Dr_House Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Κι εγώ είχα μόλις συνδέσει το bluetooth, ίσως γι αυτό να το έκανε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Σήμερα το πρωί που ξύπνησα έχει χάσει και εμένα όλους τους κωδικούς wifi. Άλλο και αυτό... χωρίς να έχω κάνει τίποτα. Πάει καλα; Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Σήμερα το πρωί που ξύπνησα έχει χάσει και εμένα όλους τους κωδικούς wifi. Άλλο και αυτό... χωρίς να έχω κάνει τίποτα. Πάει καλα; Μια χαρά πάει. Έτσι είναι το update της kit Kat. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamers Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Μην ψάχνεις ψήλους στα άχυρα. Απενεργοποίησε το battery saver να χαρείς το τηλέφωνο στο έπακρον. Είναι σαν σαν να έχεις Ferrari με 700 άλογα και να τα κατεβάζεις στα 400. φίλε μου η μπαταρία κρατάει 12 ώρες περίπου και screen time δεν βλέπω πάνω από 4 μισή ώρες άλλοι βλέπουν και 7. δοκιμές κάνω αλλά έχω παρατηρήσει το συγκεκριμένο πρόβλημα όταν το ενεργοποιώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Αντιμετωπιζω ενα προβλημα με το wifi.Εχω ενα draytek modem-router και ενα airlive repeater.Οταν συνδεομαι στο draytek με static ip ολα λειτουργουν οκ.Oταν συνδεθω στο airlive παιρνω ip αλλα το τηλεφωνο δεν βλεπει ιντερνετ.Οποιοδηποτε προγραμμα κανει χρηση ιντερνετ δε δουλευει πχ ο chrome,spotify ,shazaam ,προγραμματα καιρου κλπ.Το airlive δουλευει τελεια με αλλες συσκευες οπως η tv,το tablet kαι ο φορητος. Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Αντιμετωπιζω ενα προβλημα με το wifi.Εχω ενα draytek modem-router και ενα airlive repeater.Οταν συνδεομαι στο draytek με static ip ολα λειτουργουν οκ.Oταν συνδεθω στο airlive παιρνω ip αλλα το τηλεφωνο δεν βλεπει ιντερνετ.Οποιοδηποτε προγραμμα κανει χρηση ιντερνετ δε δουλευει πχ ο chrome,spotify ,shazaam ,προγραμματα καιρου κλπ.Το airlive δουλευει τελεια με αλλες συσκευες οπως η tv,το tablet kαι ο φορητος. Μπες στο.διαχειριστικο του airlive και στην καρτελα με το ασυρματο αλλαξε τις ρυθμισεις του wifi απο b/g/n σε b/g Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 (edited) Μπες στο.διαχειριστικο του airlive και στην καρτελα με το ασυρματο αλλαξε τις ρυθμισεις του wifi απο b/g/n σε b/g Σε b/g ειναι αφου δεν εχει επιλογη n.Ξεχασα να αναφερω οτι το ιδιο προβλημα ειχα και με το draytek και λυθηκε δινοντας static ip στο νοτε. Edited June 11, 2014 by ioma Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Σε b/g ειναι αφου δεν εχει επιλογη n Προιστορικο ειναι βρε συ? Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 παιδια καποιο προγραμμα να βγαζεις φωτογραφιες και να σου δειχνει ημερομηνια και ωρα πανω στην φωτογρφια?? Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 παιδια καποιο προγραμμα να βγαζεις φωτογραφιες και να σου δειχνει ημερομηνια και ωρα πανω στην φωτογρφια?? Δεν χρειάζεσαι πρόγραμμα. Μπές στην συλλογή, πάτα το αριστερό capacitive για να πας στις ρυθμίσεις και κάπου γράφει μέσα στις ρυθμίσεις ''βοηθός ετικετών'', τίκαρε την ημερομηνία και είσαι έτοιμος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Δεν χρειάζεσαι πρόγραμμα. Μπές στην συλλογή, πάτα το αριστερό capacitive για να πας στις ρυθμίσεις και κάπου γράφει μέσα στις ρυθμίσεις ''βοηθός ετικετών'', τίκαρε την ημερομηνία και είσαι έτοιμος. αμα την περασω στον υπολογιστη θα την δειχνει την ημερομηνια και την ωρα πανω στην φωτογραφια??γιατι θελω και ωρα.. Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 αμα την περασω στον υπολογιστη θα την δειχνει την ημερομηνια και την ωρα πανω στην φωτογραφια??γιατι θελω και ωρα.. Εχεις δίκιο. Χάνεται στο pc και η ημερομηνία. Μόνο στην συσκευή το εμφανίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Προιστορικο ειναι βρε συ? Δεινοσαυρος σκετος :p Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oug Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 παιδια καποιο προγραμμα να βγαζεις φωτογραφιες και να σου δειχνει ημερομηνια και ωρα πανω στην φωτογρφια?? Camera 360 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 (edited) Ρε παιδιά καλά είναι;:p edit: από το note 3 μου είναι, μη νομίζετε ότι μπήκα να τρολλάρω... Edited June 11, 2014 by Vlasismiriagos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 φίλε μου η μπαταρία κρατάει 12 ώρες περίπου και screen time δεν βλέπω πάνω από 4 μισή ώρες άλλοι βλέπουν και 7. δοκιμές κάνω αλλά έχω παρατηρήσει το συγκεκριμένο πρόβλημα όταν το ενεργοποιώ Εισαι stock ή εχεις περάσει κάποια rom; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Εισαι stock ή εχεις περάσει κάποια rom; Αν χρεισιμοποιεις το κινητό με όλα τα application που δουλευονται καθημερινά και ευρέως με μικτή χρήση Wi-Fi and 3g και με καμία ώρα ομηλιας τόσο βγάζει και σε εμένα. τώρα αν κλείσω fb twitter google + Skype κτλ και δουλεύω μόνο browsing μου έχει φτάσει και 6:30 ώρες... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enterhere Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Κι εγώ είχα μόλις συνδέσει το bluetooth, ίσως γι αυτό να το έκανε.. Σε εμένα συνδέοντας το Bluetooth, δύο φορές έχει κάνει επανεκκίνηση από μόνο του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Αν χρεισιμοποιεις το κινητό με όλα τα application που δουλευονται καθημερινά και ευρέως με μικτή χρήση Wi-Fi and 3g και με καμία ώρα ομηλιας τόσο βγάζει και σε εμένα. τώρα αν κλείσω fb twitter google + Skype κτλ και δουλεύω μόνο browsing μου έχει φτάσει και 6:30 ώρες... Εγώ το δουλεύω με όλες τις εφαρμογές που λες περίπου 30 λεπτά ομιλίας όχι Skype πολύ tapatalk και κάτω από 6:30 ώρες δεν πέφτω βέβαια είμαι ρουτ αλλά δεν παίζει τόσο μεγάλη διαφορά νομίζω σε μπαταρία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Εγώ το δουλεύω με όλες τις εφαρμογές που λες περίπου 30 λεπτά ομιλίας όχι Skype πολύ tapatalk και κάτω από 6:30 ώρες δεν πέφτω βέβαια είμαι ρουτ αλλά δεν παίζει τόσο μεγάλη διαφορά νομίζω σε μπαταρία Σε ποια ρυθμιση εχεις την φωτεινοτητα οθονης γιατι και εγω ειμαι root και με το ζορι πιανω 4,5 ωρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Πάντα στο αυτόματο στην μέση. Πλάκα κάνεις 4.30 ώρες δεν το πιστεύω τι ρομ τι κερνελ έχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Assassin v1.4 στο αυτόματο +5 φωτεινότητα με πολύ κακπ σήμα και στο σπίτι και στη δουλειά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Assassin v1.4 στο αυτόματο +5 φωτεινότητα με πολύ κακπ σήμα και στο σπίτι και στη δουλειά. Εμ εδώ είναι το θέμα το κακό σήμα φταίει μεγάλη κατανάλωση και πολύ μεγαλύτερη ακτινοβολία να το έχεις σε απόσταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Να το βαλω μονο gsm;θεωρεις την ρομ που φοραω καλη η να βαλω την omega που την εχω και αυτη στο τηλ.Επισης εχω εγκαταστισει και το converter s5 click του assasin και εχει γινει το τηλ ιδιο με το s5. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 (edited) Πάντα στο αυτόματο στην μέση. Πλάκα κάνεις 4.30 ώρες δεν το πιστεύω τι ρομ τι κερνελ έχεις; Τρια note 3 και σε κανενα δεν πηγα πανω απο 4:30 ωρες on screen (αντε βαρια 5 με πολυ χαλαρη χρηση) την στιγμη που και με τα 2 note2 με την ιδια ακριβως χρηση και εφαρμογες χτυπαγα εφταωρα για πλακα.Μιλω παντα για στοκ καταστασεις,τωρα πως το δικο σου βγαζει 6:30 ωρες ειναι για μενα αξιο αποριας.Η αυτονομια του note 3 δεν ειναι και για παραδειγμα,δυστυχως... Μην συνεχισουμε ομως αυτη την.κουβεντα εδω γιατι θα μας κραξουν,ελατε στο νημα για την.μπαταρια του note 3 Edited June 11, 2014 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts