Jump to content

Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)

StratosGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

προκαταβολικά συγνώμη αν έχει απαντηθεί, είδα κάτι συζητήσεις παλιότερα αλλά όχι κάτι πρόσφατα.

αντιμετωπίζω πρόβλημα με το σήμα. δλδ μετά τη μετάβαση από iphone4 σε samsung galaxy note3 βλέπω ότι έχω ασθενέστερο σήμα. πως μπορώ να βελτιώσω την κατάσταση?

Ποια rom φοράς?

Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something.

Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας.

Όσον αφορά το πρώτο αυτό σου συμβαίνει μόνο στις αναπάντητες. Ψάξε στις ρυθμίσεις υπάρχει επιλογή.

[ATTACH]51727[/ATTACH]

Σε ευχαριστώ πολύ. Έφτιαξε το ένα πρόβλημα όσο για το άλλο δεν έχω βρει ακόμα λύση. Εκεί που με παίρνει κάποιος τηλέφωνο κάνει vibrate χτυπάει το ringtone αλλα δεν εμφανίζει στην οθόνη ποιος καλεί για 2-3 sec. Αργεί να εμφανίσει αυτόν που καλεί. Έχει κανεις καμια ιδέα? Ευχαριστώ

Βάλε στις ρυθμίσεις μόνο Gsm για το σήμα και θα το δεις φουλ.

Sorry αλλα με μονο gsm πως θα δουλευει mobile internet ο ανθρωπος?

εδω φτασαμε με τα χιλια ζορια στο 4g και μιλαμε για gsm only?

Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something.

Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας.

Sorry αλλα με μονο gsm πως θα δουλευει mobile internet ο ανθρωπος?

εδω φτασαμε με τα χιλια ζορια στο 4g και μιλαμε για gsm only?

Αν δεν έχεις καλό σήμα 3g δεν έχεις ούτε κλίσεις αν το βάλεις 2g τότε έχεις πολύ καλύτερο σήμα. Δεν έχεις άδικο σε αυτό που λες αλλά διαλέγεις και πέρνεις....

Καλησπέρα !!

Έχουμε ένα θέμα με το wifi.. Ενώ συνδέονται όλες οι συσκευές στο σπίτι μια χαρά με την συσκευή έχουμε πρόβλημα αργεί να ανοίξει και να φορτώσει σελίδες .. Ενώ με τα δεδομένα ανοίγει πολύ γρήγορα (δηλαδή δεν φταίνε οι σελίδες ) υπάρχει κάποια ρύθμιση που θα μπορούσα να κοιτάξω μήπως δούμε το φταίει ;;;;;

Καλησπέρα !!

Έχουμε ένα θέμα με το wifi.. Ενώ συνδέονται όλες οι συσκευές στο σπίτι μια χαρά με την συσκευή έχουμε πρόβλημα αργεί να ανοίξει και να φορτώσει σελίδες .. Ενώ με τα δεδομένα ανοίγει πολύ γρήγορα (δηλαδή δεν φταίνε οι σελίδες ) υπάρχει κάποια ρύθμιση που θα μπορούσα να κοιτάξω μήπως δούμε το φταίει ;;;;;

Καμία επανεκκίνηση κάνατε?

Έχεις πρόβλημα ακόμη κι έξω? (Επανεκκίνηση του ρουτερ κάνατε έτσι? Όχι του κινητού ;) )

Έχεις πρόβλημα ακόμη κι έξω? (Επανεκκίνηση του ρουτερ κάνατε έτσι? Όχι του κινητού ;) )

Ναι παντού !!

Κάναμε και στο ρουτερ !! :)

Σε ευχαριστώ πολύ. Έφτιαξε το ένα πρόβλημα όσο για το άλλο δεν έχω βρει ακόμα λύση. Εκεί που με παίρνει κάποιος τηλέφωνο κάνει vibrate χτυπάει το ringtone αλλα δεν εμφανίζει στην οθόνη ποιος καλεί για 2-3 sec. Αργεί να εμφανίσει αυτόν που καλεί. Έχει κανεις καμια ιδέα? Ευχαριστώ

Καμιά βοήθεια?

Μετα την τελευταία αναβάθμιση δεν με αφεινει να σωζω αρχεία στην SD card

Τι φταίει ξέρουμε?

Επίσης με το OTG καλώδιο οταν συνδέσω στικάκι βγάζει μήνυμα οτι συνδέθηκε και αμέσως οτι έγινε ασφαλής αποσύνδεση.

Να κάνω factory reset ? Καμιά ιδέα?

Και μενα μου ηρθε η αναβαθμιση αλλα φυσικα δεν την εκανα για να μη χασω το ρουτ. Οποτε μπαινω ομως ιντερνετ μου την ξαναβγαζει... Πως θα απενεργοποιησω τις αναβαθμισεις??

Χαιρετω παιδες...... :)

Εφυγα απο το G3 και ηρθα στο τερατακι παλι.....

4.4.4 θα δουμε ή κατευθειαν στην 5αρα θα παμε ?

Θυμιστε μου καποιος..πως παιζει flash και με ποιον browser ΣΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ

Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg

Σταθερο FTTH 200Mbps

με dolphin browser σε συνδυασμό με dolphin jet pack.κατεβάζεις Φυσικά και το apk του flash player android και το εγκαθιστάς

σίγουρα

με dolphin browser σε συνδυασμό με dolphin jet pack.κατεβάζεις Φυσικά και το apk του flash player android και το εγκαθιστάς

σίγουρα

Πλέον jet pack, είναι δεδομένο...!! ;)

Xiaomi Mi Air 13.3 W10

Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10

Μάλλον κατ'ευθείαν στην 5άρα :)

Σίγουρα η 5 δεν είναι μόνο η εμφάνιση, αλλά όσον αφορά την τελευταία, που έβαλα τους χάρτες έκδοση 9 δεν μου άρεσε πολύ (και τα γράμματα ήταν μικρότερα) και ξανάβαλα πάλι την 8.4.

Αν προσθέσει κάποια λειτουργία (το update ήταν μόνο το material του 5.0) μπορεί να τουε ξαναβάλω, αλλά δε ξετρελαίνομαι κιόλας.

καλημέρα ...δεν ξέρω αν πρέπει να γράψω εδώ το πρόβλημα που έχω το δικό μου note 3...το κινητο είναι 8 μηνών και στην πάνω πλευρά της οθόνης εχει αποτυπωθεί η μπάρα του Facebook....δηλαδή αν πχ ανοίξω ενα τσεκ για pixel που φαίνεται πάρα πολύ έντονο η σκια της μπάρας...εχει συμβεί σε κάποιον άλλο?ελπίζω να σας έδωσα να καταλάβετε τι εννοώ!

Ναι image retention λέγεται, το καλύπτει η εγγύηση, να το πας σε σέρβις να σου αλλάξουν οθόνη

ευχαριστώ για την απάντηση...ξέρεις μήπως επειδή είναι αγορασμένο από skroutz αν μου πουν ότι δεν το φτιάχνουν?

ευχαριστώ για την απάντηση...ξέρεις μήπως επειδή είναι αγορασμένο από skroutz αν μου πουν ότι δεν το φτιάχνουν?

Δεν θα εχεις πρόβλημα αρκεί η συσκευή να προορίζεται για ευρωπαϊκή χώρα .

Samsung galaxy s21+

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)