Jump to content

[Επίσημο] Nokia 3200

DON
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε παιδιά πήγε σήμερα να το πάρει ενας γνωστός και του είπαν και στην vodafone και στο γερμανό οτι δεν το φέρνουν πια γιατί ολο bugs εχει!!

Χρήστης: Nokia 5140i,PSP 1004k EU

Παλαιότερα: nokia 3510, Ipaq 1915, nokia 3200,Ipaq 1940, nokia 6600, Κ700i,6230i,K750i,W900i,Mitac Mio 168,K800i,N73 Music Edition,N95 8GB, HP 614c,Κ810i,JC777s,Nokia 5800,Nokia n97 mini

• Απαντήσεις 515
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Wirelessly posted (Nokia3200/1.0 () Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

Αρχικό μήνυμα από τον/την aristos87

Ρε παιδιά πήγε σήμερα να το πάρει ενας γνωστός και του είπαν και στην vodafone και στο γερμανό οτι δεν το φέρνουν πια γιατί ολο bugs εχει!!

Mallon den pane kala... I prospathoun na dikeologisoun oti den to exoun... To tilefonaki einai apsogo, kata kairous exoun kikloforisei kinita me apeira bugs xoris na aposiroun tipota!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος giorgosa (31 Δεκ. 2003 , 09:43)

Wirelessly posted (Nokia3200/1.0 () Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

Mallon den pane kala... I prospathoun na dikeologisoun oti den to exoun... To tilefonaki einai apsogo, kata kairous exoun kikloforisei kinita me apeira bugs xoris na aposiroun tipota!

το μονο bug που εχει το κινητο ειναι με την εγγραφη ηχου (το οποιο ομως λυνεται εαν βαλεις την αγγλικη γλωσσα).

σχετικα με την αποσυρση το ιδιο ελεγες και πριν αλλα εγω προτου το αγορασω ειχα ρωτησει σε club nokia και μονο που δεν γελουσαν.

τωρα εαν στο μεταξυ εχει αλλαξει κατι ,αυτο δεν το ξερω.

παντως το κινητο μεχρις στιγμης ειναι μια χαρα και το μονο αρνητικο ειναι οτι εχω συνηθισει στην φοβερη οθονη του gd87 και μαλλον θα περιμενω να το χρησιμοποιησω στον στρατο(ιανουαριος ) !

To kinito einai teleio kai as lene oti theloun!! :D

Παλαιότερα: nokia 3510, Ipaq 1915, nokia 3200,Ipaq 1940, nokia 6600, Κ700i,6230i,K750i,W900i,Mitac Mio 168,K800i,N73 Music Edition,N95 8GB, HP 614c,Κ810i,JC777s,Nokia 5800,Nokia n97 mini

Παιδιά γεια-χαρά σε όλους, καλή χρονιά λαι πολλές ευχές :) Καλωσορίστε κι εμένα λοιπόν, το πήρα πριν τα Χριστούγεννα, μη έχοντας όμως πολύ χρόνο στη διάθεσή μου δεν έχω ψάξει και πολλά πράγματα, δεν έχω κατεβάσει ακόμη Pc suite, ψάχνομαι ακόμη αλλά πού θα μου πάει, θα τα καταφέρω! :rolleyes: Φίλε Akismei με την ευκαιρία καλός φαντάρος :D

Όσο απλό είναι να περιπλέξεις τα πράγματα, τόσο περίπλοκο είναι να τα απλοποιήσεις!

:confused:

Παιδιά γεια-χαρά σε όλους, καλή χρονιά λαι πολλές ευχές :) Καλωσορίστε κι εμένα λοιπόν, το πήρα πριν τα Χριστούγεννα, μη έχοντας όμως πολύ χρόνο στη διάθεσή μου δεν έχω ψάξει και πολλά πράγματα, δεν έχω κατεβάσει ακόμη Pc suite, ψάχνομαι ακόμη αλλά πού θα μου πάει, θα τα καταφέρω! :rolleyes: Φίλε Akismei με την ευκαιρία καλός φαντάρος! :D :)

Όσο απλό είναι να περιπλέξεις τα πράγματα, τόσο περίπλοκο είναι να τα απλοποιήσεις!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ouCB49aou ( 7 Ιαν. 2004 , 08:36)

Παιδιά γεια-χαρά σε όλους, καλή χρονιά λαι πολλές ευχές :) Καλωσορίστε κι εμένα λοιπόν, το πήρα πριν τα Χριστούγεννα, μη έχοντας όμως πολύ χρόνο στη διάθεσή μου δεν έχω ψάξει και πολλά πράγματα, δεν έχω κατεβάσει ακόμη Pc suite, ψάχνομαι ακόμη αλλά πού θα μου πάει, θα τα καταφέρω! :rolleyes: Φίλε Akismei με την ευκαιρία καλός φαντάρος! :D :)

ευχαριστω πολυ φιλε μου.

οντως το κινητο ειναι πολυ καλο,εγω εχω τρελαθει με τα java games που εχω φορτωσει και το γεγονος οτι εχει και ραδιοφωνο και μπορω να στειλω φωτος με υπερυθρες!!

αλλα τα java games ειναι κατι που λειπει απο το panasonic μου και πραγματικα μπορω να παιζω συνεχως :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος akismei ( 7 Ιαν. 2004 , 11:07)

ευχαριστω πολυ φιλε μου.

οντως το κινητο ειναι πολυ καλο,εγω εχω τρελαθει με τα java games που εχω φορτωσει και το γεγονος οτι εχει και ραδιοφωνο και μπορω να στειλω φωτος με υπερυθρες!!

αλλα τα java games ειναι κατι που λειπει απο το panasonic μου και πραγματικα μπορω να παιζω συνεχως :)

Να 'σαι καλά φίλε :) Θέλοντας να συνδεθώ με καλώδιο στο P.C πού να απευθυνθώ; και για το ραδιοφωνάκι λέω να πάρω τα στερεο ακουστικά τι θα με συμβούλευες; έχω ευχέρεια επιλογής ή μόνο της Νόκια υπάρχουν;

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ouCB49aou ( 7 Ιαν. 2004 , 11:23)

Να 'σαι καλά φίλε :) Θέλοντας να συνδεθώ με καλώδιο στο P.C πού να απευθυνθώ; και για το ραδιοφωνάκι λέω να πάρω τα στερεο ακουστικά τι θα με συμβούλευες; έχω ευχέρεια επιλογής ή μόνο της Νόκια υπάρχουν;

κοιτα εγω θα σου προτεινα τις υπερυθρες για συνδεση με το pc.

για τα ακουστικα ,εγω να σου πω την αληθεια προτιμω που εχει ενα ακουστικο γιατι νομιζω οτι εαν εχεις και τα δυο ακουστικα και περπατας ή κανεις ποδηλατο ή εισαι σε μηχανη ειναι λιγακι επικινδυνο. :(

σε οτι αφορα την ευχερεια εκλογης απ`οτι ξερω υπαρχουν μονο τα νοκια τα οποια ειναι αρκετα καλα.

... :(

σε οτι αφορα την ευχερεια εκλογης απ`οτι ξερω υπαρχουν μονο τα νοκια τα οποια ειναι αρκετα καλα.

Σ' ευχαριστώ για όλα :) :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος andrikosBO ( 7 Ιαν. 2004 , 23:48)

παιδιά μια ερώτηση .. τα amr αρχεία ήχου μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως ήχοι κλήσης ;

Ναι γίνεται

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

και κάτι άλλο.. με ποιο άλλο πρόγραμμα εκτός του Logomanager μπορώ να αλλάζω operator logos; Ρωτάω γιατί όταν δοκιμάζω με το logomanager μου εμφανίζει σφάλμα αποστολής/λήψης λογοτύπου.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος andrikosBO ( 8 Ιαν. 2004 , 09:06)

και κάτι άλλο.. με ποιο άλλο πρόγραμμα εκτός του Logomanager μπορώ να αλλάζω operator logos; Ρωτάω γιατί όταν δοκιμάζω με το logomanager μου εμφανίζει σφάλμα αποστολής/λήψης λογοτύπου.

Με το Oxygen Phone Manager..... :cool:

ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σου :D όσο για το 2ο χρησιμοποίησα τελικά ένα προγραμματάκι που περιγράφεται στε προηγούμενες σελίδες του thread (MobileM αν δεν κάνω λάθος).

Λογότυπο δυκτίου πως θα βάλω? Έχω το pc suite αλλα δεν χέρω πως... Αν είναι πείτε μου άλλο πρόγραμα και θα το κατεβάσω.... :D

σε μένα το logomanager δεν κατεφερε να στείλει operator logo. αντ'αυτού αποθήκευσα το λογότυπο που ήθελα σαν .οbmp και το έστειλα με το pc suite στο 3200. Κατόπιν με το MobimB αφού εντόπισα το εν λόγω αρχείο έκανα δεξί κλικ και κατόπιν Set as operator logo ( or something ). Θα μου πείτε στην ουσία πήγα Λαμία μέσω Πάτρας αλλά τί να κάμω.. αφου το ευλογημένο το logomanager μου έκανε νερά... :D

Να δηλώσω και εγώ με τη σειρά μου ένας ευτυχισμένος subκάτοχος ενός 3200 (sub διότι εγώ έχω ένα 6600 και αγόρασα το 3200 για την κόρη μου) αλλά όπως είναι αυτονόητο εγώ θα ασχοληθώ με τις υπέρυθρες και το uploading παιχνιδιών ringtones κλπ κλπ. Προτίμησα το 3200 όντας κάτοχος προηγούμενα ενός 7250 και πιο προηγούμενα ενός 8310. Ενημερωτικά να αναφέρω προς χρήση όποιου ενδιαφέρεται ότι το DKU καλώδιο (pop-port σε USB) έπαιζε άψογα και ταχύτατα με το 7250, θέλω να πιστεύω ότι το ίδιο θα κάνει και με το 3200 (δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα).

Χαιρετώ

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος TeoKal ( 8 Ιαν. 2004 , 23:41)

Να δηλώσω και εγώ με τη σειρά μου ένας ευτυχισμένος subκάτοχος ενός 3200 (sub διότι εγώ έχω ένα 6600 και αγόρασα το 3200 για την κόρη μου) αλλά όπως είναι αυτονόητο εγώ θα ασχοληθώ με τις υπέρυθρες και το uploading παιχνιδιών ringtones κλπ κλπ. Προτίμησα το 3200 όντας κάτοχος προηγούμενα ενός 7250 και πιο προηγούμενα ενός 8310. Ενημερωτικά να αναφέρω προς χρήση όποιου ενδιαφέρεται ότι το DKU καλώδιο (pop-port σε USB) έπαιζε άψογα και ταχύτατα με το 7250, θέλω να πιστεύω ότι το ίδιο θα κάνει και με το 3200 (δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα).

Χαιρετώ

Φίλε TeoKal αν το δοκιμάσεις και μείνεις ευχαριστημένος πες μου σε παρακαλώ πώς ακριβώς να το ζητήσω και από πού γιατί τώρα δεν έχω laptop αλλά μόνο ένα παλιό p.c.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ouCB49aou ( 9 Ιαν. 2004 , 09:22)

Φίλε TeoKal αν το δοκιμάσεις και μείνεις ευχαριστημένος πες μου σε παρακαλώ πώς ακριβώς να το ζητήσω και από πού γιατί τώρα δεν έχω laptop αλλά μόνο ένα παλιό p.c. και δεν έχω υπέρυθρες.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dina-21- (10 Ιαν. 2004 , 07:02)

mporw na balw MIDP2.0 sto 3200 apo MIDP1.0 pou exei?!?!? e?E??e?EE? :P

οχι :( .μονο εαν βγαλει η νοκια καποια αναβαθμιση που θα το υποστηριζει αυτο.

επειδη ομως δεν ξερω τι διαφορες εχουν το midp1.0 απο midp2.0??σε τι χρησιμευει το midp2.0?

καλησπέρα !

το καλώδιο του 3300 δουλευει με το 3200 ? Αν όχι κυκλοφορεί USΒ καλώδιο στην αγορά για το 3200 ? Που μπορω να το βρώ και πόσο ;