kouros17 Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 Με το bluetooth.. Αυτό λογικά θα υπάρχει γιατί το kernel απ'ότι βλέπω είναι το ίδιο. Δεν χρησιμοποιώ το bt αλλά πολλοί βρήκαν τη λύση με αυτήν εδώ την εφαρμογή. Φυσικά αν δεν σ'ενδιαφέρει η εγγύηση μπορείς να περάσεις ένα custom kernel (ή ακόμα και το βραζιλιάνικο stock), και δεν θα έχεις πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_House Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 Άλλο πρόβλημα, έχει αναφερθεί; αξίζει η μετάβαση στη lollipop ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 Άλλο πρόβλημα, έχει αναφερθεί; αξίζει η μετάβαση στη lollipop ;Ναι . Μην το σκέφτεσαι καθόλου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIRESTARTER1975 Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 Μετά το λολιποπ δε μπορώ να βρω την επιλογή για ενίσχυση του ήχου όταν το κινητό είναι στη τσέπη. Πολλές φορές χαμηλώνει μόνο του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 Μετά το λολιποπ δε μπορώ να βρω την επιλογή για ενίσχυση του ήχου όταν το κινητό είναι στη τσέπη. Πολλές φορές χαμηλώνει μόνο του. Θα την βρεις πηγαίνοντας ρυθμίσεις/συσκευή/κλήση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 Αυτό λογικά θα υπάρχει γιατί το kernel απ'ότι βλέπω είναι το ίδιο. Δεν χρησιμοποιώ το bt αλλά πολλοί βρήκαν τη λύση με αυτήν εδώ την εφαρμογή. Φυσικά αν δεν σ'ενδιαφέρει η εγγύηση μπορείς να περάσεις ένα custom kernel (ή ακόμα και το βραζιλιάνικο stock), και δεν θα έχεις πρόβλημα. Μόνο με τον κερνελ της κινέζικης διορθώνεται το πρόβλημα. Στον βραζιλιάνικο, αν και νεότερος και γρηγορότερος, εμφανιζεται και πάλι το θέμα του bt (tragic...) Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIRESTARTER1975 Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 Θα την βρεις πηγαίνοντας ρυθμίσεις/συσκευή/κλήση. Δε το βρίσκω με τίποτα. Ποια είναι η λύση για το ξαφνικό χαμήλωμα της έντασης; εντιτ. Το βρηκα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soctap Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 Καλησπέρα παιδιά. Απο lolipop 5.0 μπορούμε να παμε 4.4.2 γιατι η κατανάλωση μπαταρίας δεν παλεύεται. Ειναι επαγγελματικο εργαλείο για μενα και με δυσκολία βγάζει την ημέρα, πολλές φορες ευτυχώς εχω φορτιστή μαζι μου. Κάποια custom ισως με καλη διαχείριση μπαταρίας; ----- προσθήκη μηνύματος 101 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Θα την βρεις πηγαίνοντας ρυθμίσεις/συσκευή/κλήση. Αν την τσεκάρεις αυτη την ρύθμιση μετα θα σου χαμηλώνει η ένταση του ήχου μονη της και θα ψάχνεσαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 (edited) Καλησπέρα παιδιά. Απο lolipop 5.0 μπορούμε να παμε 4.4.2 γιατι η κατανάλωση μπαταρίας δεν παλεύεται. Ειναι επαγγελματικο εργαλείο για μενα και με δυσκολία βγάζει την ημέρα, πολλές φορες ευτυχώς εχω φορτιστή μαζι μου. Κάποια custom ισως με καλη QUOTE][quoteπενεργοποιησε από την οθόνη κλειδώματος τον καιρό και θα δεις διαφορά ,κουράστηκε να το γράφει ο kouros17 Edited April 25, 2015 by menioseten Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
non_serviam_ Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 Αυτό λογικά θα υπάρχει γιατί το kernel απ'ότι βλέπω είναι το ίδιο. Δεν χρησιμοποιώ το bt αλλά πολλοί βρήκαν τη λύση με αυτήν εδώ την εφαρμογή. Φυσικά αν δεν σ'ενδιαφέρει η εγγύηση μπορείς να περάσεις ένα custom kernel (ή ακόμα και το βραζιλιάνικο stock), και δεν θα έχεις πρόβλημα. Επειδή και με την εφαρμογή μου κάνει προβλήματα...μπορείς να μου πεις πως το κάνουμε αυτό? Επίσης παραμένει το θέμα όταν είμαι σε κλήση να μην μπορώ να την κάνω minimize και να χρησιμοποιώ άλλες εφαρμογές...μήπως βρήκε κανείς κάποια λύση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 Επίσης παραμένει το θέμα όταν είμαι σε κλήση να μην μπορώ να την κάνω minimize και να χρησιμοποιώ άλλες εφαρμογές...μήπως βρήκε κανείς κάποια λύση?Δηλαδή αν πατήσεις το κεντρικό πλήκτρο δεν μικραίνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rollman Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 μια ερωτηση ρε παιδια γιατι θα τρελαθω.. ο proximity sensor μια δουλευει κανονικα και μια δεν δουλευει.. τσεκαρα με το cpuz και το εργαλειο της samsung αλλα παλι δεν ωγαζει νοημα αλλες φορες δεν δινει καθολου σημα, αλλες φορες δινει μι ακαι δεν επαναφερει και αλλες δουλευει κανονικα.. παει για αλλαγη ο sensor λογικα? εσεις τι λετε να το στειλω ή να το κανω μονος μου? ειμαι lollipop root stock rom με arter kernel.. Παράθεση The quieter you become, the more you are able to hear... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 μια ερωτηση ρε παιδια γιατι θα τρελαθω.. ο proximity sensor μια δουλευει κανονικα και μια δεν δουλευει.. τσεκαρα με το cpuz και το εργαλειο της samsung αλλα παλι δεν ωγαζει νοημα αλλες φορες δεν δινει καθολου σημα, αλλες φορες δινει μι ακαι δεν επαναφερει και αλλες δουλευει κανονικα.. παει για αλλαγη ο sensor λογικα? εσεις τι λετε να το στειλω ή να το κανω μονος μου? ειμαι lollipop root stock rom με arter kernel..Άλλαξε πρώτα τον κερνελ αν σου το κάνει ξανά άλλαξε ρομ και βάλε μια custom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgl Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 Πως αντιμετωπίζουμε το πρόβλημα με το Bluetooth στην lollipop ? Υπάρχει εφαρμογή να λύνει το πρόβλημα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_House Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 Μέχρι στιγμής, τα μόνα προβλήματα που αντιμετωπίζω είναι όταν πατάω το κεντρικό πλήκτρο για να κλείσω τις εφαρμογές που τρέχουν, εμφανίζεται και το evernote του knox, παρόλο που δεν το έχω ανοίξει και μόλις τις κλείσω όλες τις εφαρμογές, μετά από λίγο μου εμφανίζει τη σελίδα σύνδεσης στο knox και μετά μου βγάζει ότι δεν μπορεί να συνδεθεί στο database του evernote.. Ακόμη δεν μπορώ να κάνω αποτύπωση της οθόνης με το spen , ούτε και με το χέρι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioa_pap Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 Σχετικά με την αποτύπωση οθόνης πήγαινε στις ενεργές εφαρμογές (πατώντας συνεχόμενα το κεντρικό κουμπί και μετά το κουμπάκι με την πίτα κάτω αριστερά) και πάτησε λήξη στην εγγραφή οθόνης. Μετά θα δουλεύει. Το έχω παρατηρήσει και εγώ. Εάν βγάλεις λίγες φορές αποτύπωση μένει ανοικτή αυτή η διαδικασία και δεν σε αφήνει να βγάλεις άλλη. Bug της lollipop υποθέτω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_House Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 Δεν βρήκα πουθενά εγγραφή οθόνης.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 Πως αντιμετωπίζουμε το πρόβλημα με το Bluetooth στην lollipop ? Υπάρχει εφαρμογή να λύνει το πρόβλημα ? Με απλή εφαρμογή όχι. Αρχίζω να ψάχνω σε κέρνελ, ξεκινώντας απο civato, για να δώ τι παίζει και με αυτή τη λύση.... Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
non_serviam_ Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 Δηλαδή αν πατήσεις το κεντρικό πλήκτρο δεν μικραίνει? Όχι δεν κάνει τίποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioa_pap Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 Δεν βρήκα πουθενά εγγραφή οθόνης.. Λάθος δικό μου. Γραφή στην οθόνη το λέει. .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_House Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 (edited) Το βρήκα..έκανε κανονικά αποτύπωση της οθόνης.. Αυτό με το Evernote, ξέρει κανείς λύση; Βρήκα τουλάχιστον μια προσωρινή, το απενεργοποίησα.. Γι αυτό υπάρχει λύση; [/img] Edited April 26, 2015 by Dr_House Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_House Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 [ATTACH]60030[/ATTACH] γι αυτό, έκανα λάθος επισύναψη στο προηγούμενο σχόλιο Πρόσθετες πληροφορίες οθόνης κλειδώματος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 Καλησπέρα παιδιά. Απο lolipop 5.0 μπορούμε να παμε 4.4.2 γιατι η κατανάλωση μπαταρίας δεν παλεύεται. Ειναι επαγγελματικο εργαλείο για μενα και με δυσκολία βγάζει την ημέρα, πολλές φορες ευτυχώς εχω φορτιστή μαζι μου. Κάποια custom ισως με καλη QUOTE] Η μπαταρία έκβαση καλύτερο σε lollipop. Άρα ψάχνεις λάθος λύση. Έχεις κάνει heard reset. Έχεις θήκη? Κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 Επίσης παραμένει το θέμα όταν είμαι σε κλήση να μην μπορώ να την κάνω minimize και να χρησιμοποιώ άλλες εφαρμογές...μήπως βρήκε κανείς κάποια λύση? Πήγαινε ρυθμίσεις/συσκευή/κλήση/αναδυόμενα παράθυρα σχετικά με κλήσεις/αναδυόμενα παράθυρα ειδοποίησης κλήσης και τικαρισε το. Με αυτόν τον τρόπο όταν σου έρχεται μια κλήση δεν θα ανοίγει σε όλη την οθόνη αλλά σε ένα αναδυόμενο παράθυρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baxy Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 μια ερωτηση ρε παιδια γιατι θα τρελαθω.. ο proximity sensor μια δουλευει κανονικα και μια δεν δουλευει.. τσεκαρα με το cpuz και το εργαλειο της samsung αλλα παλι δεν ωγαζει νοημα αλλες φορες δεν δινει καθολου σημα, αλλες φορες δινει μι ακαι δεν επαναφερει και αλλες δουλευει κανονικα.. παει για αλλαγη ο sensor λογικα? εσεις τι λετε να το στειλω ή να το κανω μονος μου? ειμαι lollipop root stock rom με arter kernel.. Μου τα εκανε και μενα αυτα. Στην αρχη το αντιμετωπισα με το κολπο του πεπιεσμενου αερα μεσα απο το ηχειο. Οταν σταματησε να δουλευει το εστειλα στη Smartec ( σε 3 μερες τοειχα στα χερια μου, με καλυψε πληρως η εγγυηση εννοειτε). Εγινε αντικατασταση και πλεον δουλευει αλλα βλεπω ενα μικρο lag. Οταν κατεβαζω το τηλεφωνο απο το αυτι δεν αναβει αμεσως η οθονη αλλα περιμενει πρωτα να κλεισει ο συνομιλητης και μετα αναβει και παλι. Δε φταιει ομως η επισκευη διοτι στο διαγνωστικο *#0*# ανταποκρινεται μια χαρα. Θεωρω οτι φταιει το lollilop αλλα δε με πειραζει καθολου. Αν ηξερα το θεμα με το kernel και τη ρομ ισως το δοκιμαζα πριν το στειλω για επισκευη. Baxy Παράθεση Νοτάκιας από τα γενοφάσκια του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts