Jump to content

Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)

StratosGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα παιδια!Ανοιγω τον dialer(στοκ)...με πηγαινει στο πληκτρολογιο..καλως...πηγαινω χειροκινητα στο αρχειο κλησεων...Ο.Κ. βγαινω απο τον dialer με το "πισω"...ξαναμπαινω και καθε φορα με πηγαινει στο πληκτρολογιο...γιατι δεν κραταει στην μνημη οπως εκαναν ΟΛΑ τα προηγουμενα τηλεφωνα που ειχα την επιλογη "αρχειο κλησεων" η οποια ηταν και η τελευταια μου επιλογη????
[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδια το τηλέφωνο με την DMJ6 με ημερομηνία κατασκευής 21/10 είναι εμφανώς πιο γρήγορο, με τα animations να είναι πιο smooth από ποτέ...

ΥΓ για να μην παρεξηγηθώ στην πράξη η διαφορά φαίνεται στο βελτιωμένο smoothness της συσκευής.

Edited by v@gelis

Παιδια το τηλέφωνο με την DMJ6 με ημερομηνία κατασκευής 21/10 είναι εμφανώς πιο γρήγορο, με τα animations να είναι πιο smooth από ποτέ...

ΥΓ για να μην παρεξηγηθώ στην πράξη η διαφορά φαίνεται στο βελτιωμένο smoothness της συσκευής.

Κάνω υπομονή να βγει και για μας με τα ελληνικά :-) αλλιώς την έχω κατεβάσει αλλά κρατιέμαι με το ρημάδι το knox που μπλεξαμε

There's no substitute for Experience

Admin CorollaClub.com

Nα ρωτησω ρε παιδες κατι..

Απο πλευρας αναβαθμισεων ποιας χωρας συσκευη συμφερει?

Στο galaxy s4 ας πουμε τα γερμανικα προηγουνται ολων συνηθως στο θεμα αναβαθμιση.

Συμβαινει το ιδιο και εδω στο note?

Στο galaxy s4 ας πουμε τα γερμανικα προηγουνται ολων συνηθως στο θεμα αναβαθμιση.

Απ οτι φαινεται, οι Αγγλοι προηγουνται στο Note 3

S7 Edge / Galaxy Note 10.1 2014 P605 White / HTC One S

iPhone 6s / iPad Air 2 / iPad mini 2

Απο μπαταρια τι λεει η mj6? Ειμαι την mj1 και ενω εχει βγει αναβαθμιση δεν την εκανα ακομη γιατι δεν ακουσα και τα καλυτερα για την μπαταρια της. Επισης, ειναι κανεις με ολλανδικη συσκευη που του εβγαλε για mj6?
t18s - 3310 - 3310 - 8210 - t65 - 6510 - 7210 - n-gage - 7610 - 6290 - ks20 - tg01 - s2 & galaxy tab 10.1 - s3 - note 3 & note pro 12.2

Απο μπαταρια τι λεει η mj6? Ειμαι την mj1 και ενω εχει βγει αναβαθμιση δεν την εκανα ακομη γιατι δεν ακουσα και τα καλυτερα για την μπαταρια της. Επισης, ειναι κανεις με ολλανδικη συσκευη που του εβγαλε για mj6?

Νομίζω ότι είμαι με ολλανδικο note αλλα για σιγουριά πως το βλέπω ;;;

Εγώ είμαι με ολλανδική συσκευή αλλά δεν έχω αναβάθμιση ακόμα.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Οι Αγγλικές είναι οι πρώτες συσκευές που λαμβάνουν τα updates (με μικρή καθυστέρηση ακολουθούν και των υπόλοιπων χωρών).

129026.png?1640591734

Μια ερώτηση για εφαρμογή και πως συμπεριφέρεται στο Νοτε 3.Έχω βάλει τον NFC launcher ,τώρα λέγεται Trigger και για να μου διαβάσει τα nfc tags πρέπει να έχω ανοίξει την εφαρμογή ,το trigger δηλαδή και μάλιστα να είναι στο προσκήνιο,αλλιώς δεν διαβάζει το tag και φυσικά δεν εκτελεί την εντολή.

Έχετε καμιά ιδέα;

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Παίδες, κάθε φορά που παίρνω screenshot, στη Gallery μου δημιουργεί έναν ακόμα φάκελο - εκτός τον φάκελο Screenshots - με όνομα remote-image-cache και περιέχει ακριβώς τις ίδιες φωτογραφίες με τον Screenshots.

Καμιά ιδέα;

129026.png?1640591734

Παίδες, κάθε φορά που παίρνω screenshot, στη Gallery μου δημιουργεί έναν ακόμα φάκελο - εκτός τον φάκελο Screenshots - με όνομα remote-image-cache και περιέχει ακριβώς τις ίδιες φωτογραφίες με τον Screenshots.

Καμιά ιδέα;

Μολις κοίταξα και δεν μου τον κάνει το φάκελο. Έχει κάνα synchronize με τίποτα Picasa?

Edited by BlueChris

Admin CorollaClub.com

Μολις κοίταξα και δεν μου τον κάνει το φάκελο. Έχει κάνα synchronize με τίποτα Picasa?

Τίποτα από Synchronize, ούτε καν Dropbox. Μήπως φταίει το Tapatalk Pro;

129026.png?1640591734

Aκυρο και εγώ το έχω, ψάχνω να το βρω που είναι να του χωσω ένα .nomedia μέσα να ησυχάσουμε.

edit ναι μέσα στο tapatalki είναι στο φάκελο

tapatalk4\cache\session\remote-image-cache

Edited by BlueChris

Admin CorollaClub.com

Όταν ανοίγω βίντεο στο YouTube και είμαι κοντά σε υπολογιστή μετά από λίγο μου μειώνει τη φωτεινότητα και μου βγάζει ένα πέπλο στην οθόνη σαν αυτό της φωτογραφίας. Ξέρει κανένας τι είναι; http://img.tapatalk.com/d/13/10/30/6ujaraby.jpg

Όταν ανοίγω βίντεο στο YouTube και είμαι κοντά σε υπολογιστή μετά από λίγο μου μειώνει τη φωτεινότητα και μου βγάζει ένα πέπλο στην οθόνη σαν αυτό της φωτογραφίας. Ξέρει κανένας τι είναι; http://img.tapatalk.com/d/13/10/30/6ujaraby.jpg

Έχεις ανοιχτό στο κινητό το allshare cast και προσπαθεί να κάνει stream σε κάτι φαντάζομαι. Αυτό το εικονίδιο έχω εγώ στον μαμά βίντεο player όταν βλέπω ταινία και με το allshare cast dongle το βλέπω στην τηλεόραση.

Admin CorollaClub.com

Aκυρο και εγώ το έχω, ψάχνω να το βρω που είναι να του χωσω ένα .nomedia μέσα να ησυχάσουμε.

edit ναι μέσα στο tapatalki είναι στο φάκελο

tapatalk4\cache\session\remote-image-cache

Έβγαλες άκρη τελικά; Αυτό το αρχειάκι .nomedia πως το δημιουργούμε; Ή μήπως είναι καλύτερο να διαγράφουμε τον φάκελο και τα περιεχόμενά του για να μην καταλαμβάνουν και άσκοπο χώρο;

129026.png?1640591734

Καλημέρα μια ερώτηση παιδιά όταν κάνω χειρόγραφη σημείωση στο Splaner είναι μόνο για να το στείλω κάπου?Γιατί δεν βλέπω την σημειωση μετα πουθενά .

Έχεις ανοιχτό στο κινητό το allshare cast και προσπαθεί να κάνει stream σε κάτι φαντάζομαι. Αυτό το εικονίδιο έχω εγώ στον μαμά βίντεο player όταν βλέπω ταινία και με το allshare cast dongle το βλέπω στην τηλεόραση.

Και πώς στο καλό κλείνει αυτό; Πώς το έκανα;

ριξε μια ματια εδω:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=46872076&postcount=10

μηπως εχεις κανενα bluetooth?

ριξε μια ματια εδω:

μηπως εχεις κανενα bluetooth συνδενεμενο?

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

Έβγαλες άκρη τελικά; Αυτό το αρχειάκι .nomedia πως το δημιουργούμε; Ή μήπως είναι καλύτερο να διαγράφουμε τον φάκελο και τα περιεχόμενά του για να μην καταλαμβάνουν και άσκοπο χώρο;

Μπορείς να τον διαγραψεις ,αν πάλι θελεις να τον κρύψεις διάβασε εδω για το πως μπορείς να το κάνεις .

Samsung galaxy s21+

ριξε μια ματια εδω:

μηπως εχεις κανενα bluetooth συνδενεμενο?

Ευχαριστώ πολύ. Φαίνεται ότι υπάρχει ένα άγνωστο πρόβλημα με τη νέα έκδοση του YouTube. Η λύση που βρήκα είναι να κλείσω και να ανοίξω ξανά το bluetooth. Μάλλον προσπαθεί να συνδεθεί με το Sbh52. Εντελώς άσχετο.

Καμιά ιδέα;

Δεν είναι περίεργο που εμένα δεν το κάνει? Έχω και εγώ το ταπαταλκ προ.

παιδια γινεται να μασ ειδοποιει το ημερολογιο για τα γενεθλια και γενικα για το οτι εχουμε καθε μερα με ηχο ???
Samsung Galaxy S8 plus.....

Guys εχει εγκαταστησει κάποιος το GPS Don't Panic? Σας παιζει?

Σε εμενα οχι... γνωριζει κανεις το γιατι?

Γιώργος

S24 Ultra | iPhone 16 Pro Max iPad Pro 12.9

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)