galanakop Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Καλημέρες, εάν φλασάρω την 4.4.2 πάνω από stock Ελληνική το Knox θα γράψει..? Με την official by Odin δεν γράφει... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hatebreedgr Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Με την official by Odin δεν γράφει... Ωραία, ευχαριστώ πολύ...λέω να δοκιμάσω μιας και το Ελληνικό το βλεπω να παίρνει την αναβάθμιση το καλοκαίρι. Ακόμα με MJ7 είμαι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Ωραία, ευχαριστώ πολύ...λέω να δοκιμάσω μιας και το Ελληνικό το βλεπω να παίρνει την αναβάθμιση το καλοκαίρι. Ακόμα με MJ7 είμαι... Μέσα στο μήνα θα την πάρει και το ελληνικό πιστεύω... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HBK_R21 Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 ερωτηση στο ενεργο σημειωμα υπαρχει καποια ρυθμισει ετσι ωστε να χτυπαει το κινητο και να με υπενθμιζει τι εχω να κανω..να πεταγεται δηλαδη καπου..το σημειωμα?γινεται αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hatebreedgr Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Αντιμετωπίζω πρόβλημα κατα το φλασάρισμα της 4.4.2, το odin μου βγάζει fail...το τηλ έχει μείνει μόνιμα σε download mode (μέχρι και την μπαταρία έβγαλα) και μου βγάζει μια ειδοποίηση να συνδέσω το τηλ στο KIES και να κάνω emergency recovery firmware... Me οδιν προσπάθησα να φλασάρω και την official Ελληνική 4.3 αλλά και εκεί μου βγάζει fail...καμιά ιδέα κάποιος να το ξεκολλήσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Me οδιν προσπάθησα να φλασάρω και την official Ελληνική 4.3 αλλά και εκεί μου βγάζει fail...καμιά ιδέα κάποιος να το ξεκολλήσω? Επιστροφή στα 4.3 δεν υπαρχει.Το έκανες με αυτά τα τικαρισματα ?http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5145445#post5145445 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hatebreedgr Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Επιστροφή στα 4.3 δεν υπαρχει.Το έκανες με αυτά τα τικαρισματα ?http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5145445#post5145445 ακριβώς όπως στην εικόνα ήταν οι ρυθμίσεις...τι άλλο μπορώ να κάνω? άλλαξα και usb θύρα αλλά πάλι τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 ακριβώς όπως στην εικόνα ήταν οι ρυθμίσεις...τι άλλο μπορώ να κάνω? άλλαξα και usb θύρα αλλά πάλι τίποτα Δοκίμασε να ξανάκατεβάσεις την ρομ μήπως και δεν κατέβηκε σωστά και ξανάκανε την διαδικασία από την αρχή. 1)εχεις κατεβάσει το σωστό οντιν; 2)εχεις ξανακάνει κάτι με οντιν έχει τους ντριβερ το pc που προσπαθείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis636 Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Αντιμετωπίζω πρόβλημα κατα το φλασάρισμα της 4.4.2, το odin μου βγάζει fail...το τηλ έχει μείνει μόνιμα σε download mode (μέχρι και την μπαταρία έβγαλα) και μου βγάζει μια ειδοποίηση να συνδέσω το τηλ στο KIES και να κάνω emergency recovery firmware... Me οδιν προσπάθησα να φλασάρω και την official Ελληνική 4.3 αλλά και εκεί μου βγάζει fail...καμιά ιδέα κάποιος να το ξεκολλήσω? Αν το knox σου ειναι μηδεν παντο στην samsung και σε μια ωρα θα στο εχουν ετοιμο.Κι εγω επαθα παρομοιο πραγμα και ουτε με το kies εγινε δουλεια.τζαμπα παιδευομουν 2 μερες. Παράθεση Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hatebreedgr Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Αν το knox σου ειναι μηδεν παντο στην samsung και σε μια ωρα θα στο εχουν ετοιμο.Κι εγω επαθα παρομοιο πραγμα και ουτε με το kies εγινε δουλεια.τζαμπα παιδευομουν 2 μερες. Δοκίμασε να ξανάκατεβάσεις την ρομ μήπως και δεν κατέβηκε σωστά και ξανάκανε την διαδικασία από την αρχή. 1)εχεις κατεβάσει το σωστό οντιν; 2)εχεις ξανακάνει κάτι με οντιν έχει τους ντριβερ το pc που προσπαθείς; Odin 3.0.9, οι drivers σωστοί μιας και το κινητό το σύνδεα συνέχεια στο pc και στο odin το είδε κανονικά. Μήπως έχει καμιά σχέση οτι σε odin mode η οθόνη του κινητού κάτω μου βγάζει ''QUALCOM SECURE BOOT: ENABLE'' και ''write protection : enable''..? το knox είναι 0χ0... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Χμμ πρωτη φορα ακουω να βγαζει κατι τετοιο σε download mode.δοκιμασε παλι με το odin 1.85 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ximikos_fil Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 και εμενα παιδια ενω τα ειχα τικαρει ολα σωστα και μου το διαβασε το κινητο κανονικα μου βγαζει σφαλμα μετα το setupconnection και τελικα fail....μπορει να φταιει οτι η μπαταρια του κινητου ηταν στο 20%?το κινητο δεν επαθε τιποτα.. Παράθεση http://youtu.be/kTgViRSVQ_I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Αν και είμαι οφ τοπικ. Εφαρμογή ir remote και έχει και την ελληνική nova επιτέλους. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.moletag.galaxy.s4.remote Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ximikos_fil Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 εαν χρησιμοποιησω το οdin 1.85 στο pda φορτωνω το αρχειο της official rom? Παράθεση http://youtu.be/kTgViRSVQ_I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis636 Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 εαν χρησιμοποιησω το οdin 1.85 στο pda φορτωνω το αρχειο της official rom? Ναι.(10 χαρακτηρες) Παράθεση Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ximikos_fil Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Ναι.(10 χαρακτηρες) εχαριστω φιλε μου....παλι τα ιδια μου κανει....οταν φθανει στο setupconnection μου βγαζει failed....ξερει κανεις γιατι? Παράθεση http://youtu.be/kTgViRSVQ_I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Πιστεύω ότι στην περίπτωση σου δυο πράγματα συμβαίνουν. Οι δεν έχουν περάσει σωστά οι drivers του τηλεφώνου (Δεν παίζει ρόλο που στο αναγνωρίζει το Odin ) ή δεν έχει κατέβει η Ρομ σωστά... Κάνε και μία επανακοινηση στο PC σου και ξαναδοκίμασε... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hatebreedgr Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Το δικό μου πάντως πήγε Smartec για αλλαγή motherboard... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Το δικό μου πάντως πήγε Smartec για αλλαγή motherboard... Στο πήραν με την εγγύηση; Τι τους είπες; Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hatebreedgr Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Στο πήραν με την εγγύηση; Τι τους είπες; Τους τα είπα όπως έγιναν...στην προσπάθεια μου να εγκαταστήσω official firmware το κινητό κόλλησε. Αφού το knox ήταν 0χ0 και το status official δεν νομίζω να μου έλεγαν και τίποτα...κανονικά στην εγγύηση το πέρασαν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Τους τα είπα όπως έγιναν...στην προσπάθεια μου να εγκαταστήσω official firmware το κινητό κόλλησε. Αφού το knox ήταν 0χ0 και το status official δεν νομίζω να μου έλεγαν και τίποτα...κανονικά στην εγγύηση το πέρασαν... Σε ρώτησα γιατί χρησιμοποιησες το Οντιν. Και όχι το Kies το οποίο είναι το επίσημο software της Samsung Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hatebreedgr Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Σε ρώτησα γιατί χρησιμοποιησες το Οντιν. Και όχι το Kies το οποίο είναι το επίσημο software της Samsung και το odin της samsung είναι... Aν βάλεις το κινητό σε ''download mode'' θα δείς πάνω πάνω στο κινητό οιτι γράφει ''odin mode''... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Μήπως δεν πρέπει να τικάρεις το enable boot loader update ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Ωραία, ευχαριστώ πολύ...λέω να δοκιμάσω μιας και το Ελληνικό το βλεπω να παίρνει την αναβάθμιση το καλοκαίρι. Ακόμα με MJ7 είμαι... Πλέον τα πράγματα έχουν αλλάξει. Μέσα σε 15, το πολύ 20 ημέρες, παίρνουν τις αναβαθμίσεις ΟΛΕΣ οι συσκευές! Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ximikos_fil Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 ολα ενταξει παιδια....η αναβαθμιση εγινε μετα αο επανεκκινηση του υπολογιστη......... Παράθεση http://youtu.be/kTgViRSVQ_I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts