crazyio Δημ. November 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 προκαταβολικά συγνώμη αν έχει απαντηθεί, είδα κάτι συζητήσεις παλιότερα αλλά όχι κάτι πρόσφατα. αντιμετωπίζω πρόβλημα με το σήμα. δλδ μετά τη μετάβαση από iphone4 σε samsung galaxy note3 βλέπω ότι έχω ασθενέστερο σήμα. πως μπορώ να βελτιώσω την κατάσταση? Ποια rom φοράς? Παράθεση Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something. Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark-Shadow Δημ. November 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 Όσον αφορά το πρώτο αυτό σου συμβαίνει μόνο στις αναπάντητες. Ψάξε στις ρυθμίσεις υπάρχει επιλογή. [ATTACH]51727[/ATTACH] Σε ευχαριστώ πολύ. Έφτιαξε το ένα πρόβλημα όσο για το άλλο δεν έχω βρει ακόμα λύση. Εκεί που με παίρνει κάποιος τηλέφωνο κάνει vibrate χτυπάει το ringtone αλλα δεν εμφανίζει στην οθόνη ποιος καλεί για 2-3 sec. Αργεί να εμφανίσει αυτόν που καλεί. Έχει κανεις καμια ιδέα? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindscape Δημ. November 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 :DΠοια rom φοράς? rom? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Androides Δημ. November 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 :D rom? :) Βάλε στις ρυθμίσεις μόνο Gsm για το σήμα και θα το δεις φουλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragarys Δημ. November 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 Από ότι φαίνεται lolipop επίσημα τον Φεβρουάριο.Καλό Απρίλιο με Μάιο δηλαδή.......!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazyio Δημ. November 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 Βάλε στις ρυθμίσεις μόνο Gsm για το σήμα και θα το δεις φουλ. Sorry αλλα με μονο gsm πως θα δουλευει mobile internet ο ανθρωπος? εδω φτασαμε με τα χιλια ζορια στο 4g και μιλαμε για gsm only? Παράθεση Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something. Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. November 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 Sorry αλλα με μονο gsm πως θα δουλευει mobile internet ο ανθρωπος? εδω φτασαμε με τα χιλια ζορια στο 4g και μιλαμε για gsm only? Αν δεν έχεις καλό σήμα 3g δεν έχεις ούτε κλίσεις αν το βάλεις 2g τότε έχεις πολύ καλύτερο σήμα. Δεν έχεις άδικο σε αυτό που λες αλλά διαλέγεις και πέρνεις.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Καλησπέρα !! Έχουμε ένα θέμα με το wifi.. Ενώ συνδέονται όλες οι συσκευές στο σπίτι μια χαρά με την συσκευή έχουμε πρόβλημα αργεί να ανοίξει και να φορτώσει σελίδες .. Ενώ με τα δεδομένα ανοίγει πολύ γρήγορα (δηλαδή δεν φταίνε οι σελίδες ) υπάρχει κάποια ρύθμιση που θα μπορούσα να κοιτάξω μήπως δούμε το φταίει ;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Καλησπέρα !! Έχουμε ένα θέμα με το wifi.. Ενώ συνδέονται όλες οι συσκευές στο σπίτι μια χαρά με την συσκευή έχουμε πρόβλημα αργεί να ανοίξει και να φορτώσει σελίδες .. Ενώ με τα δεδομένα ανοίγει πολύ γρήγορα (δηλαδή δεν φταίνε οι σελίδες ) υπάρχει κάποια ρύθμιση που θα μπορούσα να κοιτάξω μήπως δούμε το φταίει ;;;;;Καμία επανεκκίνηση κάνατε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Καμία επανεκκίνηση κάνατε? Ναι αλλά τίποτα ...:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Έχεις πρόβλημα ακόμη κι έξω? (Επανεκκίνηση του ρουτερ κάνατε έτσι? Όχι του κινητού ;) ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Έχεις πρόβλημα ακόμη κι έξω? (Επανεκκίνηση του ρουτερ κάνατε έτσι? Όχι του κινητού ;) ) Ναι παντού !! Κάναμε και στο ρουτερ !! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark-Shadow Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Σε ευχαριστώ πολύ. Έφτιαξε το ένα πρόβλημα όσο για το άλλο δεν έχω βρει ακόμα λύση. Εκεί που με παίρνει κάποιος τηλέφωνο κάνει vibrate χτυπάει το ringtone αλλα δεν εμφανίζει στην οθόνη ποιος καλεί για 2-3 sec. Αργεί να εμφανίσει αυτόν που καλεί. Έχει κανεις καμια ιδέα? Ευχαριστώ Καμιά βοήθεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Iannis Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Μετα την τελευταία αναβάθμιση δεν με αφεινει να σωζω αρχεία στην SD card Τι φταίει ξέρουμε? Επίσης με το OTG καλώδιο οταν συνδέσω στικάκι βγάζει μήνυμα οτι συνδέθηκε και αμέσως οτι έγινε ασφαλής αποσύνδεση. Να κάνω factory reset ? Καμιά ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteriskoy Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Και μενα μου ηρθε η αναβαθμιση αλλα φυσικα δεν την εκανα για να μη χασω το ρουτ. Οποτε μπαινω ομως ιντερνετ μου την ξαναβγαζει... Πως θα απενεργοποιησω τις αναβαθμισεις?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roccat Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Χαιρετω παιδες...... :) Εφυγα απο το G3 και ηρθα στο τερατακι παλι..... 4.4.4 θα δουμε ή κατευθειαν στην 5αρα θα παμε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Θυμιστε μου καποιος..πως παιζει flash και με ποιον browser ΣΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 με dolphin browser σε συνδυασμό με dolphin jet pack.κατεβάζεις Φυσικά και το apk του flash player android και το εγκαθιστάς σίγουρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 (edited) 4.4.4 θα δουμε ή κατευθειαν στην 5αρα θα παμε ? Μάλλον κατ'ευθείαν στην 5άρα :) Edited November 7, 2014 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 με dolphin browser σε συνδυασμό με dolphin jet pack.κατεβάζεις Φυσικά και το apk του flash player android και το εγκαθιστάς σίγουρα Πλέον jet pack, είναι δεδομένο...!! ;) Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Logi Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Μάλλον κατ'ευθείαν στην 5άρα :) Σίγουρα η 5 δεν είναι μόνο η εμφάνιση, αλλά όσον αφορά την τελευταία, που έβαλα τους χάρτες έκδοση 9 δεν μου άρεσε πολύ (και τα γράμματα ήταν μικρότερα) και ξανάβαλα πάλι την 8.4. Αν προσθέσει κάποια λειτουργία (το update ήταν μόνο το material του 5.0) μπορεί να τουε ξαναβάλω, αλλά δε ξετρελαίνομαι κιόλας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 καλημέρα ...δεν ξέρω αν πρέπει να γράψω εδώ το πρόβλημα που έχω το δικό μου note 3...το κινητο είναι 8 μηνών και στην πάνω πλευρά της οθόνης εχει αποτυπωθεί η μπάρα του Facebook....δηλαδή αν πχ ανοίξω ενα τσεκ για pixel που φαίνεται πάρα πολύ έντονο η σκια της μπάρας...εχει συμβεί σε κάποιον άλλο?ελπίζω να σας έδωσα να καταλάβετε τι εννοώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oug Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Ναι image retention λέγεται, το καλύπτει η εγγύηση, να το πας σε σέρβις να σου αλλάξουν οθόνη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Ναι image retention λέγεται, το καλύπτει η εγγύηση, να το πας σε σέρβις να σου αλλάξουν οθόνη ευχαριστώ για την απάντηση...ξέρεις μήπως επειδή είναι αγορασμένο από skroutz αν μου πουν ότι δεν το φτιάχνουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 ευχαριστώ για την απάντηση...ξέρεις μήπως επειδή είναι αγορασμένο από skroutz αν μου πουν ότι δεν το φτιάχνουν? Δεν θα εχεις πρόβλημα αρκεί η συσκευή να προορίζεται για ευρωπαϊκή χώρα . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts