araditsas Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 Super... ty man! Και κάτι ακόμα, υπάρχει τρόπος για σερφάρισμα χωρίς εικόνες όταν είμαι από τα δεδομένα του κινητού? Γιατί με μηδένισε σε χρόνο ρεκόρ... ( υ.γ. Είναι καλύτερα να τις κάνω αυτές τις ερωτήσεις στο γενικό topic του Android?) Ρώτα εδώ για θέματα μπροουσερ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=271921 Έχω ένα θέμα με το πληκτρολόγιο δεν μπορώ να γράψω μήνυμα με μικρά γράμματα μου εμφανίζει μόνο κεφάλαια και δεν μπορώ να το αλλάξω είναι κάποια ρύθμιση η όχι έχω 4.4 Σε όλους έτσι είναι μπορείς να το αλλάξεις από τις ρυθμίσεις των μηνυμάτων αλλά δεν θα μπορείς να στείλεις 160 χαρακτήρες σε ένα μνμ οπότε άχρηστο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis636 Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 Έχω ένα θέμα με το πληκτρολόγιο δεν μπορώ να γράψω μήνυμα με μικρά γράμματα μου εμφανίζει μόνο κεφάλαια και δεν μπορώ να το αλλάξω είναι κάποια ρύθμιση η όχι έχω 4.4 Αυτο δεν ειναι πρόβλημα.Αν θες να γράφεις 160 χαρακτήρες/ μήνυμα στα Ελληνικά είσαι σωστά.Μπορείς να το αλλάξεις έτσι ώστε να γράφεις με μικρά αλλά θα πας στους 70 χαρακτήρες/μηνυμα Παράθεση Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsaparas Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 Αυτο δεν ειναι πρόβλημα.Αν θες να γράφεις 160 χαρακτήρες/ μήνυμα στα Ελληνικά είσαι σωστά.Μπορείς να το αλλάξεις έτσι ώστε να γράφεις με μικρά αλλά θα πας στους 70 χαρακτήρες/μηνυμα και πως μπορώ να το αλλάξω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 και πως μπορώ να το αλλάξω Μηνύματα >ρυθμίσεις >μέθοδο εισαγωγής > αυτόματο (70 χαρακτήρες ) / αλφάβητο GSM (160) . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 Με το hangouts τι γινεται ?? Το χρησιμοποιω default Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 Από τη μέρα που το πήρα ο φορτιστής όταν είναι στην πρίζα κάνει έναν πολύ ψιλό θόρυβο. Σαν να ακούς ποτήρι με ανθρακικό. Όταν συνδέσω το κινητό σταματάει. Και όταν το κινητό έχει φορτίσει ξανά κάνει αλλά λιγότερο. Είναι πολύ ψιλός ο ήχος. Το έχει παρατηρήσει να γίνεται και κανένας αλλος; Το βύσμα του κινητό τι ρόλο βαραει; είναι 2 μαζί. Μπορώ να βάλω το μισό όπως είναι τα micro USB και να το φορτίσω; ή και με φορτιστή μικρότερο από 2 amber; Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 Από τη μέρα που το πήρα ο φορτιστής όταν είναι στην πρίζα κάνει έναν πολύ ψιλό θόρυβο. Σαν να ακούς ποτήρι με ανθρακικό. Όταν συνδέσω το κινητό σταματάει. Και όταν το κινητό έχει φορτίσει ξανά κάνει αλλά λιγότερο. Είναι πολύ ψιλός ο ήχος. Το έχει παρατηρήσει να γίνεται και κανένας αλλος; Το βύσμα του κινητό τι ρόλο βαραει; είναι 2 μαζί. Μπορώ να βάλω το μισό όπως είναι τα micro USB και να το φορτίσω; ή και με φορτιστή μικρότερο από 2 amber; Το βύσμα είναι USB3. Μπορείς άνετα να το φορτίζεις με όποιον φορτιστή USB3 ή USB 2 θέλεις. Είναι συμβατό προς τα πίσω. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 Από τη μέρα που το πήρα ο φορτιστής όταν είναι στην πρίζα κάνει έναν πολύ ψιλό θόρυβο. Σαν να ακούς ποτήρι με ανθρακικό. Όταν συνδέσω το κινητό σταματάει. Και όταν το κινητό έχει φορτίσει ξανά κάνει αλλά λιγότερο. Είναι πολύ ψιλός ο ήχος. Το έχει παρατηρήσει να γίνεται και κανένας αλλος; Το βύσμα του κινητό τι ρόλο βαραει; είναι 2 μαζί. Μπορώ να βάλω το μισό όπως είναι τα micro USB και να το φορτίσω; ή και με φορτιστή μικρότερο από 2 amber; Δεν είναι κάτι που πρέπει να σε ανησυχεί... Πολλοί φορτιστές το κάνουν... Google coil whine ,-) Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 Οκ γιατί φοβόμουν μην μου χαλάσει κανένα κινητό. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamers Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 Καλησπέρα παιδιά έχει παρατηρήσει κανένας με ενεργοποιημένο το battery saver(νομίζω μόνο εκεί το παρατηρώ) όταν ανοίγεις το κινητό στην μαύρη οθόνη κάνει ένα μικρό άσπρο φλασαρισμα δείτε σαν μια γραμμή κάθετη στο κέντρο της οθόνης είτε σαν την γραμμή που κάνει όταν κλείνει η τηλεόραση (effect ) πριν το samsung logo? Θέλω να δω αν είναι θέμα λογισμικού η θέμα οθόνης.ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 Καλησπέρα παιδιά έχει παρατηρήσει κανένας με ενεργοποιημένο το battery saver(νομίζω μόνο εκεί το παρατηρώ) όταν ανοίγεις το κινητό στην μαύρη οθόνη κάνει ένα μικρό άσπρο φλασαρισμα δείτε σαν μια γραμμή κάθετη στο κέντρο της οθόνης είτε σαν την γραμμή που κάνει όταν κλείνει η τηλεόραση (effect ) πριν το samsung logo? Θέλω να δω αν είναι θέμα λογισμικού η θέμα οθόνης.ευχαριστώΜην ψάχνεις ψήλους στα άχυρα. Απενεργοποίησε το battery saver να χαρείς το τηλέφωνο στο έπακρον. Είναι σαν σαν να έχεις Ferrari με 700 άλογα και να τα κατεβάζεις στα 400. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_House Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 προσωπικά πιστεύω, ότι η λειτουργία αυτή,δεν σώζει κάτι ιδιαίτερο απο την μπαταρία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 προσωπικά πιστεύω, ότι η λειτουργία αυτή,δεν σώζει κάτι ιδιαίτερο απο την μπαταρία... Πως είναι δυνατόν όταν μπαίνουν όλα τα power settings σε ελαχιστικοποίηση.:confused: Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_House Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 αυτή την απορία έχω κι εγώ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 αυτή την απορία έχω κι εγώ.. Σλιγουρα κάτι σώζει, τουλάχιστον στο δικό μου S2 σώζει πολλά. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetra1982 Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 (edited) Έχω τα contacts (με τον default contact manager) να κάνουν sync με Facebook. Τις τελευταίες μέρες όμως ενώ για το κάθε contact έπερνε την φωτογραφία του Facebook και την έβαζε "full screen" τώρα βάζει μεν τις φωτογραφίες του Facebook αλλά σε ενα μικρό τετραγωνάκι και με πολύ κακή ποιότητα. Πως μπορώ να το αλλάξω Επίσης απο χθες κρασάρει ΣΥΝΕΧΕΙΑ το Messanger του Facebook. Έκανα delete cache το ξαναεγκατέστησα αλλά μόλις το ανοίγω βγάζει unfortunately, messanger has stopped και κρασάρει Edited June 9, 2014 by tetra1982 Παράθεση Crazy? I was crazy once. They locked me in a room. A circular room and told me to find a corner. I lived there. I died there. Died? I died once. They put me in a deep dark whole, with worms. Worms? I hate worms, worms make me crazy. A worm tickled my nose. That drove me crazy. Crazy? I was crazy once... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DarthGRE Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Έχω τα contacts (με τον default contact manager) να κάνουν sync με Facebook. Τις τελευταίες μέρες όμως ενώ για το κάθε contact έπερνε την φωτογραφία του Facebook και την έβαζε "full screen" τώρα βάζει μεν τις φωτογραφίες του Facebook αλλά σε ενα μικρό τετραγωνάκι και με πολύ κακή ποιότητα. Πως μπορώ να το αλλάξω Επίσης απο χθες κρασάρει ΣΥΝΕΧΕΙΑ το Messanger του Facebook. Έκανα delete cache το ξαναεγκατέστησα αλλά μόλις το ανοίγω βγάζει unfortunately, messanger has stopped και κρασάρει Κλείσε το facebook. Όσοι το κλείσαμε, ηρεμήσαμε. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Και πριν από λίγο χάθηκαν και πάλι οι κωδικοί. Με τους συγχρονισμούς απενεργοποιημένους.... (γαλλικό) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Και πριν από λίγο χάθηκαν και πάλι οι κωδικοί. Με τους συγχρονισμούς απενεργοποιημένους.... (γαλλικό) Εμένα γερμανικό και χθες χάθηκαν ξανά. Είχε να τους χάσει κανα μήνα και νόμιζα οτι είχα ηρεμήσει...αλλά γελάστηκα :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Ακόμα να μου συμβεί.. Και με ανοικτούς συγχρονισμους και Android backup κλπ. Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetra1982 Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Κλείσε το facebook. Όσοι το κλείσαμε, ηρεμήσαμε. :p Χαχαχα ναι εχεις δίκιο αλλά χρειάζεται σε μερικές περιπτώσεις. Anyway, το κοίταξα παντού. Εκανα clear cache, clear storage, uninstall, hard reset την συσκευή. Τελικά ο μόνος τρόπος που δούλεψε είναι όταν άλλαξα την ROM απο γερμανική που είχα!!!!!!!!! Παράθεση Crazy? I was crazy once. They locked me in a room. A circular room and told me to find a corner. I lived there. I died there. Died? I died once. They put me in a deep dark whole, with worms. Worms? I hate worms, worms make me crazy. A worm tickled my nose. That drove me crazy. Crazy? I was crazy once... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
godjet Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 δεν ξερω αν απαντηθηκε ξανα ..ποιες λειτουργιες φωνητικες δουλευουν στα ελληνικα ? svoice γινεται? Παράθεση Tech fusion Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_House Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Εμενα μου έκανε μια ξεκάρφωτη επανεκκίνηση, πάνω που προσπάθησα να πραγματοποιήσω μια κλήση, έκανε επανεκκίνηση..Έχει συμβεί και σε άλλον αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
godjet Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 ΕΕπανεκκίνηση μετά από είσοδο ακουστικών Παράθεση Tech fusion Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DarthGRE Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Ξαναέχασε κωδικούς wifi σήμερα σε εμένα. Ολλανδική συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts