zidan Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 Και το δικο μου Αυστριακο και δεν εχω κανενα προβλημα. Μια ερωτηση:στις ρυθμισεις της καμερας εχει μια επιλογη για επεξεργασια του μενου γρηγορων ρυθμισεων. Ωραια, βαζω τα εικονιδια στη σειρα που θελω, αλλα αυτο το μενού των γρηγορων ρυθμισεων πως το εμφανίζουμε μετα στην καμερα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_m Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 Το δικό μου πάντως uk/Ireland είναι σούπερ σε όλα πλην των κωδικών wifi. Μικρό κακό μεν, αλλά ήταν ιδιαιτέρως βοηθητικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bardull Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 Μετα απο ολικη καταστροφη του παρα πολυ καλου htc one απο Τριτη θαμαι κατοχος Note III.Διαβαζω απο το μεσημερι για να μην εχω δυσκολιες μολις το παρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 Σε εμένα πάντως παίδες με 4.4.2 N9005XXUENC2 ι.Η ENC2 είναι η καλύτερη και πιο σταθερή από όλες για αυτό την έχουν σαν βάση οι πιο πολλοί developments (και όπως λέγαμε παλιά ,μάγειρες). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadp Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 Κι εγώ με αυστριακή συσκευη είμαι, αλλα η διαφορα στην κατανάλωση της μπαταρίας ειναι εμφανής κι ιδιαίτερα ενοχλητική... Να ξανακάνω επαναφορά εργ. Ρυθμίσεων μπας και στρώσει; Έκανα πόσες ώρες να το ξανά φέρω στα μέτρα μου, κρίμα θα ειναι... Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 Κι εγώ με αυστριακή συσκευη είμαι, αλλα η διαφορα στην κατανάλωση της μπαταρίας ειναι εμφανής κι ιδιαίτερα ενοχλητική... Να ξανακάνω επαναφορά εργ. Ρυθμίσεων μπας και στρώσει; Έκανα πόσες ώρες να το ξανά φέρω στα μέτρα μου, κρίμα θα ειναι...Δοκίμασε αλλά δεν θα δεις διαφορά. Τα 4.4 είναι έτσι ρυθμισμένα ώστε επεξεργαστής να ρουφάει μπαταρία.Τωρα υπάρχουν και μερικά παιδιά που δουλεύει ρολόι (το έχω πει πολλές φορές ότι είναι από τους τυχερούς) Δυστυχώς μόνο με root στρώνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 κάνε αυτό και θα έχεις κανονικά . http://forum.xda-developers.com/google-nexus-5/help/guide-how-to-play-flash-video-android-4-t2548001 Αν κατάλαβα καλά θα έχω flash με τον Dolphin, σωστά; Με τον στοκ όμως δεν γίνεται ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 Αν κατάλαβα καλά θα έχω flash με τον Dolphin, σωστά; Με τον στοκ όμως δεν γίνεται ε; Όχι ,πλέον δεν γίνεται flash με stock broswer . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anquitel Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 Συνάδελφοι έχω μια απορία. Στη εφαρμογή Του κινητού για το mail δεν έχω την δυνατότητα να γράψω mail με το s pen, δεν Είναι λίγο Κουλό ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sider Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 θέλω να κάνω root το note ξέρει κανείς που θα βρω τα αρχεία που χρειάζομαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 Συνάδελφοι έχω μια απορία. Στη εφαρμογή Του κινητού για το mail δεν έχω την δυνατότητα να γράψω mail με το s pen, δεν Είναι λίγο Κουλό ? Λογικά θα πρέπει να σου έχει ένα βελάκι στην δεξιά πλευρά, στον χώρο που είναι να γράψεις το email και αν το πατήσεις, τότε ανοίγει η μπάρα με τις ρυθμίσεις για χρώμα, μέγεθος κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zidan Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 Μια ερωτηση:στις ρυθμισεις της καμερας εχει μια επιλογη για επεξεργασια του μενου γρηγορων ρυθμισεων. Ωραια, βαζω τα εικονιδια στη σειρα που θελω, αλλα αυτο το μενού των γρηγορων ρυθμισεων πως το εμφανίζουμε μετα στην καμερα?.......Eδω κανεις?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anquitel Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 Λογικά θα πρέπει να σου έχει ένα βελάκι στην δεξιά πλευρά, στον χώρο που είναι να γράψεις το email και αν το πατήσεις, τότε ανοίγει η μπάρα με τις ρυθμίσεις για χρώμα, μέγεθος κτλ. Αυτό που λες υπάρχει αλλα δεν έχει Επιλογή για να γραφεις με το Πενάκι έχει απλά επιλογές για την μορφοποίηση Του κειμένου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 Αυτό που λες υπάρχει αλλα δεν έχει Επιλογή για να γραφεις με το Πενάκι έχει απλά επιλογές για την μορφοποίηση Του κειμένου Σε μένα, αν πατήσω το βελάκι που έχω με κόκκινο στην φώτο, τότε ανοίγει το πληκτρολόγιο σε mode για να γράψω με το πενάκι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anquitel Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 Σε μένα, αν πατήσω το βελάκι που έχω με κόκκινο στην φώτο, τότε ανοίγει το πληκτρολόγιο σε mode για να γράψω με το πενάκι. Όταν το πατάω αυτό μου εμφανίζει ένα πεδίο μέσα στο οποίο μπορώ να ζωγραφίσω αν γράψω δεν κάνει κάποια αναγνώριση γραφής[ATTACH]43797[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 Όταν το πατάω αυτό μου εμφανίζει ένα πεδίο μέσα στο οποίο μπορώ να ζωγραφίσω αν γράψω δεν κάνει κάποια αναγνώριση γραφής[ATTACH]43797[/ATTACH] 'Εχεις δίκιο, και σε μένα το κάνει. Απλά όταν πατάω το S Pen στο χώρο που είναι να γράψω το email, ανοίγει το πληκτρολόγιο σε handwritting mode. Το έχεις τικαρισμένο αυτό, στις ρυθμίσεις του πληκτρολογίου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 Σε εμένα πάντως παίδες με 4.4.2 N9005XXUENC2 και περασμένη κιόλας με OTA πάνω στην 4.3 κανένα από τα προβλήματα που διαβάζω. Να σημειωθεί ότι ούτε factory settings δεν έκανα ούτε τίποτα. Εννοείται πως είμαι stock και την έχω περασμένη 2 βδομάδες περίπου. Η μπαταρία 20 με 30% καλύτερη από πριν, το κινητό πάει σφαίρα και ούτε έχω χάσει τα wifi passwords.Το κινητό μου είναι αυστριακό ( ATO) αν βοηθάει. Με την NB4 άρχισε να μου χάνει τους κωδικούς wifi Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anquitel Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 'Εχεις δίκιο, και σε μένα το κάνει. Απλά όταν πατάω το S Pen στο χώρο που είναι να γράψω το email, ανοίγει το πληκτρολόγιο σε handwritting mode. Το έχεις τικαρισμένο αυτό, στις ρυθμίσεις του πληκτρολογίου? Αυτό ήταν τελικά. Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια φίλε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 Αυτό ήταν τελικά. Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια φίλε. Να'σαι καλά φίλε μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 .......Eδω κανεις?? Αν κρατήσεις πατημένο ένα από τα 3 εικονιδια στα δεξιά, ανοίγει το παράθυρο με τις γρήγορες ρυθμίσεις και μπορείς μόνο να αντικαταστήσεις κάποιο από αυτά.Το μενού της κάμερας στο note 3 είναι λίγο βλακώδες.Αντί να έχουμε επιλογή όπως στο note 2 με τα μενού και τις ρυθμίσεις που θέλουμε να έχουμε άμεσα προσβάσιμα, μας έχουν καρφώσει στα αριστερά τη λίστα με τα εφέ (λες και τα χρησιμοποιεί κανείς), χωρίς τη δυνατότητα να μπορούμε να τα αντικαταστήσουμε με λειτουργίες που είναι πράγματι απαραίτητες για άμεση χρήση, ενώ τη λίστα με τα ρυθμιστικά στα δεξιά, αντί να την κάνουν scrollable ώστε να μπορούμε να βάλουμε όσες επιλογές χρειαζόμαστε,μας την έχουν με περιορισμένα εικονίδια από τα οποία μόνο τα τρία μπορούμε να μεταβάλλουμε.Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό εκείνου που την έφτιαξε. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Παιδιά εχω τραβήξει κάποια 4K video και ήθελα να τα προβάλω σε full hd smart tv αλλά μου γράφει στην TV οτι δεν υποστηρίζεται προς το παρόν. Το εχει δοκιμάσει κάποιος άλλος;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisss Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Παιδιά εχω τραβήξει κάποια 4K video και ήθελα να τα προβάλω σε full hd smart tv αλλά μου γράφει στην TV οτι δεν υποστηρίζεται προς το παρόν. Το εχει δοκιμάσει κάποιος άλλος;; Δεν το εχω δοκιμασει αλλα μου φαινεται απολυτως λογικο. :lol: Αφού ελαχιστες συσκευες μπορουν να αναπαραγαγουν 4Κ βιντεο... Τo Note 3 ειναι μια απο αυτες.. (Εδω σε αρκετους υπολογιστες κολλαει το 4k λογω επεξεραστη/καρτας γραφικων ή και μη συμβατων codec.Οχι σε τηλεορασεις.. Παράθεση Samsung Note Series Fan! :happy: Samsung [Note 4] N910F in White! Samsung [Note 2] N7100 in Blue ..Inspiration doesn't wait.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Δεν το εχω δοκιμασει αλλα μου φαινεται απολυτως λογικο. :lol: Αφού ελαχιστες συσκευες μπορουν να αναπαραγαγουν 4Κ βιντεο... Τo Note 3 ειναι μια απο αυτες.. (Εδω σε αρκετους υπολογιστες κολλαει το 4k λογω επεξεραστη/καρτας γραφικων ή και μη συμβατων codec.Οχι σε τηλεορασεις.. Ας το έπαιζε κι ας ήταν απλά σε full hd ανάλυση. Τα χριστούγεννα την πήρα και έδωσα ενα σωρό λεφτά :mad: Μήπως θέλουν να πάρουμε και Ultra HD tv τώρα;;; Πάντως γράφει οτι δεν είναι διαθέσιμο προς το παρόν, αρα μήπως μπορεί να γίνει...στο μέλλον με κάποιο update;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Δεν μπορείς να κατηγορήσεις την Samsung γιατί σου έδωσε ένα feature παραπάνω, που δεν το υποστηρίζει κάποια άλλη συσκευή. Αν δεν είχε αυτή την δυνατότητα, θα είχαμε πέσει να την φάμε, που της λείπει αυτό σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Αν θέλεις να βλέπεις στη τηλεόραση τα 4Κ σε χαμηλωμένη ανάλυση, πρέπει είτε να χρησιμοποιήσεις το κινητό σαν media player ή να βρείς κάποιο media player που να το υποστηρίζει. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Παιδιά καλησπέρα. Δε ξέρω που να αναφερθώ γι αυτό γράφω εδώ. Έχω το S4 εδώ και 10 περίπου μήνες (root κτλ) και είμαι φουλ ευχαριστημένος. Σκέφτομαι όμως να αλλάξω έτσι για να δω και κάτι άλλο (LG G2, Nexus 5) και μάλλον κλείνω προς Note 3 και μάλιστα με τη σούπερ τιμή που έχει τώρα. Τι λέτε? Αξίζει να κάνω τη μετάβαση και τελικά το μέγεθος θα έπρεπε να με τρομάζει? Έχει να προτείνει κάποιος κάτι άλλο? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts