Stef08 Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 Πάντως για όποιον ρώτησε πιο πάνω για τα Google services κατεβαίνουν αυτόματα Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pa_la_vos Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 Και γω σε 4.4.2 το android system ηταν κορυφη.Τελικα του έκανα ενα hard reset χθες και μέχρι στιγμης βλεπω λιγοτερη καταναλωση μπαταριας με την οθονη πρωτη, οπως παλιά. HARD RESET με ποιον συνδιασμο γινεται????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatuso Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 HARD RESET με ποιον συνδιασμο γινεται????? δες εδω Παράθεση Γιωργος Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 Pixels και 16,3 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 Και γω σε 4.4.2 το android system ηταν κορυφη.Τελικα του έκανα ενα hard reset χθες και μέχρι στιγμης βλεπω λιγοτερη καταναλωση μπαταριας με την οθονη πρωτη, οπως παλιά. Hard reset? Δεν έχω καμία όρεξη να περνάω παλι απο την αεχη εφαρμογές!!! Εμένα μου το ξεκίνησε απο τοτε που εβαλα το προγραμμα του snapdragon. Το παραλογο φυσικα ειναι οτι ακομα και μετα το uninstall και τα restart το προβλημα παραμενει!! Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 Καλημέρα σε όλους... Επειδή έχω αρκετό καιρό να μπω στο φόρουμ...με τη φωτογραφική του ΝΟΤΕ 3 έχουμε καμμιά εξέλιξη προς το καλύτερο? Γενικά έχω πρόβλημα με την εστίαση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού... Υπάρχει καμμία λύση ? Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas2419 Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 Η Ελβετία δεν ανήκει στην Ευρωπαϊκή ένωση. Ίσως για αυτό τον λόγο αλλά και πάλι στο κουτί αλλά γράφει. Μήπως μπερδεύτηκαν; Η αλήθεια τώρα είναι πως με έστειλες αδιάβαστο..... :p:p:p:p:p:p Όχι γιατί το κινητό δε μπορεί να ξεκλειδωθεί (εφόσον είναι Ευρώπη) αλλά γιατί επέμενα για την Ε.Ε και είμαι αγεωγράφητος. Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pa_la_vos Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 δες εδω Το εκανα αλλα εμενα καθυστερει του αλλου στο βιντεο το εκανε πολυ γρηγορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 Καλημέρα σε όλους... Επειδή έχω αρκετό καιρό να μπω στο φόρουμ...με τη φωτογραφική του ΝΟΤΕ 3 έχουμε καμμιά εξέλιξη προς το καλύτερο? Γενικά έχω πρόβλημα με την εστίαση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού... Υπάρχει καμμία λύση ? Τωρα κατι μας ειπες.... Ολοι αυτο το προβλημα εχουμε. Ειναι η αχιλλειος πτερνα του note 3. Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
necropethamenos Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 Παιδιά καλησπέρα σήμερα παρατήρησα το εξής φαινόμενο βάζω το κινητό να φορτίσει και ανάβει το κόκκινο led κάποια στιγμή πατάω το κεντρικό πλήκτρο χωρίς να ξεκλειδώσω και κλέινω από το πλαινό και είδα ότι το ledακι έγινε κάπως πιο έντονο το ίδιο επανέλαβα και όταν είχα κάποια ειδοποίση με μπλε φωτάκι αυτή τη φορά όπου συνέβη το ίδιο ακριβώς λες και το φωτάκι έχει 2 εντάσεις.είναι φυσιολογικό αυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pa_la_vos Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 Παιδιά καλησπέρα σήμερα παρατήρησα το εξής φαινόμενο βάζω το κινητό να φορτίσει και ανάβει το κόκκινο led κάποια στιγμή πατάω το κεντρικό πλήκτρο χωρίς να ξεκλειδώσω και κλέινω από το πλαινό και είδα ότι το ledακι έγινε κάπως πιο έντονο το ίδιο επανέλαβα και όταν είχα κάποια ειδοποίση με μπλε φωτάκι αυτή τη φορά όπου συνέβη το ίδιο ακριβώς λες και το φωτάκι έχει 2 εντάσεις.είναι φυσιολογικό αυτο; Τι παρατηρει κανεις...........Παω να δω στο δικο μου μιας και φορτιζει τωρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
necropethamenos Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 Εντάξει είναι αλήθεια...τελείως τυχαία το παρατήρησα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 Τωρα κατι μας ειπες.... Ολοι αυτο το προβλημα εχουμε. Ειναι η αχιλλειος πτερνα του note 3. Είπα μήπως με την κιτκατ ένα έχει δει κανείς βελτίωση ή εξάλειψη του φαινομένου... Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 Τωρα κατι μας ειπες.... Ολοι αυτο το προβλημα εχουμε. Ειναι η αχιλλειος πτερνα του note 3. Δεν το έχουμε όλοι ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 Είπα μήπως με την κιτκατ ένα έχει δει κανείς βελτίωση ή εξάλειψη του φαινομένου... Αν γινόταν δεν θα το αλλαζα ποτε. Δεν το έχουμε όλοι ;) Τι εννοείς? Εσενα δεν εχει πρόβλημα με την εστιαση το βράδυ? Να παμε για αντικατασταση? Νόμιζα οτι ολοι έχουμε το ιδιο πρόβλημα! Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapapa Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 Ουτε εγω εχω προβλημα στη δευτερη συσκευή που αγορασα. Παράθεση Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 (edited) Τωρα κατι μας ειπες.... Ολοι αυτο το προβλημα εχουμε. Ειναι η αχιλλειος πτερνα του note 3. Εδώ θα ξαναδιαφωνήσω. Τράβηξα πάλι σήμερα βίντεο και φωτογραφίες σε χαμηλό φωτισμό και ήταν τέλειες. Αρκεί να χτυπήσεις με το δάχτυλο εκεί που θες να εστιάσει και θα το κάνει εύκολα. Στην κιτ κατ μάλιστα βγάζει φωτογραφίες μόνο με το χτύπημα του δακτυλου. Edited February 16, 2014 by nnik_1969 Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camoranesi Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 Μου έδωσαν ένα note 3 (κλώνος) το οποίο κολλάει μόλις το ανοίγεις στην Boot screen ( λέει ANDROID) όχι το κλασσικό galaxy note 3, στις επιλογές που έχεις πατώντας vlm up/home/power δεν κάνει τίποτα ότι και να πατήσω, ενώ με το vlm down/home/power μου εμφανίζει αυτή την εικόνα http://prntscr.com/2t35n0 η οποία έχει κάποιες επιλογές χωρίς να κάνουν κάτι μόνο η τελευταία κάνει restart το τηλέφωνο αλλά και πάλι κολλάει κατά την εκκίνηση. Υπάρχει κάποιος που να ξέρει τι παίζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bxtrm Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 Αν γινόταν δεν θα το αλλαζα ποτε. Τι εννοείς? Εσενα δεν εχει πρόβλημα με την εστιαση το βράδυ? Να παμε για αντικατασταση? Νόμιζα οτι ολοι έχουμε το ιδιο πρόβλημα! Κι εγω κανενα προβλημα με καμερα , απο το s4 που ειχα πριν σιγουρα καλυτερο .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 Τι εννοείς? Εσενα δεν εχει πρόβλημα με την εστιαση το βράδυ? Να παμε για αντικατασταση? Νόμιζα οτι ολοι έχουμε το ιδιο πρόβλημα! Όχι, δεν έχω πρόβλημα. Με ποια ρομ είσαι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 Όχι, δεν έχω πρόβλημα. Με ποια ρομ είσαι? Την μαμά 4.3 XXUDMJ7!! Και με το χτύπημα του δακτυλου δεν εστιαζει βγαζει κοκκινο τετραγωνακι. Να παω για αντικατασταση? Θα το αλλαξουν? Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 Την μαμά 4.3 XXUDMJ7!! Και με το χτύπημα του δακτυλου δεν εστιαζει βγαζει κοκκινο τετραγωνακι. Να παω για αντικατασταση? Θα το αλλαξουν? Το υποπτεύθηκα. Με την αναβάθμιση δεν νομίζω να έχεις θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 Το υποπτεύθηκα. Με την αναβάθμιση δεν νομίζω να έχεις θέμα. Φτιάχνει με την KitKat? Γιατι μεχρι τωρα οι φωτο το βραδυ μου θυμιζαν τις αθλιες φωτο του Lg Optimus G Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 Όχι, δεν έχω πρόβλημα. Με ποια ρομ είσαι? Κανενα προβλημα.Εβγαλα πεντ εξι φωτογραφιες μεσα στο δωματιο τωρα,22 15,και μια χαρα εστιασε ,δεν εβγαλε κοκκινο παρα στιγμιαια,(μετά πρασινο και ασπρο),αλλα εφυγε,και βγηκαν ΟΚ. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
James Bond Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 Η αλήθεια τώρα είναι πως με έστειλες αδιάβαστο..... :p:p:p:p:p:p Όχι γιατί το κινητό δε μπορεί να ξεκλειδωθεί (εφόσον είναι Ευρώπη) αλλά γιατί επέμενα για την Ε.Ε και είμαι αγεωγράφητος. Φίλε κατ' αρχήν μην θεωρείς δεδομένο ότι επειδή νομίζεις ότι έχεις χάσει την εγγύηση πρέπει να πληρώσεις για να σου ξεκλειδώσουν το κινητό. Το ένα θέμα δεν έχει καμία σχέση με το άλλο και αν υποστηρίξουν κάτι τέτοιο στην αντιπροσωπεία εγώ θα ζητούσα να μου δώσουν εγγράφως την απάντησή τους σε ερώτημα που θα τους έκανα και εγώ εγγράφως όπου θα ανέφερα ότι μετά από δική τους ενέργεια κλειδώθηκε το κινητό και ότι η άρνησή τους να μου το ξεκλειδώσουν με ανάγκασε να προσπαθήσω μόνος μου να το ξεκλειδώσω με αποτέλεσμα να γράψει ο knox 0x1 (μην χρησιμοποιήσεις σε καμία περίπτωση την έκφραση "βγήκα εκτός εγγύησης" ή "έχασα την εγγύηση", καθώς με τον τρόπο αυτό θα παραδέχεσαι κάτι που ούτε ισχύει ούτε σε κάθε περίπτωση θέλεις να επιβεβαιώσεις). Μόλις πάρεις την απάντηση, που μακάρι να επαναλαμβάνει τη δικαιολογία που ανέφερες σχετικά με την άρνησή τους να ξεκλειδώσουν το κινητό, στείλε την με μια πρόχειρη μετάφραση στην μητρική samsung και περίμενε την απάντηση αυτών, η οποία λογικά θα κάνει 1 το πολύ 2 ημέρες. Είμαι σίγουρος ότι θα σε δικαιώσουν και η Ελληνική αντιπροσωπεία θα στο ξεκλειδώσει τσάμπα. Φτιάχνει με την KitKat? Γιατι μεχρι τωρα οι φωτο το βραδυ μου θυμιζαν τις αθλιες φωτο του Lg Optimus G Δοκίμασε πρώτα να αλλάξεις αυτή τη ρύθμιση όπως στο screenshot, να είναι στο off δηλαδή και δες αν εστιάζεις γρήγορα. Αν όχι υπάρχει πρόβλημα και μάλλον πρέπει αν το δεις στο service. [ATTACH]41337[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikar6 Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 (edited) Μου είπαν αυτά που είπα και σε προηγούμενα ποστ και ενώ έπρεπε να τους βγάλω εγώ, με βγάλαν αυτοί τρελό. Φυσικά και τους είπα όλα αυτά περί Ε.Ε. και τα αρνιόντουσαν... Χαζομάρα μου που δε το τράβηξα (δε το χω, όπου δε γνωρίζω σίγουρα κάτι, δεν επιμένω) Φίλε κατ' αρχήν μην θεωρείς δεδομένο ότι επειδή νομίζεις ότι έχεις χάσει την εγγύηση πρέπει να πληρώσεις για να σου ξεκλειδώσουν το κινητό. Το ένα θέμα δεν έχει καμία σχέση με το άλλο και αν υποστηρίξουν κάτι τέτοιο στην αντιπροσωπεία εγώ θα ζητούσα να μου δώσουν εγγράφως την απάντησή τους σε ερώτημα που θα τους έκανα και εγώ εγγράφως όπου θα ανέφερα ότι μετά από δική τους ενέργεια κλειδώθηκε το κινητό και ότι η άρνησή τους να μου το ξεκλειδώσουν με ανάγκασε να προσπαθήσω μόνος μου να το ξεκλειδώσω με αποτέλεσμα να γράψει ο knox 0x1 (μην χρησιμοποιήσεις σε καμία περίπτωση την έκφραση "βγήκα εκτός εγγύησης" ή "έχασα την εγγύηση", καθώς με τον τρόπο αυτό θα παραδέχεσαι κάτι που ούτε ισχύει ούτε σε κάθε περίπτωση θέλεις να επιβεβαιώσεις). Μόλις πάρεις την απάντηση, που μακάρι να επαναλαμβάνει τη δικαιολογία που ανέφερες σχετικά με την άρνησή τους να ξεκλειδώσουν το κινητό, στείλε την με μια πρόχειρη μετάφραση στην μητρική samsung και περίμενε την απάντηση αυτών, η οποία λογικά θα κάνει 1 το πολύ 2 ημέρες. Είμαι σίγουρος ότι θα σε δικαιώσουν και η Ελληνική αντιπροσωπεία θα στο ξεκλειδώσει τσάμπα. Κατ' αρχάς στο service της Smartec λένε ********! Η Ελβετία έχει ειδική σχέση με την ΕΕ και αν και δεν ανήκει σε αυτήν (προς το παρόν) υπάρχει εναρμόνιση των νομοθεσιών και των κανόνων με αυτούς της υπόλοιπης ΕΕ. Μια συσκευή αγορασμένη οπουδήποτε εντός ΕΕ (και Ελβετίας) έχει κανονικότατα εγγύηση ΠΑΝΤΟΥ εντός ΕΕ (και Ελβετίας). Δεύτερον, το region lock δεν υφίσταται εντός της ίδιας ηπείρου, οπότε οι τύποι έκαναν σίγουρα κάποια πατάτα. Τρίτον, ακόμα και αν το knox γράψει, δε σημαίνει ότι έχασες αυτόματα την εγγύηση. Σε παραπέμπω σε άλλο thread, post 483, όπου αναφέρω την επικοινωνία μου με το support της samsung Ολλανδίας (το τηλέφωνό μου δεν είχε χαλάσει, όμως λόγω battery drain "αναγκάστηκα" να κάνω root για να χρησιμοποιώ εφαρμογές όπως το greenify. Τους έγραψα λοιπόν ένα mail αναφέροντας ότι η πολιτική τους είναι απαράδεκτη και δεν πρόκειται να με ξαναδούν ως πελάτη, ακόμα και αν δε χρειαστώ service για τη συσκευή μου όσο είναι στην κατοχή μου. Στο post μπορείς να δεις την απάντησή τους). Η επίσημη Samsung λοιπόν φαίνεται να "μαλακώνει" ως προς το policy της, ειδικά σε συγκεκριμένες περιπτώσεις. Προτείνω: - όπως ανέφερε ο προηγούμενος φίλος, ζήτα από τη Smartec ΓΡΑΠΤΑ την αιτιολόγηση της άρνησης υποστήριξης/επισκευής - γράψε ένα mail στη μητρική Samsung. ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να μη σου απαντήσουν, και είμαι σίγουρος ότι θα σου λύσουν το πρόβλημα. Edited February 16, 2014 by Superuser Παράθεση Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts