bill_viper Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Ουπς...thanks για τη διευκρίνηση... Που βλέπω τη ROM version? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 (edited) Ουπς...thanks για τη διευκρίνηση... Που βλέπω τη ROM version? Πληκτρολόγησε *#1234# = Firmware Version. εdit Λόγω του update που έκανες σήμερα πρέπει να έχεις αυτή που τελειώνει σε MJ1 Edited October 13, 2013 by Jig Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Πληκτρολόγησε *#1234# = Firmware Version. εdit Λόγω του update που έκανες σήμερα πρέπει να έχεις αυτή που τελειώνει σε MJ1 Thanks... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 2 αναβαθμισεις απανωτες. Πηγαμε σε MJ2. Για να δουμε τη συμπεριφορα του. Συσκευη vanilla UK (ο βασικος λογος που ηθελα οπωσδηποτε αγγλικη συσκευη φετος)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Oι Ελληνικές συσκευές http://www.sammobile.com/firmwares/2/ Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Εμένα μου πέρασαν την JM1 από το σέρβις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsiv74 Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 ευτυχής κάτοχος από σήμερα και εγώ. Το τηλέφωνο τα σπάει...Το πήρα σε μαύρο. Παιδιά μια ερώτηση.Το angry birds έπρεπε να ήταν περαμένο μέσα δωρεάν;Κάτι τέτοιο είχα ακούσει...Απλή περιέργεια. Παράθεση To Know the Cause Of Things! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Λοιπόν παιδιά μετά από μερικές ώρες χρήσης με τη νέα αναβάθμιση βλέπω κάτι πολύ σημαντικό. Επιτέλους φαίνεται να γίνεται σωστά διαχείριση της ram. Η διαθέσιμη ram από 300ΜΒ με τις ίδιες εφαρμογές ανοιχτές τώρα είναι σταθερά στα 800ΜΒ. Θα το παρακολουθησω λίγες μέρες για memory leaks αλλά από την εμπειρία μου καταλαβαίνω πως η βελτίωση είναι δεδομένη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Λοιπόν παιδιά μετά από μερικές ώρες χρήσης με τη νέα αναβάθμιση βλέπω κάτι πολύ σημαντικό. Επιτέλους φαίνεται να γίνεται σωστά διαχείριση της ram. Η διαθέσιμη ram από 300ΜΒ με τις ίδιες εφαρμογές ανοιχτές τώρα είναι σταθερά στα 800ΜΒ. Θα το παρακολουθησω λίγες μέρες για memory leaks αλλά από την εμπειρία μου καταλαβαίνω πως η βελτίωση είναι δεδομένη... Έτσι ακριβώς :) Με το νέο update υπάρχει καλύτερη διαχείριση της ram :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Λοιπόν παιδιά μετά από μερικές ώρες χρήσης με τη νέα αναβάθμιση βλέπω κάτι πολύ σημαντικό. Επιτέλους φαίνεται να γίνεται σωστά διαχείριση της ram. Η διαθέσιμη ram από 300ΜΒ με τις ίδιες εφαρμογές ανοιχτές τώρα είναι σταθερά στα 800ΜΒ. Θα το παρακολουθησω λίγες μέρες για memory leaks αλλά από την εμπειρία μου καταλαβαίνω πως η βελτίωση είναι δεδομένη... Βαγγέλη νομίζω ότι και 4 gb να βάλουν, με τον τρόπο που δουλεύει το Android πάλι κάπου μεταξύ 500-250 θα παίζει. Απλά θα είναι σχεδόν όλες οι εφαρμογές σε φάση ετοιμότητας. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gabroulis1970 Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 πηγε να το κανει φιλος και του κολησε και εφαγα ολη την νυχτα να βρω ποια rom ετρεχε να το επαναφερω. δεν ξερω αν υπαρχει καποιο link που να το λενε εγω μιλαω εκ πειρας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 πηγε να το κανει φιλος και του κολησε και εφαγα ολη την νυχτα να βρω ποια rom ετρεχε να το επαναφερω. δεν ξερω αν υπαρχει καποιο link που να το λενε εγω μιλαω εκ πειρας... Αυτό είναι χειρότερο κλείδωμα από το knox. Μέχρι τώρα μόλις έβγαινε κάποιο νέο firmware το περνούσαμε χωρίς να περιμένουμε. Πλέον θα έχουν πάρει στην Αγγλία το kit-kat και οι ελληνικές συσκευές θα περιμένουν κάνα 6 μήνο. Μ αρέσει που στις αγγελίες γράφουν ελληνική συσκευή λες και είναι προτέρημα:) Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Ρε παιδιά θα τρελαθούμε :confused: Μπορείς να περάσεις κανονικά firmware με odin ,δεν μπορείς να κάνεις downgrade .Διαβάστε και στο Question & Answer στο thread Root de la Vega . Δεν είναι η πρώτη φωρα που κολλάει συσκευή στο odin ,δεν φταίει για όλα το knox . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Βαγγέλη νομίζω ότι και 4 gb να βάλουν, με τον τρόπο που δουλεύει το Android πάλι κάπου μεταξύ 500-250 θα παίζει. Απλά θα είναι σχεδόν όλες οι εφαρμογές σε φάση ετοιμότητας. Δε διαφωνω. Οταν φωναζω οτι το android ειναι λειτουργικο τουλαχιστον μετριο με λενε αιρετικο. Ε εγω θα τα λεω, γιατι ξερω τι λεω (απλα ειναι το λιγοτερο μετριο απο τα δημοφιλη λειτουργικα). Το καλο ειναι οτι πλεον γινεται σωστη διαχειριση Κωστα και δε θα βλεπω τα εκτρωματα του τυπου "force close" και σκασιμο εφαρμογων οταν τρεχω ενα real racing 3 με μπολικες εφαρμογες στο παρασκηνιο... 3γιγα ραμ και σκασιμο εφαρμογων παραπαει, δε συμφωνεις? Ολα παιζουν ρολοι πλεον... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Καποιες αποριες πριν το παρω. -Το δερματινο cover Πισω αλλαζει με αλλου χρωματος αφοτου αγορασεις το κινητο? -Κατι που ακουγεται οτι θα βγει κυκλοφορια με νεους επεξεργαστες χαμηλοτερης καταναλωσης και κυρτη οθονη για αυτη τη συσκευη ισχυει η ειναι φημες? -Υπαρχει καποιο νοημα για custom rom στο συγκεκριμενο, ή παραμενεις με την official? Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Δε διαφωνω. Οταν φωναζω οτι το android ειναι λειτουργικο τουλαχιστον μετριο με λενε αιρετικο. Ε εγω θα τα λεω, γιατι ξερω τι λεω (απλα ειναι το λιγοτερο μετριο απο τα δημοφιλη λειτουργικα). Το καλο ειναι οτι πλεον γινεται σωστη διαχειριση Κωστα και δε θα βλεπω τα εκτρωματα του τυπου "force close" και σκασιμο εφαρμογων οταν τρεχω ενα real racing 3 με μπολικες εφαρμογες στο παρασκηνιο... 3γιγα ραμ και σκασιμο εφαρμογων παραπαει, δε συμφωνεις? Ολα παιζουν ρολοι πλεον... Σκάσιμο εφαρμογών έχω πολύ καιρό να δω σε συσκευή πλην του nexus 7 όπου μέχρι την 4.3 ήταν καθημερινό φαινόμενο. Γενικά η 4.3 έχει δουλευτεί πολύ σ αυτόν τον τομέα. Πάντως φταίνε και οι εφαρμογές. Πριν λίγο παρατήρησα ότι το flipboard μαζί με το Facebook ενώ είχα βγει με back button, κρατούσαν συνολικά 450mb. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Σκάσιμο εφαρμογών έχω πολύ καιρό να δω σε συσκευή πλην του nexus 7 όπου μέχρι την 4.3 ήταν καθημερινό φαινόμενο. Γενικά η 4.3 έχει δουλευτεί πολύ σ αυτόν τον τομέα. Πάντως φταίνε και οι εφαρμογές. Πριν λίγο παρατήρησα ότι το flipboard μαζί με το Facebook ενώ είχα βγει με back button, κρατούσαν συνολικά 450mb. Μα κυρίως οι εφαρμογή φταίνε. Ένα σωρό κακογραμμενες παίζουν Κώστα στο Android. Εγω δεν τις βάζω αλλά υπάρχει μεγάλη μερίδα κόσμου που δεν είναι εξοικειωμενος και αντιμετωπιζει ένα σωρό προβλήματα. Αύριο παραλαμβάνω και την s-view cover. Αντε να βγει αυτή η γελοία σιλικόνη από πάνω να χαρώ λίγο τη συσκευη με κάτι ποιοτικό. Εχω μείνει εντυπωσιασμενος με το Sony smartwatch 2. Παίζει υποδειγματικα καλα στο νοτελι, τόσο που έχει γίνει βασικό αξεσουάρ στην καθημερινότητα μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnkgr Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Δηλαδή μέχρι τώρα έχω το μεγαλύτερο σκορ στο antutu και χωρίς να ζεσταίνεται. ......http://img.tapatalk.com/d/13/10/14/5udujegu.jpg Παράθεση Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_21k Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 είπανα μη μ'αφήσω στο παράπονο 32°C μπαταρία 52 η CPU αν είναι παράξενο πείτε μου για τι πρώτη Φορα το κάνω . Μία άλλη ερώτηση συγνώμη που γίνομαι κουραστική Όταν πήρα την σιμ 1 από ΤΟ grand Και την έβαλα στο νοτε 2 όλες οι εφαρμογές που είχα εγκαταστάθηκαν αυτόματα. Γιατί δεν έγινε το ίδιο στο νοτε 3Συγνώμη για τη χαζn ερώτηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_G Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 (edited) είπανα μη μ'αφήσω στο παράπονο 32°C μπαταρία 52 η CPU αν είναι παράξενο πείτε μου για τι πρώτη Φορα το κάνω . Μία άλλη ερώτηση συγνώμη που γίνομαι κουραστική Όταν πήρα την σιμ 1 από ΤΟ grand Και την έβαλα στο νοτε 2 όλες οι εφαρμογές που είχα εγκαταστάθηκαν αυτόματα. Γιατί δεν έγινε το ίδιο στο νοτε 3Συγνώμη για τη χαζn ερώτηση Δεν ειναι χαμηλο το 24700 για το note 3 στο antutu? Aν θυμαμαι καλα εγω με το s4 εβγαζα γυρω στο 25000. Οι θερμοκρασιες ειναι καλες. edit. Ψεματα... 28000 βγαζω. Μολις το τσεκαρα. Edited October 13, 2013 by Leon_G Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kast1727 Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Ηθελα να ήξερα στο review της συσκευής γιατί έπρεπε οπωσδήποτε να κρατηθεί ο βαθμός της κάτω από το 9, έτσι για τα προσχήματα που λένε? ντιζαιν 8,5 και δυνατότητες 9,1? γιατί υπάρχει κάτι άλλο που να το κοντράρει , για την ώρα τουλάχιστον? το κινητό πάει σφαίρα και είναι και σκέτος μαγνήτης για τα βλέμματα όλων, άψογη αισθητική ποιότητα κατασκευής τα πάντα όλα, τι που δεν είναι δέρμα το καπάκι ? αυτό μας πείραξε τώρα η το αλλο το καλύτερο έχει πάλι λέει κεντρικό πλήκτρο , εδώ κάνουμε αμάν να βρούμε κινητό με κεντρικό πλήκτρο ( η τάση είναι να καταργηθεί) αυτό μας χάλασε ξαφνικά , τι να πω βρε παιδί μου.. Παράθεση samsung galaxy tab s 10.5 lte, nokia lumia 730, lenovo vibe shot, nokia lumia 930, motorola moto x style, iphone 6s plus, samsung note 9, iphone xs max... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasp Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 -Το δερματινο cover Πισω αλλαζει με αλλου χρωματος αφοτου αγορασεις το κινητο? Oh yes ;) Παρότι το είχα παραγγείλει μαύρο, λίγο η καθυστέρηση παράδοσης σε μαύρο, λίγο το ότι το είδα σε λευκό στο Πλαίσιο και μου άρεσε, εντέλει το πήρα λευκό (η πρώτη μου λευκή συσκευή!). Όμως, η υφή του λευκού καπακιού (μοιάζει πιο "πλαστικό") δεν έχει καμία σχέση με την υφή του μαύρου (μοιάζει πιο "δέρμα"). Έτσι, με ελάχιστο κόστος (~4€) πήρα ένα γνήσιο μαύρο καπάκι από SmartTec. Θα μου πεις τώρα, λευκό εμπρός, μαύρο πίσω και λευκό περίγραμμα οθόνης... κι όμως, έτσι σπάει η μονοτονία/χρωμία του. Κατά τα άλλα, παραμένει μία εκπληκτική συσκευή! Καλημέρα και καλή μας εβδομάδα... Παράθεση CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: ! Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 η το αλλο το καλύτερο έχει πάλι λέει κεντρικό πλήκτρο , εδώ κάνουμε αμάν να βρούμε κινητό με κεντρικό πλήκτρο ( η τάση είναι να καταργηθεί) αυτό μας χάλασε ξαφνικά , τι να πω βρε παιδί μου.. +1 Κι εγώ έτσι το προτιμώ, οπότε δεν ξέρω γιατί αυτό θεωρείται αρνητικό για μία συσκευή..! Στα θετικά θα έπρεπε να μπει. Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Εμένα (Αγγλικό), χθες μετά από 2 συνεχόμενες αναβαθμίσεις, μου δείχνει έκδοση Build No. που λήγει σε BMJ3 και πολύ καλύτερη διαχείρηση RAM. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Παιδια Custom ROM εχει βαλει κανεις? Εχει νοημα να βαλεις? Oh yes ;) Παρότι το είχα παραγγείλει μαύρο, λίγο η καθυστέρηση παράδοσης σε μαύρο, λίγο το ότι το είδα σε λευκό στο Πλαίσιο και μου άρεσε, εντέλει το πήρα λευκό (η πρώτη μου λευκή συσκευή!). Όμως, η υφή του λευκού καπακιού (μοιάζει πιο "πλαστικό") δεν έχει καμία σχέση με την υφή του μαύρου (μοιάζει πιο "δέρμα"). Έτσι, με ελάχιστο κόστος (~4€) πήρα ένα γνήσιο μαύρο καπάκι από SmartTec. Θα μου πεις τώρα, λευκό εμπρός, μαύρο πίσω και λευκό περίγραμμα οθόνης... κι όμως, έτσι σπάει η μονοτονία/χρωμία του. Κατά τα άλλα, παραμένει μία εκπληκτική συσκευή! Καλημέρα και καλή μας εβδομάδα... Ναι και εγω ετσι το σκεφτομαι, ασπρο με μαυρο δερμα πισω. Το smartec ειναι μαγαζι που επισκεπτεσαι η ηλεκτρονικο καταστημα? Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts