anergos13 Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Oh yes ;) Παρότι το είχα παραγγείλει μαύρο, λίγο η καθυστέρηση παράδοσης σε μαύρο, λίγο το ότι το είδα σε λευκό στο Πλαίσιο και μου άρεσε, εντέλει το πήρα λευκό (η πρώτη μου λευκή συσκευή!). Όμως, η υφή του λευκού καπακιού (μοιάζει πιο "πλαστικό") δεν έχει καμία σχέση με την υφή του μαύρου (μοιάζει πιο "δέρμα"). Έτσι, με ελάχιστο κόστος (~4€) πήρα ένα γνήσιο μαύρο καπάκι από SmartTec. Θα μου πεις τώρα, λευκό εμπρός, μαύρο πίσω και λευκό περίγραμμα οθόνης... κι όμως, έτσι σπάει η μονοτονία/χρωμία του. Κατά τα άλλα, παραμένει μία εκπληκτική συσκευή! Καλημέρα και καλή μας εβδομάδα... Δινει λιανικη η smartec καπακια και μαλιστα σ αυτη την τιμη....πολυ πολυ ενδιαφερον... Για πες καποιες λεπτομεριες... Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Δηλαδή μέχρι τώρα έχω το μεγαλύτερο σκορ στο antutu και χωρίς να ζεσταίνεται. ...... Δεν κάνουμε κοντρες εδώ για το σκορ είναι κουτό. σήμερα έμαθα ότι στην ΔΡΑΜΑ η θερμοκρασία είναι -2 βαθμούς Κελσίου χαχα και λέμε για θερμοκρασίες στα κινητά πως να τις συγκρίνουμε όταν στην Αθήνα σήμερα είναι για μπανακι με φραπε στην παραλία? οπότε όλα είναι σχετικά... Πρώτη φορά πήρα ελληνική συσκευή και όχι από επιλογή αλλά λόγο εφορίας την πέρασα στα έξοδα και έχω ξενερώσει με τις αναβάθμισης από την κάψα μου δεν το σκέφτηκα στην αγορά του και τώρα άντε περίμενε, βλέπω να ρουταρω και ο θεός βοηθός ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valentinosael Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Εμένα (Αγγλικό), χθες μετά από 2 συνεχόμενες αναβαθμίσεις, μου δείχνει έκδοση Build No. που λήγει σε BMJ3 και πολύ καλύτερη διαχείρηση RAM. νεο update απο την σαμυ Build no.JSS15.JN9005XXUBMJ3 και εμείς ακόμα ουτε το πρώτο δεν πηραμε... Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Τα παράπονα μας στη Samsung... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 είπανα μη μ'αφήσω στο παράπονο 32°C μπαταρία 52 η CPU αν είναι παράξενο πείτε μου για τι πρώτη Φορα το κάνω . Μία άλλη ερώτηση συγνώμη που γίνομαι κουραστική Όταν πήρα την σιμ 1 από ΤΟ grand Και την έβαλα στο νοτε 2 όλες οι εφαρμογές που είχα εγκαταστάθηκαν αυτόματα. Γιατί δεν έγινε το ίδιο στο νοτε 3Συγνώμη για τη χαζn ερώτηση Είναι λίγο χαμηλό το νούμερο δοκίμασε να τα κλείσεις όλα και βάλτο σε fligh mode και ξανά δοκίμασε να δεις αν ανέβει καθόλου. Χαζn ερώτηση δεν υπάρχει μόνο κακόπροαιρετοι άνθρωποι όσο για τις εφαρμογές λογικά και δεν στις πέρασε στο Νοτε3 μου κάνει εντύπωση και που στις είχε περάσει στο 2 μπας και κάνεις κάποιο λάθος?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jstrikos Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 χθές έτρεξα κάποια antutu και τα σκορ ήταν πολύ υψηλά και η θερμοκρασία μέχρι 50 αλλά όταν πρόσεξα στο θέμα της υπερθέρμανσης ότι κάποιοι είχαν θέμα με την microsd δοκίμασα σήμερα με κάρτα μια 16gb. τα αποτελέσματα ήταν παρόμοια και με 4 τεστ η θερμοκρασία ανέβηκε μέχρι 60..θα ήθελα να ρωτήσω πάλι αν κάποιος γνωρίζει πώς μπορώ να περάσω σημειώσεις από το galaxy sII στο note γιατί με το Kies3 δεν περνάνε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 χθές έτρεξα κάποια antutu και τα σκορ ήταν πολύ υψηλά και η θερμοκρασία μέχρι 50 αλλά όταν πρόσεξα στο θέμα της υπερθέρμανσης ότι κάποιοι είχαν θέμα με την microsd δοκίμασα σήμερα με κάρτα μια 16gb. τα αποτελέσματα ήταν παρόμοια και με 4 τεστ η θερμοκρασία ανέβηκε μέχρι 60..θα ήθελα να ρωτήσω πάλι αν κάποιος γνωρίζει πώς μπορώ να περάσω σημειώσεις από το galaxy sII στο note γιατί με το Kies3 δεν περνάνε.. Μια χαρα ειναι τα νούμερα σε πια περιοχή της Ελλάδα είσαι και τι θερμοκρασία έχει εκεί? Και από που είναι αγορασμένο το κινητό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jstrikos Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Αθήνα είμαι. . θερμοκρασία γύρω στους 25.. Από κατάστημα wind έχει αγοραστεί.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valentinosael Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 παιδια στο σ2 που είχα οταν εβαζα ξυπνητηρι και το ξαναχρημοποιουσα ήταν για την επόμενη φορά που θα φτάσει η ώρα που έχεις. πχ σήμερα δευτερα αν βάλω για τις 7 το πρωί ,θα χτυπησει 7 την τριτη.Αν ξαναχρησιμοποιησω το ίδιο ξυπνητηρι Πέμπτη θα χτυπησει 7 την Παρασκευη. Με το νοτε ομως αυτο θα χτυπήσει την επόμενη τριτη.Ξερετε πως το κάνουμε αυτο να μην χρειαζετε να βαζω 10 ξυπνητηρια την μέρα ; Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Εμένα (Αγγλικό), χθες μετά από 2 συνεχόμενες αναβαθμίσεις, μου δείχνει έκδοση Build No. που λήγει σε BMJ3 και πολύ καλύτερη διαχείρηση RAM. Και εμένα αγγλικό είναι το νοτελι αλλά σήμερα μου ήρθε η αναβάθμιση η BMJ2 και όχι η BMJ3... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
illuminatus Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Και εμένα αγγλικό είναι το νοτελι αλλά σήμερα μου ήρθε η αναβάθμιση η BMJ2 και όχι η BMJ3... Εγώ είμαι Γερμανία και δεν εχει έρθει καμία αναβάθμιση ... Είμαι ακόμη στην BMJ1 Παράθεση τα ΨΑΡΙΑ δεν ΞΕΡΟΥΝ οτι ΒΡΕΧΕΙ ...;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 καλά n τιμή τον έπεσε κάτω Απο 600 κιόλας; Τι παίζει ρε παίδες Και Το 2 έτσι πήγαινε? Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 παιδια στο σ2 που είχα οταν εβαζα ξυπνητηρι και το ξαναχρημοποιουσα ήταν για την επόμενη φορά που θα φτάσει η ώρα που έχεις. πχ σήμερα δευτερα αν βάλω για τις 7 το πρωί ,θα χτυπησει 7 την τριτη.Αν ξαναχρησιμοποιησω το ίδιο ξυπνητηρι Πέμπτη θα χτυπησει 7 την Παρασκευη. Με το νοτε ομως αυτο θα χτυπήσει την επόμενη τριτη.Ξερετε πως το κάνουμε αυτο να μην χρειαζετε να βαζω 10 ξυπνητηρια την μέρα ; Πάτα και διάλεξε όλες τις μέρες κάτω από την ώρα του ξυπνητηριού και θα έχεις ένα ξυπνητήρι όλη την εβδομάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Λοιπόν τελικά το πήρα και εγώ ουγγρικό μόλις το άνοιξα να και η mj1 Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valentinosael Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Πάτα και διάλεξε όλες τις μέρες κάτω από την ώρα του ξυπνητηριού και θα έχεις ένα ξυπνητήρι όλη την εβδομάδα. ναι φιλε αλλα πάλι θα πρεπει να τα απενεργοποιω οταν δν τα θέλω Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 ναι φιλε αλλα πάλι θα πρεπει να τα απενεργοποιω οταν δν τα θέλω Έτσι είναι φίλε μου όταν δεν το θες πρέπει να το απ ενεργοποιείς δεν ξέρει το κινητό τι ώρες ξυπνάς εσύ. Μήπως θες να πεις και άλλο για πες μας ακριβώς το πρόβλημα σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valentinosael Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Έτσι είναι φίλε μου όταν δεν το θες πρέπει να το απ ενεργοποιείς δεν ξέρει το κινητό τι ώρες ξυπνάς εσύ. Μήπως θες να πεις και άλλο για πες μας ακριβώς το πρόβλημα σου στο σ2 πχ είχα 7:30,7:45,8:00,9:30,9:45,10:00 οταν ενεργοποιουσα καποιο ήτανε για την επόμενη μέρα.Τώρα στο νοτε έχει και μέρα και αν ενεργοποιήσω καποιο πάει σε αυτη την μέρα.Αν βάλω όπως λες, όλες τες μέρες της βδομάδας όταν χτυπήσει κάποιο θα συνεχίσει και για την επόμενη μέρα και θα πρέπει να τα απενεργοποιώ.Αν έχεις 1-2 ξυπνητηρια δεν φαίνεται ενοχλητικό αλλα αν χρειάζεσαι 10+ την μέρα.... Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 στο σ2 πχ είχα 7:30,7:45,8:00,9:30,9:45,10:00 οταν ενεργοποιουσα καποιο ήτανε για την επόμενη μέρα.Τώρα στο νοτε έχει και μέρα και αν ενεργοποιήσω καποιο πάει σε αυτη την μέρα.Αν βάλω όπως λες, όλες τες μέρες της βδομάδας όταν χτυπήσει κάποιο θα συνεχίσει και για την επόμενη μέρα και θα πρέπει να τα απενεργοποιώ.Αν έχεις 1-2 ξυπνητηρια δεν φαίνεται ενοχλητικό αλλα αν χρειάζεσαι 10+ την μέρα.... Οκ δεν ξέρω τι να σου πω εγώ τώρα είδα της γυναίκας μου που έχει το ς2 και έχουμε ακριβώς το ίδιο ξυπνητήρι. .. δοκίμασε αν δεν σε βολεύει κάνα από playstore σίγουρα θα βρεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigio13 Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 στο σ2 πχ είχα 7:30,7:45,8:00,9:30,9:45,10:00 οταν ενεργοποιουσα καποιο ήτανε για την επόμενη μέρα.Τώρα στο νοτε έχει και μέρα και αν ενεργοποιήσω καποιο πάει σε αυτη την μέρα.Αν βάλω όπως λες, όλες τες μέρες της βδομάδας όταν χτυπήσει κάποιο θα συνεχίσει και για την επόμενη μέρα και θα πρέπει να τα απενεργοποιώ.Αν έχεις 1-2 ξυπνητηρια δεν φαίνεται ενοχλητικό αλλα αν χρειάζεσαι 10+ την μέρα.... για κατεβασε alarmdroid αν και δεν εχω καταλαβει ακριβως ποιο ειναι το προβλημα σου το συγκεκριμενο αππ ειναι απο τα πιο παραμετροποιησιμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_lazarou Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Δεν θα το κρυψω ημουν και ειμαι apple fun boy που απλα περιμενε να βγει το s5 και να το τσιμπησω αλλα καμια βδομαδα τωρα εχω ερωτευτει το note το 3 ε εκανα κ το λαθος να τα βαλω διπλα διπλα παει τελειωσε ερωτευτηκα. Μεσα στη βδομαδα ελεγα να το τσιμπησω αλλα αρχισα να βλεπω κατι posts για note 3 active με κυρτη οθονη κτλπ.. Τι λετε να το τσιμπησω η σε καμια βδομαδα θα βγει καινουργιο και θα κλαιω;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 (edited) Δεν θα το κρυψω ημουν και ειμαι apple fun boy που απλα περιμενε να βγει το s5 και να το τσιμπησω αλλα καμια βδομαδα τωρα εχω ερωτευτει το note το 3 ε εκανα κ το λαθος να τα βαλω διπλα διπλα παει τελειωσε ερωτευτηκα. Μεσα στη βδομαδα ελεγα να το τσιμπησω αλλα αρχισα να βλεπω κατι posts για note 3 active με κυρτη οθονη κτλπ.. Τι λετε να το τσιμπησω η σε καμια βδομαδα θα βγει καινουργιο και θα κλαιω;; Και άλλοι είμαστε εδώ, ίσως και περισσότερο από εσένα :wink: Tα Note δεν είναι μια απλή συσκευή. Είναι ''ΙΔΕΑ'' Δεν θα βγει φυσικά καινούργιο, για αρκετούς μήνες. edit: Καλό θα ήταν να έρθετε σε ''επαφή '' με τον tpal Θα καταλάβεις γιατί το λέω, όταν απαντήσει :) Edited October 14, 2013 by Jig edit Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
docteo Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Για το πρόβλημα με το ξυπνητήρι. Προφανώς έχεις πατήσει κάποια μέρα και γι αυτό χτυπάει κάθε εβδομάδα. Για να χτυπάει μόνο την επόμενη μέρα πρέπει να ΜΗΝ είναι διαλεγμενη καμία μέρα της εβδομάδος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotirisf Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Παιδια καλησπερα. Εχω νοτε 3 αγορασμενο απο πλαισιο το πηρα απο χρηστη στο internet. Αποδειξη με imei με κινητο και κουτι συμφωνουν κανονικα. Το CSC της συσκευης ειναι XSI . Δεν θα επρεπε να ειναι EUR. Το εχετε ξαναδει με νοτε 3 . Τι παιζει; εκανε εισαγωγη μονο του το πλαισιο; παντως επειδη το εψαξα το XSI δεν ανηκη σε καποια χωρα. Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotirisf Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Παιδια μήπως ξέρετε πως μπορω να αλλάξω το csc του κινητου και να το κανω eur ; Του πέρασα το firmware το ελληνικο αλλα όταν του έκανα απο recovery hard reset. Πήγε το csc και έκατσε στο cyo , δηλαδη στο κυπριακό change list. Ευχαριστω πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Παιδια μήπως ξέρετε πως μπορω να αλλάξω το csc του κινητου και να το κανω eur ; Του πέρασα το firmware το ελληνικο αλλα όταν του έκανα απο recovery hard reset. Πήγε το csc και έκατσε στο cyo , δηλαδη στο κυπριακό change list. Ευχαριστω πολυ. Πέρασε με odin to EUR csc https://mega.co.nz/#!HsxXXISC!XNVJbiK9NrPocIHaKeTnZyqopiZSj-wdkFraYFp-DYc Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts