Jump to content

Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)

StratosGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Eur έχω και την είχα κατεβάσει από εκεί...

Ωραία! Αν δεν σου είναι κόπος θα το εκτιμήσω πολύ! Ευχαριστώ!

Πως μπορώ να πάρω το modem από αυτήν?

Ποιο έκδοση μόντεμ θες; τα μόντεμ είναι όλα ίδια ανεξαιρέτως CSC (για Ευρώπη παντα)

There's no substitute for Experience

Admin CorollaClub.com

Ποιο έκδοση μόντεμ θες; τα μόντεμ είναι όλα ίδια ανεξαιρέτως CSC (για Ευρώπη παντα)

Tην τελευταία MJ7 για Γαλλικό μοντέλο (XEF)

Ωραία! Αν δεν σου είναι κόπος θα το εκτιμήσω πολύ! Ευχαριστώ!

Εσύ είσαι έτοιμος, εδώ είναι η επίσημη ελληνική MJ7.. μην την πάρει κανείς και νομίζει πως είναι VEGA οκ?

N9005XXUDMJ7_N9005OXXDMJ4_EUR

Admin CorollaClub.com

Εσύ είσαι έτοιμος, εδώ είναι η επίσημη ελληνική MJ7.. μην την πάρει κανείς και νομίζει πως είναι VEGA οκ?

Αυτή, αν κατάλαβα, δουλεύει και σε Γαλλικό?

Χίλια ευχαριστώ φίλε μου μ'έφτιαξες!! :):):)

Αυτή, αν κατάλαβα, δουλεύει και σε Γαλλικό?

Ναι αλλά δεν είναι σωστό κανονικά. Ανεβάζω ακόμα την γαλλική με URDLV, σε λίγο μόλις τελειώσει θα σου πω.

Admin CorollaClub.com

Υπαρχει ρτοπος να ενεργοποιησεις το proximity sensor και εκτως μενου, ωστε να σβηνει η οθονη οταν κλεινω το καπακι απο την θηκη χωρις να χρειαζεαι να πατησω το κλειδωμα?

Για δες, αυτό σου κάνει τη δουλειά που θες;;

https://play.google.com/store/apps/details?id=novum.inceptum.proximity

Edit : άκυρο αυτό θες

https://play.google.com/store/apps/details?id=novum.inceptum.smartscreen

Και πας στο screen off και πατάς το 1ο τικ και τέλος.

Edited by BlueChris

Admin CorollaClub.com

Αν θελει κανεις στοκ ρομ mj7 η vega mj7 PHN ας στειλει πμ.Τις εχω ηδη ανεβασμενες.Ολλανδικες και οι δυο.
Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε

Tην τελευταία MJ7 για Γαλλικό μοντέλο (XEF)

Εδώ είναι το MJ7_modem

Admin CorollaClub.com

Παιδες να ρωτησω κατι ασχετο :με ποιον browser μπαινεται και και σας δουλευει το flash γιατι ενω εχω εγκαταστησει το apk του flash ουτε με boat ουτε dolphin παιζει τοflash και ειναι ενεργοποιημενο στα settings ολο κρασαρει

Χίλια ευχαριστώ φίλε μου μ'έφτιαξες!! :):):)

EDIT: Μόλις την πέρασα, είναι (CYO) τελικά...:( Θα κατεβάσω της cosmote μιας και η MJ3 (eur) δεν υπαρχει σε κανενα site!

Παιδες να ρωτησω κατι ασχετο :με ποιον browser μπαινεται και και σας δουλευει το flash γιατι ενω εχω εγκαταστησει το apk του flash ουτε με boat ουτε dolphin παιζει τοflash και ειναι ενεργοποιημενο στα settings ολο κρασαρει

Και εγώ είχα πρόβλημα και δεν έπαιζε με κανέναν και μόνο με μποατ μου δουλεύει δοκίμασε να το βάλεις σε λειτουργία προβολής desktop.

Και με αυτόν μου έπεσε και ήταν και καλος

https://play.google.com/store/apps/details?id=mobi.browser.flashfox

Και όχι απλά δεν έπεσε κρασαρει κιόλας γιατί;

EDIT: Μόλις την πέρασα, είναι (CYO) τελικά...:( Θα κατεβάσω της cosmote μιας και η MJ3 (eur) δεν υπαρχει σε κανενα site!

Ρε συ δεν υπάρχει αυτό που λες, με αυτήν ακριβώς έχω ρουταρει 3 κινητά, δεν την ξανακατεβασα.

Admin CorollaClub.com

Ρε συ δεν υπάρχει αυτό που λες, με αυτήν ακριβώς έχω ρουταρει 3 κινητά, δεν την ξανακατεβασα.

Στο Kies3 μου δειχνει CYO και οτι δεν μπορει να δεχθει αναβαθμισεις μεσω Kies. Όπως και στους σελιδοδεικτες του browser έχει links για την ΜΤΝ, Κυπριακο δίκτυο κινητής. Μακάρι να μπορουσα να βρω την MJ3 πρώτα. Τέλος πάντων θα δω τι θα κάνω παντως χιλια ευχαριστω για τον χρόνο σου.

Αν δεν κανεις hard reset μετα απο το φλασαρισμα δεν αλλαζει το csc...μηπως κραταει ακομα το δικο σου???
[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν δεν κανεις hard reset μετα απο το φλασαρισμα δεν αλλαζει το csc...μηπως κραταει ακομα το δικο σου???

Απ τη μανα του ηταν ITV χωρις να περασω αλλη ρομ. Περασα την MJ7 (eur), εκανα hard reset και αλλαξε σε CYO. Της Cosmote (COS) μου δίνει Fail στο τελος..

Edited by ampalaeas

Απ τη μανα του ηταν ITV χωρις να περασω αλλη ρομ. Περασα την MJ7 (eur), εκανα hard reset και αλλαξε σε CYO.

Παντως να ξερεις τωρα δεν θα σε αφησει να περασεις προγενεστερη ( οπως καποια MJ3 πχ.) μονο MJ7 και πανω...αλλα οποια χωρα και να περασεις δεν θα γραψει το knox..

Edited by harley5
[sIGPIC][/sIGPIC]

Σε κάποια φάση μάλλον απο λάθος στο Samfirmware είχαν την κυπριακή και σου έχει καρφωθεί αυτή, μην βάλεις της cosmote, πήγαινε στο Kies και πάτα emergency recovery και θα σου ζητήσει το imei σου και θα κατεβάσει και θα σου βάλλει την επίσημη για το κινητό σου. Κανε αυτό και μετά βλέπουμε τι κάνουμε.

Ωπα κάνε μου μια χάρη πριν από όλα αυτά κατέβασε το csc charger

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.manniakk.cscselector

Και πες μου τι επιλογές csc έχεις εκει

Admin CorollaClub.com

Σε κάποια φάση μάλλον απο λάθος στο Samfirmware είχαν την κυπριακή και σου έχει καρφωθεί αυτή, μην βάλεις της cosmote, πήγαινε στο Kies και πάτα emergency recovery και θα σου ζητήσει το imei σου και θα κατεβάσει και θα σου βάλλει την επίσημη για το κινητό σου. Κανε αυτό και μετά βλέπουμε τι κάνουμε.

Ωπα κάνε μου μια χάρη πριν από όλα αυτά κατέβασε το csc charger

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.manniakk.cscselector

Και πες μου τι επιλογές csc έχεις εκει

Κατεβασα και φλασαρα την BTU και την βλεπει κανονικα στο kies και το csc ειναι ενταξει. Οταν βρω χρονο θα την ξαναπερασω αλλα για την εφαρμογη csc select πρεπει να ειμαι ρουτ για να αλλαχτει το csc σωστα;

Δεν ήθελα να αλλαχτεί το csc απλά να μου πεις τι επιλογές σου έδινε. Πάντως μείνε με την BTU για μένα γιατί παίρνει 1η τα ευρωπαϊκά update.

Edit: Τώρα που ήρθα στη δουλειά αποσυμπίεσα την Ελληνική και είναι σωστή. Έχει μέσα και το CYO το κυπριακό, οπότε για κάποιο λόγο χωρίς να ξέρω πότε και πως το έκανες σε κάποια φάση έβαλες κυπριακή καθαρή rom ή το έκανε μόνο του.. δεν το έχω ξανασυναντήσει.

Edited by BlueChris

Admin CorollaClub.com

Αρα ειναι ενταξει η ρομ, γιατι μου καρφωνει το cyo ομως δεν μπορω να καταλαβω.. Ποτε δεν εψαξα να περασω κυπριακη ρομ. Η μοναδικη ρομ π περασα ειναι η eur mj7 απο το sam. Οπως και την δικια σου. Τελος παντων..Θα μεινω με την btu προς το παρων κ βλεπουμε..χιλια ευχαριστω για τον χρονο σας παιδια!

Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το Bluetooth όταν μιλάω κανονικά από το πετάγεται στην Bluetooth πετάγεται στο ακουστικό του κινητού ή όταν έχω ανοικτή ακρόαση στο ηχείο του τηλεφώνου πετάγεται στο ακουστικό τηλεφώνου. Που μπορεί να οφείλεται αυτό σε κάποιο πρόγραμμα είναι bug του κινητού

Έχω και το γκεαρ συνδεδεμένο

Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το Bluetooth όταν μιλάω κανονικά από το πετάγεται στην Bluetooth πετάγεται στο ακουστικό του κινητού ή όταν έχω ανοικτή ακρόαση στο ηχείο του τηλεφώνου πετάγεται στο ακουστικό τηλεφώνου. Που μπορεί να οφείλεται αυτό σε κάποιο πρόγραμμα είναι bug του κινητού

Έχω και το γκεαρ συνδεδεμένο

καν τω μια επανεκκίνηση και θα φτιάξει

Το ίδιο είχα με το legend μετά από αναβάθμιση λογισμικού και με μια επανεκκίνηση έφτιαξε

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)