panosfast Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 Πάνω στην ώρα ήρθε Χθες ανακάλυψα ότι η οθόνη έχει καεί (burn amoled) Έχει μείνει σκιά στην οθόνη από τον browser η οποία φαίνεται μόνο σε άσπρο φόντο και στο πράσινο και μπλε από το τεστ οθόνης Περνάω σήμερα official και αύριο πάω αντιπροσωπία για επισκευή Θα ενημερώσω και για την πορεία της επισκευής μιας και έχω γραμμένο knox Έγινε η αντικατασταση της οθόνης εντός εγγύησης καμιά αναφορά για knox ούτε από εμένα ούτε από εκείνους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonk Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 Έγινε η αντικατασταση της οθόνης εντός εγγύησης καμιά αναφορά για knox ούτε από εμένα ούτε από εκείνους Ευχαριστουμε για την ενημερωση... Συνεχιζει να ειναι γραμμενο το Knox? Παράθεση ................................ Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfast Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 Ευχαριστουμε για την ενημερωση... Συνεχιζει να ειναι γραμμενο το Knox? Ναι δεν άλλαξε κάτι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 Σε ποιο υποκατάστημα πήγες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfast Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 Σε ποιο υποκατάστημα πήγες? Στον Γέρακα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MacGyver Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 Καλημέρα. Σήμερα παρατήρησα ότι λείπει η πλαινή μπάρα που υπήρχε στα αριστερά της οθόνης με διάφορες εφαρμογές. Ξέρει κανείς από ποια ρύθμιση εμφανίζεται και πάλι; Έψαξα τις ρυθμίσεις αλλά άκρη δεν έβγαλα. Ευχαριστώ Παράθεση Χρησιμοποιήστε τα πάντα προς όφελός σας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trinity1 Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 Κρατα πατημενο το δεξι πληκτρο αφης Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoum Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 Στην "μαμά" πληκτρολόγηση πως επαναφέρουμε τα γράμματα και όχι την αναγνώριση γραφής; Τα νούμερα τα δείχνει κανονικά. Παράθεση "Ταν ή επί τας" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aopvet Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 Πάτησε το 2ο πλήκτρο από τα αριστερά που έχει το εικονίδιο του πληκτρολογίου. Παράθεση Άγγελος Samsung Galaxy Note 3 Lollipop custom rom Nexus 7 Stock Rom rooted Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackertom Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 Καλησπέρα, Θα ήθελα να ρωτήσω το note 3 έχει την λειτουργία που κεντράρει το αντικείμενο και θολώνει το background όπως στο galaxy s5? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoum Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 Πάτησε το 2ο πλήκτρο από τα αριστερά που έχει το εικονίδιο του πληκτρολογίου. Ευχαριστώ, αλλά τελικά ήθελε παρατεταμένο πάτημα στο εικονίδιο με το γρανάζι και από εκεί επιλογή επιθυμητού πληκτρολόγιου. Παράθεση "Ταν ή επί τας" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 Καλησπέρα, Θα ήθελα να ρωτήσω το note 3 έχει την λειτουργία που κεντράρει το αντικείμενο και θολώνει το background όπως στο galaxy s5? Λογικα μιλας για επιλογη εστιασης με αγγιγμα στο σημειο που θες να εστιασει. Υπαρχει ναι Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kast1727 Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 Καλησπέρα, Θα ήθελα να ρωτήσω το note 3 έχει την λειτουργία που κεντράρει το αντικείμενο και θολώνει το background όπως στο galaxy s5? Την έχει αλλά την εφαρμόζει την στιγμή της λήψης της φωτογραφίας, κατ' επιλογή σου, δεν το κάνει μετά ως εφέ επεξεργαστικό Παράθεση samsung galaxy tab s 10.5 lte, nokia lumia 730, lenovo vibe shot, nokia lumia 930, motorola moto x style, iphone 6s plus, samsung note 9, iphone xs max... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 Την έχει αλλά την εφαρμόζει την στιγμή της λήψης της φωτογραφίας, κατ' επιλογή σου, δεν το κάνει μετά ως εφέ επεξεργαστικό Για αυτή τη δουλειά υπάρχει η κάμερα της google αν και χάνει δυστυχώς σε ανάλυση η φωτογραφία. Παρ' όλα αυτά δίνει ωραίο αποτέλεσμα. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanoucos_ Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 Την έχει αλλά την εφαρμόζει την στιγμή της λήψης της φωτογραφίας, κατ' επιλογή σου, δεν το κάνει μετά ως εφέ επεξεργαστικό Πως ακριβως το κανει αυτο? Παράθεση Ευτυχισμένος κάτοχος Note 3:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kefis Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 Εχω προβλημα με συχρονισμο email μου. Ενω δουλευε μια χαρα ξαφνικα δεν βλεπω κανενα μυνημα και δεν συχρονιζετε. Εβγαλα και ξαναεβαλα το λογαριασμο απο την αρχη αλλα τιποτα. μου εμφανιζει αυτο: http://tinypic.com/view.php?pic=1zlaqmh&s=8#.U2qSYvl_tps http://i58.tinypic.com/1zlaqmh.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 Εχω προβλημα με συχρονισμο email μου. Ενω δουλευε μια χαρα ξαφνικα δεν βλεπω κανενα μυνημα και δεν συχρονιζετε. Εβγαλα και ξαναεβαλα το λογαριασμο απο την αρχη αλλα τιποτα.] Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά.. το συγχρονισμό τον έχεις ενεργοποιημένο γενικότερα? Πρώτον γενικά από τις ρυθμίσεις που επιλέγεις για όλους τους λογαριασμούς και έπειτα μέσα στον συγκεκριμένο λογαριασμό? Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 kefis ετσι τοχα παθει και εγω, πηγαινε στην μπαρα ειδοποιησης πατησε να ανοιξει ολη απο το εικονιδιο πανω δεξια και τσεκαρε τον "συχγρονισμο " απο εκει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hatzakisx Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 Παίδες τον τελευταίο καιρό με το που κλείνω το wifi μου εμφανίζει ένα μήνυμα.. Η ενημέρωση της εφαρμογής απέτυχε.. Χωρίς να έχω εγκαταστήσει κάποια καινούργια εφαρμογή και με όλες τις εφαρμογές ενημερωμένες.. Ξέρει κανείς τι παίζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kast1727 Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 Πως ακριβως το κανει αυτο?Η κάμερα από προεπιλογή εστιάζει στο σημείο που έχει την μεγαλύτερη κάλυψη από τον φακό, αν αυτο ειναι κοντινό θα δεις να θολώνει το θέμα στο βάθος, αν πάλι ειναι μακρινό το αντίθετο, ακόμη όμως και τότε εσύ μπορείς να παρέμβεις και αγγίζοντας μία φορά στο σημείο που σε ενδιαφέρει μετατοπίζεται η εστίαση εκεί Παράθεση samsung galaxy tab s 10.5 lte, nokia lumia 730, lenovo vibe shot, nokia lumia 930, motorola moto x style, iphone 6s plus, samsung note 9, iphone xs max... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mariosddd Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 Καλησπέρα παιδιά μετά από 3 συσκευές Android είπα να κάνω το πρώτο μου benchmark στο θηρίο μας..πως σας φαίνονται τα αποτελέσματα; είναι λογικό τόσο ψηλά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 Καλησπέρα παιδιά μετά από 3 συσκευές Android είπα να κάνω το πρώτο μου benchmark στο θηρίο μας..πως σας φαίνονται τα αποτελέσματα; είναι λογικό τόσο ψηλά; Όχι ,είναι χαλασμένο , να το πας πισω.:) Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geo_F1 Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 Στο τσακ ημουν χθες να βαλω την Κιτ κατ. Αλλα δεν το κανα ΠΑΛΙ. Παράθεση Ayrton Senna Fernando Alonso Max Verstappen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanoucos_ Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 Η κάμερα από προεπιλογή εστιάζει στο σημείο που έχει την μεγαλύτερη κάλυψη από τον φακό, αν αυτο ειναι κοντινό θα δεις να θολώνει το θέμα στο βάθος, αν πάλι ειναι μακρινό το αντίθετο, ακόμη όμως και τότε εσύ μπορείς να παρέμβεις και αγγίζοντας μία φορά στο σημείο που σε ενδιαφέρει μετατοπίζεται η εστίαση εκεί Ευχαριστω πολυ Παράθεση Ευτυχισμένος κάτοχος Note 3:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Androides Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 Καλησπέρα παιδιά μετά από 3 συσκευές Android είπα να κάνω το πρώτο μου benchmark στο θηρίο μας..πως σας φαίνονται τα αποτελέσματα; είναι λογικό τόσο ψηλά; Κι εμένα 35200κατι έβγαλε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts