lol::lol::lol:

ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]

Παρατήρησε αν θες λίγο το τζάμι της κάμερας δεν σου φαίνεται σαν να τείνει όπως το κοίτας προς τα δεξιά σαν να μην είναι ίσιο ..αν δεν το βλέπεις ούτε εσύ πρέπει να πάω σε γιατρό σίγουρα

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

χαχαχαχαχα, σκέφτομαι όταν αγοράζεις αυτοκίνητο τι θα κοιτάς!;

:lol::lol::lol:

Άσε είμαι ψείρας ευτυχώς μέχρι στιγμής ένα αμάξι που πήρα το πήρα καινούργιο και δεν είχε πολλά να δω

Edited by pa_la_vos

Και από εδώ σε ουγγρική συσκευή κατεβαίνει - με το πάσο της βεβαίως- η KitKat 4.4 ΟΤΑ Update.:cool:

Εγκαθιστούμε και επανερχόμαστε με εντυπώσεις.

Xiaomi Mi Max3 4/64

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)