Guest Logi Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 To GPS,οταν το βαλετε στην επιφανεια της θαλασσας,ποσο υψομετρο δειχνει; Πολλές φορές εχω δει αρνητικό υψόμετρο π.χ. -13μ αν είναι αυτό που εννοείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Τέσσερις συσκευές στο γραφείο, μαζί με την δική μου πέντε, δεν μας έχει παρουσιαστεί αυτό το πρόβλημα με το χάσιμο των κωδικών wifi. Όλες Ελληνικές με stock ROM. και εμενα ελληνικο, κανενα προβλημα με τους κωδικους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Τέσσερις συσκευές στο γραφείο, μαζί με την δική μου πέντε, δεν μας έχει παρουσιαστεί αυτό το πρόβλημα με το χάσιμο των κωδικών wifi. Όλες Ελληνικές με stock ROM. και εμενα ελληνικο, κανενα προβλημα με τους κωδικους.Θα έρθει και η δικιά σας η σειρά:lol: Πάντα σε ανύποπτο χρόνο:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_m Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 2η φορά που χάνει wifi κωδικούς σε 2-3 εβδομάδες... 800e κινητό εν έτος 2014... καλά είσαι εσύ αν σε κρατάει 2-3 εβδομάδες :lol: Εμένα έφτασε στο σημείο να ξεχάσει και του σπιτιού μέσα σε ένα ΣΚ. Ειλικρινά επειδή ταξιδεύω αρκετά εντός και εκτός το γεγονός ότι είχα περάσει όλα τα passwords από το S3 sto Note 2 μου είχε λύσει τα χέρια. Πλέον όχι απλά μου τα έδεσε.........μου τα ακρωτηρίασε :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Με την X-note πάντως εδώ και τόσες μέρες δε τους έχει χάσει. Ελπίζω να σταματήσει αυτό πλέον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Με την X-note πάντως εδώ και τόσες μέρες δε τους έχει χάσει. Ελπίζω να σταματήσει αυτό πλέον.με custom rom δεν υπάρχει θέμα το πρόβλημα είναι στις στοκ αλλά νομίζω λύνεται με ένα μικρό update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_m Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Με την X-note πάντως εδώ και τόσες μέρες δε τους έχει χάσει. Ελπίζω να σταματήσει αυτό πλέον. Τι να πω? Εγώ πάντως που δεν έχω ούτε το χρόνο πλέον ούτε την υπομονή να δοκιμάζω ρουτ, ξερουτ και νέες ρομ μου έχει δέσει τα χέρια. Έχω στείλει ΤΑ email στη samsung (από περιέργεια και μόνο να δω τι θα πουν) και οι τύποι είναι στο κόσμο της coca cola. ΥΓ. Πάντως από ότι βλέπω τα Ελληνικά note ΔΕΝ χάνουν κωδικούς έτσι? Το δικό μου είναι UK Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 (edited) Για καθιστε ρε παιδια,οσοι πηρατε τα τελευταια updates στις NC2-ND3-ND5,σας χανει τους κωδικους??? Edited May 13, 2014 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Εμένα με γερμανικό πάντως από ένα σημείο και μετά τους έχανε σχεδόν κάθε μέρα παρά μέρα... Έβαλα custom και ηρέμησα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_m Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 ευτυχώς στο κάθε μέρα δεν φτάσαμε..........ακόμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Πολλές φορές εχω δει αρνητικό υψόμετρο π.χ. -13μ αν είναι αυτό που εννοείς. Κι εγω 13 ειδα,αλλα δεν προσεξα αν ειχε και πλην μπροστα. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Εμένα με γερμανικό πάντως από ένα σημείο και μετά τους έχανε σχεδόν κάθε μέρα παρά μέρα... Έβαλα custom και ηρέμησα. εγω με γερμανικο δεν εχω κανενα προβλημα και ουτε ειχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_m Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Μετά ΚΑΙ το σημερινό email που απέστειλα στη sammy μου στείλανε απάντηση να πάω το τηλέφωνο για τεχνικό έλεγχο σε κάποιο εξουσιοδοτημένο κατάστημα........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 φιλε την ιδια ειχα φερει και ειναι αθλια σε υλικο καμια σχεση με τη γνησια οποιος τη θελει του τη δινω τωρα εχω παραγγειλει αλλες δυο και τις περιμενω να δω τη υλικο θα ναι Δε ξέρω να σου πω πως είναι η original αλλά για 5 ευρώ είναι σούπερ. Αυτό το θέμα μόνο με το restart που χρειάζεται να τη βγάζω και να τη ξαναβαζω υπάρχει τρόπος να διορθωθεί;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aopvet Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Το δικό μου είναι Λουξεμβούργου και μόλις το πρωτοάνοιξα πήρε αναβάθμιση σε nc2. Στις 3 εβδομάδες που το έχω στα χέρια μου έχασε τους κωδικούς wifi μία φορά. Παράθεση Άγγελος Samsung Galaxy Note 3 Lollipop custom rom Nexus 7 Stock Rom rooted Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Το δικό μου είναι Λουξεμβούργου και μόλις το πρωτοάνοιξα πήρε αναβάθμιση σε nc2. Στις 3 εβδομάδες που το έχω στα χέρια μου έχασε τους κωδικούς wifi μία φορά. Εμένα έχει χάσει τους κωδικούς μία φορά όλη κι'όλη. Νομίζω ότι το bug εμφανίζεται όταν πειράζουμε τα data μέσω κινητής. Τουλάχιστον σε μένα μόνο τότε εμφανίστηκε. Οσο δεν πειράζω το σχετικό toggle, δεν μου το έχει ξανακάνει. Μπορεί κάποιος που του συμβαίνει συχνά, να μας πει αν ανοίγει κλείνει κάτι σχετικό; Μπας και βρούμε την αιτία, μέχρι να έρθει το update σε όλους μας. (είναι ελβετικό σε NB4) Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mariosddd Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 παιδιά γνωριζει κανεις ευκολο τροπο root για 4.4?? δεν με ενδιαφερει αν θα γραψει ο knox απλα θελω να χαρω την 64αρα sd μου..ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Θα γραψει ο knox . Με cf root Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mariosddd Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Θα γραψει ο knox . Με cf root το cf-root πως ακριβως λειτουργει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Φλασαρεις το αρχειο μεσω odin. Μπες στην κατηγορια original android development note 3 στο xda και θα τα δεις αναλυτικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamers Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Καλησπέρα, Θα ήθελα να ρωτήσω το note 3 έχει την λειτουργία που κεντράρει το αντικείμενο και θολώνει το background όπως στο galaxy s5? Google camera από playstore Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enterhere Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Όλα πήγαν καλά μετά το δεύτερο hard reset. Επανήλθε στο φυσιολογικά της η μπαταρία, ίσως και λίγο καλύτερα (screen shot) Με ποιό πρόγραμμα βλέπεις το ιστορικό της μπαταρίας; ----- προσθήκη μηνύματος 18 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- To GPS,οταν το βαλετε στην επιφανεια της θαλασσας,ποσο υψομετρο δειχνει; Μέσο όρο μου δείχνει 50 μέτρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_m Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Εμένα έχει χάσει τους κωδικούς μία φορά όλη κι'όλη. Νομίζω ότι το bug εμφανίζεται όταν πειράζουμε τα data μέσω κινητής. Τουλάχιστον σε μένα μόνο τότε εμφανίστηκε. Οσο δεν πειράζω το σχετικό toggle, δεν μου το έχει ξανακάνει. Μπορεί κάποιος που του συμβαίνει συχνά, να μας πει αν ανοίγει κλείνει κάτι σχετικό; Μπας και βρούμε την αιτία, μέχρι να έρθει το update σε όλους μας. (είναι ελβετικό σε NB4) Επειδή κάπου το είχα διαβάσει αυτό, εδώ και μια εβδομάδα που δε το πείραξα καθόλου συνέχισε να τα ξαναχανει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Όσοι χάνετε τους κωδικούς σας δοκιμάσατε να ξανά περάσετε τον Google account σας? Τα σβήνει από την συσκευή όχι από εκεί. Οπότε κάντε ένα remove account και μετά ξανά βάλτε και θα ξανά κατεβάσει τα πάντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Παιδια επειδη δεν εχω ασχοληθει καθόλου με το θεμα, μπορεί να μου πει κάποιος πως λειτουργεί η εφαρμογή Knox; Εννοώ, σου φτιάχνει μια εντελως καινούρια "καρτελα χρηστη"; Μπορώ λ.χ. να εχω ενα προφίλ στο οποιο να εχω ξεχωριστά εγκατεστημένες δυο τρεις εφαρμογές και στο.κανονικο ολες τις υπολοιπες; Επίσης, αν η παραπανω θεωρια ειναι σωστή, οταν χρησιμοποιείται το δευτερο προφίλ, τρέχει στο background καταναλώνοντας πόρους ή απενεργοποιείται πληρως; Ευχαριστώ Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts