Carpe_Diem Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 καν τω μια επανεκκίνηση και θα φτιάξει Το ίδιο είχα με το legend μετά από αναβάθμιση λογισμικού και με μια επανεκκίνηση έφτιαξε Έχω κάνει. Μιλάω στο τηλέφωνο στο Bluetooth και ξαφνικά μεταφέρθηκε στο ακουστικό τηλεφώνου .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Πιο bluetooth έχεις; Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DMSDMS Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 καλησπέρα παιδιά έχω μια απορία αν πάρω το gear και το συνδέσω σε συσκευή sony η σε καμιά συσκευή ξέρετε τι συμπεριφορά έχει ? και πως δουλεύει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stayrosrr Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 καλησπέρα παιδιά έχω μια απορία αν πάρω το gear και το συνδέσω σε συσκευή sony η σε καμιά συσκευή ξέρετε τι συμπεριφορά έχει ? και πως δουλεύει? Πήγαινε σε ένα κατάστημα πλαίσιο και δοκίμασε να συνδέσεις την συσκευή με το gear. Σίγουρα πράγματα :P Παράθεση Όπου και να με ψάξετε, θα με βρείτε με το όνομα stayrosrr Copyright ® 2013 :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 καλησπέρα παιδιά έχω μια απορία αν πάρω το gear και το συνδέσω σε συσκευή sony η σε καμιά συσκευή ξέρετε τι συμπεριφορά έχει ? και πως δουλεύει? Μόνο με S4 και note 3 δουλεύει... Πάρε ένα sony smartwatch 2 που δουλεύει σε όλα και προσωπικά το θεωρώ καλύτερο,μεγαλύτερο και ομορφότερο ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Μόνο με S4 και note 3 δουλεύει... Πάρε ένα sony smartwatch 2 που δουλεύει σε όλα και προσωπικά το θεωρώ καλύτερο,μεγαλύτερο και ομορφότερο ;) Συσκευές Samsung που είναι στην 4.3 Για πες, τα έχεις και τα δυο? είναι καλύτερο το Sony? Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 (edited) Συσκευές Samsung που είναι στην 4.3 Για πες, τα έχεις και τα δυο? είναι καλύτερο το Sony? Τα είχα και τα δύο και επέλεξα να κρατήσω το sony για τους λόγους που προανέφερα. Έχει αρκετά μείον το gear για μένα προσωπικά 1)Δεν αλλάζει λουράκι 2)Έχει την βλακεία την κάμερα που σε περνάνε για κατάσκοπο σε μια επαγγελματική συνάντηση(πολύ σημαντικό για μένα) 3)Δεν είναι αδιάβροχο 4)Λειτουργεί μόνο με samsung δηλαδή αλλάζεις τηλέφωνο και αναγκαστικά αλλάζεις και ρολόι(πολύ σημαντικό εξίσου) 5)Είσαι κάπου και μένει από μπαταρία,πρέπει αναγκαστικά να κουβαλάς μαζί σου και την βάση φόρτισης. Εγώ έχω το sony με το λουράκι του αλουμινίου και πραγματικά είναι κόσμημα. Ειδικά με το τελευταίο update το sony τα σπάει. Edited December 6, 2013 by dimitriossara Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 (edited) Δεν είναι καθόλου κακό το SW2, το αντίθετο μάλιστα. Όσο για το αν είναι αδιάβροχο το Gear μπορεί να μην είναι waterproof αλλά είναι water resistant Edited December 7, 2013 by Jig Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Carpe_Diem Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 Πιο bluetooth έχεις; Από eBay δεν είναι επώνυμο. Αλλά δεν έχει θέμα δουλεύει μια χαρά. Σε άλλες συσκευές. Και Επίσης το κάνει το τηλ μόνο του από το ηχείο του τηλ Ανοιχτή ακρόαση στο ακουστικό του κινητού.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 Αρα ειναι ενταξει η ρομ, γιατι μου καρφωνει το cyo ομως δεν μπορω να καταλαβω.. Ποτε δεν εψαξα να περασω κυπριακη ρομ. Η μοναδικη ρομ π περασα ειναι η eur mj7 απο το sam. Οπως και την δικια σου. Τελος παντων..Θα μεινω με την btu προς το παρων κ βλεπουμε..χιλια ευχαριστω για τον χρονο σας παιδια! Αντιμετώπισα το ίδιο πρόβλημα με το CYO. Για να το διορθώσω αφού φλάσαρα, έκανα setup στο κινητό, χωρίς να βάλω google και samsung account, και αφού τελείωσε το setup, τότε από το recovery έκανα format data. Μου εμφανίστηκε μετά το EUR. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 Τα είχα και τα δύο και επέλεξα να κρατήσω το sony για τους λόγους που προανέφερα. Έχει αρκετά μείον το gear για μένα προσωπικά 1)Δεν αλλάζει λουράκι 2)Έχει την βλακεία την κάμερα που σε περνάνε για κατάσκοπο σε μια επαγγελματική συνάντηση(πολύ σημαντικό για μένα) 3)Δεν είναι αδιάβροχο 4)Λειτουργεί μόνο με samsung δηλαδή αλλάζεις τηλέφωνο και αναγκαστικά αλλάζεις και ρολόι(πολύ σημαντικό εξίσου) 5)Είσαι κάπου και μένει από μπαταρία,πρέπει αναγκαστικά να κουβαλάς μαζί σου και την βάση φόρτισης. Εγώ έχω το sony με το λουράκι του αλουμινίου και πραγματικά είναι κόσμημα. Ειδικά με το τελευταίο update το sony τα σπάει. Μπορείς φίλε να ανεβάσεις μια φωτογραφία με το λουράκι αλουμινίου που φοράει το smartwatch 2, αλλά όχι εδώ, στο νήμα με τα αξεσουάρ, γιατί εδώ είμαστε off topic. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalaeas Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 (edited) Αντιμετώπισα το ίδιο πρόβλημα με το CYO. Για να το διορθώσω αφού φλάσαρα, έκανα setup στο κινητό, χωρίς να βάλω google και samsung account, και αφού τελείωσε το setup, τότε από το recovery έκανα format data. Μου εμφανίστηκε μετά το EUR. Θα το προσπαθησω φιλε μου μακαρι να γινει! Με sim μεσα η χωρις; Edited December 7, 2013 by ampalaeas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 Με SIM.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalaeas Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 Με SIM.... Μπα έφαγα άκυρο, έκανα ακριβώς τα ίδια αλλα είναι παλι καρφωμενο στο CYO. Τι να πω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Carpe_Diem Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 Ρε παιδιά Όταν θέλω να καλέσω φωνητικά κάποιον Πώς και που μπαίνω σε κάθε αριθμό και φτιάχνω την τη φωνητική κλήση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 (edited) Τα είχα και τα δύο και επέλεξα να κρατήσω το sony για τους λόγους που προανέφερα. Έχει αρκετά μείον το gear για μένα προσωπικά 1)Δεν αλλάζει λουράκι 2)Έχει την βλακεία την κάμερα που σε περνάνε για κατάσκοπο σε μια επαγγελματική συνάντηση(πολύ σημαντικό για μένα) 3)Δεν είναι αδιάβροχο 4)Λειτουργεί μόνο με samsung δηλαδή αλλάζεις τηλέφωνο και αναγκαστικά αλλάζεις και ρολόι(πολύ σημαντικό εξίσου) 5)Είσαι κάπου και μένει από μπαταρία,πρέπει αναγκαστικά να κουβαλάς μαζί σου και την βάση φόρτισης. Εγώ έχω το sony με το λουράκι του αλουμινίου και πραγματικά είναι κόσμημα. Ειδικά με το τελευταίο update το sony τα σπάει. Περασα από 5 galaxy gear, 3 sony smartwatch 2. Δεν υπαρχει καμια συγκριση, είναι κατά πολύ ανωτερο το gear. Touch, δυνατότητες, ταχυτητα, οθονη, αξιοπιστια (το σονυ αν απομακρυνθείς και επιστρεψεις μετα από ωρα θα πρεπει να το συνδεσεις εκ νεου μεσω nfc, το gear συνδέεται παντα ακαριαια), όλα... Μοναδικο πραγματικο μειον η αδυναμια να συνδεθει με μη Samsung συσκευες κι ότι είναι ακριβοτερο. Η σαμμυ υποσχεθηκε να το ανοιξει καποια στιγμη, οποτε θα λυθει κι αυτό... Edited December 7, 2013 by v@gelis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 (το σονυ αν απομακρυνθείς και επιστρεψεις μετα από ωρα θα πρεπει να το συνδεσεις εκ νεου μεσω nfc, το gear συνδέεται παντα ακαριαια) Συνδέεται αστραπιαία με όλα τα κινητά...όποιος το έχει το γνωρίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 Συνδέεται αστραπιαία με όλα τα κινητά...όποιος το έχει το γνωρίζει. Μαλλον δε με καταλαβες. Αν απομακρυνθείς από το χωρο που εχεις το κινητο και επιστρεψεις μετα από ωρα, τοτε δε συνδέεται αυτόματα παντα. Δοκιμασμενο με 3 διαφορετικα sw2 με note 3, lg g2... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
int70 Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 Εχθες το πηρα και εγω...μετα απο χρονια galaxa κιας,αυτο που εχω να πω ειναι: οτι κραταω το καλυτερο Samsung μεχρι στιγμης...κανενα lag αρισμα κανενα κολλημα...καιρος ητανε: -) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 Συνδέεται αστραπιαία με όλα τα κινητά...όποιος το έχει το γνωρίζει. Μαλλον δε με καταλαβες. Αν απομακρυνθείς από το χωρο που εχεις το κινητο και επιστρεψεις μετα από ωρα, τοτε δε συνδέεται αυτόματα παντα. Δοκιμασμενο με 3 διαφορετικα sw2 με note 3, lg g2... Σε κατάλαβα πολύ καλά και σου λέω...απομακρύνσου και για όσες ώρες θέλεις,μόλις επιστρέψεις θα λάβεις μια μικρή δόνηση από το sony και θα έχει ξανασυνδεθεί επι τόπου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkp Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 Συνδέεται αστραπιαία με όλα τα κινητά...όποιος το έχει το γνωρίζει. Καλά απομακρυνσου κανένα 10 λεπτο από το κινητό και όταν επιστρέψεις άμα συνδεθεί αυτόματα σφύρα μου. Είχα το ρολόι για πάνω από 10 ημέρες και το δούλεψα. Μπορώ να πω ότι πρόκειται για μια πολύ μέτρια υλοποίηση σε όλα τα επίπεδα. Ποιότητα τραγική, αργό χωρίς να ανταπροκρινεται στις εντολές που δίνεις από το κινητό. Είναι καλό για παιδιά αλλά για επαγγελματιες σε καμία περίπτωση δεν κάνει. Παράθεση Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010). Θα σε θυμόμαστε για πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 Καλά απομακρυνσου κανένα 10 λεπτο από το κινητό και όταν επιστρέψεις άμα συνδεθεί αυτόματα σφύρα μου. Ε/QUOTE] Αυτό ακριβως γραφω, αλλα ο φιλος δε θελει να το καταλαβει. Ειπαμε, 3 διαφορετικα ρολογια, με διαφορετικα brands τηλεφωνων, η ιδια ακριβως ιστορια. Δεν επανασυνδέεται παντα αν φυγεις για λιγη ωρα από το χωρο της συσκευης (μερικες φορες, ναι, παντα όχι). Το sw2 καλο είναι, αλλα γενικα μια κλαση κατωτερο από το gear. End of discussion, ειπαμε ο καθενας τη γνωμη του, συνεχεια στο αντιστοιχο νημα για τα αξεσουάρ γιατι ειμαστε εκτος θεματος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 Ποιότητα τραγική, αργό χωρίς να ανταπροκρινεται στις εντολές που δίνεις από το κινητό. Ναί είχε λίγο θέμα με αυτό όντως...είχε αργή ανταπόκριση,ευτυχώς με το τελευταίο update το προχθεσινό έγινε πολύ πιο smooth Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 Καλά απομακρυνσου κανένα 10 λεπτο από το κινητό και όταν επιστρέψεις άμα συνδεθεί αυτόματα σφύρα μου. Είχα το ρολόι για πάνω από 10 ημέρες και το δούλεψα. Μπορώ να πω ότι πρόκειται για μια πολύ μέτρια υλοποίηση σε όλα τα επίπεδα. Ποιότητα τραγική, αργό χωρίς να ανταπροκρινεται στις εντολές που δίνεις από το κινητό. Είναι καλό για παιδιά αλλά για επαγγελματιες σε καμία περίπτωση δεν κάνει. Θα διαφωνήσω κάθετα. Επαγγελματίας είμαι και μια χαρά με βολεύει το SmartWatch. Μετά το update έχει γίνει πολύ smooth. Φυσικά δεν φτάνει το gear αλλά είναι μια χαρά. Το προτιμώ από αυτό γιατί κατά τη γνώμη μου είναι πιο σοβαρό και πιο ομορφο Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 Ένα πράγμα με χαλάει στο gear και ένα στο smarwatch παρεμπιπτοντως και είναι δυστυχώς dealbreakers και τα δύο για μένα δυστυχώς. Η ύπαρξη καμερας στο μεν και η έλλειψη μικροφώνου/ακουστικού στο δε. Μόλις βγει κάτι που να συνδυάζει αυτά τα δύο το έχω χτυπήσει αβλεπι. :) Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts