Jump to content

Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)

StratosGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ξανά μόλις το διάβασα και θα ήθελα να ξέρω αν ισχύει και για ακουστικά Bluetooth

http://androidandme.com/2014/01/news/samsung-galaxy-note-3-kitkat-update-disables-third-party-accessories/

Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p

Η οθονη του οριτζιναλ,δεν αντιγραφεται,και την καταλαβαινεις οτι ειναι καλη,ειδικα αμα εχεις το Note 2.Η διαφορα,ειναι χαωδης.

Και κατι αλλο,τα 505€,τα θεωρεις τιμη ευκαιριας ή οχι;

Οταν το πηρα,το ανοιθξα στο μαγαζι,για να διαπιστωσω αυτα που μου ελεγε το παιδι που αγοραζε ταυτοχρονα με μενα,και ο υπαλληλος,εβαλε την καρτα sim.

Προσπαθωντας να τη βγαλω αργοτερα,ειδα οτι αυτο δεν ειναι ευκολο να γινει,ενω η αλλη καρτουλα,βγαινει αμεσως, και φοβαμαι οτι μπορει να χαλασω τη θηκη που μπαινει.

Τι κανω;

Επειδή είχα το ίδιο πρόβλημα το έψαξα λίγο στο internet και κατέληξα ότι η πιο εύκολη λύση για να βγάζεις την κάρτα sim χωρίς να κάνεις κάποια ζημιά είναι να κολήσεις ένα κομματάκι μονωτική ταινία ή σελοτέιπ στην άκρη που φαίνεται και να το τραβήξεις σιγά σιγά. Η κάρτα βγαίνει πανεύκολα και χωρίς κανένα πρόβλημα.

Η συσκευή μας υποστηρίζει το πρωτόκολλο ΑΝΤ+. Προφανώς είναι στην επάνω μεριά η τρυπούλα που μπορεί να μπει κάτι εκεί, απο οτι φαντάζομαι, συν τα εξαρτηματάκια που βρίσκονται στη συσκευασία.

Έχει καταλάβει ή χρησιμοποιήσει κανείς τη δυνατότητα αυτή για να καταλάβουμε ακριβώς τι είναι και τι μπορούμε να κάνουμε;

HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

Τα Εξαρτήματα Που βρίσκονται μέσα στη συσκευασία είναι ανταλλακτικά του s pen δεν ξέρω τι είναι το ΑΝΤ+ αλλά δεν είναι γιαυτό!

Κι' οι πέτρες δεν την έχουνε τη τόση αμοναξιά μου,

γιατ΄είδα μια κι 'χε αγκαλιά τη ρίζα του ασφενδάμου!

Ψαραντώνης.

Η συσκευή μας υποστηρίζει το πρωτόκολλο ΑΝΤ+. Προφανώς είναι στην επάνω μεριά η τρυπούλα που μπορεί να μπει κάτι εκεί, απο οτι φαντάζομαι, συν τα εξαρτηματάκια που βρίσκονται στη συσκευασία.

Έχει καταλάβει ή χρησιμοποιήσει κανείς τη δυνατότητα αυτή για να καταλάβουμε ακριβώς τι είναι και τι μπορούμε να κάνουμε;

Βάλτο στο google να σου λυθούν οι απορίες

Τα Εξαρτήματα Που βρίσκονται μέσα στη συσκευασία είναι ανταλλακτικά του s pen δεν ξέρω τι είναι το ΑΝΤ+ αλλά δεν είναι γιαυτό!

Τα εξαρτηματάκια δεν πρέπει να είναι για το s pen, είναι λεπτότερα απο τη μύτη του s pen.. απο οτι βλέπω.

HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

ενημερωθηκα ολα τα νοτε?εμενα δεν ηρθε καμμια ενημερωση..γαλικο ειναι..παιδια αν γραψετε στο youtube note 3 tips το πρωτο βιντεο που θα βγει.στην αρχη.το μενου ειναι διαφορετικα απο το δικο μου.δλδ σ τις ρυθμισεις πανω απο το widget ρολοι δεν εχει widget lock

Η τρυπούλα είναι για το 2ο μικρόφωνο για την ακύρωση θορύβου. Μην βάλεις τίποτα εκεί και το χαλάσεις..

Τα εξαρτήματα είναι ανταλλακτικές μύτες. Πιάνεις τη μύτη με το πιαστρακι που έχει μέσα, την βγάζεις, και μετά βάζεις την καινούρια.

http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg

ενημερωθηκα ολα τα νοτε?εμενα δεν ηρθε καμμια ενημερωση..γαλικο ειναι..παιδια αν γραψετε στο youtube note 3 tips το πρωτο βιντεο που θα βγει.στην αρχη.το μενου ειναι διαφορετικα απο το δικο μου.δλδ σ τις ρυθμισεις πανω απο το widget ρολοι δεν εχει widget lock

Και μενα πρεπειε να ειναι Γαλλικο,αφου Γαλλικα γραφει στο κουτι,αλλα ποιος ειναι ο κωδικος για τα Γαλλικα;

----- προσθήκη μηνύματος 19 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Kατέβασε το Samsung Smart Switch Mobile απο το Samsung Apps και στα δύο ΝΟΤΕ και μετάφερε οτι θες απλά,γρήγορα και αποτελεσματικά. http://goo.gl/rkkYwM

Απο ο,τι διαβασα,τελικα δεν μπορει να κατεβασει πολλα πραγματα το προγραμμα.

http://www.samsung.com/gr/support/smartswitch/

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Επειδή είχα το ίδιο πρόβλημα το έψαξα λίγο στο internet και κατέληξα ότι η πιο εύκολη λύση για να βγάζεις την κάρτα sim χωρίς να κάνεις κάποια ζημιά είναι να κολήσεις ένα κομματάκι μονωτική ταινία ή σελοτέιπ στην άκρη που φαίνεται και να το τραβήξεις σιγά σιγά. Η κάρτα βγαίνει πανεύκολα και χωρίς κανένα πρόβλημα.

Η καρτα sim βγαινει και με το τσιμπιδακι που εχει για τα ανταλλακτικά του s pen

Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3

Παιδιά 4.4 OS επίσημα έχουν φορέσει μονο τα Πολωνικά! Και εγώ Γαλλικό έχω! ο Κωδικός πρέπει να ειναι XEF αλλα δε παιζει καμιά σημασία! Εχουν καταριφθει τα ''καστρα'' που λεγανε οτι τα αγγλικά και τα Γερμανικά παιρνουν γρηγορα τις ενημερώσεις κλπ! Με προσφατο γεγονός την 4.4 για πολωνικά πρώτα! Τώρα σε λιγο καιρο όλες η συσκευες παιρνουν τις ενημερώσεις! Αμα εισαι οκ με τη συσκευη σου τότε δε σε ενδιαφέρει απο που ειναι!

Ψαραντώνης.

Παιδιά 4.4 OS επίσημα έχουν φορέσει μονο τα Πολωνικά! Και εγώ Γαλλικό έχω! ο Κωδικός πρέπει να ειναι XEF αλλα δε παιζει καμιά σημασία! Εχουν καταριφθει τα ''καστρα'' που λεγανε οτι τα αγγλικά και τα Γερμανικά παιρνουν γρηγορα τις ενημερώσεις κλπ! Με προσφατο γεγονός την 4.4 για πολωνικά πρώτα! Τώρα σε λιγο καιρο όλες η συσκευες παιρνουν τις ενημερώσεις! Αμα εισαι οκ με τη συσκευη σου τότε δε σε ενδιαφέρει απο που ειναι!

Πριν από μια ώρα βγήκε η Κιτ Κατ και για τις Βαλτικές χώρες.Άντε να τη βλέπουμε όλοι σιγά σιγά.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Πως βρισκουμε τον κωδικο Χωρας;

Κοσμοτε,100Mbps.

Μπορεις με διάφορους τρόπου! Αλλα για να μη σε μπερδέψω υπάρχει μια πολύ καλή εφαρμογή στο play store, φρέσκια κιολας και δωρεάν που λεγεται Phone info! Κατέβασε την!

Ψαραντώνης.

Μπορεις με διάφορους τρόπου! Αλλα για να μη σε μπερδέψω υπάρχει μια πολύ καλή εφαρμογή στο play store, φρέσκια κιολας και δωρεάν που λεγεται Phone info! Κατέβασε την!

Eυχαριστω.Την κατεβασα και βρηκα οτι ειναι Γαλλικο,οπως υπεθετα,μιας και στο κουτι υπηρχαν οι πληροφοριες,γραμμενες στα Γαλλικα.

Κοσμοτε,100Mbps.

Μπραβο φιλε μου που το ειπες με εσωσες!!!κατεβαινει η εκδοση1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πάντως απο οτι βλέπω η κατανάλωση δεν είναι σε καμία περίπτωση καλύτερη με την 4.4.2

Τριτη μέρα που λογικά θα έπρεπε να έχει στρώση για τα καλά και οι χρόνοι μου είναι ενα τικ πιο κάτω απί την mk2...

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Πάντως απο οτι βλέπω η κατανάλωση δεν είναι σε καμία περίπτωση καλύτερη με την 4.4.2

Τριτη μέρα που λογικά θα έπρεπε να έχει στρώση για τα καλά και οι χρόνοι μου είναι ενα τικ πιο κάτω απί την mk2...

Μήπως πρέπει να κανεις hard reset?

Ψαραντώνης.

Μπραβο φιλε μου που το ειπες με εσωσες!!!κατεβαινει η εκδοση1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ti εννοεις ακριβως;

Κοσμοτε,100Mbps.

Μήπως πρέπει να κανεις hard reset?

Έκανα.. Ίσως να μην έχει κάτσει καλά η crach...

Τι να πω...

Δεν μιλάω με χρήση wifi παιδιά...

Εκεί είμαι μια χαρά...

Με data είναι το πρόβλημα...

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Και αλλη χωρα αρχισε και παιρνει την 4.4.2.SEB.Δεν ξερω ποια ειναι.Οι εχοντες ας ενημερωσουν[ATTACH]40324[/ATTACH]

Και αλλη χωρα αρχισε και παιρνει την 4.4.2.SEB.Δεν ξερω ποια ειναι.Οι εχοντες ας ενημερωσουν[ATTACH]40324[/ATTACH]

Μόλις στην προηγούμενη σελίδα το έγραψα. Βαλτικές χώρες.

Τι διάολο. Αόρατος είμαι ;

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Μόλις στην προηγούμενη σελίδα το έγραψα. Βαλτικές χώρες.

Τι διάολο. Αόρατος είμαι ;

Εεε τι να σου πω αφου αρπαζεσαι! Ας εγραφες Βαλτικη=SEB

Edited by kapapa

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)