geornirv Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Κωστα η καμερα του,γενικα εχει θεμα,δυστυxως.Εχθες πηγα απο την voda στην περιοχη μου να το ξαναδω γιατι το ζαχαρωνε ο γιος μου.Καναμε αμαν να βγαλουμε σταθερη φωτο σε ενα ταμπελακι που ειχε εκει με τα χαρακτηριστικα του (μεγαλουτσικο και ευδιακριτο).Για να το κατορθωσω επρεπε να μεινω στο τελος εντελως αγαλμα και να μην παιρνω ουτε αναπνοη.Αντιθετα,τραβηξαμε το ιδιο πλανο με το iphone 5s και το s4 που ειχαν κοντα του και τραβηξαν καθαρες και σταθερες φωτο και τα 2 στο τσακ μπαμ (οπως και το δικο μου note).Να πω οτι δεν πηγα βραδυ,αλλα μεσημερι και με ολα τα φωτα του μαγαζιου αναμενα.Οσο για τις βραδυνες,τα πραγματα ειναι λιγο πιο ασχημα εκει.Το δοκιμαζα πριν 2 εβδομαδες στο mall στο stand της samsung και παρ ολο που υπηρχε φωτισμος (ηταν βραδυ ομως),εβλεπες οτι η φωτο του ειχαν θεμα.Δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν κανει κατι η samsung για αυτο (εκτος αν ειναι θεμα hardware) γιατι το προβλημα ειναι πραγματι υπαρκτο και το διαβαζω και σε πολλα φορουμ του εξωτερικου Τι να σας πω. Εγω εχω την MK2 και δεν εχω κανενα θεμα με εστιαση στις φωτο. Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs3 Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 (edited) Έχεις custom rom ?Αν ναι μάλλον έχουν αφαιρέσει τον ήχο σύνδεσης και χρειάζεται να το flasareis με Cwm Όχι φίλε μου όλα μαμά... και ενώ δονείται όταν βάζω το καλώδιο δεν κάνει ήχο... και κάτι ακόμα πως βάζουμε μικρά στα ελληνικά στα μηνύματα ? Edited January 6, 2014 by rs3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iosifm Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Πανε στις ρυθμισεις συσκευης και ενεργοποιησε το multi window Συνεχόμενο πάτημα στο πλήκτρο επιστροφής και το ενεργοποιείς/απενεργοποιείς :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lenovo Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Λοιπόν διαβάζω ότι το κινητό δεν βγάζει Καλές φωτογραφίες τι νύχτα και ότι δεν εστιάζει,επίσης διαβάζω ότι το galaxy s4 έχει καλύτερη κάμερα. Σήμερα ερχόμενος από το Βερολίνο μαζί με ένα συνάδελφο ο οποίος είχε το s4 στην κατοχή του είπα να διαπιστώσω αυτά που διάβασα στο νημα. Λοιπόν κάναμε τα απαραίτητα τεστ και το note 3 κέρδισε σε όλα η κάμερα του s4 είναι πολύ κατώτερη από το note 3 με εμφανή διάφορα ακόμα και την νύχτα. Δεν είχα δει ποτέ την κάμερα του s4 και σύμφωνα με αυτά που διάβαζα πίστευα ότι κάπως έτσι θα ήταν τα πράγματα,κάτι που με έκανε να απογοητεύτω . Έλεγα τόσα χρήματα και έχει χειρότερη κάμερα το note 3(τουλάχιστον σε μένα)εστιάζει πάντα έχω καθαρές φωτογραφίες νύχτα μέρα χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Πάντως κοιτώντας και τα δύο διπλά το note 3 έχει πολύ καλύτερη κάμερα. Δοκιμάσαμε με διάφορες ρυθμίσεις να βγάλουμε το αποτέλεσμα του note 3 μόνο που δεν έγινε τίποτα. Διαβάζουν πολλά άτομα εδώ μέσα μην τους κάνετε να φύγουν κάποιος μπορεί να θέλει να το αγορασει . Εγώ τουλάχιστον διαβάζοντας όλα αυτά σκεφτόμουνα ότι έχει κάποιο πρόβλημα που το οποίο φυσικά δεν υπήρξε διότι δεν είχα δει το s4 την κάμερα του κάνοντας να πιστεύω ότι θα μπορούσε να είναι καλύτερο το αποτέλεσμα της φωτογραφίας του note 3.αυτα και τονίζω ότι τουλάχιστον σε μένα είναι πάρα πολύ καλή η κάμερα του.ειληκρινα με στεναχώρησε το γεγονός της κάμερας αλλά τώρα που το είδα με τα μάτια μου με αφήνει αδιαφορο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 (edited) Λοιπόν διαβάζω ότι το κινητό δεν βγάζει Καλές φωτογραφίες τι νύχτα και ότι δεν εστιάζει,επίσης διαβάζω ότι το galaxy s4 έχει καλύτερη κάμερα. Σήμερα ερχόμενος από το Βερολίνο μαζί με ένα συνάδελφο ο οποίος είχε το s4 στην κατοχή του είπα να διαπιστώσω αυτά που διάβασα στο νημα. Λοιπόν κάναμε τα απαραίτητα τεστ και το note 3 κέρδισε σε όλα η κάμερα του s4 είναι πολύ κατώτερη από το note 3 με εμφανή διάφορα ακόμα και την νύχτα. Δεν είχα δει ποτέ την κάμερα του s4 και σύμφωνα με αυτά που διάβαζα πίστευα ότι κάπως έτσι θα ήταν τα πράγματα,κάτι που με έκανε να απογοητεύτω . Έλεγα τόσα χρήματα και έχει χειρότερη κάμερα το note 3(τουλάχιστον σε μένα)εστιάζει πάντα έχω καθαρές φωτογραφίες νύχτα μέρα χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Πάντως κοιτώντας και τα δύο διπλά το note 3 έχει πολύ καλύτερη κάμερα. Δοκιμάσαμε με διάφορες ρυθμίσεις να βγάλουμε το αποτέλεσμα του note 3 μόνο που δεν έγινε τίποτα. Διαβάζουν πολλά άτομα εδώ μέσα μην τους κάνετε να φύγουν κάποιος μπορεί να θέλει να το αγορασει . Εγώ τουλάχιστον διαβάζοντας όλα αυτά σκεφτόμουνα ότι έχει κάποιο πρόβλημα που το οποίο φυσικά δεν υπήρξε διότι δεν είχα δει το s4 την κάμερα του κάνοντας να πιστεύω ότι θα μπορούσε να είναι καλύτερο το αποτέλεσμα της φωτογραφίας του note 3.αυτα και τονίζω ότι τουλάχιστον σε μένα είναι πάρα πολύ καλή η κάμερα του.ειληκρινα με στεναχώρησε το γεγονός της κάμερας αλλά τώρα που το είδα με τα μάτια μου με αφήνει αδιαφορο. Επειδή παρακολουθώ το νήμα με την ευκαιρία του ποστ σου να πω 2 σκέψεις. Ίσως δεν αντιλέγω έχουν πρόβλημα κάποιοι με τη κάμερα ή τις ρυθμίσεις που χρησιμοποιούν αλλά το χειρότερο είναι ότι μπαίνουν άτομα που δεν έχουν τη συσκευή και τη θάβουν ή αναμασούν διάφορα που ακούν(τελείως συμπτωματικά όλα αρνητικά)και τα μεγαλοποιούν κιόλας, επαναλαμβάνω χωρίς καν να έχουν τη συσκευή(αν και θα τη πάρουν κάποια στιγμή παρ όλο το θάψιμο, να είστε σίγουροι). Αυτά τα λέω μέσα απ την εμπειρία μου τόσα χρόνια εδώ μέσα και είναι αλήθεια δυστυχώς. Πολλοί παλιοί θα με καταλάβουν τι εννοώ. ... Λοιπόν εγώ είχα το S4 αγορασμένο δικό μου και μάλιστα περισσότερο από 1 φορές. Ξέρω καλά τι βγάζει όπως και ξέρω καλά τι βγάζει και το νότε 3. Είχα επίσης και το νότε 2(5 φορές)το οποίο το λάτρεψα αλλά δε μπορεί να συγκριθεί ούτε σε κάμερα, ούτε overall με το 3. Είχα αγοράσει και το G2,ξέρω και αυτό μέχρι που φτάνει και τα έχω πει και εδώ και αλλού (όταν όλοι εκθειαζαν το OIS) ότι σε χαμηλο φωτισμο ή εσωτερικά είναι της υπομονής. Σιγά σιγά το παραδέχτηκαν και άλλοι. Επίσης επειδή μου αρέσει και η φωτογραφία είχα αγοράσει και ΌΛΑ τα τοπ Nokia με τελευταία δείγματα το 808 πέρυσι και βεβαίως τα 920,820,925 και το. .1020! Έχω πει λοιπόν τη γνώμη μου πολλές φορές, έχω ανεβάσει φωτογραφίες άλλες τόσες, εδώ δε το ξανακάνω γιατί δε θέλουν vs οι mods(πολύ σωστά) Συμπέρασμα μέσα απ τις αγορές που έχω κάνει ξέρω ότι το νότε 3 είναι απ τιε κορυφαίες συσκευές σήμερα με απίστευτο τατς, δύναμη και ολοκλήρωση σα συσκευή, ενώ σε όλα λείπει κάτι όπως storage στα G2,το ίδιο συν μέτρια κάμερα στα nexus, λειτουργικό με πολλούς περιορισμούς στα wp 1020 etc, το νότε 3 το μόνο θέμα για μένα είναι το μέγεθος που είναι αποτρεπτικό για αρκετούς. Σαν κάμερα είναι άνετα στα καλύτερα τη μέρα ενώ σε εσωτερικά ή νύχτα τα πάει αρκετά καλά για κινητό κ φτάνει ακόμα και κινητα με f2 που διακρίνονται σε αυτό το τομέα όπως το 925 που είχα ανεβάσει συγκριτικά φωτογραφίες τους πριν λίγο καιρό όταν ήμουν στο Mall. Όσοι έχουν πρόβλημα ας κοιτάξουν μήπως δε κάνουν κάτι καλά ή ίσως υπάρχει κάποια παρτίδα που ίσως έχει θέμα. Εμένα είναι 1 χαρά και σε αυτό το τομέα κ σαφώς καλύτερο απ όλα τα άλλα κινητά που ανέφερα και άλλα που ξεχνάω τώρα εκτός απ τα 1020 και 808 που είναι όμως άλλη κλάση αν και αν δε χρησιμοποιείς τη full ανάλυση και σε αυτά και τα δουλεύεις default pure view στα 5 ή 8 mpxls δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές. Σε σταματήσουν λοιπόν οι haters να το θάβουν επαναλαμβάνω ΧΩΡΙΣ να το έχουν ή μόνο πηγαίνοντας σε διάφορα μαγαζιά και πιάνοντας το μόνο 5' να λένε τόσα αρνητικά! Αυτά και sorry για το μεγάλο ποστ αλλά δε μπορώ να διαβάζω συνέχεια για το ίδιο πράγμα απ τους ίδιους και τους ίδιους Edited January 6, 2014 by manan69t Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trinity1 Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 Επειδή παρακολουθώ το νήμα με την ευκαιρία του ποστ σου να πω 2 σκέψεις. Ίσως δεν αντιλέγω έχουν πρόβλημα κάποιοι με τη κάμερα ή τις ρυθμίσεις που χρησιμοποιούν αλλά το χειρότερο είναι ότι μπαίνουν άτομα που δεν έχουν τη συσκευή και τη θάβουν ή αναμασούν διάφορα που ακούν(τελείως συμπτωματικά όλα αρνητικά)και τα μεγαλοποιούν κιόλας, επαναλαμβάνω χωρίς καν να έχουν τη συσκευή(αν και θα τη πάρουν κάποια στιγμή παρ όλο το θάψιμο, να είστε σίγουροι). Αυτά τα λέω μέσα απ την εμπειρία μου τόσα χρόνια εδώ μέσα και είναι αλήθεια δυστυχώς. Πολλοί παλιοί θα με καταλάβουν τι εννοώ. ... Λοιπόν εγώ είχα το S4 αγορασμένο δικό μου και μάλιστα περισσότερο από 1 φορές. Ξέρω καλά τι βγάζει όπως και ξέρω καλά τι βγάζει και το νότε 3. Είχα επίσης και το νότε 2(5 φορές)το οποίο το λάτρεψα αλλά δε μπορεί να συγκριθεί ούτε σε κάμερα, ούτε overall με το 3. Είχα αγοράσει και το G2,ξέρω και αυτό μέχρι που φτάνει και τα έχω πει και εδώ και αλλού (όταν όλοι εκθειαζαν το OIS) ότι σε χαμηλο φωτισμο ή εσωτερικά είναι της υπομονής. Σιγά σιγά το παραδέχτηκαν και άλλοι. Επίσης επειδή μου αρέσει και η φωτογραφία είχα αγοράσει και ΌΛΑ τα τοπ Nokia με τελευταία δείγματα το 808 πέρυσι και βεβαίως τα 920,820,925 και το. .1020! Έχω πει λοιπόν τη γνώμη μου πολλές φορές, έχω ανεβάσει φωτογραφίες άλλες τόσες, εδώ δε το ξανακάνω γιατί δε θέλουν vs οι mods(πολύ σωστά) Συμπέρασμα μέσα απ τις αγορές που έχω κάνει ξέρω ότι το νότε 3 είναι απ τιε κορυφαίες συσκευές σήμερα με απίστευτο τατς, δύναμη και ολοκλήρωση σα συσκευή, ενώ σε όλα λείπει κάτι όπως storage στα G2,το ίδιο συν μέτρια κάμερα στα nexus, λειτουργικό με πολλούς περιορισμούς στα wp 1020 etc, το νότε 3 το μόνο θέμα για μένα είναι το μέγεθος που είναι αποτρεπτικό για αρκετούς. Σαν κάμερα είναι άνετα στα καλύτερα τη μέρα ενώ σε εσωτερικά ή νύχτα τα πάει αρκετά καλά για κινητό κ φτάνει ακόμα και κινητα με f2 που διακρίνονται σε αυτό το τομέα όπως το 925 που είχα ανεβάσει συγκριτικά φωτογραφίες τους πριν λίγο καιρό όταν ήμουν στο Mall. Όσοι έχουν πρόβλημα ας κοιτάξουν μήπως δε κάνουν κάτι καλά ή ίσως υπάρχει κάποια παρτίδα που ίσως έχει θέμα. Εμένα είναι 1 χαρά και σε αυτό το τομέα κ σαφώς καλύτερο απ όλα τα άλλα κινητά που ανέφερα και άλλα που ξεχνάω τώρα εκτός απ τα 1020 και 808 που είναι όμως άλλη κλάση αν και αν δε χρησιμοποιείς τη full ανάλυση και σε αυτά και τα δουλεύεις default pure view στα 5 ή 8 mpxls δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές. Σε σταματήσουν λοιπόν οι haters να το θάβουν επαναλαμβάνω ΧΩΡΙΣ να το έχουν ή μόνο πηγαίνοντας σε διάφορα μαγαζιά και πιάνοντας το μόνο 5' να λένε τόσα αρνητικά! Αυτά και sorry για το μεγάλο ποστ αλλά δε μπορώ να διαβάζω συνέχεια για το ίδιο πράγμα απ τους ίδιους και τους ίδιους ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...... και νόμιζα οτι ήμουν η εξαίρεση Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikiapo Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 Και εγώ έτσι ακριβώς είμαι το τηλέφωνο το έχω τεντωσει στις νυχτερινές φωτογραφίες μόνο και μόνο για να το τεστάρω,όλες είναι πάρα πολύ καλές αρκεί να μην έχεις ενεργη τη σταθεροποιηση και να εστιάζεις το σημείο που θες να βγάλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
int70 Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...... και νόμιζα οτι ήμουν η εξαίρεση Συμφωνώ απόλυτα μαζι σου.:):):)Ελεος πια με τις φωτο...εμενα το καλοκαιρι δεν πιστευαν οτι ητανε απο το κινητο(S4 τοτε) μια αναρτηση μου ,και με βαλανε να ανεβασω απο dropbox την φωτο ξανα,γιατι το παιδι εκοβε το κεφαλι του, οτι ητανε απο επαγγελματικη μηχανη και τους δουλευα:happy...Οπως και να χει το δικο μου Note3 βγαζει πολυ καλες φωτογραφιες και μερα και νυχτα.Και να εξηγουμαστε ΔΕΝ ειμαι root(εχει σημασια αυτο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evelinalex Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 Εγώ έχω το note 3 από τον Οκτώβριο!!Αυτό που έχω τώρα είναι 2η συσκευή την οποία κ χρησιμοποιώ σαν κυρια απόχωριζοντας το iPhone μετά από 4 χρόνια :p Έχω να πω ότι είναι ένα εξαιρετικό τηλέφωνο σε όλα εκτός από τις φώτο σε χαμηλό φωτισμό!!! Δεν ξέρω εάν κάνω κάτι λάθος αλλά σε αυτό το θέμα δεν έχω μείνει καθόλου ικανοποιημενη :O Της ημέρας είναι πολύ καλές όπως και το βίντεο!!!! Κάποια μέλη εχουν δίκιο που λένε ότι σε αυτό το θέμα υστερεί!διάβαζα προχτές ένα ποστ του Truck man - νομίζω έτσι λέγεται :worry: - οτι το δοκίμασε σε κάποιο μαγαζί κ δεν μπόρεσε να βγάλει μια καλή φώτο σε εσωτερικό χώρο ενώ το 5ς που ητο δίπλα δεν είχε θέμα!! Σαν τον truckman κ άλλοι υποψήφιοι αγοραστές θα το δοκιμάζουν στο διαφημιστικό σταντ κ ίσως αποτρεπονται λόγω αυτού στο να το αγοράσουν!!! Γιατί δεν κάνει η Samsung κάτι να το διορθώσει ;;;;;:mad: Ακούγεται βέβαια ότι με την τελευταία αναβάθμιση φτιάχνει κάπως το πρόβλημα!! Για να δούμε!!Ξαναλέω όμως ότι είναι ένα υπέροχο κινητό !!! Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs3 Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 Όχι φίλε μου όλα μαμά... και ενώ δονείται όταν βάζω το καλώδιο δεν κάνει ήχο... και κάτι ακόμα πως βάζουμε μικρά στα ελληνικά στα μηνύματα ? Καλήμέρα (και χρόνια πολλά στους Γιάννηδες και τις Ιωάννες...;) ) 1ον Καμιά απάντηση τσα ερωτήματά μου? 2ον Ερχόμενος κι εγώ απο Iphone τα τελ. 4 χρόνια, με το 5άρι τελευταίο και απο τον Σεπτέμβριο και μετά με το Galaxy S4, εδώ και περίπου 2 βδομάδες έιμαι κι εγώ κάτοχος του Note 3 κι έχω να πώ πως η συσκευή δεν συγκρίνεται με καμία (τουλάχιστον απο τις παραπάνω ) ούτε σε θέμα ταχύτητας και μνήμης, όυτε σε θέμα οθόνης, ούτε σε θέμα μπαταρίας αλλά ούτε σε θέμα κάμερας. (Και την σύγκριση στο θέμα της φωτογραφίας την κάνω με φώτος που βλέπω στην οθόνη του pc μου και το τηλ έχει το "μαμά" λογισμικό χωρίς root και με την δική του εφαρμογή για φωτογραφική.. ) :wink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 Εγώ έχω το note 3 από τον Οκτώβριο!!Αυτό που έχω τώρα είναι 2η συσκευή την οποία κ χρησιμοποιώ σαν κυρια απόχωριζοντας το iPhone μετά από 4 χρόνια :p Έχω να πω ότι είναι ένα εξαιρετικό τηλέφωνο σε όλα εκτός από τις φώτο σε χαμηλό φωτισμό!!! Δεν ξέρω εάν κάνω κάτι λάθος αλλά σε αυτό το θέμα δεν έχω μείνει καθόλου ικανοποιημενη :O Της ημέρας είναι πολύ καλές όπως και το βίντεο!!!! Κάποια μέλη εχουν δίκιο που λένε ότι σε αυτό το θέμα υστερεί!διάβαζα προχτές ένα ποστ του Truck man - νομίζω έτσι λέγεται :worry: - οτι το δοκίμασε σε κάποιο μαγαζί κ δεν μπόρεσε να βγάλει μια καλή φώτο σε εσωτερικό χώρο ενώ το 5ς που ητο δίπλα δεν είχε θέμα!! Σαν τον truckman κ άλλοι υποψήφιοι αγοραστές θα το δοκιμάζουν στο διαφημιστικό σταντ κ ίσως αποτρεπονται λόγω αυτού στο να το αγοράσουν!!! Γιατί δεν κάνει η Samsung κάτι να το διορθώσει ;;;;;:mad: Ακούγεται βέβαια ότι με την τελευταία αναβάθμιση φτιάχνει κάπως το πρόβλημα!! Για να δούμε!!Ξαναλέω όμως ότι είναι ένα υπέροχο κινητό !!!Mολις μπηκες κι εσυ στη λιστα με τους ψευτες και heaters,οπως κι εγω,ο Costas_pro,ο baxy, ο anergos13....και ενα σωρο αλλοι που απλα ειδαμε και εκφρασαμε ενα προβλημα στην καμερα.Να σοβαρευτουμε ομως!!Το φορουμ ειναι μερος συζητησης και ανταλλαγης αποψεων και εμπειριων.Δεν εχει το δικαιωμα κανεις να αποκαλει ψευτες και heaters τους αλλους συνομιλητες γιατι δεν συμφωνουν με την δικη του αποψη και εμπειρια,την οποια μαλιστα σε καποιους την θεωρω αναξια λογου μιας που παρ'ολο που θελουν να <αυτοχαρακτηριζονται εμπειροι>το μονο που κανουν τοσα χρονια στα κινητα τους ειναι να ανοιγουν τον opera για να παρακολουθουν το myphone και 2-3 αθλητικες σελιδες (ναι,μονο αυτο).Πολλοι χρηστες σε αυτο το νημα εχουν εκφρασει το προβλημα στην καμερα (οπως και χιλιαδες σε διεθνη φορα) και αρκετοι αλλοι εγραψαν οτι δεν εχουν προβλημα (παντα με ευγενικα και επιπεδου ποστ στην πλειοψηφια).Δηλαδη αυτους τους χρηστες πρεπει να τους πουν ψευτες οι χρηστες που εχουν προβλημα και το βιωνουν?????(εκτος αν καποιος εχει προσωπικα με καποιον αλλο,πχ γιατι τον εκανε delete απο το hangout επειδη δεν τον εκανε κεφι για παρεα και περιμενει πως και πως να τον καρφωσει...).Για εμενα,εφοσον υπαρχει μεγαλος αριθμος χρηστων με το προβλημα και μεγαλος αριθμος αντιστοιχα χωρις προβλημα,ολοι λενε αληθεια και ολων τα λεγομενα ευσταθουν.Αυτο που πρεπει να αποδειχθει ειναι το αν οντως υπαρχουν παρτιδες με προβληματικες καμερες ωστε να δει καθενας τι θα κανει με την συσκευη του.Οι χαρακτηρισμοι λοιπον haters και και εμμεσως πλην σαφως,ψευτες σε συνομιλητες,ειναι απαραδεκτοι απο μελη του φορουμ αυτου.Ο σεβασμος στους συνομιλητες δειχνει και σεβασμο στον εαυτο του γραφωντα και το επιπεδο του.Ας συνεχισουμε λοιπον στο φιλικο κλιμα του νηματος με σοβαροτητα και σεβασμο προς τα υπολοιπα μελη. Ζητω συγγνωμη για το μακροσκελες και το κλεινω εδω. Υ.Γ Χρονια πολλα στους Γιαννηδες :) Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaulosChania Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 (edited) Σε λίγες μέρες θα εχω και εγω το N3! :) Ωστόσο απο πριν το παραγγείλω έχω μπει στο συγκεκριμένο νήμα και διαβάζω να μάθω όσα μπορω για τη συσκευή! Είμαι νέος στο Android, το τελευταίο που smartphone ήταν το Nokia X6, και ομολογώ ότι έχω πανικοβληθεί με όλα αυτα που διαβάζω! Ενώ στους υπολογιστές είμαι αρκετά προχωρημενος στα smartphones εχω μείνει πίσω! Για να καταλάβετε σε τι επίπεδο ειμαι πρόσφατα εκανα root ενα Lg L9 II που το πούλησα σε ένα φίλο μου και ο ίδιος ήθελε να το κάνει root και επειδή ξέρω καλα απο υπολογιστές το έδωσε σε εμενα εγώ το έκανα με επιτυχία αλλα δε ξερω ούτε τι προσφέρει ούτε τι είναι το root! Επίσης διαβάζω για roms, για root και άλλους διάφορους τεχνικούς όρους και ειμαι άσχετος σε αυτά! Υπάρχει κάτι που τα εξηγεί; Μπορει κάποιος να βοηθήσει; Επίσης επειδή η συσκευή μου ειναι προορισμενη για άλλη χώρα EU πρέπει να κανω κατι; κατι αναφέρθηκε για updates και kies(που δε ξερω τι ειναι) πιστεύω να έχει ελληνικά! Edited January 7, 2014 by PaulosChania Παράθεση Κι' οι πέτρες δεν την έχουνε τη τόση αμοναξιά μου, γιατ΄είδα μια κι 'χε αγκαλιά τη ρίζα του ασφενδάμου! Ψαραντώνης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 (edited) Σε λίγες μέρες θα εχω και εγω το N3! :) Ωστόσο απο πριν το παραγγείλω έχω μπει στο συγκεκριμένο νήμα και διαβάζω να μάθω όσα μπορω για τη συσκευή! Είμαι νέος στο Android, το τελευταίο που smartphone ήταν το Nokia X6, και ομολογώ ότι έχω πανικοβληθεί με όλα αυτα που διαβάζω! Ενώ στους υπολογιστές είμαι αρκετά προχωρημενος στα smartphones εχω μείνει πίσω! Για να καταλάβετε σε τι επίπεδο ειμαι πρόσφατα εκανα root ενα Lg L9 II που το πούλησα σε ένα φίλο μου και ο ίδιος ήθελε να το κάνει root και επειδή ξέρω καλα απο υπολογιστές το έδωσε σε εμενα εγώ το έκανα με επιτυχία αλλα δε ξερω ούτε τι προσφέρει ούτε τι είναι το root! Επίσης διαβάζω για roms, για root και άλλους διάφορους τεχνικούς όρους και ειμαι άσχετος σε αυτά! Υπάρχει κάτι που τα εξηγεί; Μπορει κάποιος να βοηθήσει; Επίσης επειδή η συσκευή μου ειναι προορισμενη για άλλη χώρα EU πρέπει να κανω κατι; κατι αναφέρθηκε για updates και kies(που δε ξερω τι ειναι) πιστεύω να έχει ελληνικά! Γιαυτο ακριβως το λογο γραφω τοσο καιρο. Γιατι με αυτα που ακουγοντε(και ξαναλεω απο ανθρωπους που ΔΕΝ εχουν τη συσκευη και αναμασανε διαφορα ενω στο τελος ΘΑ το παρουν και θα το εκθειαζουν)εχει φοβηθει πολυς κοσμος νομιζοντας οτι η συσκευη εχει προβλημα! Δεν αντιλεγω το ξαναειπα οτι καποιοι ισως εχουν θεμα,αλλα προσωπκα το νοτε3 ειναι απ τις πιο απροβληματιστες συσκευες που εχω παρει και κυριως με 1 απ τις καλυτερες καμερες,τελος απο μενα,οποιος θελει εχω ανεβασει δειγματα και σε συγκριση με αλλα τηλεφωνα που ειχα και βλεπει!! Οσο για το αλλο που ρωτας το ρουτ σου προσφερει πολλα πραγματα αλλα αν δε ξερεις καλυτερα να μη προχωρας. Ξεκινα διαβαζοντας τα παρακατω απ το παρον φορουμ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=373965 Με λιγα λογια το ρουτ σου δινει δικαιωματα superuser στο κινητο σου κατ αντιστοιχεια με το administrator του PC. Μπορεις να διωξεις το bloatware(τη σαβουρα η οτι δε σου αρεσει εσενα)να κανεις full backup να κανεις εφαρμογη συσηματος 1 εφαρμογη π.χ.τον ex dialer,να διωξεις τις διαφημισεις, και 1 σωρο αλλα. Διαβασε το λινκ και προσοχη καθως στα νοτε3 γραφει το knox και δε μπορεις να το επαναφερεις στην εγγυηση! Ριξε και 1 ματια πως εχω κανει το Νεξους4 με ρουτ και αλλαγη αρκετων οπως keybord,dialer,kernel etc:) Οσο για τα ευρωπαικα νοτε3 δε θα εχεις κανενα απολυτως θεμα με την εγγυηση(αν και εγω εχω ελληνικο). Θα εχεις κανονικα ελληνικα,μονο προσεξε τα branded δεν ειμαι σιγουρος! Edited January 7, 2014 by manan69t Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaulosChania Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 H αλήθεια ειναι οτι μεσα απο το διάβασμα μου δημιουργήθηκαν κάποιοι φόβοι και αν καθυστερήσει λιγο ακομα η παραγγελία θα την ακυρώσω! Παραγγέλνω απο smarties.gr και σκεφτομαι οτι αν μου τύχει καμιά συσκευη με ελαττωματικο κεντρικο πλήκτρο ή που να ανεβάζει θερμοκρασίες κλπ κλπ που έχουν γραφτει θα ειναι δύσκολο να μου την αντικαταστήσουν! διότι μένω και Κρήτη και πρέπει να τη στέλνω πισω να τη στέλνουν για σερβις και αμα την αντικαταστήσουν! ωστόσο θα εχ δώσει ομως τόσα λεφτά και θα ειμαι και χωρις κινητό! Για μενα ειναι μεγάλη αναβάθμιση το Ν3, είχα 2 βδομαδες το καλοκαίρι το S4 αλλα δε το χάρηκα! προσφατα ειχα το LG L9 II αλλα και αυτο έφυγε, επι το πλείστον δουλευα με ενα symbian Χ6! Οπότε δε ξερω αν ασχοληθω με ροοτ και roms και αλλα διάφορα! Ειδικά απο τη στιγμή που δε τα ξερω! μεχρι να τα μαθω βλέπουμε! Παράθεση Κι' οι πέτρες δεν την έχουνε τη τόση αμοναξιά μου, γιατ΄είδα μια κι 'χε αγκαλιά τη ρίζα του ασφενδάμου! Ψαραντώνης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 Πως μπορω να εχω στην επιφανεια εργασιας 7 επαφες σαν συντομευση;σε πινακα ας πουμε ολες μαζι.γινεται; Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 (edited) H αλήθεια ειναι οτι μεσα απο το διάβασμα μου δημιουργήθηκαν κάποιοι φόβοι και αν καθυστερήσει λιγο ακομα η παραγγελία θα την ακυρώσω! Παραγγέλνω απο smarties.gr και σκεφτομαι οτι αν μου τύχει καμιά συσκευη με ελαττωματικο κεντρικο πλήκτρο ή που να ανεβάζει θερμοκρασίες κλπ κλπ που έχουν γραφτει θα ειναι δύσκολο να μου την αντικαταστήσουν! διότι μένω και Κρήτη και πρέπει να τη στέλνω πισω να τη στέλνουν για σερβις και αμα την αντικαταστήσουν! ωστόσο θα εχ δώσει ομως τόσα λεφτά και θα ειμαι και χωρις κινητό! Για μενα ειναι μεγάλη αναβάθμιση το Ν3, είχα 2 βδομαδες το καλοκαίρι το S4 αλλα δε το χάρηκα! προσφατα ειχα το LG L9 II αλλα και αυτο έφυγε, επι το πλείστον δουλευα με ενα symbian Χ6! Οπότε δε ξερω αν ασχοληθω με ροοτ και roms και αλλα διάφορα! Ειδικά απο τη στιγμή που δε τα ξερω! μεχρι να τα μαθω βλέπουμε! Γιαυτο τα λεω αυτα που λεω! Γνωμη μου παρτο να το χαρεις,η διαφορα απο ολα αυτα που ειχες και που ανεφερες ειναι απο μεγαλη εως χαοτικη!:) Α,και μη κανεις ρουτ,τουλαχιστον οχι πριν μαθεις καλα τι ειναι και πριν αποφασισεις(για το αν θες την εγγυηση!) Πως μπορω να εχω στην επιφανεια εργασιας 7 επαφες σαν συντομευση;σε πινακα ας πουμε ολες μαζι.γινεται; Μπορεις με διαφορους τροπους. Της βαζεις ως συντομευση αμεσης κλησης και μετα σε 1 φακελο(η και χυμα οπως σε βολευει) οπου με 1 κλικ πανω στην επαφη κανεις αμεση κληση. Επισης με διαφορους launchers που μπορεις να τις βαλεις ως αγαπημενα σε widget(tsf,spb,yandex k.a.)πρεπει να εχει και ο μαμα αλλα δε το δουλευω και δε θυμαμαι! Edited January 7, 2014 by manan69t Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 Επειδή βλεπω πολλα μηνυματα που αφορουν την καμερα, η προσωπικη μου αποψη: Κανενα απολυτως θεμα με την καμερα. Εξαιρετικη καμερα και σε συνθηκες χαμηλου φωτισμου ακομα μπορεις να βγαλεις καλη φωτογραφια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 Τώρα την τραβηξα στα γραφεία... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 Ρε παιδιά φτάνει πια αυτό το πράγμα με τα δήθεν ελαττώματα .Μια χαρά είναι το κινητό .και γρήγορο και ποιοτικό με ωραία κάμερα με ωραία οθόνη μπαταρία πλήκτρα όλα είναι εντάξει .Όταν κάθεστε και ψάχνετε για προβλήματα τότε κάτι θα βρείτε να σας χαλάσει τη διάθεση και να ξενερωσετε με το κινητό .Εγώ ποτέ μα ποτέ δεν έκατσα να ασχοληθώ με το αν το κουμπί εγερνε αριστερά ή δεξιά η πόσο βαθιά πάει και αν ακούγεται από τι στιγμή που δεν κολλάει και δουλεύει είναι μια χαρά . Χαρείτε το κινητό γιατί είναι εργαλείο και είναι κρίμα να χαλιεσται για χαζομάρες !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 Nα το πούμε και διαφορετικά αλλά και φωναχτά ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΑΥΤΗ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΑΠΟ ΤΟ Note 3 Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 Nα το πούμε και διαφορετικά αλλά και φωναχτά ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΑΥΤΗ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΑΠΟ ΤΟ Note 3 Δεν διαφωνώ,αλλά το πιο σωστό ειναι ότι σε κάποιους τομείς υπερτερεί σε κάποιους υπολείπεται έναντι άλλων π.χ htc one ή one max. Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 Δεν διαφωνώ,αλλά το πιο σωστό ειναι ότι σε κάποιους τομείς υπερτερεί σε κάποιους υπολείπεται έναντι άλλων π.χ htc one ή one max. Άποψή σου ΑΛΛΑ δεν γίνετε δεκτή :p Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evelinalex Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 (edited) http://imageshack.com/a/img69/7066/2m1v.jpg http://imageshack.com/a/img707/2251/mbk2.jpg http://imageshack.com/a/img5/5476/nzy4.jpg http://imageshack.com/a/img19/9889/h3z7.jpg http://imageshack.com/a/img834/8024/uxn6.jpg http://imageshack.com/a/img850/4264/z7mb.jpghttp://imageshack.com/a/img854/9305/c0tl.jpg για πειτε μου την γνωμη σας:O Να πω ότι η 1η κ η 5η είναι με χαμηλό φωτισμό με ενεργοποίημενο τον σταθεροποιητη , η 4η με φωτισμό δωματίου!! Edited January 7, 2014 by evelinalex Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapapa Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 Πως μπορω να εχω στην επιφανεια εργασιας 7 επαφες σαν συντομευση;σε πινακα ας πουμε ολες μαζι.γινεται; Απο launchers o Nova το χει σιγουρα: Παράθεση Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_House Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 Nα το πούμε και διαφορετικά αλλά και φωναχτά ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΑΥΤΗ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΑΠΟ ΤΟ Note 3 Συμφωνώ απόλυτα! Και οι φωτογραφίες πιο πάνω, είναι τέλειες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts