Jump to content

Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)

StratosGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπέρα σας δεν ξέρω αν έχει ρωτήσει ξανά κάποιος υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για ράδιο που να μη χρειάζεται internet για να δουλέψει

ευχαριστώ

Έχει ειπωθεί και άλλες φορές, δεν υπάρχει τέτοιο πρόγραμμα αφού δεν έχει δέκτη για ράδιο.

Δύο τρόποι υπάρχουν για ράδιο, είτε ιντερνετικά είτε μέσω bluetooth ακουστικό που έχει αυτό ενσωματωμένο ράδιο(τέτοια π.χ είναι τα bluetooth της sony, sbh50/sbh52).

Παίδες ,έχει κανείς πρόβλημα με τον messenger του Facebook, ή έχει πρόβλημα το note μου; λαγκάρει απίστευτα στην συγκεκριμένη εφαρμογή...

Παίδες ,έχει κανείς πρόβλημα με τον messenger του Facebook, ή έχει πρόβλημα το note μου; λαγκάρει απίστευτα στην συγκεκριμένη εφαρμογή...

Κάτι άλλο παίζει. Σε μένα λειτουργεί μια χαρά αλλά χλωμό το κόβω να έχει η συσκευή πρόβλημα μόνο και μόνο για αυτή την εφαρμογή.

Παιδιά νομίζω ότι σταμάτησε να δουλεύει ο αισθητήρας κλήσεων. Δεν σβηνει η οθόνη όταν ακουμπώ το κινητό στο αυτί μου. Έχει συμβεί σε εσας;;

Πριν κανα τριμηνο ειχα το ιδιο θεμα, ευτυχως ειχα εγγυηση καινπηγα σμαρτεκ, 4 φορες. Την πρωτη αλαξανε ενα αισθητηρα, την δευτερη οθονη καμερα, την Τρίτη πάλι κατι αισθητηρες μεσα, ευτυχως το πσροβλημα το ειδανε την στιγμη που γινοτανε οποτε την τεταρτη φορα αλαξανε πλακετα. Πενα το κινητο σου λέω χαχαχα, καθε μιαμιση μερα πηγαινα γιατι δούλευε στην αρχη και μετα ξανα τα ίδια. (ηταν γερμανικο και δεν γινεται αντικατασταση μόνο επισκευή) καλη δυναμη:):)

Σε μενα εκεί που είναι το chat head η οθονη δν ανταποκρινετε και δουλεύει μονο αν σβήσω το head

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes.

Σβήστην, καθάρισε cache, δεδομένα και ξαναβάλε.

Αν έχει κάποιος android wear συσκευή ίσως μπορεί να βοηθήσει. Χρησιμοποιώ καιρό το plantronics backbeat 2 go για μουσική, hands free και ταινίες χωρίς πρόβλημα. Σήμερα το μεσημέρι πάω να ακούσω μουσική και είναι παρα παρα πολύ χαμηλή η ενταση. Στην αρχή που είχε κοσμο στο τραίνο δεν άκουγα τίποτα ακόμα και στο τέρμα, σε σημείο που νόμιζα οτι δεν επαιζε καθόλου. Εκανα restart τα παντα, unpair, on-off το Bluetooth σε διάφορους συνδυασμούς και τίποτα.

Η μονη αλλαγή σήμερα ηταν οτι συνεδεσα android wear ρολόι (moto 360).

Καμια ιδέα?

Καλημέρα σε όλους.

Θα έχω το κινητό σε 1~2 ώρες.

Λέω πρώτα να μην το συνδέσω με το google. Να το αφήσω να πάρει τα updata να του κάνω ένα reset και μετά να ξεκινήσω το στήσιμο.

Καλά θα κάνω ή τσάμπα κόπος και το ίδιο είναι όπως και αν γίνουν τα updata?

Καλημέρα σε όλους.

Θα έχω το κινητό σε 1~2 ώρες.

Λέω πρώτα να μην το συνδέσω με το google. Να το αφήσω να πάρει τα updata να του κάνω ένα reset και μετά να ξεκινήσω το στήσιμο.

Καλά θα κάνω ή τσάμπα κόπος και το ίδιο είναι όπως και αν γίνουν τα updata?

Καλημέρα. Αν το πάρεις καινούριο δεν θα έχει κάποιο update. Και εγώ το πήρα το προηγούμενο Σάββατο και έχει την τελευταία έκδοση, 4.4.2.

Καλημέρα. Αν το πάρεις καινούριο δεν θα έχει κάποιο update. Και εγώ το πήρα το προηγούμενο Σάββατο και έχει την τελευταία έκδοση, 4.4.2.

Τελικά δεν είχε να πάρει κάποιο update. Φορά την 4,4,2

Δεν είναι απόλυτο αυτό που λες. Το δικό μου μόλις το άνοιξα είχε 4.4.2 και πήρε 200mb αναβάθμιση.

Στο εικονιδιο με το πρόσωπο πάτα. Εκει βγάζει ένα pop-up και μπορείς να κάνει βιντεοκλήση.

Ποιο theme είναι αυτό στο exdialer;

Σε ευχαριστω πολυ φιλε :-)

Δεν είναι απόλυτο αυτό που λες. Το δικό μου μόλις το άνοιξα είχε 4.4.2 και πήρε 200mb αναβάθμιση.

Πράγματι δεν είναι απόλυτο, πριν πόσο καιρό το πήρες εσύ? Θεωρώ ότι αν το πάρει σήμερα το πιο πιθανό είναι να είναι κομπλέ όπως ήταν και το δικό μου.

Δεν παίζει ρόλο αν καποιος αγοράσει το κινητό σήμερα ή την άλλη εβδομάδα, εξαρτάται από την ημερομηνία παραγωγής του για το αν θα είναι πλήρως ενημερωμένο ή θα βγάλει κάποια updates.

Από αυτό εξαρτάται σίγουρα, αλλά περπατάει πολύ καλά το note 3 αυτή τη στιγμή παγκόσμια δεν είναι από τα κινητά που μπορεί να υπάρχουν στοκαρισμένα σε ράφια 8 μήνες. "Φεύγουνε"...

εννοεις που αλλαζει το keyboard σε left-handed etc... Γιατι βαριεμαι συνεχεια να το αλλαζω μια ετσι μια αλλιως..κ ηδη και το full keyboard μικρο μου ειναι και το παλευω τωρα με το swiftkeys ... συνεχεια γραφω αλλα ντι αλλων :D

Ποτε θα πα ποτε θα παααρωωω την T28RS

:!:Ενημέρωση

Κάποια μηνύματα αφαιρέθηκαν γιατί ήταν εκτός θέματος ,συνεχίζουμε στο θέμα μας ....πολιτισμένα πάντα .

Samsung galaxy s21+

Παιδιά τα φώτα σας το έχω κανα μήνα και μόλις πριν λίγο καθώς ήμουν στο φ.μπ κόλλησε και έκανε επανακίνηση μόνο του χωρίς να φορτίζει και χωρίς να είναι ζεστό . Μπορεί να σημαίνει κάτι ανησυχητικό;

Σήμερα το αγόρασα. Και τσουπ να το πρόβλημα . Χάνει τον κωδικό από το wifi? Τι πρέπει να κάνω? Τα update τα έχει όλα. Τι πρέπει να κάνω?

(Τελικά μαλάκια δική μου. Αφού το κινητό δεν είχε τους κωδικούς πως να τους χάσει? Εγώ το έχασα.)

Edited by agriniopk

Πήρα τώρα μια samsung 32 Eva κάρτα και πάω να περασω απο τον Mac τα αρχεία που είχα αντιγράψει από την SanDisk και δεν μαφηνει να τα κάνω paste στην samy. Τι κάνω

----- προσθήκη μηνύματος 47 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πήρα τώρα μια samsung 32 Eva κάρτα και πάω να περασω απο τον Mac τα αρχεία που είχα αντιγράψει από την SanDisk και δεν μαφηνει να τα κάνω paste στην samy. Τι κάνω

έκανα επανεκκίνηση και έστρωσε.

Παιδιά τα φώτα σας το έχω κανα μήνα και μόλις πριν λίγο καθώς ήμουν στο φ.μπ κόλλησε και έκανε επανακίνηση μόνο του χωρίς να φορτίζει και χωρίς να είναι ζεστό . Μπορεί να σημαίνει κάτι ανησυχητικό;

Εχει να κάνει με την εφαρμογή του facebook ,αν το κάνει ξανά απεγκατάστησε την και παρακολούθησε να δεις πως θα πάει .

Γιατί χάνει τον κωδικό από το wifi? Τι πρέπει να κάνω?

Έχεις κάνει την τελευταία ενημέρωση για την συσκευή σου ? το συγκεκριμενο πρόβλημα εχει λυθεί εδώ και καιρό .

Samsung galaxy s21+

Εχει να κάνει με την εφαρμογή του facebook ,αν το κάνει ξανά απεγκατάστησε την και παρακολούθησε να δεις πως θα πάει .

Έχεις κάνει την τελευταία ενημέρωση για την συσκευή σου ? το συγκεκριμενο πρόβλημα εχει λυθεί εδώ και καιρό .

Από το πρωί που το αγόρασα δεν έχει δείξει να έχει κάποιο update. Όλα μια χαρά

Edited by agriniopk

Από το πρωί που το αγόρασα δεν έχει δείξει να έχει κάποιο update. Το τσέκαρα 3 φορές. Θα κάνω ένα reset θα το στήσω ξένα και αν έχω Ξανά πρόβλημα θα πάω για root. θα επανέλθω.

Δες την έκδοση που εχεις. πρέπει να έχει κατάληξη ng1 ;)

Edited by jrgr

Χρησιμοποιώ τον τελευταίο μήνα για mobile internet μια νέα microsim της cosmote.

Αμέσως πριν είχα κάρτα της ίδιας εταιρείας.

Μετά την αλλαγή παρατήρησα πως δεν βλέπω ποτέ την ένδειξη 4G, σε αντίθεση με την προηγούμενη που την έβλεπα συνέχεια σε συγκεκριμένες τοποθεσίες που κινούμαι.

Η επιλογή LTE/WCDMA/GSM παραμένει τσεκαρισμένη, πάραυτα δεν έχω ποτέ ένδειξη 4G, αλλά 3G.

Υπάρχει η πιθανότητα να φταίει γιαυτό η νέα κάρτα;

Ή μήπως είναι θέμα ρυθμίσεων του παρόχου;

"Ταν ή επί τας"

Υπάρχει πρόγραμμα για ηχογράφηση κλήσεων που να δουλεύει χωρίς root με τον kerner που έχει το note 3? Edited by agriniopk

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)