kouros17 Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Κανας οδηγός για root σε lolipop ρε παιδιά? Εδώ είσαι: http://nasirtech.blogspot.gr/2015/02/root-n9005xxugboa5-android-50-stock-on.html?m=1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 το odin τι ειναι?? μπορεις (σου ειναι ευκολο με printscreen να με βοηθησεις) γιατι το θεμα με ενδιαφερει πολυ??? Θα ένα πρόγραμμα για υπολογιστή που φλασαρεις διάφορα στα Samsung. Τις official rom τις βρίσκεις στο site summobile. Print screen από τι; Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 το odin τι ειναι?? μπορεις (σου ειναι ευκολο με printscreen να με βοηθησεις) γιατι το θεμα με ενδιαφερει πολυ??? Διάβασε εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jrgr Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Εδώ είσαι: http://nasirtech.blogspot.gr/2015/02/root-n9005xxugboa5-android-50-stock-on.html?m=1 Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papaioannou Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Πριν την αλλαγή σε lollipop, χρειάζεται επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, αλλά και με τη lollipop, πρέπει να ξανακάνουμε. Σε ελληνικό που έχει ο κολλητός μου, αυτό έκανε και δεν έχει αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα. Επίσης για το 4G που αναφέρατε πιο πάνω, θεωρώ πως πρακτικά είναι άχρηστο αν λάβετε υπόψιν σας ότι αν κάπου δεν έχει καλό σήμα, το κινητό τραβάει πάρα πολύ ρεύμα από την μπαταρία για να πιάσει το 4G και δεύτερον αν όντως υπάρχει δυνατό σήμα το 3G είναι αξιόλογα γρήγορο δίκτυο. Προσωπικά το έχω σε 3G και έχω δει φανερά μεγάλη διαφορά αυτονομίας αν σκεφτείτε πως τώρα βγάζω 24 ώρες ενώ πριν ήθελα και δεύτερη φόρτιση. Και όλα αυτά με την ίδια χρήση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Έχει κανείς πρόβλημα στην εκτύπωση με lollipop; ανοίγω ένα pdf αρχείο, πατάω εκτύπωση και στην αναζήτηση εκτυπωτών δεν βρίσκει τον εκτυπωτή που είναι στο δυκτιο. Κολλάει εκεί στην αναζήτηση. Καμιά ιδέα; Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
note_takias Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 το odin τι ειναι?? μπορεις (σου ειναι ευκολο με printscreen να με βοηθησεις) γιατι το θεμα με ενδιαφερει πολυ??? Να ξέρεις οτι αν κάνεις αναβάθμιση μέσω odin υπάρχει πάντα κίνδυνος να γράψει ο knox.Με άλλα λόγια δηλαδή να χάσεις την εγγύηση του τηλεφώνου σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaliptos_haris Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 καλησπερα παιδια εδω και καποιες μερες το note 3 του πατερα μου κανει κατι που δεν εχω ξαναδει. οταν πατας παρατεταμενα το κουμπι του τερματισμου για να κανεις επανεκκινηση, ξεκιναει να παιζει μια μουσικη της samsung προφανως και δεν σταματαει μεχρι να κλεισεις εντελως το κινητο. αν δλδ αποφασισεις οτι δεν θες να κανεις επανεκκινηση, εκεινο παιζει μουσικη μονο του. τι μπορει να φταιει;;; ξερει κανεις;;; για να προλαβω καποιους, δεν εχει γινει ποτε root! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TLG Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Ρε παιδια , να ξαναρωτησω εκ μερους ενος φιλου για το Note 3 του που δεν εχει παρει ακομη αναβαθμιση lollipop ..? τα στοιχεια του ειναι : SM-N9005 Eκδοση βασικου φασματος N9005XXUGNG1 ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ KOT49H.N9005XXUGNG1 ΤΟ pHONE INFO μας δειχνει original CSC code DBT CSC Country GERMANY product code SM-N9005ZKEDBT ευχαριστω για τον χρονο σας . Παράθεση Current mobile devices : iPhone 6s Plus,iPad Air 2,Nexus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
note_takias Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Ρε παιδια , να ξαναρωτησω εκ μερους ενος φιλου για το Note 3 του που δεν εχει παρει ακομη αναβαθμιση lollipop ..? τα στοιχεια του ειναι : SM-N9005 Eκδοση βασικου φασματος N9005XXUGNG1 ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ KOT49H.N9005XXUGNG1 ΤΟ pHONE INFO μας δειχνει original CSC code DBT CSC Country GERMANY product code SM-N9005ZKEDBT ευχαριστω για τον χρονο σας . Για το συγκεκριμενο δεν έχει βγει ακόμα η lollipop μεσω OTA.Να υπολογίζεις μέσα στο καλοκαίρι ίσως και Άυγουστο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artant Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Ρε παιδια , να ξαναρωτησω εκ μερους ενος φιλου για το Note 3 του που δεν εχει παρει ακομη αναβαθμιση lollipop ..? τα στοιχεια του ειναι : SM-N9005 Eκδοση βασικου φασματος N9005XXUGNG1 ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ KOT49H.N9005XXUGNG1 ΤΟ pHONE INFO μας δειχνει original CSC code DBT CSC Country GERMANY product code SM-N9005ZKEDBT ευχαριστω για τον χρονο σας . Δεν πήραν ακόμα τα unbranded γερμανικά. Αν θέλει μπορεί να φλασαρει την ελληνική λολιποπ μέσω Odin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Για το συγκεκριμενο δεν έχει βγει ακόμα η lollipop μεσω OTA.Να υπολογίζεις μέσα στο καλοκαίρι ίσως και Άυγουστο. Μπορεί να βγεί και την επόμενη ώρα! Εσύ γιατί μιλάς για τον Αύγουστο; Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papaioannou Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Περάσανε 2ωρες και ακόμα τπτ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Περάσανε 2ωρες και ακόμα τπτ!!! Εννοεί ότι δεν ξέρουμε το πότε. Μπορεί οποιαδήποτε στιγμή. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djchristakis Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Παιδιά να ρωτήσω κατι n Ελληνική λολιποπ ειναι n ΠΙΟ τελευταία άρα είναι και η καλυτερη ή δεν παίζει ρόλο ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
note_takias Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Παιδιά να ρωτήσω κατι n Ελληνική λολιποπ ειναι n ΠΙΟ τελευταία άρα είναι και η καλυτερη ή δεν παίζει ρόλο ; Εγώ έχω της cosmote και δεν έχω κανένα απολύτως προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djchristakis Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Εγώ έχω της cosmote και δεν έχω κανένα απολύτως προβλημα. εγω φοραω την πολωνικη και το λεω αυτο επειδη ειναι η πιο τελευταια η ελληνικη μηπως εχουν διορθωσει καποια bugs. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 (edited) Παιδιά να ρωτήσω κατι n Ελληνική λολιποπ ειναι n ΠΙΟ τελευταία άρα είναι και η καλυτερη ή δεν παίζει ρόλο ; Είναι αλήθεια ότι η ελληνική της cosmote έχει το πιο σύγχρονο firmware με το νεοτερο κερνελ. Μια καινούρια έκδοση μπορεί να βελτιώνει κάποια bug προηγούμενων εκδόσεων, αλλά και να δημιουργεί καινούρια. Μόνο όποιος δοκίμασε και τις δύο μπορεί να μας πει αν η ελληνική είναι όντως καλύτερη η αν διόρθωσε προηγούμενα bug. Τα βασικα bug των πρώτων lolipop ήταν με το bluetooth και την αυτόματη φωτεινότητα. Όποιος έχει περάσει την ελληνική μπορεί να ενημερώσει για το αν αυτά διορθώθηκαν. Edited June 4, 2015 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Η ελληνική unbranded έχω την εντύπωση πάντως ότι δεν είναι η τελευταία. Οπότε μην μπερδευτείτε. Της cosmote δεν την είχα δει. Και κάτι άσχετο. Γιατί στην αρχική οθόνη και την lock screen δεν μου κάνει προεπισκοπηση των μηνυμάτων και SMS και viber; γράφει μήνυμα ότι έγινε απόκρυψη. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Η ελληνική unbranded έχω την εντύπωση πάντως ότι δεν είναι η τελευταία. Οπότε μην μπερδευτείτε. Της cosmote δεν την είχα δει. Και κάτι άσχετο. Γιατί στην αρχική οθόνη και την lock screen δεν μου κάνει προεπισκοπηση των μηνυμάτων και SMS και viber; γράφει μήνυμα ότι έγινε απόκρυψη. Είναι αλήθεια ότι η ελληνική της cosmote είναι η νεότερη (N9005XXUGBOD6) και όχι η unbranded ελληνική (N9005XXUGBOB6). Σωστά το επισημαίνεις Σπύρο! Όσο γι'αυτό που ρωτάς πρέπει να πας ρυθμίσεις/συσκευή/ήχοι και ειδοποιήσεις/ειδοποίηση και να επιλέξεις στο "όταν είναι κλειδωμένη" την "εμφάνιση όλου του περιεχομένου". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serkos Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Μπορούμε να περάσουμε σε unbranded την Rom της cosmote ενώ η sim είναι Vodafone?? Παράθεση Samsung S 2/Samsung Note 3/Samsung Note 9/Samsung S24 Ultra Samsung Tab pro 8.4/Samsung Tab 3 7" Samsung Tab A 2019 10.1'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papaioannou Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Εννοεί ότι δεν ξέρουμε το πότε. Μπορεί οποιαδήποτε στιγμή. Χιούμορ έκανα Spyros86. Προφανώς και είναι άγνωστο το πότε... ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μπορούμε να περάσουμε σε unbranded την Rom της cosmote ενώ η sim είναι Vodafone?? Θεωρητικά Ναι γίνεται. Οποιαδήποτε sim μπορείς να βάλεις. Το ίδιο ισχύει και αν θα πήγαινες εξωτερικό. Θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις μια Sim οποιασδήποτε εταιρίας για να κάνεις τη δουλειά σ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
note_takias Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Είναι αλήθεια ότι η ελληνική της cosmote έχει το πιο σύγχρονο firmware με το νεοτερο κερνελ. Μια καινούρια έκδοση μπορεί να βελτιώνει κάποια bug προηγούμενων εκδόσεων, αλλά και να δημιουργεί καινούρια. Μόνο όποιος δοκίμασε και τις δύο μπορεί να μας πει αν η ελληνική είναι όντως καλύτερη η αν διόρθωσε προηγούμενα bug. Τα βασικα bug των πρώτων lolipop ήταν με το bluetooth και την αυτόματη φωτεινότητα. Όποιος έχει περάσει την ελληνική μπορεί να ενημερώσει για το αν αυτά διορθώθηκαν. Παιδιά διορθώθηκαν όλα στη lollipop της cosmote.Διάβαζα στο φορουμ για πολλά προβλήματα οπως bluetooth φωτεινοτητα αυξανόμενη ένταση ήχου και ήμουν πολύ επιφυλακτικός για το αν θα πρέπει να αναβαθμίσω η όχι.Τελικά δε το μετάνιωσα το κινητό πολύ καλύτερο απο Kit-Kat κανένα απολύτως πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaliptos_haris Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 καλησπερα παιδια εδω και καποιες μερες το note 3 του πατερα μου κανει κατι που δεν εχω ξαναδει. οταν πατας παρατεταμενα το κουμπι του τερματισμου για να κανεις επανεκκινηση, ξεκιναει να παιζει μια μουσικη της samsung προφανως και δεν σταματαει μεχρι να κλεισεις εντελως το κινητο. αν δλδ αποφασισεις οτι δεν θες να κανεις επανεκκινηση, εκεινο παιζει μουσικη μονο του. τι μπορει να φταιει;;; ξερει κανεις;;; για να προλαβω καποιους, δεν εχει γινει ποτε root! κανεις παιδια δεν γνωριζει τι μπορει να φταιει;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikar6 Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 Παιδιά διορθώθηκαν όλα στη lollipop της cosmote.Διάβαζα στο φορουμ για πολλά προβλήματα οπως bluetooth φωτεινοτητα αυξανόμενη ένταση ήχου και ήμουν πολύ επιφυλακτικός για το αν θα πρέπει να αναβαθμίσω η όχι.Τελικά δε το μετάνιωσα το κινητό πολύ καλύτερο απο Kit-Kat κανένα απολύτως πρόβλημα. Είμαι ακόμα σε kit kat και είχα αποφασίσει να ΜΗΝ αναβαθμίσω καθώς από αυτά που διάβαζα μάλλον σε "υποβάθμιση" της συσκευής μου έκανε η lollipop. Μπορεί και κάποιος άλλος να επιβεβαιώσει τα ανωτέρω σχόλια για επίλυση των προβλημάτων με bluetooth, φωτεινότητα, ένταση ήχου κλήσης, daemon κάμερας και δε συμμαζεύεται που κυριαρχούν στις τελευταίες 20 (τουλάχιστον) σελίδες; Παράθεση Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts