illuminatus Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Το ίδιο και στο δικό μου ..........φωτοβολίδα (790 επαφες) edit: Οσο για την θηκη μια χαρα ειναι αλλα ποτε δεν μπορεσα να καταλαβω πως σας βολευει η flip case :) Εχω δοκιμασει στο παρελθον ( ΙΙ ) και οπως την εβαλα αλλο τοσο γρηγορα την εβγαλα. Μου αρεσε που ειχα αγορασει και δυο. Τυχερος ηταν μονο ο επομενος αγοραστης. Δηλ. Συγνώμη ...αλλα δεν βλέπεις καμία ψιλό καθυστέρηση όταν ανοίγεις τα Favoriten για πρώτη φορά ; Για πρόσεξε το λίγο καλυτερα !! Επειδή τέθηκε το θέμα της καθυστέρησης ...οχι ότι ειναι βασανιστικό !! Παράθεση τα ΨΑΡΙΑ δεν ΞΕΡΟΥΝ οτι ΒΡΕΧΕΙ ...;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Δηλ. Συγνώμη ...αλλα δεν βλέπεις καμία ψιλό καθυστέρηση όταν ανοίγεις τα Favoriten για πρώτη φορά ; Για πρόσεξε το λίγο καλυτερα !! Επειδή τέθηκε το θέμα της καθυστέρησης ...οχι ότι ειναι βασανιστικό !! Την πρώτη φορά της ημέρας με το που το ανοίγω έχει μια καθυστέρηση ούτε 1'', τίποτα δηλαδή. Από εκεί και πέρα ΣΦΑΙΡΑ Αν πας σε πολύ παλιά μου ποστ για αυτό το θέμα όταν είχα το ΙΙ γκρίνιαζα. :) Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndan Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Καλησπέρα αν γνωρίζει κάποιος, η έχει το Αγγλικό Note 3 - το s pen από Uk note 3 έχει ελληνική αναγνώριση γραφής; Το περιμένω από Expansys. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Το handwriting σήμερα δεν δουλεύει? τι έγινε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
weaselg Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Καλησπέρα αν γνωρίζει κάποιος, η έχει το Αγγλικό Note 3 - το s pen από Uk note 3 έχει ελληνική αναγνώριση γραφής; Το περιμένω από Expansys. Ευχαριστώ Αν δεν κάνω λάθος δεν πρέπει να τα έχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndan Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Μπορεί να προστεθεί μετά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
weaselg Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Μπορεί να προστεθεί μετά; Δεν νομίζω.Στο νοτε 2 τουλάχιστον δεν γινόταν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapapa Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Στο note 2 μπορουσε να προστεθει.Αναλυτικες οδηγιες θα βρειτε στο ποστ #7480 Te salat στο επισημο φορουμ για το note 2 Παράθεση Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
weaselg Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Στο note 2 μπορουσε να προστεθει.Αναλυτικες οδηγιες θα βρειτε στο ποστ #7480 Te salat στο επισημο φορουμ για το note 2 Ανάμεικτα συναισθήματα απο ότι διαβάζω Σε μερικούς έγινε σε άλλους όχι.τεσπα στο 3 ξέρεις αν ισχύει γιατί το πενακι είναι το βασικότερο εργαλείο του νοτε και δεν θέλω να κρεμάσω τον φίλο μας μιας και δεν είμαι και απόλυτα σίγουρος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapapa Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Ανάμεικτα συναισθήματα απο ότι διαβάζω Σε μερικούς έγινε σε άλλους όχι.τεσπα στο 3 ξέρεις αν ισχύει γιατί το πενακι είναι το βασικότερο εργαλείο του νοτε και δεν θέλω να κρεμάσω τον φίλο μας μιας και δεν είμαι και απόλυτα σίγουρος. Δυστηχως δεν ξερω να σου απαντησω.Το τηλεφωνο το περιμενω τελος της εβδομαδος, Γερμανικο.Στο note 2 που εχω επισης Γερμανικο εκανα τις παραπανω οδηγιες και ειχα ελληνικα στο πενακι.Μονο στη 4.1.1υπηρχαν τηλεφωνα καποιων χωρων που δε υποστηριζαν ελληνικα.Απο οτι ξερω αυτο αλλαξε στη 4.1.2 και ολα τα υποστηριζουν. Παράθεση Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Ανάμεικτα συναισθήματα απο ότι διαβάζω Σε μερικούς έγινε σε άλλους όχι.τεσπα στο 3 ξέρεις αν ισχύει γιατί το πενακι είναι το βασικότερο εργαλείο του νοτε και δεν θέλω να κρεμάσω τον φίλο μας μιας και δεν είμαι και απόλυτα σίγουρος. note 3 uk απο εξπανσυς, παιζει αψογα και η ελληνικη αναγνωριση out of the box... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karn Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Στην ενδειξη ελευθερης ραμ το note3 συμπεριλαμβανει και την inactive ram?:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 Αν πας απ τη διαχείριση Ναι Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karn Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 Αν πας απ τη διαχείριση Ναι Απ το widget λεω που γραφει ενεργες εφαρμογες. Αλλα μαλλον το ιδιο θα ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 Δυστηχως δεν ξερω να σου απαντησω.Το τηλεφωνο το περιμενω τελος της εβδομαδος, Γερμανικο.Στο note 2 που εχω επισης Γερμανικο εκανα τις παραπανω οδηγιες και ειχα ελληνικα στο πενακι.Μονο στη 4.1.1υπηρχαν τηλεφωνα καποιων χωρων που δε υποστηριζαν ελληνικα.Απο οτι ξερω αυτο αλλαξε στη 4.1.2 και ολα τα υποστηριζουν. Έτσι είναι νομίζω. Εγώ έχω ένα Νοτε 8 γερμανικό και υποστηρίζει κανονικά το πενάκιτα ελλ ηνικά. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spanomarkidis Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 Καλημερα μισ ερωτηση παιδια μπορει καποιος να μου πει πως μπορω να αποθηκευσω ενα βιντεο απο το youtube στο scrapbook γιατι εμενα τα αποθηκευει σαν φωτο μονο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexColt Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 Καλημέρα παιδιά Κάτοχος και εγώ από το Σάββατο του Note 3. Έχω βρεί ένα θεματάκι, όταν πάω να κάνω scrapbook ένα video στο youtube αντί να παίρνει το βίντεο κ το url κ να τα αποθηκεύει στην εφαρμογή, το μόνο που κάνει είναι να αποθηκεύει την εικόνα του video που του κάνω scrapbook εκείνη την ώρα! To έχω δοκιμάσει σε πάνω από 10 videos καθώς και επανεκκίνηση μήπως έφαγε κάνα κόλλημα αλλά τζίφος, τον μόνο τρόπο που βρήκα κ δούλευε κανονικά ήταν να ανοίξω το youtube μέσα από τον browser "και συγκεκριμένα του κινητού" όπου αποθήκευσε κανονικά το video στο scrapbook μαζί με το URL του... Μήπως γνωρίζει κανένας τι μπορεί να φταίει;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spanomarkidis Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 Εχετε παρατηρησει μια ευαισθησια στο home button εμενα οταν το παταω με μια σχετικη δυναμη κολαει μεσα ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 Εχετε παρατηρησει μια ευαισθησια στο home button εμενα οταν το παταω με μια σχετικη δυναμη κολαει μεσα ! Επιστροφή αμέσως. Το home button των galaxy είναι υποδειγματικό. Δεν πρέπει να κολλά μέσα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spanomarkidis Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 Οταν το παταω μεσα και να σπρωχνω το χερι μου στα αριστερα κολαει μεσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotiris_rez Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 Οταν το παταω μεσα και να σπρωχνω το χερι μου στα αριστερα κολαει μεσα Συμφωνώ με τον φίλο πριν, καλύτερα να το επιστρέψεις τώρα που δικαιούσαι αντικατάσταση, παρά να τρέχεις! Ως κάτοχος του Note I (και σε λίγες μέρες του Note 3), σου επιβεβαιώνω πως ΟΛΑ τα κουμπιά πρέπει να λειτουργούν τέλεια! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ||||||||||||||[be the change you want to see in the world]||||||||||||||| Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 ΚΑΙ εγώ όταν βγάζω το πενάκι και γράφω ελληνικά είτε αγγλικά δεν μου τα εμφανίζει πάνω στο μήνυμα τι κάνω λάθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotiris_rez Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 ΚΑΙ εγώ όταν βγάζω το πενάκι και γράφω ελληνικά είτε αγγλικά δεν μου τα εμφανίζει πάνω στο μήνυμα τι κάνω λάθος? Από που αγόρασες τη συσκευή? Το άκουσα και από άλλους, αλλά δε μπορώ να καταλάβω από τι εξαρτάται... Εγώ θα το προμηθευτώ από κατάστημα της Cosmote και ελπίζω να μην υπάρχει πρόβλημα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ||||||||||||||[be the change you want to see in the world]||||||||||||||| Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 (edited) Από που αγόρασες τη συσκευή? Το άκουσα και από άλλους, αλλά δε μπορώ να καταλάβω από τι εξαρτάται... Εγώ θα το προμηθευτώ από κατάστημα της Cosmote και ελπίζω να μην υπάρχει πρόβλημα! μαλων δεν ξέρω και πως δουλεύει να σου πω την αλήθεια από πλαίσιο το πείρα. ας μου πει κάποιος τι πρέπει να κάνω, για να δούμε αν δουλεύει σωστά. εγώ βγάζω πενάκι στα μηνύματα γράφω και δεν τα εμφανίζει πάνω πρέπει να κάνω κάτι άλλο? Edited October 1, 2013 by araditsas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TWINDROP2 Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 Για πάμε να τα μαζέψουμε σιγά σιγά... Παρακαλώ αν μπορείτε να στείλετε απαντήσεις για να ξέρουμε αν το πρόβλημα είναι μαζικό ή στα κινητά μας. 1) Από youtube δεν μπορείς να σώσεις video στο scrapbook όπως έδειχναν τα video 2) Πρόβλημα με Samsung Keyboard το οποίο κολλάει και crashάρει (μετά τις 30/09) 3) Χαμηλή ένταση ακουστικού. Περιμένω τα feedback σας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts