ταξιδιωτης22 Δημ. April 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2008 απα πα,σκετη ασχημια. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcDim Δημ. April 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2008 Μια άλλη εύκολη λύση είναι να ψάξεις στις μικρές αγγελίες, όπου συχνά χαρίζονται ζωάκια από ανθρώπους που γέννησαν τα δικά τους και δεν έχουν τι να τα κάνουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niki2405 Δημ. April 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2008 συμφωνω κσι επαυξανω σχετικα με το να παρεις ζωο απο το δρομο. Ολα τα ζωα που ειχαμε, και οικογενειακως και φιλοι-γνωστοι κτλ ηταν του δρομου, και ολα ηταν απιθανα ζωα (και γατοι και σκυλοι). Το μονο που ηταν ρατσας (κιαυτο στο δρομο το βρηκαμε αλλα ηταν περσικος, φετος πριν τα χιονια πεθανε κι η γιαγια μου που τον ειχε ηταν απαρηγορητη...) και ειχε μια ζωη προβληματα υγειας το φουκαριαρικο, και φαινεται οτι ηταν ολα συχνα προβληματα των συγκεκριμενων γατιων. Εκτος του καλου που κανεις οτι μαζευεις και το ζωντανο απ'τον δρομο, εχεις κι αλλα καλα: -γλυτωνεις χρημα οταν το πρωτοπαρεις. -δεν συμβαλλεις στο εμποριο ζωων, τα οποια δεν μεταφερονται παντα με τισ ιδανοκοτερες των συνθηκων -το ζωο που θα παρεις, δεδομενου οτι ειναι το αποκαλλουμενο "μπασταρδο" εχει γενικα χαμηλοτερες πιθανοτητες να εχει προκυψει απο συνεχη αιμομικτικα ζευγαρωματα (για να πετυχει ο εκτροφεας τα χαρακτηριστικα της ρατσας πιο γρηγορα, ζευγαρωνει συνεχεια ζωα απ'την ιδια γεννα, σε πολυ μεγαλυτερο βαθμο αποτι θα γινοταν αν τα ζωα τα αφηναν να διαλεξουν μονα τους) αρα εχει μιρκοτερη πιθανοτητα να σου βγαλει διαφορες ασθενειες γενετικες, που ειναι πολυ χαλια υποθεση. Οσο για το που θα το βρεις: φιλε μου, μαθε κατι απο τωρα: την γατα δεν θα την υιοθετησεις εσυ, αυτη θα υιοθετησει εσενα! *χιουμορ γατοφιλων αυτο* :p Παντως πραγματικα, οπως ειπε και καποιος παραπανω, θα την βρεις μπροστα σου καποια μερα και θα πεις, αααυτην θελω, και θα απλωσεις χερι για χαδια και θα σου κατσει--ακομα κι αν δεν σου εχει ξανακατσει γατα ποτε σου, λολ! Κατα τα αλλα η καλυτερη συμβουλη ειναι να κυκλοφορεις ποδαρατα οσο μπορεις για να...κανεις γνωριμιες ;) Και αν μπορεις, παρε γατακι. Θα συνηθισετε ο ενας τον αλλο μια ωρα αρχυτερα, και θα κανεις και την πλακα σου. Αν εχεις μαλιστα σκοπο να παρεις δυο γατες, παρτες απο τωρα μαζι και μωρα--δυο γατακια ειναι ακομα καλυτερα, στα γατακια 2 ειναι πολυ περσσοτερα απο οτι ενα συν ενα ;) Μονο μην κανεις κανα αστειο και παρεις ενα κι ενα απο καθε φυλο (για ισορροπια λολ), εκτος αν εισαι ηδη ετοιμος να τους στειρωσεις, και μαλιστα να τους προσεχεις πολυ μεχρι να το κανεις... Καλη επιτυχια με το γατοshopping... Πω πω, μου ηρθε διαθεση και μενα τωρα, τοσο καιρο χωρις γατια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elunitta Δημ. April 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2008 Και αν θέλεις πέρνα και ρίξε και μια ματιά στο http://www.mycat.gr. Όλο και κάποιο φουκαριάρικο αδεσποτάκι θα χαρίζεται, όλο και κάποιο μωρό γατάκι θα ψάχνει στοργίδα και προδέρμ. Μπορείς να βρεισ επίσης και συμβουλές για την φροντίδα του. Και εγώ θα σου έλεγα να μην πάρεις ράτσας, ένα αδεσποτάκι θα σου χαρίσει μεγαλύτερη ικανοποίηση και αγάπη!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. April 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2008 Εκτος απο τις ρατσες που αναφερεις βρηκα και ενα μαγαζι οπου φερνει τις λεγομενες Sphinx,ειναι εκεινες που δεν εχουν καθολου τριχα.Αλλα ειναι ακριβη ρατσα (1000ευρω) αν ενδιαφερεσαι!! Σαν αυτή που είχε πάρει η Ρέιτσελ στα Φιλαράκια?Χάλια:ooch: Sorry για το οφ τόπικ:O Πάντως εμείς στο χωριό μου έχουμε 2 γατάκια πολύ τέλεια.Και ναι αυτά μας διάλεξαν.Μια μέρα τα ταϊσαμε και από τότε έρχονταν συνέχεια μέχρι που μείναν τελικά.Όποτε πηγαίνω παίζω μαζί τους.Καταπληκτικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Z3_POWER Δημ. April 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2008 Αυτη εδω ειναι η Sphynx http://www.sphynx-kittens.com/SphynxCat.jpg 1200 ευρω το γατακι...:shock: Παράθεση BMW RULES Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. April 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2008 Στο σπίτι έχω 5 γάτες. 2 από αυτές είναι στις σκάλες (η μια γεννήθηκε εκεί την προπαραμονή των Χριστουγέννων του 1996 και την άλλη την πήρα από αγγελία που την χάριζαν το 1999) , και οι άλλες στα δωμάτια γιατί αν δει η μια την άλλη γίνεται σφαγή :p Η μία είναι Αγκύρας (την βρήκα πεταμένη στον δρόμο το 2000) , η δικιά μου είναι Μαίην Κουν (μου την χάρισαν το 2004 και δεν ήξερα ότι ήταν ράτσας μέχρι που μου το είπε ένας ιδιοκτήτης petshop στην Ηγουμενίτσα. Όταν έψαξα τα χαρακτηριστικά της ράτσας διαπίστωσα ότι όντως είναι αυτή η ράτσα γιατί ταίριαζαν απόλυτα με την γάτα μου) και η άλλη που έχουμε πάλι μου την χάρισαν αλλά δεν ξέρω αν είναι ράτσας. Επίσης στον κήπο μου ταΐζουμε άλλες 4-5 γάτες. Η μία από αυτές γέννησε πριν μερικές μέρες. Επίσης έχω και ένα σκύλο στην πίσω αυλή του σπιτιού. Έχω τρέλα με τις γάτες. Φυσικά αγαπάω όλες τις γάτες ανεξάρτητα από το αν είναι κάποια ράτσα ή όχι. Το ότι έχω δυο γάτες ράτσας απλά έτυχε (και η αγκύρας μάλιστα ήταν σε άθλια κατάσταση όταν την μάζεψα και τώρα είναι ένα κουκλί) . Τρελένομαι όταν βλέπω σκοτωμένα ζώα στον δρόμο. Ακόμα περισσότερο τρελένομαι αν τύχει και δω ζώο το οποίο έχει βασανίσει κάποιος (ευτυχώς έχει τύχει 2 φορές και πραγματικά δεν θέλω να ξαναδώ, ούτε και να σκεφτώ αυτό το θέαμα) . Ευτυχώς δεν έχει τύχει να δω "άνθρωπο" να βασανίζει ζώο. Αν τύχει ποτέ και δω τέτοιο πράγμα, δεν ξέρω πως θα αντιδράσω... Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deb284 Δημ. April 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2008 Αυτη εδω ειναι η Sphynx http://www.sphynx-kittens.com/SphynxCat.jpg 1200 ευρω το γατακι...:shock: Aπαπα, αυτη δεν ειναι που ειχε παρει η Ρέιτσελ στα Φιλαράκια και μετα της ειχε βγει και κακιασμενη? :lol: Πανασχημη :ninja: Παράθεση http://img230.imageshack.us/img230/962/shirtlw.jpg In this light and on this evening Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. April 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2008 Αυτη εδω ειναι η Sphynx http://www.sphynx-kittens.com/SphynxCat.jpg 1200 ευρω το γατακι...:shock: to poio asximo WN pou exw dei se auton ton kosmo:!:kakasximo:p Loipon kai mena mou aresoun oi gates alla oso einai mikres:!:otan megalwnoun mou spane ta neura kai kanoun olo zimies;) Otan megaloun to oti dn tis paw auto dn simainei pws tis xtupaw apla tis diwxnw an erxontai spiti mou:pta mikra ta krataw kai meta feugoun mona tous:X:ninja::lol: Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. April 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2008 Κι εμείς τον γάτο μας τον βρήκαμε στο δρόμο, μια μέρα που ερχόμουν από το σχολείο πριν 7 χρόνια τον είδα και τον χαϊδεψα και με πήρε από πίσω. Όταν έφτασα σπίτι του έβαλα σε ένα πιατάκι γάλα και μετά από 2 ώρες που κοίταξα καθόταν έξω από το σπίτι. Τον βάλαμε μέσα στο σπίτι δοκιμαστικά για 2 μέρες και τελικά μας υιοθέτησε κανονικά. :p Εν ολίγοις, +1 για αδέσποτο... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts