giannisvas Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Ωραία. Αφού είναι έτσι κάνε το επόμενο πείραμα : Προσπάθησε να ακούσεις ραδιόφωνο (TuneIn) όταν είσαι μέσα στο σπίτι σου και απομακρύνεσαι... δηλαδή φεύγεις μακριά και εντελώς από το Wi-Fi σου. Αν ισχύει αυτό δε θα πρέπει να έχεις καμία διακοπή στη ροή του ραδιοφώνου κατά τη αλλαγή του τρόπου σύνδεσης σου από Wi-Fi σε 3G/4G. Δηλαδή όταν το σήμα Wi-Fi σου γίνεται ασθενές θα πρέπει να ενεργοποιείται το σήμα κινητής για να μην χάσεις δεδομένα. Σωστά; Ε, εγώ δεν το καταφέρνω αυτό. Το Wi-Fi παραμένει ενεργό έστω και με 0 μπάρες, και κάποια στιγμή αποσυνδέεται για να παίξω με 4G. Μα αφου το wifi εστω και μακρια, ειναι ικανοποιητικο γιατι να σε συνδέσει αλλού; ;; Δεν το χω δοκιμασει εκτενως να σου οω την αλήθεια αλλα προσωπικά το εβγαλα αφου οι εναλλαγές νομιζω οτι ειχαν αντίκτυπο στην μπαταρία. P.s Με το ζορι πιανω Gprs/edge στο σπιτι οποτε δε μπορω κανω το πείραμα. Καποιες φορες μου δειχνει και 4G στο σπίτι αλλα μολις παω να μπω καπου με ριχνει αμεσως σε edge. Μουφα 4g με λίγα λογια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstopa Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 (edited) Παιδια εχει ξερει κανεις γιατι τα κουμπια αφης του κινητου ειναι ορατα; Φαινεται ακριβως το σχημα τους και δεν φαινονται "καμουφλαρισμενα" οπως στην αρχη που δεν φαινοντουσαν Edited November 30, 2014 by konstopa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Παιδια εχει ξερει κανεις γιατι τα κουμπια αφης του κινητου ειναι ορατα; Φαινεται ακριβως το σχημα τους και δεν φαινονται "καμουφλαρισμενα" οπως στην αρχη που δεν φαινοντουσαν Αυτό το είχα πάθει στο Note 2 και πιστεύω ότι είναι φθορά της επιφάνειας. Τώρα στο Note 3 έχω βάλει tempered glass και συνεχίζουν να μην φαίνονται όπως ήταν την πρώτη μέρα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Carpe_Diem Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Από που ενεργοποιείται το 4g? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Από που ενεργοποιείται το 4g? Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας θα πας. Και κοιτάς τις ρυθμίσεις να είναι στο LTE. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Carpe_Diem Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Είναι. ..και στην περιοχή υπάρχει 4g αλλά το μέγιστο που δείχνει είναι H Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz350 Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Είναι. ..και στην περιοχή υπάρχει 4g αλλά το μέγιστο που δείχνει είναι H Έχεις ενεργοποιησει από τον παροχο σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guskok21 Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Εγώ το πήγα στο σέρβις και μου είπαν ότι το καλύπτει η εγγύηση. Βέβαια πήγα για άλλο λόγο (να δώσω ένα Gear 2) αλλά ρώτησα και για το τηλέφωνο. Καλώς εχόντων των πραγμάτων θα το πάω μόλις μπει η Lollipop, για τους λόγους που προανέφερα. Μέχρι τότε θα είμαι προσεχτικός μην χάσω το 0x0. Έχω αλλάξει και εγώ οθόνη στη Samsung στο galaxy nexus μια εβδομάδα πριν τελειώσει η εγγύηση στην omnitech πριν κάνα εξάμηνο. Γενικώς οι amoled είναι φοβερές οθόνες αλλά παρουσιάζουν σύντομα τέτοια στοιχεία. Όταν μου το έδωσαν πίσω δεν μπορούσα να πιστέψω πόσο μειωμένη απόδοση σε χρώματα είχε πριν η οθόνη με το πέρασμα του χρόνου πέρα από το burn in στις γωνιές του κινητού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eap Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 μεταξυ note 3 και οneplus one ποιο λετε ρε παιδια...???ειμαι αναμεσα σε αυτα τα δυο!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 μεταξυ note 3 και οneplus one ποιο λετε ρε παιδια...???ειμαι αναμεσα σε αυτα τα δυο!!! Μάλλον σε αυτό το νήμα θα πάρεις απαντήσεις μόνο υπέρ του note. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 μεταξυ note 3 και οneplus one ποιο λετε ρε παιδια...???ειμαι αναμεσα σε αυτα τα δυο!!! Εγώ που τα έχω και τα 2 θα σου έλεγα νοτε αν θέλεις να μην πράξεις το τηλ ρομ και άλλα και να έχεις και εγγύηση αλλά 1+ εάν θέλεις να το σκαλιξεις και θες να παίξεις με ρομ εντός εγγύησης. Και τα 2 είναι πολύ γρήγορα με το 1+ και με μερικές ρομ να πηγενουν λίγο καλύτερα. Η οθόνη του νοτε απλά είναι σε άλλο επίπεδο. Αυτονομία, σχεδόν ίδια αφού έχουν την ίδια μπαταρία. Απλά το 1+ έχει πάντα το ίδιο ρεύμα στην μπαταρία ακόμα και με 10% λόγο lipo μπαταρίας που σημαίνει ότι έχει την ίδια απόδοση ο επεξεργαστής σε ότι % και να είναι η μπαταρία. Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 μεταξυ note 3 και οneplus one ποιο λετε ρε παιδια...???ειμαι αναμεσα σε αυτα τα δυο!!! Καλύτερα να ρωτήσεις στο θεμα ωστε να μην βγαίνουμε off topic . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malcolmthe4 Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Παιδιά, έχω ένα πρόβλημα τελευταια με το νοτελι. Όταν είμαι έξω και προσπαθώ να ξεκλειδώσω το κινητό, κολλάει για μερικά δευτερόλεπτα και δεν αποκρίνεται η οθόνη. Πχ περνάω το δακτυλό μου πανω στην οθόνη για να το ξεκλειδώσω και βλέπω πως αργεί να αντιδράσει το κινητό ( το εφέ στο ξεκλειδωμα που φαίνεται σαν κάμβας με χρώματα αργέι να αποκριθεί). Το ίδιο ισχύει εάν προσπαθήσω να κατεβάσω το πάνελ για να δώ κάποια ειδοποόηση ή εάν θέλω να απαντήσω σε εισερχόμενη κλήση (στο Viber συνήθως). Κολλάει κ μετά απο 2 δευτερόλεπτα πχ ξεκολλάει. Εάν το κλειδώσω κ προσπαθησω ξανα στο καπάκι δουλευει καλά, αλλά εάν δοκιμάσω μετά απο ώρα, ξανά εμφανίζεται. Τα παραπάνω τα διαπίστωσα ενώ ήμουν εκτός σπιτιού (και είχε έξω κάποιο σχετικό κρυο 8 - 12 βαθμους). Το έχει πάθει κ κανένας άλλος ; Τι λέτε να φταίει ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Έχω αλλάξει και εγώ οθόνη στη Samsung στο galaxy nexus μια εβδομάδα πριν τελειώσει η εγγύηση στην omnitech πριν κάνα εξάμηνο. Γενικώς οι amoled είναι φοβερές οθόνες αλλά παρουσιάζουν σύντομα τέτοια στοιχεία. Όταν μου το έδωσαν πίσω δεν μπορούσα να πιστέψω πόσο μειωμένη απόδοση σε χρώματα είχε πριν η οθόνη με το πέρασμα του χρόνου πέρα από το burn in στις γωνιές του κινητού. Πιστεύεις ότι η καινούργια οθόνη που σου έβαλαν, είναι καλύτερης ποιότητας από την αρχική; Ή ίδια πράγματα; Με το πέρασμα του χρόνου είχες ξανά θέμα με το burn in; Εγώ θέλω να το πάω στο σέρβις αλλά αν είναι να το ξανατρέχω σε τρεις μήνες που θα βγει η lollipop, προτιμώ να περιμένω... Το τηλέφωνο στο φόρμαραν κράτα την αλλαγή της οθόνης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisvas Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Παιδια μια βοήθεια σχετικα με το expancys, εαν σε καποιο προϊόν καταχωρησω εταιρικό αφμ μου αφαιρει απευθείας το φπα. Αυτο σημαινει οτι η συσκευη θα μου ερθει χωρις φπα κατευθειαν η θα ερθει κανονικα και θα παρω πισω το φπα;;; Επισης το expancys τι συσκευες εχει;;; Μονο γαλλικες;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guskok21 Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Πιστεύεις ότι η καινούργια οθόνη που σου έβαλαν, είναι καλύτερης ποιότητας από την αρχική; Ή ίδια πράγματα; Με το πέρασμα του χρόνου είχες ξανά θέμα με το burn in; Εγώ θέλω να το πάω στο σέρβις αλλά αν είναι να το ξανατρέχω σε τρεις μήνες που θα βγει η lollipop, προτιμώ να περιμένω... Το τηλέφωνο στο φόρμαραν κράτα την αλλαγή της οθόνης; Δε νομίζω να έχει να κάνει με το lollipop.είναι θέμα τεχνολογίας της οθόνης. Όταν η μπάρα είναι μαύρη τα συγκεκριμένα pixels μένουν ανενεργά στις amoled με τα άσπρα pixels των εικονιδίων της μπαταρίας και ώρας να μένουν πάντα ανοιχτά. Έπειτα από 2 χρόνια που είχα το κινητό (και έχω ακόμη έως δεύτερο) δεν μπορώ να καταλάβω αν ήταν ίδιας ποιότητας ή καλύτερη.Το σίγουρο είναι ότι όταν παρέλαβα το κινητό τα χρώματα ήταν σίγουρα πιο έντονα από πριν και το άσπρο δεν είχε καμία σχέση(στην παλιά είχε κιτρινισει πολύ). Στο λογισμικό δεν πείραξαν τίποτα, το παρέλαβα όπως το έδωσα. Τώρα 6 μήνες μετά δεν έχω παρατηρήσει κάτι ενώ έχω περάσει omnirom 4.4.4 όπου η μπάρα παίρνει το χρώμα της εφαρμογής όπου χρησιμοποιείται. Ούτε στο note έχω δει κάτι ενώ το εχω 8 μήνες. Θεωρώ ότι στο nexus 6 έχει να κάνει περισσότερο με την ποιότητα της οθόνης που έχει χρησιμοποιήσει η Motorola παρα με το lollipop ειδικά μετά από τόσο σύντομο χρονικό διάστημα που κυκλοφορεί στην αγορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Ανέφερα την lollipop γιατί με τα demo βιντεάκια που έχω δει στο YouTube, η μπάρα παίρνει το χρώμα της εφαρμογής που έχει ανοίξει στην οθόνη. Δες - Exclusive Preview - Android 5.0 Lollipop on Samsu…: http://youtu.be/UmFRLu_mSCQ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 Παιδια μια βοήθεια σχετικα με το expancys, εαν σε καποιο προϊόν καταχωρησω εταιρικό αφμ μου αφαιρει απευθείας το φπα. Αυτο σημαινει οτι η συσκευη θα μου ερθει χωρις φπα κατευθειαν η θα ερθει κανονικα και θα παρω πισω το φπα;;; Επισης το expancys τι συσκευες εχει;;; Μονο γαλλικες;;; Θα έρθει κατευθείαν με μειωμένη την τιμή. Κατά βάση έχει συσκευές που προορίζονται για κάποιες χώρες της Ευρώπης, όχι μόνο γαλλικές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_House Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 Έχω ένα θεματάκι με μια ειδοποίηση. Μου έρχεται ενημερωτικό email από ένα φόρουμ και ανοίγει το λινκ μόνο με τον Chrome, χωρίς να το έχω ορίσει ποτέ, ενώ τα υπόλοιπα φόρουμ, ανοίγουν με το tapatalk, όπως τα έχω ορίσει...πως γίνεται να το ορίσω κι αυτό να ανοίγει με το tapatalk; δοκίμασα με την διαγραφή προεπιλογων στον Chrome, αλλά δεν άλλαξε αυτό.. το φόρουμ αυτό, υποστηρίζει κανονικά το tapatalk. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 Έχω ένα θεματάκι με μια ειδοποίηση. Μου έρχεται ενημερωτικό email από ένα φόρουμ και ανοίγει το λινκ μόνο με τον Chrome, χωρίς να το έχω ορίσει ποτέ, ενώ τα υπόλοιπα φόρουμ, ανοίγουν με το tapatalk, όπως τα έχω ορίσει...πως γίνεται να το ορίσω κι αυτό να ανοίγει με το tapatalk; δοκίμασα με την διαγραφή προεπιλογων στον Chrome, αλλά δεν άλλαξε αυτό.. το φόρουμ αυτό, υποστηρίζει κανονικά το tapatalk. Eίσαι login με το tapatalk σε αυτό το φόρουμ αυτή τη στιγμή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guskok21 Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 Ανέφερα την lollipop γιατί με τα demo βιντεάκια που έχω δει στο YouTube, η μπάρα παίρνει το χρώμα της εφαρμογής που έχει ανοίξει στην οθόνη. Δες - Exclusive Preview - Android 5.0 Lollipop on Samsu…: http://youtu.be/UmFRLu_mSCQ Ναι το κατάλαβα αλλά δε νομίζω να παίζει ρόλο γιατί όπως σου είπα χρησιμοποιώ στο nexus μου την omnirom που κάνει ακριβώς το ίδιο(οι μπάρες και τα screen buttons παίρνουν το χρώμα των εφαρμογών) εδώ και κανένα δίμηνο και δεν έχει πάθει τίποτα. Οπότε μάλλον πρόβλημα της οθόνης του nexus 6 είναι και όχι του lollipop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_1386 Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 Γειά σας.Είμαι και εγώ πλέον κάτοχος ενώς άσπρου note 3 προερχόμενος από galaxy s1 plus και πολλές δοκιμές με custom rom κτλ...To κινητό το πήρα από γνωστό μου με φιλική τιμή 240 ευρώ και δώρο view cover θήκη της samsung καθώς και μία θήκη σιλικόνης(το κινητό είναι σαν καινούργιο καθώς είναι ακόμα επάνω με τις ζελατίνες και δεν έχει την παραμικρή γρατζουνιά)!Τώρα από απορίες έχω μπόλικες.Δύο που μου έρχονται τώρα είναι:1. Αν και δεν έχω ξαναχρησιμοποιήσει το s pen πριν,το νιώθω ότι δεν ανταποκρίνεται στην αφή όπως π.χ. το δάχτυλο.Μήπως πρέπει να βγάλω το screen protection της οθόνης; 2. χρησιμοποιώντας την θήκη s view με κλειστό καπάκι,όταν επιλέγω το ενεργό σημείωμα μου γράφει συνεχώς το σημειωμα θα αποθηκευτη στην εφαρμογή ενεργό σημείωμα και ενώ κλικάρω να μην εμφανιστει ξανά,αυτό είναι πάντα εκεί και δεν μπορω να γράψω σημείωση.Πως στο καλό φεύγει;Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oug Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 (edited) Για το s pen δοκίμασε να αλλάξεις τη μύτη του με κάποια από τις άλλες που έχει μέσα, οι μισές είναι πλαστικές και οι υπόλοιπες πιο λαστιχενιες Με 240 ευρώ το είδες ότι δεν είναι κανένας κλώνος σωστά? Edited December 2, 2014 by oug Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_House Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 Eίσαι login με το tapatalk σε αυτό το φόρουμ αυτή τη στιγμή? Ναι, κανονικά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enterhere Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 2. χρησιμοποιώντας την θήκη s view με κλειστό καπάκι,όταν επιλέγω το ενεργό σημείωμα μου γράφει συνεχώς το σημειωμα θα αποθηκευτη στην εφαρμογή ενεργό σημείωμα και ενώ κλικάρω να μην εμφανιστει ξανά,αυτό είναι πάντα εκεί και δεν μπορω να γράψω σημείωση.Πως στο καλό φεύγει;Ευχαριστω! Πας ρυθμίσεις>>> εργαλεία >>>>γλώσσα και εισαγωγή >>>>γλώσσα. Βάλε αγγλικά και με κλειστό καπάκι πατά το σημείωμα. Εκεί θα σου βγάλει το οκ και είσαι έτοιμος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts