Jump to content

Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)

StratosGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλα σοβαρα μιλαμε?? το σκεφτηκανε πολυ πριν κανουν αυτη τη βλακια με την SD??

ο χρηστης παιρνει καρτα μνημης για εξτρα χωρο με οτι αυτο συνεπαγεται. με ποια λογικη του περιοριζεις τις αναγκες του??

σαν να παρεις εξωτερικο δισκο να να μπορεις να κανεις install μονο προγραμματα απο τα windows.... τιποτα αλλο...δεν παμε καλα...

αυτο παιζει να αλλαξει ή την βλακια θα την κανουν πατεντα και για μελλοντικες εκδοσεις?

Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something.

Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας.

καλα σοβαρα μιλαμε?? το σκεφτηκανε πολυ πριν κανουν αυτη τη βλακια με την SD??

ο χρηστης παιρνει καρτα μνημης για εξτρα χωρο με οτι αυτο συνεπαγεται. με ποια λογικη του περιοριζεις τις αναγκες του??

σαν να παρεις εξωτερικο δισκο να να μπορεις να κανεις install μονο προγραμματα απο τα windows.... τιποτα αλλο...δεν παμε καλα...

αυτο παιζει να αλλαξει ή την βλακια θα την κανουν πατεντα και για μελλοντικες εκδοσεις?

δηδ δεν επιτρεπει την μεταφορα εικονων και βιντεο απο το τηλεφωνο στην καρτα??

ή ειναι μονο για τσ εφαρμογες?μια απαντηση γρηγορα γτ ειμαι στ 51% και πατησα update.

iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra

iPad Pro M4

Garmin Fenix 7X Sapphire Solar

Apple Airpods Pro 2

Φωτογραφίες-βίντεο- εφαρμογές μπορείς να μεταφέρεις κανονικότατα..Ο περιορισμός υφίσταται κυρίως σε εφαρμογές τρίτων καθώς και σε τροποποιήσεις φακέλων μέσω τρίτων εφαρμογών. Αν δεν ασχολείσαι με τέτοια δεν θα συναντήσεις πρόβλημα.

Επιβεβαιώνω και εγώ ότι μου ήρθε η αναβάθμιση . Αυστριακό είναι το δικό μου και μου ήρθε μια αναβάθμιση γύρω στα 300+ mb.

Προβληματιζομαι αν αξίζει να την περασω γεγονός ότι δεν έχει γυρισμό και μπορεί να μη κάτσει καλά και τρέχα γύρευε

Απόψεις ?

Φιλικά Σπύρος

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται

ευχαριστω hic et nunc..

τι λαθη μπορει ν βρω ωστε να χρειαστει factory reset?

iPad Pro M4

Apple Airpods Pro 2

ευχαριστω hic et nunc..

τι λαθη μπορει ν βρω ωστε να χρειαστει factory reset?

Γενικότερα;; Δε είναι κανόνας ότι θα συναντήσεις κάποιο πρόβλημα.

Γενικότερα;; Δε είναι κανόνας ότι θα συναντήσεις κάποιο πρόβλημα.

γενικοτερα και ειδικοτερα οπως εχουν συναντησει αλλοι χρηστες

iPad Pro M4

Apple Airpods Pro 2

Επιβεβαιώνω και εγώ ότι μου ήρθε η αναβάθμιση . Αυστριακό είναι το δικό μου και μου ήρθε μια αναβάθμιση γύρω στα 300+ mb.

Προβληματιζομαι αν αξίζει να την περασω γεγονός ότι δεν έχει γυρισμό και μπορεί να μη κάτσει καλά και τρέχα γύρευε

Απόψεις ?

Γιατί δεν έχει γυρισμό; Δεν μπορούμε να περάσουμε την 4.3 με KIES αν θέλουμε από πάνω;

Akism :wacko:

στο πληκτρολογιο δεν μου βγαζει επιλογη ελληνικα..το πληκτρολογιο τσ σαμσουνγκ εχω..τι κανω??

iPad Pro M4

Apple Airpods Pro 2

στο πληκτρολογιο δεν μου βγαζει επιλογη ελληνικα..το πληκτρολογιο τσ σαμσουνγκ εχω..τι κανω??

Κάτω αριστερά στο πληκτρολόγιο υπάρχει μια τροχαλία. Πατάς πάνω παρατεταμένα και θα σου βγάλει ενα μενού. Απ το μενού που θα σου βγάλει, πατάς πάλι στο εικονίδιο της τροχαλίας. Η 3η επιλογή του μενού που θα βγεί, γράφει ''επιλογη γλωσσών εισαγωγής'' . Μπαίνεις εκει και διαλέγεςι τα ελληνικά.

Κάτω αριστερά στο πληκτρολόγιο υπάρχει μια τροχαλία. Πατάς πάνω παρατεταμένα και θα σου βγάλει ενα μενού. Απ το μενού που θα σου βγάλει, πατάς πάλι στο εικονίδιο της τροχαλίας. Η 3η επιλογή του μενού που θα βγεί, γράφει ''επιλογη γλωσσών εισαγωγής'' . Μπαίνεις εκει και διαλέγεςι τα ελληνικά.

τα εχω κανει αυτα..καποια εφαρμογη πρεπει να μου βγαζει το swipe

iPad Pro M4

Apple Airpods Pro 2

Το greenify μήπως;;; Αν το έχεις κάνε απεγκατάσταση.

το εβγαλα και συνεχιζει

iPad Pro M4

Apple Airpods Pro 2

Γιατί δεν έχει γυρισμό; Δεν μπορούμε να περάσουμε την 4.3 με KIES αν θέλουμε από πάνω;
Δεν υπάρχει γυρισμός. Μπαίνει bootloader από τα 4.4

Επιβεβαιώνω και εγώ, για Αυστριακό τύπου ATO, δίνει αναβάθμιση μεγέθους 388MBs. Edited by stoum
"Ταν ή επί τας"

Μια απλή ερώτηση: ποια τα πλεονεκτήματα της του να πάρεις GR έκδοση; Ρωτώ γιατί στο kaizerstore τους τελείωσαν τα μαύρα "ελληνικής αντιπροσωπείας" και έμειναν μόνο τα "ευρωπαϊκης αντιπροσωπείας"
Alex

Ποιον τύπο Αυστριακού έχεις, APO μήπως;
Το ΑΤΟ εχει δωθει (open Austria) και απο οτι βλεπω ειναι η τελευταια η NC2 που δινει τελευταια η samsung

Μια απλή ερώτηση: ποια τα πλεονεκτήματα της του να πάρεις GR έκδοση; Ρωτώ γιατί στο kaizerstore τους τελείωσαν τα μαύρα "ελληνικής αντιπροσωπείας" και έμειναν μόνο τα "ευρωπαϊκης αντιπροσωπείας"

καμια

για το πληκτρολογιο εφταιγε το lock screen notification που μολις το ενεργοποιουσα απο την προσβασιμοτητα μου εβγαζε τ πληκτρολογιο off

iPad Pro M4

Apple Airpods Pro 2

Κανένα πλεονέκτημα. Μειονέκτημα;; Ναι! Τα Ελληνικά παίρνουν σχεδόν τελευταία αναβαθμίσεις.

Παιδιά καλησπέρα θελω να πάρω το note 3 έχω τώρα το s4 αξίζει αυτή η αλλαγή ; Θα δω διαφορα στο σερφάρισμα ; Θα μου κακοφανει το μέγεθος ; Σας ευχαριστώ για της απαντήσεις

Κανένα πλεονέκτημα. Μειονέκτημα;; Ναι! Τα Ελληνικά παίρνουν σχεδόν τελευταία αναβαθμίσεις.

το σκεφτόμουν για το θέμα της εγγύησης: που απευθύνεσαι στη μία περίπτωση και που στην άλλη?

Alex

το σκεφτόμουν για το θέμα της εγγύησης: που απευθύνεσαι στη μία περίπτωση και που στην άλλη?

Δεν αλλάζει κάτι στο θέμα της εγγύησης. 2 χρόνια έχεις αν είναι ελληνικό, όπως και αν είναι γαλλικο, γερμανικό και πάει λέγοντας. Οι ελληνικές συσκευές αργούν να πάρουν τις αναβαθμίσεις, οπότε δεν υπάρχει κανένα πλεονέκτημα έναντι μια γερμανικής ή γαλλικής συσκευής.

Και στις δυο πας στη smartec η οποία μια φορά που τη χρειάστηκα ηταν απλα εξαιρετική. Δεν τους νοιαζει αν ειναι Ελληνικό ή Ευρωπαϊκό. Χαϊδάρι βρίσκονται. Οτι βρεις πιο φτηνο παρε.

δεν υπαρχει επιλογη να παω πισω στην 4.3 ε?

iPad Pro M4

Apple Airpods Pro 2

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)