Jump to content

[Επίσημο] Nokia 3200

DON
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

akismei ti erwthseis ine aytes??? to midp2.0 xrisimeuei sto na kanw figoura! :P :P :P

aaa molis bgei update apo th nokia, akismei stile mou ena PM h pes mou apo pou mporw na dw (pote bgike neo update ke ti dior8wnei)

http://www.go2sleep.be/ - ultimate site.

• Απαντήσεις 515
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

για όσους αναζητούν οικονομικότερη λύση από τα στερεοφωνικά ακουστικά της ΝΟΚΙΑ, στα Carrefour υπάρχουν ακουστικά για το 7210 (κάνουν και για το 3200) στα 6.90 ευρώ ! Το μόνο μειονέκτημα είναι το ότι δεν είναι στερεοφωνικά. Κατα τα άλλα η ποιότητα και η απόδοση του ήχου είναι άκρως ικανοποιητικές, αλλά δεν φτάνουν αυτά της ΝΟΚΙΑ (τα έχω και τα 2 και ξέρω)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος andrikosBO (16 Ιαν. 2004 , 15:03)

εμένα στο πακέτο είχε μονό ακουστικό hf .. οπότε...

Σε κάποιες εκδόσεις το ραδιόφωνο δουλεύει και με το μονό ακουστικό ενώ σε άλλες όχι!!! Όταν πήρα τη συσκευή το δοκίμασα αλλά δεν δούλεψε και έτσιπήρα τα διπλά της ΝΟΚΙΑ, όταν μετά έμαθα ότι σε κάποιοι άλλοι με 3200 μπορούσαν να έχουν και ραδιόφωνο!!! Πήρα τηλ στη ΝΟΚΙΑ και μου είπαν ότι το θέμα λύνεται με μια αναβάθμιση (που βέβαια δεν έχω κάνει ακόμη...)

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

paidia geia sas, eida oti exei bgei h anabathmish 3.12 gia to 3200. 3erete an einai diathesimh sthn ellada kai an kapoios thn exei balei as mas pei an diorthwthikan ta bug ths prohgoumenhs ekdoshs opws auto me thn hxografhsh kai thn allagh ths glwsas sta agglika.rwtaw giati me endiaferei h agora tou 3200.

euxaristw prokatabolika!

http://www.mwiacek.com/gsm/firmware/dct4_13.htm edw tha breis oti diabasa gia thn 3.12 neotera mallon apo kapoion pou thn exei balei h tha balei , pantws kathe fora ginontai kai allages gia tis opoies de ginete anafora! paidia opoios kserei as riksei fws! { oxi me ton fako! :):):) }

http://www.mwiacek.com/gsm/firmware/dct4_13.htm edw tha breis oti diabasa gia thn 3.12 neotera mallon apo kapoion pou thn exei balei h tha balei thn anabathmish, pantws kathe fora ginontai kai allages gia tis opoies de ginete anafora!

paidia opoios kserei as riksei fws! { oxi me ton fako! :):):) }

http://www.mwiacek.com/gsm/firmware/dct4_13.htm edw tha breis oti diabasa gia thn 3.12 neotera mallon apo kapoion pou thn exei balei h tha balei thn anabathmish, pantws kathe fora ginontai kai allages gia tis opoies de ginete anafora!

paidia opoios kserei as riksei fws! { oxi me ton fako! :):):) }

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος giorgosa (16 Ιαν. 2004 , 10:21)

Το στερεοφωνικο ακουστικο της Nokia ειναι μουρλια....! :happy: :) :) :)

:whistle:

Δύο ερωτήσεις φίλε μου: Τα στέρεο ακουστικά είναι αυτά τα άσπρα με την άσπρη σύνδεση; και η δεύτερη: Λειτουργούν και σαν hands free; Ευχαριστώ :)

Όσο απλό είναι να περιπλέξεις τα πράγματα, τόσο περίπλοκο είναι να τα απλοποιήσεις!

:confused:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ouCB49aou (19 Ιαν. 2004 , 10:12)

Δύο ερωτήσεις φίλε μου: Τα στέρεο ακουστικά είναι αυτά τα άσπρα με την άσπρη σύνδεση; και η δεύτερη: Λειτουργούν και σαν hands free; Ευχαριστώ :)

Και στις δυο ερωτησεις σου η απαντηση ειναι καταφατικη...

Ασπρα ακουστικα με ασπρη "συνδεση" , και ασφαλως ειναι και hands free. απλα οταν μιλας στο τηλεφωνο, καλο ειναι να φρνεις το μικροφωνο λιγο πιο ψηλα, κοντα στο στομα σου.... ;)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος giorgosa (19 Ιαν. 2004 , 11:33)

Και στις δυο ερωτησεις σου η απαντηση ειναι καταφατικη...

Ασπρα ακουστικα με ασπρη "συνδεση" , και ασφαλως ειναι και hands free. απλα οταν μιλας στο τηλεφωνο, καλο ειναι να φρνεις το μικροφωνο λιγο πιο ψηλα, κοντα στο στομα σου.... ;)

Σ' ευχαριστώ πολύ φίλε μου :)

Όσο απλό είναι να περιπλέξεις τα πράγματα, τόσο περίπλοκο είναι να τα απλοποιήσεις!

:confused:

κανείς που να έχει κάνει αναβάθμιση και να έχει βάλει την καινούρια έκδοση ; εντυπώσεις ;

και επίσης ξέρει κανείς που μπορώ να βρώ τα πλαστικά καλύμματα για το 3200 γιατί ενός φίλου μου έχουν φθαρεί αισθητά ; κυκλοφορεί πουθενά κάποια διάφανη θήκη ; :D

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος andrikosBO (20 Ιαν. 2004 , 23:03)

και επίσης ξέρει κανείς που μπορώ να βρώ τα πλαστικά καλύμματα για το 3200 γιατί ενός φίλου μου έχουν φθαρεί αισθητά ; κυκλοφορεί πουθενά κάποια διάφανη θήκη ; :D

κανείς ; :(

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος andrikosBO (24 Ιαν. 2004 , 13:56)

κανείς ; :(

ΚΑΝΕΙΣ????

οντως το πλαστικο καλυμμα χαρασεται ευκολα...ακομα ειναι νωρις αλλα με τον καιρο σιγουρα θα χρειαστει αλλαγη...

ελπιζω συντομα να κυκλοφορησουν προσοψεις, μιας και οι θηκες δεν μου αρεσουν... :happy:

• 2 weeks later...
Γιατι με 700KB ελευθερη μνημη, και με 70sms sto Inbox, μου λεει οτι μνημη μηνυματων σχεδον γεματη? δεν μπορει να χρησιμοποιησει ολη τη μνημη για τα Sms? :confused: