makis_m Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Α γεια σου. Έλεγα δε μπορεί να είμαι τόσο ντουγάνι. Απλά κάτι δε θα εμφανίζεται. Υπάρχει κανένας ομοιοπαθής ή κάποιος που το είχε και το έλυσε? Πάντως δε νομίζω ότι είναι θέμα έκδοσης. 4.3 είμαι και εγώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harley5 Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Όταν ανοίγεις να δουλέψεις μια σημείωση και κάνεις κλικ στο "συννεφάκι" και επιλέγεις μετατροπή σε κείμενο. Πάνω δεξιά Στο παραθυράκι γράφει EN(UK) αλλά δεν έχει άλλη επιλογή. Στις ρυθμίσεις που πάω έχει άλλες 4 γλώσσες αλλά πουθενά Ελληνικά και δε μπορώ να βρω και επιλογή να προσθέσω. Anyone? [ATTACH]41729[/ATTACH] Καλημέρα. Αυτό ψάχνεις, αλλά δε μπορώ να καταλάβω για ποιον λόγο δε σου εμφανίζεται.... [ATTACH]41730[/ATTACH] Καλημερα...Το παραθυρο που εχει ο @sotiris_rez μου το βγαζει...αλλα στη σημειωση "συνεφακι" για μετατροπη σε κειμενο ...δεν μου βγαζει.....??????????????? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pacodiaz Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 καλημέρα παιδια! να ρωτησω κατι..εχω γαλλικο (xef) note 3 και πατησα αναβαθμιση ΟΤΑ και ξεκινησε! δεν θα επρεπε να γινετε και με το kies? όταν το συνδεσα στο pc μου ελεγε ότι αυτό είναι το τελευταιο λογισμικο και όταν πατησα αναβαθμιση μου γραφε "το kies δεν αναγνωριζει".. και κατι αλλο που δεν ηταν ευδιακριτο. εχω πρόβλημα με το kies? φυσικα ξεκινησα παλι την ΟΤΑ Απλα μου φανηκε περιεργο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
James Bond Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Επιβεβαιώνω ότι υπάρχει αναβάθμιση στο γαλλικό (XEF) note 3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_m Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Τελικά βρέθηκε ο ένοχος. Επειδή χρησιμοποιώ το swype&dragon πληκτρολόγιο δεν μου εφάνιζε το μενού που είχε και σε εσένα Σωτήρη. Με το που έβαλα κλασσικό samsung το εμφάνισε, το κατέβασα το έβαλα, ξαναγύρισα στο swype&dragon πληκτρολόγιο και όλα good. Ουφ....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oug Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Πέρασε και στο γαλλικό, πετάει το εργαλείο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_m Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Επιβεβαιώνω ότι υπάρχει αναβάθμιση στο γαλλικό (XEF) note 3. Εγώ επιβεβαιώνω ότι ΔΕΝ υπάρχει αναβάθμιση Στο αγγλικό χιχιχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz350 Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Καλημέρα σας. Εχθές και ενώ χρησιμοποιώ την stock εφαρμογή Μάιλ δεν συχρονιζε κανένα λογαριασμό. Δεν είχα πειράξει καμιά ρύθμιση έτσι ξαφνικά. Έσβησα τους λογαριασμούς ξανά αλλά και πάλι τπτ .κατέβασα μια εφαρμογή solmail αλλά δεν μου αρέσει πολύ. Πες τε μου μια εφαρμογή πολύ καλή για Μάιλ δοκιμασμένη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsiv74 Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Εγώ επιβεβαιώνω ότι ΔΕΝ υπάρχει αναβάθμιση Στο αγγλικό χιχιχι Μας έχουν γραμμένους τους αγγλοφωνους...κλαψ Παράθεση To Know the Cause Of Things! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lenovo Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 ναι κανονικά μόνο στην ενεργοποίηση πρέπει να προσέξεις και αφού είναι ευρωπαϊκής ένωσης βάλε την ελληνική κάρτα και είσαι οκ. ευχαριστω φιλε μου σημερα λογικα θα το εχω.λογικα θα παρω και την αναβαθμηση κιτ κατ αλλα να την κανω η να μεινω με αυτη που θα εχει?διαβαζω οτι μερικοι εχουν προβληματα ισχυει κατι τετοιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Επιβεβαιώνω ότι υπάρχει αναβάθμιση στο γαλλικό (XEF) note 3. 383.26 MB! Ευχαριστώ για την ενημέρωση! Αν και θα περιμένω να την κάνω με full μπαταρία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vogias Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Πέρασε και στο γαλλικό, πετάει το εργαλείο Την κατεβάζω και εγώ τώρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oug Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Μετα τη κιτ κατ κατεβαζει και ενα αλλο μικρο update καπου 19mb,οποτε καντε και τα 2 και μετα reset το τηλεφωνο (αν το ειχατε σκοπο,εγω το εκανα και το ξαναεστησα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Μετα τη κιτ κατ κατεβαζει και ενα αλλο μικρο update καπου 19mb,οποτε καντε και τα 2 και μετα reset το τηλεφωνο (αν το ειχατε σκοπο,εγω το εκανα και το ξαναεστησα) Επειδη κατεβαζω κι εγω την κιτ κατ τωρα,θα σε ρωτησω,πως θα βγαλω ολα αυτα που υπαρχουν μεσα στο τηλεφωνο και θα τα ξαναβαλω;Ενα ενα;Μα θα κανω δεκα ωρες που λεει ο λογος.:confused: Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaeser Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Ερώτηση παιδιά είχα βάλει την πολωνική kit kat με odin αν βγει η ελληνική θα μπορώ να την κάνω μέσο ota η όχι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_m Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και διαγραφή περιεχομένου. Ότι έχεις κατεβάσει επίσημα θα το περάσει αυτό μόνο του. Εσύ θα πρέπει να περάσεις ένα ένα τα "ανεπίσημα" αν έχεις ενδεχομένως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaeser Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και διαγραφή περιεχομένου. Ότι έχεις κατεβάσει επίσημα θα το περάσει αυτό μόνο του. Εσύ θα πρέπει να περάσεις ένα ένα τα "ανεπίσημα" αν έχεις ενδεχομένως Για μένα το λες Μάκη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_m Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Για μένα το λες Μάκη; Ωχ, όχι για τον Θόδωρο. Δεν έκανε παράθεση το μήνυμα του, σορυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaeser Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Ερώτηση παιδιά είχα βάλει την πολωνική kit kat με odin αν βγει η ελληνική θα μπορώ να την κάνω μέσο ota η όχι; Για μένα καμιά βοήθεια κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Μέσω ΟΤΑ όχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Για να γινει η ενημερωση,κατεβηκε η μπαταρια,απο το 100%,στο 74.Και ζεσταθηκε αρκετα το τηλεφωνο. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Για μένα καμιά βοήθεια κανείς; Βάλε την με odin ,ota δεν παίρνεις ,με διαφορετικό csc . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bxtrm Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 (edited) βγηκε εδω για οποιον την θελει Edited February 27, 2014 by Bxtrm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vogias Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Είχα σκοπό να κάνω επαναφορά ρυθμίσεων μετά την αναβάθμιση, αλλά προς το παρόν δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα στην συσκευή μου. Πάει αρκετά πιο γρήγορα. Βέβαια θα την τεστάρω και αν δω ότι έχει κάποιο θέμα το σαββατοκυριακο που θα έχω χρόνο θα κάνω factory reset. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikiapo Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Δύο πράγματα μου τη δίνουν στη 4.4 1.το μήνυμα που λέει ότι η σύνδεση στο ίντερνετ δεν είναι σταθερή ενώ δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα και 2. το πρόβλημα με το πληκτρολόγιο που πάλι το έπαθα και μου έρχεται να το σπάσω. Υπάρχει κάποια λύση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts