Bxtrm Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Μιλάμε για εντελώς διαφορετικό τηλέφωνο. Ακόμα και το concept του είναι διαφορετικό. Και φυσικά αξίζει. Και ειδικά με την κυκλοφορία του νέου S5 θα αξίζει το Note3 μέχρι να βγει το Note4 απο S4 σε NOTE 3 κι εγω , δεν θα το μετανοιωσεις σε τιποτε , αρκετα πιο γρηγορο παντου , σε ολα καλυτερο , απλα ... μεγαλυτερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaulosChania Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 H ναυαρχιδα της samsung συνεχίζει να ειναι το Note 3! Αμα ισχύουν όλα αυτα που διαβάζω για το S5 δεν αξιζει η μετάβαση! Περιμένουμε το Note 4! Mεχρι τότε έχουμε την πιο ισχυρή συσκευή της Samsung στα χέρια μας! Παράθεση Κι' οι πέτρες δεν την έχουνε τη τόση αμοναξιά μου, γιατ΄είδα μια κι 'χε αγκαλιά τη ρίζα του ασφενδάμου! Ψαραντώνης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 απο S4 σε NOTE 3 κι εγω , δεν θα το μετανοιωσεις σε τιποτε , αρκετα πιο γρηγορο παντου , σε ολα καλυτερο , απλα ... μεγαλυτερο Καλα καο ο note 4 να βγει αν δν εχει καμια σοβαρη καινοτομια δεν αξιζει. Εγω προσωπικα βαρεθηκα τη πλαστικουρα. Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pa_la_vos Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Το ξανα γραψα ημουν ευτυχης κατοχος κατοχος νοτε 3 μετα τα χθεσινα ειμαι πανευτυχης κατοχος νοτε 3 . Ευτυχως καταλαβα νωρις πως η σαμσουνγκ κορυφαιο της κινητο θεωρει το νοτε και αφιερωνει κατι περισσοτερο στην εξελιξη του απο την σειρα s .. κινετσι μετα το s3 lte ηξερα πως το μονο κινητο που θα με ικανοποιησει ειναι αυτο και με δικαιωσε η επιλογη μου .........φανταζομαι ορισμενοι εχετε το ιδιο συναισθημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotiris_rez Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Το ξανα γραψα ημουν ευτυχης κατοχος κατοχος νοτε 3 μετα τα χθεσινα ειμαι πανευτυχης κατοχος νοτε 3 . Ευτυχως καταλαβα νωρις πως η σαμσουνγκ κορυφαιο της κινητο θεωρει το νοτε και αφιερωνει κατι περισσοτερο στην εξελιξη του απο την σειρα s .. κινετσι μετα το s3 lte ηξερα πως το μονο κινητο που θα με ικανοποιησει ειναι αυτο και με δικαιωσε η επιλογη μου .........φανταζομαι ορισμενοι εχετε το ιδιο συναισθημα Καλά το φαντάζεσαι!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ||||||||||||||[be the change you want to see in the world]||||||||||||||| Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_House Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Κι εγώ το ίδιο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petric Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Καλησπέρα .. Θα προσπαθήσω ακόμα μια φορά να ρωτήσω. Πριν λίγες μέρες πήρα το τηλέφωνο αλλά το πρόβλημα που δεν μπορώ να λύσω είναι...1ον: στην σελίδα που μπαίνω για να βλέπω τα livescores στους αγώνες ποδοσφαίρου δεν έχει ήχο. Ενώ στον υπολογιστή μου όταν μπαίνει γκολ κάνει έναν ηχο (γκοοολ) και με ειδοποιεί στο note3 απλα αλλάζει το σκορ στην οθονη χωρις να κανει κανένα ήχο. 2ον: οταν μπαινω στον stoiximan sto livebetting το βιντεακι στο livestreaming δεν δουλευει. Και 3ο και σημαντικοτερο υπαρχει κάπου μια ρύθμιση να την αλλάξω να μη σβήνει η οθόνη??? Αναμονή μέχρι10 λεπτά έχει μετά σβήνει. Θέλω π.χ. Να βάλω έναν αγώνα στο livescore και να κοιτάω το σκορ σε όλη τη διάρκεια του χωρίς να πρέπει να αγγίζω την οθόνη κάθε 10 για να μη σβήνει. Όποιος γνωρίζει ας μου απαντήσει... Ευχαριστώ προκαταβολικα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_volos Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 παιδια τελικα τι εγινε με τις γραμμες στην καμερα κ την δυσκολια εστιασης σε χαμηλο φωτισμο?η 4.4 διορθωσε τιποτα ? γιατι απο οτι παρακολουθουσα αυτα ειναι τα θεματα το νοτε..... Παράθεση nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ageliko445 Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Πρεπει να μπεικε σκονη στο κεντρικο πληκτρο και καπως αλλαξε η αισθηση που το παταω.ακουγετε κ ενα σκρατς..τι νανω μαυτο...? Μεχρι στιγμης δουλευει κανονικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Καλησπέρα .. Θα προσπαθήσω ακόμα μια φορά να ρωτήσω. Πριν λίγες μέρες πήρα το τηλέφωνο αλλά το πρόβλημα που δεν μπορώ να λύσω είναι...1ον: στην σελίδα που μπαίνω για να βλέπω τα livescores στους αγώνες ποδοσφαίρου δεν έχει ήχο. Ενώ στον υπολογιστή μου όταν μπαίνει γκολ κάνει έναν ηχο (γκοοολ) και με ειδοποιεί στο note3 απλα αλλάζει το σκορ στην οθονη χωρις να κανει κανένα ήχο. 2ον: οταν μπαινω στον stoiximan sto livebetting το βιντεακι στο livestreaming δεν δουλευει. Και 3ο και σημαντικοτερο υπαρχει κάπου μια ρύθμιση να την αλλάξω να μη σβήνει η οθόνη??? Αναμονή μέχρι10 λεπτά έχει μετά σβήνει. Θέλω π.χ. Να βάλω έναν αγώνα στο livescore και να κοιτάω το σκορ σε όλη τη διάρκεια του χωρίς να πρέπει να αγγίζω την οθόνη κάθε 10 για να μη σβήνει. Όποιος γνωρίζει ας μου απαντήσει... Ευχαριστώ προκαταβολικα... Δοκίμασε την εφαρμογή screen on Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petric Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Σε ευχαριστώ. Έλυσα το πρόβλημα με την αναμονή της οθόνης( αν και στο never δε δουλεύει, τουλάχιστον το πήγα στο μισάωρο ). Με τα άλλα θεματακια έχεις κάποια ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metallas7 Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Καλησπερα παιδια Απο σημερα και γω περιφανος κατοχος Note 3 μετα απο το galaxy s3 που ειχα. περιμενα μεχρι τωρα για να δω τι θα παρουσιαζαν στο mwc14 και αυτο που ειδα ειναι οτι το ζ1 απλα εχει καλυτερη καμερα και το s5 ..... ασχολιαστο, χειροτερο απο note 3 .... μονο fingerprint και καλυτερη καμερα..... και οταν βγει θα εχει 700 ενω το note το πηρα τωρα 460..... Καταενθουσιασμενος ακομα και με το μπουταρισμα. την οθονη την εμαθα σε μια μερα "ψαχουλεμα" και μετα το s3 μου εκανε μικρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalaeas Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Εγω παντως μετα απο ενα μηνα με την ML3, με χρηση facebook twitter instagram foursquare , browsing κλησεις, sms και με λιγες φωτος βλεπω οτι το κινητο γονατιζει ολο και περισσοτερο... το widget καιρου κανει κανα 2 δευτ για ν ανοιξει οπως περιπου και ο dialer. Και το gallery επισης. Κριμα παντως ποιος ξερει μ αυτη τη σαμμυ ποτε θα παρω την 4.4.2 οπου εχω δει σημαντικη βελτιωση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oug Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 ακομα περιμενουμε στα γαλλικα,αντε να δουμε μηπως βγει αυτες τις μερες το μεγεθος συνηθιζεται αμεσως,ολα τα αλλα φαινονται αστεια τωρα μπροστα του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Σε ευχαριστώ. Έλυσα το πρόβλημα με την αναμονή της οθόνης( αν και στο never δε δουλεύει, τουλάχιστον το πήγα στο μισάωρο ). Με τα άλλα θεματακια έχεις κάποια ιδέα? το πρόβλημα είναι ότι δεν παίζει το flash player ακόλουθα αυτόν τον οδηγό και θα είσαι οκ. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2472939 Η βάλε αυτήν την εφαρμογή για live score που είναι πολύ καλή. https://play.google.com/store/apps/details?id=se.footballaddicts.livescore Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosGs Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 (edited) Για τον petric https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gluak.f24&hl=el Edited February 26, 2014 by AgelosGs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michkal91 Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Παιδιά Ο ασύρματης φορτιστής για το note της samsung είναι συμβατος και με lumia? σκέφτομαι να τον παρω και επειδή θα ήθελα να φορτίζει και το lumia μαζί ήθελα να δώ αν είναι συμβατος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Φίλε μου πας στην σαμσουνγκ για αντικατάσταση φορτιστη 6 μήνες έχει εγγύηση ο φορτιστής,ακριβός το ίδιο έπαθε φίλος στο σ3 του άλλαξαν (δεν θυμαμε αν μόνο καλώδιο η και πρίζα)πάντως μετά όλα οκ.. Καλημέρα. Έχω το Note 2 είχα και εγώ πρόβλημα με το φορτιστή και έτσι πήγα σε service της samsung και τον αντικατέστησα στην εγγύηση. Η εγγύηση των φορτιστών για τις συσκευές της samsung μου είπαν είναι 12 μήνες όχι 6. Δεν ξέρω αν για το Note 3 το κάνανε 6. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_m Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Βασικά δεν υπάρχει ασύρματος φορτιστής μόνο για note. Υπάρχει και για note. Όλοι ίδιοι είναι, όποτε δε βλέπω γιατί να μην κάνει για lumia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unemployed_ghost Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 (edited) Μερικές φωτογραφίες που τράβηξα με το note 3 όλες είναι macro. Αναμένω εντυπώσεις. Προσπαθώ να τις ανεβάσω αλλά κάτι δεν πάει καλά. Τα κατάφερα! https://www.dropbox.com/sc/02vaiha0k37tyyi/n9EJ520JIY Edited February 26, 2014 by unemployed_ghost Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_notis Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Καλημέρα. Έχω το Note 2 είχα και εγώ πρόβλημα με το φορτιστή και έτσι πήγα σε service της samsung και τον αντικατέστησα στην εγγύηση. Η εγγύηση των φορτιστών για τις συσκευές της samsung μου είπαν είναι 12 μήνες όχι 6. Δεν ξέρω αν για το Note 3 το κάνανε 6. Για s4,s3 ητανε 6...ακομα καλυτερα 12.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Μερικές φωτογραφίες που τράβηξα με το note 3 όλες είναι macro. Αναμένω εντυπώσεις. Προσπαθώ να τις ανεβάσω αλλά κάτι δεν πάει καλά. Τα κατάφερα! https://www.dropbox.com/sc/02vaiha0k37tyyi/n9EJ520JIY Πολυ ωραιες μπραβο!! :O Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_House Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Τέλειες φωτογραφίες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Παιδιά μια ερώτηση. Πήρε ένας ξάδερφος το Note 3 κι έχει το εξής θέμα: (Προέρχεται από την Apple) Στο αιφόνι όταν κοιτάζει τα mail του (Hotmail) στον Safari οι επισυναπτόμενες φωτογραφίες παρουσιάζονται στη σελίδα κάτω από το κείμενο ενώ στο Note 3 πρέπει πρώτα να τις αποθηκεύσει για να μπορέσει μετά να τις δει. Δοκίμασα με Opera, Next Browser και τον Outlook Mail Client αλλά όλα ήθελαν αποθήκευση πρώτα. Γνωρίζετε κάποιον άλλο τρόπο που να γίνεται; Ευχαριστώ. Γιώργος. Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrhstos1974 Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Παιδιά μια ερώτηση. Πήρε ένας ξάδερφος το Note 3 κι έχει το εξής θέμα: (Προέρχεται από την Apple) Στο αιφόνι όταν κοιτάζει τα mail του (Hotmail) στον Safari οι επισυναπτόμενες φωτογραφίες παρουσιάζονται στη σελίδα κάτω από το κείμενο ενώ στο Note 3 πρέπει πρώτα να τις αποθηκεύσει για να μπορέσει μετά να τις δει. Δοκίμασα με Opera, Next Browser και τον Outlook Mail Client αλλά όλα ήθελαν αποθήκευση πρώτα. Γνωρίζετε κάποιον άλλο τρόπο που να γίνεται; Ευχαριστώ. Γιώργος. Με chrome δοκίμασες? Εγώ αυτόν χρησιμοποιώ και μόλις δοκίμασα στο outlook μου να δω φωτογραφίες και δεν χρειαζόταν κατέβασμα. Μου τις έδειχνε κανονικά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts