Jump to content

Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)

StratosGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγω έκανα το εξής. Στις ρυθμίσεις προσθέσα χειροκίνητα την περιοχή που είμαι και μετά εσβησα την αυτόματη τοποθεσία. Έτσι χωρίς να ενεργοποιήσω το gps κάνω απλά update και δείχνει κανονικά τη θερμοκρασία
technoholic maniac reviewer

ειμαι εδω και λιγες μερες ιδιοκτητης του απιστευτου note3.τα εχω παρει σχεδον ολα τα κινητα της κατηγοριας και το νοτε3 ειναι πραγματικα κατι απιστευτο....

μολις κοιταξα στο imei.info και ειδα οτι ειμαι made in vietnam...εκει γινονται?

το δικο μου ειναι made in Korea

Εγω ειμαι στην Κυψελη,και μου λεει οτι ειμαι στο Γαλατσι.

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εγω εβαλα την ενεργοποιηση και των δορυφορων,και των ασυρματων δικτυων,αλλα παλι Γαλατσι με βλεπει.:mad:

Στην Αθήνα γίνεται λίγο μπάχαλο με της τοποθεσίες για να καταλάβεις εμένα διχνει Βριλήσσια ενώ μένω γερακα αλλά τα όρια των Βριλησσίων είναι 3 τετράγωνα από το σπίτι μου

εκεί που μένω μέσα σε ακτίνα 4ρων οικοδομικών τετραγώνων είναι τα όρια 3ων δήμων γερακα Βριλήσσια και χαλανδρι οπότε τι να σου κάνει το έρημο το widget την ακούει

Αν πάω ποιο κοντά στο κέντρο του δήμου διχνει κανονικα

----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Λογικά αν βρίσκεσαι ποιο κοντά στο κέντρο της κυψέλης θα σου δείχνει εκεί διότι χιλιομετρικα είσαι ποιο κοντά εκεί πάρα στον δήμο που ανήκεις κάπως έτσι πιστεύω ότι λειτουργεί

Στην επαρχία είναι ποιο ξεκάθαρα τα πράγματα

Στην Αθήνα γίνεται λίγο μπάχαλο με της τοποθεσίες για να καταλάβεις εμένα διχνει Βριλήσσια ενώ μένω γερακα αλλά τα όρια των Βριλησσίων είναι 3 τετράγωνα από το σπίτι μου

εκεί που μένω μέσα σε ακτίνα 4ρων οικοδομικών τετραγώνων είναι τα όρια 3ων δήμων γερακα Βριλήσσια και χαλανδρι οπότε τι να σου κάνει το έρημο το widget την ακούει

Αν πάω ποιο κοντά στο κέντρο του δήμου διχνει κανονικα

----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Λογικά αν βρίσκεσαι ποιο κοντά στο κέντρο της κυψέλης θα σου δείχνει εκεί διότι χιλιομετρικα είσαι ποιο κοντά εκεί πάρα στον δήμο που ανήκεις κάπως έτσι πιστεύω ότι λειτουργεί

Στην επαρχία είναι ποιο ξεκάθαρα τα πράγματα

Εγω,ειμαι χαμηλα στην Κυψελη,αρα μακρυτερα απο το Γαλατσι,αλλα αυτο εκει,Γαλατσι...

----- προσθήκη μηνύματος 74 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εγω έκανα το εξής. Στις ρυθμίσεις προσθέσα χειροκίνητα την περιοχή που είμαι και μετά εσβησα την αυτόματη τοποθεσία. Έτσι χωρίς να ενεργοποιήσω το gps κάνω απλά update και δείχνει κανονικά τη θερμοκρασία

Πως το κανεις,για να το κανω και εγω;

Και κατι αλλο,νομιζω οτι ο ανηψιος μου,ειχε κανει κατι τετοιο,αλλα απο ο,τι μου ειπε,η ρυθμιση δεν διετηρειτο.

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Αυτό κάνω χρόνια στις συσκευές μου.

Είναι η καλύτερη λύση για τη μπαταρία(& για να μη σου σπάζει τα νεύρα με διάφορα κουλά όπως τα παραπάνω που λέτε) με μόνη προϋπόθεση να μη κινείσαι συνεχώς οπότε αναγκαστικά έχεις on την αυτόματη και το location

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Πάντως καποια στιγμη που με εβγαζε αλλου ντ' αλλου το gps..(μαλιστα στους χαρτες του Instagram δεν λειτουργουσε καν) το προβλημα μου το δημιουργουσανε οι launhers που ειχα περασει.Μαλλον θελει να μην ειναι "πειραγμενη "καθολου η συσκευη...και στο S4 και στο Note3 που το τσεκαρα μου εκενε θεμα το gps+ Launchers(go-next).Μολις εκανα ενα restart ολα καλα κανενα προβλημα.Παντα η αποκλιση ειναι 5-10μ.

Εγω,ειμαι χαμηλα στην Κυψελη,αρα μακρυτερα απο το Γαλατσι,αλλα αυτο εκει,Γαλατσι...

Και κατι αλλο,νομιζω οτι ο ανηψιος μου,ειχε κανει κατι τετοιο,αλλα απο ο,τι μου ειπε,η ρυθμιση δεν διετηρειτο.

Δες στην προηγούμενη σελίδα έχω γράψει και έχω βάλει και φωτογραφίες πως γίνεται

Καλημέρα παιδιά περιττό να σας πω ότι η καινούργια πολωνική αναβάθμιση είναι κορυφή! ! Την έβαλα χθες στις 10 το βράδυ και με μέτρια χρήση του κινητού είμαι ακόμα στο 92%

Ανοίγεις το widget πας ρυθμίσεις προσθέτεις την τοποθεσία σου και μετά διαγραφεις την αυτόματη. Δεν μπορείς να διαγράψεις την αυτόματη τοποθεσία και μετά να προσθέσεις πόλη.

technoholic maniac reviewer

γεια σας παιδια..... κανενα link για αμεσο κατεβασμα της νεας πολωνικης αναβαθμισης υπαρχει;;;;

γεια σας παιδια..... κανενα link για αμεσο κατεβασμα της νεας πολωνικης αναβαθμισης υπαρχει;;;;

Ψάξε στο sammobile http://www.sammobile.com/firmwares/1/?model=SM-N9005&pcode=XEO#firmware

Samsung galaxy s21+

Αυτή πρέπει να είναι:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2647861

μπες εδω και διαλεξε , ολες stock ειναι , σημερα ανεβηκαν 3 καινουριες

μπες εδω και διαλεξε , ολες stock ειναι , σημερα ανεβηκαν 3 καινουριες

Καλα,η Πολωνικη,δεν ανεβηκε πρωτη,τι καινουριες λοιπον ειναι αυτες;

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]

Για οποιον εχει XEF και δεν εχει βαλει την τελευταια πολωνικη , μολις την εβαλα και το CSC παρεμεινε το ιδιο ..

Για οποιον εχει XEF και δεν εχει βαλει την τελευταια πολωνικη , μολις την εβαλα και το CSC παρεμεινε το ιδιο ..

αξιζει?περασες και bootloader?

Samsung S20 FE 

Snapdragon edition

Καλα,η Πολωνικη,δεν ανεβηκε πρωτη,τι καινουριες λοιπον ειναι αυτες;

μπορει να ανεβηκε πρωτη αλλα εχουν βγει παρα πολλες , ολες αυτες που βλεπεις στο link , ισως να ειναι δευτερη πολωνικη αυτη

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

αξιζει?περασες και bootloader?

αξιζει ναι , ολα δουλευουν λιγο καλυτερα , με την καμερα δεν ειχα κανενα θεμα αλλα κι αυτη εστιαζει λιγο πιο γρηγορα τωρα , περασα με odin το αρχειο md5 . τιποτε αλλο

Ερωτηση: πως μπορουμε να δουμε αν εχει γραψει κατι ο knox απο που επισης να πω οτι δεν τον εχω ενεργοποιησει στο κινητο χρειαζεται να το κανω???

Ερωτηση: πως μπορουμε να δουμε αν εχει γραψει κατι ο knox απο που επισης να πω οτι δεν τον εχω ενεργοποιησει στο κινητο χρειαζεται να το κανω???

Volume Down + Power + Home button

Μπες σε download mode

Samsung galaxy s21+

Aφου το κλεισω και το ανοιξω με τον παραπανω συνδιασμο ετσι???

----- προσθήκη μηνύματος 84 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μπες σε download mode

Πως το κνω αυτο ????

Πως το κνω αυτο ????

Πατώντας ταυτόχρονα τα κουμπιά που σου έγραψε το παιδι .

Samsung galaxy s21+

με εβγαλε σε μια οθονη που δειχνει το εικονιδιο android και λει downloadin do not turn off target αυτο ειναι???

----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εντάξει ωραία το κάνα μετά πως το επαναφέρω

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)