Jump to content

Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)

StratosGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σήμερα έλαβα και εγκατέστησα ΟΤΑ, αναβάθμιση 141 ΜΒ. Η συσκευή μου είναι Ιταλική Vdafone, πριν την αναβάθμιση δεν είχα ιδιαίτερα προβλήματα και θα προσπαθήσω να δω τι άλλαξε μετά την αναβάθμιση άν μπορέσω να διακρίνω.........

Εγώ πάλι με βρετανικό (BTU) έχω βαρεθεί να περιμένω, τόσο που σκέφτομαι να το δώσω...

Έχω και άλλο κινητό με 1/4 των χρημάτων που έχει πάρει προ καιρού την Lollipop και περιμένω τώρα και την 5,1 και δουλεύει και τέλεια, ενώ με το Note ακόμη τίποτα... Απαράδεκτο...

Νίκος

00-05 Audi S3 Oettinger...Gone But Not Forgotten

06-14 Porsche 911 C4 Exclusive Sportpack...Absolut Driving Machine!!!

14-... Straight Six Open Top Sliding Machine ///

Εγώ πάλι με βρετανικό (BTU) έχω βαρεθεί να περιμένω, τόσο που σκέφτομαι να το δώσω...

Έχω και άλλο κινητό με 1/4 των χρημάτων που έχει πάρει προ καιρού την Lollipop και περιμένω τώρα και την 5,1 και δουλεύει και τέλεια, ενώ με το Note ακόμη τίποτα... Απαράδεκτο...

Νίκος

πω και φαντάσου το G3 έχει πάρει από τον Γενάρη , 6 μήνες νωρίτερα δηλαδή. :wacko:

After sales 0 αυτή η εταιρία ρε παιδί μου, στις αναβαθμίσεις της είναι άστα να πάνε. Τουλάχιστον δίνει το UI του S5 να φύγει αυτός ο φριχτός dialer?

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Νίκος

Έχω το ίδιο θέμα φίλε. Να το δώσω δεν παίζει βέβαια. Νομίζω πως η αγγλική αγορά έχει καλυφθεί, αφού τα f/w των εταιρειών έχουν ήδη πάρει την 5 (H Voda την πήρε προχτές, οι άλλες νωρίτερα). Έχει μείνει μόνο η ανοικτή (BTU) και μια άλλη. Οψόμεθα...

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

http://www.everythingaboutebooks.com

Δοκίμασα και την N9005DXUGBOF1 από Σιγκαπούρη - Φιλιππίνες. Το πρόβλημα με το bluetooth δυστυχώς παραμένει! Edited by vagelisfil87
προσθήκη φωτογραφίας

Δοκίμασα και την N9005DXUGBOF1 από Σιγκαπούρη - Φιλιππίνες. Το πρόβλημα με το bluetooth δυστυχώς παραμένει!

Η μόνη σίγουρη λύση, που λύνει το πρόβλημα κατά 90%, είναι root & custom kernel.

Το μόνο που δεν δουλεύει τέλεια είναι το endomondo (και τα άλλα αντίστοιχα) στο pebble μου.

Ειδοποιήσεις, handsfree κλπ, όλα άψογα.

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Καλησπέρα. Εδω και μερικές μέρες έχει σταματήσει να λειτουργεί το βιβλίο αποκομμάτων. (Εχω κάνει εκαθαριση δεδομένων ). Καμιά ιδέα? ?

Καλησπέρα. Εδω και μερικές μέρες έχει σταματήσει να λειτουργεί το βιβλίο αποκομμάτων. (Εχω κάνει εκαθαριση δεδομένων ). Καμιά ιδέα? ?

Μετα την εκκαθάριση κανε και μια επανεκκίνηση.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Εχω κάνει τα πάντα! !!

Δες μήπως το έχεις απενεργοποιήσει κατά λάθος.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Ο μετρητής διάρκειας των κλήσεων του κινητού είναι αξιόπιστος; Μου έδειξε διάρκεια κλήσεων 11 ώρες, όταν στο λογαριασμό ο πάροχος έλεγε ότι μίλησα, συνολικά, 23 ώρες. Καλά που μου ήρθε μήνυμα ότι έχω καταναλώσει το 80% του χρόνου ομιλίας.

Ο μετρητής διάρκειας των κλήσεων του κινητού είναι αξιόπιστος; Μου έδειξε διάρκεια κλήσεων 11 ώρες, όταν στο λογαριασμό ο πάροχος έλεγε ότι μίλησα, συνολικά, 23 ώρες. Καλά που μου ήρθε μήνυμα ότι έχω καταναλώσει το 80% του χρόνου ομιλίας.

1) Το διαστημα μέτρησης ειναι ιδιο?

Και

2) ο χρονος ισως διαφέρει γιατι καποιοι παροχοι ξεκινανε μετρηση απο τριλεπτο..

(αν θυμαμαι σωστα) εκτος αν ισχυει μονο στις χρεωσεις.

Το σιγουρο παντως ειναι πως λεει οτι οι μετρησεις ισως ειναι διαφορετικες απο των παροχων.

Xiaomi Mi Air 13.3 W10

Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10

Είμαι με Kit Kat και η μπαταρία είναι σε πολύ καλά επίπεδα. Με την lollipop είδατε καλυτερους ή χειρότερους χρόνους; Και γενικά πόσο άλλαξε η συμπεριφορά της συσκευής;

Γιατί αυτή την στιγμή μου δουλεύει άριστα και όταν έρθει η αναβάθμιση δεν θα ξέρω τι να κάνω.

Για πείτε καμιά εμπειρία.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

1) Το διάστημα μέτρησης είναι το ίδιο γιατί είχα μηδενίσει τους μετρητές.

2) Για το πρόγραμμα μου ισχύει το:

"Η χρέωση για τις εθνικές κλήσεις ομιλίας ή/και video-κλήσεις γίνεται ανά δευτερόλεπτο, με ελάχιστο χρόνο χρέωσης τα 60 δευτερόλεπτα."

και όλα τα τηλεφωνήματα μου είναι πάνω από 1 λεπτό.

Πάντως είναι αρκετά μεγάλη η διαφορά των μετρήσεων, γι' αυτό και μου έκανε εντύπωση.

Είμαι με Kit Kat και η μπαταρία είναι σε πολύ καλά επίπεδα. Με την lollipop είδατε καλυτερους ή χειρότερους χρόνους; Και γενικά πόσο άλλαξε η συμπεριφορά της συσκευής;

Γιατί αυτή την στιγμή μου δουλεύει άριστα και όταν έρθει η αναβάθμιση δεν θα ξέρω τι να κάνω.

Για πείτε καμιά εμπειρία.

Ποιας χώρας είναι το δικό σου;

Ποιας χώρας είναι το δικό σου;

Ούτε που ξέρω να σου πω την αλήθεια, αλλά έτσι όπως είναι τώρα δουλεύει εξαιρετικά εν αντιθέσει με το Ν4 με snap που είχα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Η απορία της ημέρας..γιατί η Samsung αφού ξέρει το πρόβλημα με το Bluetooth, δεν το διορθώνει με ένα μικρό update;

Δεν θα το κάνει....

Είναι πάγια τακτική της να μην υποστηρίζει παλιές συσκευές...

Να αγοράσετε το 4... λέει...

Nokia 9000, Palm Visor Pro, Palm Tungsten T, Qtec 9000, OMNIA SGH-i900, Acer neoTouch S200 (ACER F1) [έσκασε η οθόνη του], OMNIA II, Note 1, Note 3, Nexus 6, Note 5 (SM-N920CD)

Δεν θα το κάνει....

Είναι πάγια τακτική της να μην υποστηρίζει παλιές συσκευές...

Να αγοράσετε το 4... λέει...

Ναι, κάθε χρονιά να σκάμε στην Samsung 750€ για να αγοράζουμε καινούρια συσκευή και μετά από 6 μήνες να πέφτει η αξία της στα 450€ και την επόμενη χρονιά να σου λένε δεν σε υποστηρίζω και κάτσε και φάτην, (για μα μην πω τίποτε άλλο), την συσκευή που αγόρασες.:rocket:

Όσοι έχετε πάρει lollipop σας άλλαξε ο dialer και οι ρυθμίσεις; Σας πέρασε δηλαδή το λευκό χρώμα, το UI του S5 δηλαδή;

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Όσοι έχετε πάρει lollipop σας άλλαξε ο dialer και οι ρυθμίσεις; Σας πέρασε δηλαδή το λευκό χρώμα, το UI του S5 δηλαδή;
Δύο φωτογραφίες χίλιες λέξεις :cool:

https://www.dropbox.com/s/jxplz5xha8okoas/Screenshot_2015-07-02-15-20-50%20%281%29.jpg?dl=0

https://www.dropbox.com/s/56bwvx6z3r2etbt/Screenshot_2015-07-02-15-21-08.jpg?dl=0

Παρά πολύ ωραία, ευχαριστώ. Άντε τώρα να δω πότε θα μου έρθει με το καλό.

Να δοκιμάσω να το συνδέσω λέτε με το kiess μήπως και κατέβει καμία φορά;

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Κατέβασε την εφαρμογή phone info

Ευχαριστώ, UK / IR είναι η χώρα. Μα καλά τα Εγγλέζικα δεν την έπαιρναν νωρίς συνήθως την αναβάθμιση;

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Καλησπερα παιδια,ενας γνωστος πηρε την συσκευη και θελει να την βαλει custom λογισμικο και εχει καποιες αποριες :

1) καλυτερη official και unofficial rom

2) Εχει κανενας προβλημα με το efs γιατι ακουω διαφορα να λενε

3) Γινετε ροοτ και εγκατασταση twrp χωρις να υπαρχει επαφη με υπολογιστη?

oie_187028Bihdufbm.png.3d3976d11317e0e48874a77356b5ad14.png

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)