Jump to content

Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)

StratosGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κανονικά δεν θα έπρεπε και στη θέση σου θα τους ζητούσα εξηγήσεις!

Μου είπαν αυτά που είπα και σε προηγούμενα ποστ και ενώ έπρεπε να τους βγάλω εγώ, με βγάλαν αυτοί τρελό. Φυσικά και τους είπα όλα αυτά περί Ε.Ε. και τα αρνιόντουσαν... Χαζομάρα μου που δε το τράβηξα (δε το χω, όπου δε γνωρίζω σίγουρα κάτι, δεν επιμένω)

:cool:

Xαιρετω.

Ξαφνικα,εμφανιστηκε στην οθονη που προκυπτει αμα κατεβασουμε το χερι κατω,στη μαυρη οθονη δηλαδη,μια εγγραφη profile-default.Τι ειναι αυτο,γιατι εγω δεν πειραζω τιποτα αμα δεν το ξερω;:confused:

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Η Ελβετία δεν ανήκει στην Ευρωπαϊκή ένωση. Ίσως για αυτό τον λόγο αλλά και πάλι στο κουτί αλλά γράφει. Μήπως μπερδεύτηκαν; Edited by apitsakis

Ε ναί λοιπόν,

μετά απο 1500 φλασαρίσματα σε Note 1, Note 2, s3, s4 κατάφερα, σε λιγότερο απο 20 μέρες,

να ξανα μπρικάρω το Note 3 πάνω στην προσπάθεια να περάσω την καινούρια Πολωνική ΚΙΤ ΚΑΤ...

αισθάνομαι τελείως βλάκας...ΜΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΌΜΩΣ...

Δεν μπορώ να συλλάβω πως αφού έχω διαβάσει 20 τουλάχιστον άτομα εδώ να έχουν φλασσάρει, να έχουν περάσει cfroot, custom rom

,έχω παρακολουθήσει την διαδικασία σε youtube 20 φορές τουλάχιστον, το δικό μου Note να μπρικάρει πεισματικά...

Ε ναί λοιπόν,

μετά απο 1500 φλασαρίσματα σε Note 1, Note 2, s3, s4 κατάφερα, σε λιγότερο απο 20 μέρες,

να ξανα μπρικάρω το Note 3 πάνω στην προσπάθεια να περάσω την καινούρια Πολωνική ΚΙΤ ΚΑΤ...

αισθάνομαι τελείως βλάκας...ΜΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΌΜΩΣ...

Δεν μπορώ να συλλάβω πως αφού έχω διαβάσει 20 τουλάχιστον άτομα εδώ να έχουν φλασσάρει, να έχουν περάσει cfroot, custom rom

,έχω παρακολουθήσει την διαδικασία σε youtube 20 φορές τουλάχιστον, το δικό μου Note να μπρικάρει πεισματικά...

πριν κάνεις οτιδήποτε είχες κάνει τικ και αντικ τις γνωστές επιλογές ?

πριν κάνεις οτιδήποτε είχες κάνει τικ και αντικ τις γνωστές επιλογές ?

Την πρώτη φορά που μπρίκαρε είχα πατημένο το update bootloader...αποτέλεσμα BRICK

Σήμερα δεν το είχα επιλεγμένο μιας και διάβασα στο xda οτι δεν παίζει ρόλο

(μπας και έφταιγε αυτό που μπρίκαρε την πρώτη φορά)...αποτέσμα BRICK

θα δοκιμάσω και σε άλλο PC και αν δε τα καταφέρω, μετά πάλι SMARTEC αύριο...

Την πρώτη φορά που μπρίκαρε είχα πατημένο το update bootloader...αποτέλεσμα BRICK

δεν σου έδωσα να καταλάβεις. Μιλάω για τις επιλογές στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου πριν κάνεις τα υπόλοιπα.

Η Ελβετία δεν ανήκει στην Ευρωπαϊκή ένωση. Ίσως για αυτό τον λόγο αλλά και πάλι στο κουτί αλλά γράφει. Μήπως μπερδεύτηκαν;

Αυτό πιστεύω και εγώ. Το κινητό εφόσον γράφει στο κουτι ότι προορίζεται για ευρωπαϊκή αγορά αλλά και για Ελβετία έπρεπε οπωσδήποτε να ξεκλειδώνει με την ελληνική Sim. Εκτός αν έπρεπε να βάλεις μια ελβετική Sim να ξεκλειδωσει και μετά μια ελληνική. Δεν ξέρω αυτά που κάνει η samsung με knox και region locks με έχει εκνευρίσει.

Edited by hackfree
technoholic maniac reviewer

Καλημέρα παιδιά ... σήμερα για πρώτη φορά ενώ τι κινητό ήταν άριστο σε θέμα μπαταρίας χωρίς να του έχω αλλάξει κάτι στις εφαρμογές η στις λειτουργίες μέσα σε 10 ώρες αδράνειας έχασε 50% της μπαταρίας του γνωρίζει κανείς γτ συμβαίνει αυτό.

Όταν λες brick; τι ακριβώς σου κάνει;

Δοκίμασες να ξανά Φλασάρεις αμέσως;

Και σε εμένα την πρώτη φορά που πέρασαν την kitkat με odin είχε κολλήσει στο recovery

Edited by panosfast

Δυστυχώς δεν γνωρίζω για τους κωδικούς και φοβάμαι μήπως στην Smartec σου πουν και τίποτα για πλακέτα επειδή έγραψε το KNOX όπως έχουν αναφέρει μερικά παιδιά από εδώ.

Εκτός και αν κάψει την πλακέτα και δεν μπορούν να δουν τίποτε οπότε πάει για αντικατάσταση πλακέτας.

δεν σου έδωσα να καταλάβεις. Μιλάω για τις επιλογές στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου πριν κάνεις τα υπόλοιπα.

usb debugging και τα λοιπά εννοείς?

Καλημέρα παιδιά ... σήμερα για πρώτη φορά ενώ τι κινητό ήταν άριστο σε θέμα μπαταρίας χωρίς να του έχω αλλάξει κάτι στις εφαρμογές η στις λειτουργίες μέσα σε 10 ώρες αδράνειας έχασε 50% της μπαταρίας του γνωρίζει κανείς γτ συμβαίνει αυτό.

Επίσης παρατηρώ ότι με την ίδια χρήση με πριν η μπαταρία πέφτει πολύ ποιο γρηγορα

Επίσης παρατηρώ ότι με την ίδια χρήση με πριν η μπαταρία πέφτει πολύ ποιο γρηγορα

Μπορει να ακουστει χαζο αλλα μηπως περασες την τελευταια αναβαθμιση των google services???

Μπα εκτός και αν το έκανε αυτό μάτην εγκατάσταση .......μου την έχει δώσει το κινητό με αυτά που κάνει στα καλά καθούμενα ...

Μπα εκτός και αν το έκανε αυτό μάτην εγκατάσταση .......μου την έχει δώσει το κινητό με αυτά που κάνει στα καλά καθούμενα ...

Και γω παρατηρω αυξημενη καταναλωση τωρα τελευταια και δεν μπορω να καταλαβω απο που...συνηθως μετα απο επανεκκινηση στρωνει για καποιο διαστημα(για την ακριβεια μεχρι να ξεφορισει) και μετα παλι τα ιδια...

usb debugging και τα λοιπά εννοείς?
Ασφαλεια Επαληθευση Εφαρμογων αντικ.

Επιλογες προγραμματιστη Εντοπισμος σφαλματων usb τικ.

Θα του κάνω ένα calibration την μπαταρία σήμερα και βλέπουμε άμα συνεχίσει θα το πετάξω πραγματικα

Και γω παρατηρω αυξημενη καταναλωση τωρα τελευταια και δεν μπορω να καταλαβω απο που...συνηθως μετα απο επανεκκινηση στρωνει για καποιο διαστημα(για την ακριβεια μεχρι να ξεφορισει) και μετα παλι τα ιδια...

Θα του κάνω ένα calibration την μπαταρία σήμερα και βλέπουμε άμα συνεχίσει θα το πετάξω πραγματικα
Παιδιά δυστυχώς χωρίς root δεν μπορείς να κάνεις τίποτα για να το συνεφέρεις αν αρχίσει τα χαζά.

Μια από τα ίδια. Android OS ειναι η νούμερο ένα εφαρμογή που καταναλώνει την μπαταρία μου. Οτι να ναι πραγματικά. Είμαι με 4.3 φυσικα σε ελληνικό note 3

Cell phone: iPhone Xs Max 256GB

Tablet: iPad 2017 Gold 32GB

Μια από τα ίδια. Android OS ειναι η νούμερο ένα εφαρμογή που καταναλώνει την μπαταρία μου. Οτι να ναι πραγματικά. Είμαι με 4.3 φυσικα σε ελληνικό note 3

Δεν ειχα κανενα προβλημα ισα ισα την παινευα την μπαταρια εχθες το βραδυ το εβγαλα απο τον φορτιστη με 100% Κοιμηθηκα και το πρωι στις 10 ειχε 43% μπαταρια χωρις να χει κατεβασει κατι χωρις να του χω πειραξει κατι οπως το χα και τις αλλες μερες

Και γω σε 4.4.2 το android system ηταν κορυφη.Τελικα του έκανα ενα hard reset χθες και μέχρι στιγμης βλεπω λιγοτερη καταναλωση μπαταριας με την οθονη πρωτη, οπως παλιά.
Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3

Δεν ειχα κανενα προβλημα ισα ισα την παινευα την μπαταρια εχθες το βραδυ το εβγαλα απο τον φορτιστη με 100% Κοιμηθηκα και το πρωι στις 10 ειχε 43% μπαταρια χωρις να χει κατεβασει κατι χωρις να του χω πειραξει κατι οπως το χα και τις αλλες μερες

Κάποιο service θα είχε κολλήσει .Στην κατανάλωση είδες τίποτα;

Συνήθως με επανεκίνηση στρώνει.Android είναι αυτό:)

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)