Jump to content

Nova 4G

paulchro
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εμενα με ζητησαν...μολις ειπα οτι ειναι δωρεαν το ειδαν οτι οκ,δεν χρειαζεται τα 5€.

Και στην Αθήνα έτσι κάνουν ζητάνε 5 ευρώ και όποιος δεν ξέρει τα δίνει. Το πρόβλημα είναι ότι αν και άλλαξα sim, lte επιλογή δεν μου εμφανίζει σε galaxy s5.

Και στην Αθήνα έτσι κάνουν ζητάνε 5 ευρώ και όποιος δεν ξέρει τα δίνει. Το πρόβλημα είναι ότι αν και άλλαξα sim, lte επιλογή δεν μου εμφανίζει σε galaxy s5.

Τι firmware έχεις; 4.4.4 ή 5.0.1;

Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016

4.4.2 kitkat s5 δεν θέλω να βάλω lollipop.

Έχουν θέμα τα samsung και Lg πρέπει να κάνεις την αναβάθμιση για σου εμφανίζει την επιλογή.

Εγω έχω S4 όταν είχα 4.4.2 kitkat δεν μου την εμφάνιζε την επιλογή για 4G μόλις έκανα την αναβάθμιση σε 5.0.1 εμφανίστηκε κανονικά επιλογή.

Η sim που σου έδωσαν λέει πάνω multi sim;

Edited by fotisk13
Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016

Έχουν θέμα τα samsung και Lg πρέπει να κάνεις την αναβάθμιση για σου εμφανίζει την επιλογή.

Εγω έχω S4 όταν είχα 4.4.2 kitkat δεν μου την εμφάνιζε την επιλογή για 4G μόλις έκανα την αναβάθμιση σε 5.0.1 εμφανίστηκε κανονικά επιλογή.

Ναι η sim είναι οκ, και το 3g καλό είναι αν είναι να βάλω lollipop :D

Η επιλογή μια χαρά υπάρχει όμως το 4G της wind που είναι; Μέρες τώρα ψάχνω να το δω στο κέντρο του Πειραιά και δεν υπάρχει. Σε ένα κατάστημα της μου είπαν φταίει το κινητό. Δεν πάνε καλά ...

Η επιλογή μια χαρά υπάρχει όμως το 4G της wind που είναι; Μέρες τώρα ψάχνω να το δω στο κέντρο του Πειραιά και δεν υπάρχει. Σε ένα κατάστημα της μου είπαν φταίει το κινητό. Δεν πάνε καλά ...

Έχεις δίκιο που είναι το 4G οεο; αν και κάτι μου λέει ότι 1 Μάιου που θα έχει λήξει το τζάμπα 4G θα πιάνουμε καμπάνα σήμα(που λέει ο λόγος... :lol:). Εγώ για να πιάσω 4G Αμπελόκηπους Αθήνα πρέπει να βγω στο μπαλκόνι και με τα χίλια ζόρια πιάνω 1-2 γραμμές, speedtest που έκανα έβγαλε 3,5Mbps ενώ 3G(εντός σπιτιού) 16+Mbps.

EDIT : Σήμερα πήγα Παπάγου φουλ σήμα 4G και Βύρωνα 2 γραμμές. Στο speedtest 23Mbps Παπάγου και 12-13Mbps Βύρωνα.

Edited by fotisk13

Δεν αξίζει ακόμα να το έχεις γυρισμένο σε 4g.Και μπαταρία καίει πολύ και χειρότερες ταχύτητες από h+, τουλάχιστον όπου έχω δοκιμάσει

Γυρνάτε το σε 2g παιδιά..καίνε πολύ τα 3g και τα 4..άσε που μπορεί να έχετε θέμα σε αλλαγή μπαντας αν μιλατε ...Μια ευγενική πληροφορία από την wind και το υπέροχο 2g της....

Φιλικά Γιώργος

To 4g τελικa τήσ wind ισχύει μέχρι τέλος απριλίου ; σκεφτόμαι νά πάρω την συσκευή 4g hauwei y550 διάβασα πολλές καλές κρητικές και ήθελα είναι 4g οικονομικό android. Πρέπει νά πάω νά αλλάξω την για νά δοκιμάσω το 4g ; από ότι κατάλαβα ναι,αλλά μου ήρθε μυνημα ότι το υπόλοιπο μου έληξε αρα σε 6μήνες μαλλον θα χαθεί και το νούμερο ήδη το υπόλοιπο μηδενιστηκε, οπότε θα χρειαστεί νά βάλω 5ευρω για το δοκιμάσω ; ή δεν απαιτείται υπόλοιπο ; νομίζω ότι χρειάζεται κάποιο υπόλοιπο για νά λειτουργεί καλά η γραμμή έτσι δεν είναι ;

Μικρολιμανο 4G με φουλ σημα αλλα κλασσικα δεν φορτωνει.Αν και καμια φορα το πιανει και παει γρηγορα :p

Στο ίδιο σημείο Δελφιναριο φουλ 3g και σέρνεται! ! τραγική.Βασικά τα ίδια χάλια με την βοντα

Στο ίδιο σημείο Δελφιναριο φουλ 3g και σέρνεται! ! τραγική.Βασικά τα ίδια χάλια με την βοντα

Σε επαρχιακη πολη αναβαθμησμενο ! 5::00 το πρωι με {H} 2.5 mbit δεν ειναι καθολου καλα με αυτα που βλεπω κραταω μικρο καλαθι την ιδια ωρα frog/cosmote 12 με 13mbit

Edited by oxxy

http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg

https://telegram.org

Σε επαρχιακη πολη αναβαθμησμενο ! 5::00 το πρωι με {H} 2.5 mbit δεν ειναι καθολου καλα με αυτα που βλεπω κραταω μικρο καλαθι την ιδια ωρα frog/cosmote 12 με 13mbit

Μη συγκρίνεις wind και cosmote σε σήμα ίντερνετ.. Μέρα με τη νύχτα δυστυχώς.. :(

s7 edge 935F

LG Gpad V500

Μη συγκρίνεις wind και cosmote σε σήμα ίντερνετ.. Μέρα με τη νύχτα δυστυχώς.. :(

Το ειπα γιατι ειναι αναβαθμησμενο και ειμαι 1χιλ απο τη κεραια οπως καταλαβες χαρα στην αναβαθμηση που εκαναν! κυριολεκτικα .....

Edited by oxxy

http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg

https://telegram.org

Το ειπα γιατι ειναι αναβαθμησμενο και ειμαι 1χιλ απο τη κεραια οπως καταλαβες χαρα στην αναβαθμηση που εκαναν! κυριολεκτικα .....

Αυτό που με παραξενεύει είναι ότι ακόμα και με Η σήμα κάνει πολύ ώρα να φορτώσει η σελίδα. Το ίδιο λένε και όσοι βλέπουν 4g. Οπότε θεωρώ ότι είναι αν γενικότερο το πρόβλημα του ίντερνετ στη wind. Από τιμές πάντως απαικτη. Το θέμα για μένα είναι ένα και το έχω ξαναπεί Ας αφήσει τα 4g και τις βλακειες με τέτοιο δίκτυο και ας ασχοληθεί με την αναβάθμιση του 3g δικτύου. Το Η+ σήμα είναι μια χαρά. Υ. Γ Προχθές άλλαξα Θεσσαλονίκη την κάρτα σε 4g στο κατάστημα της Παπαναστασιου χωρίς κάποιο πρόβλημα. Το μόνο που με ρώτησε ο πωλητής είναι "τι θα την κάνεις την κάρτα αφού στη Θεσσαλονίκη δεν έχουμε και θα αργήσει να έρθει το 4g"?

s7 edge 935F

LG Gpad V500

Αυτό που με παραξενεύει είναι ότι ακόμα και με Η σήμα κάνει πολύ ώρα να φορτώσει η σελίδα. Το ίδιο λένε και όσοι βλέπουν 4g. Οπότε θεωρώ ότι είναι αν γενικότερο το πρόβλημα του ίντερνετ στη wind. Από τιμές πάντως απαικτη. Το θέμα για μένα είναι ένα και το έχω ξαναπεί Ας αφήσει τα 4g και τις βλακειες με τέτοιο δίκτυο και ας ασχοληθεί με την αναβάθμιση του 3g δικτύου. Το Η+ σήμα είναι μια χαρά. Υ. Γ Προχθές άλλαξα Θεσσαλονίκη την κάρτα σε 4g στο κατάστημα της Παπαναστασιου χωρίς κάποιο πρόβλημα. Το μόνο που με ρώτησε ο πωλητής είναι "τι θα την κάνεις την κάρτα αφού στη Θεσσαλονίκη δεν έχουμε και θα αργήσει να έρθει το 4g"?

Στην άλλαξε άμεσα την κάρτα στο συγκεκριμένο κατάστημα δωρεάν η σου ζήτησε 5 Ευρώ?

Στην άλλαξε άμεσα την κάρτα στο συγκεκριμένο κατάστημα δωρεάν η σου ζήτησε 5 Ευρώ?

Απευθείας φυσικά δωρεάν σε δύο νούμερα που του ζήτησα.. Μόνο ταυτότητα μου ζήτησε να πιστοποιησει τα στοιχεία μου. Του ζήτησα και την κάρτα με το γνωστό νούμερο και έπαθε πλάκα. Επίσης του λέω ήρθαν αρκετοί και έχουν παράπονα ξέρω ότι έχετε πολλά να διαβάσετε σχετικά με τις προσφορές αλλά πολλές φορές οι καταναλωτές είναι πιο ενημερωμένοι! Μνημονευοντας βέβαια το φόρουμ ;)

s7 edge 935F

LG Gpad V500

Απευθείας φυσικά δωρεάν σε δύο νούμερα που του ζήτησα.. Μόνο ταυτότητα μου ζήτησε να πιστοποιησει τα στοιχεία μου. Του ζήτησα και την κάρτα με το γνωστό νούμερο και έπαθε πλάκα. Επίσης του λέω ήρθαν αρκετοί και έχουν παράπονα ξέρω ότι έχετε πολλά να διαβάσετε σχετικά με τις προσφορές αλλά πολλές φορές οι καταναλωτές είναι πιο ενημερωμένοι! Μνημονευοντας βέβαια το φόρουμ ;)

Οκ ευχαριστώ.Αύριο θα περάσω μια βόλτα από εκει.

Το θέμα δεν είναι ότι δεν πιάνει το 4G, τι είχαμε τι χάσαμε. Το κακό είναι ότι πλέον σε περιοχές που την ψιλοπάλευε το Η+, τώρα βλέπω θεαματικότατη πτώση ταχύτητας ή ακόμα και πλήρης απουσία ιντερνετ. Μπορεί το κινητό να δείχνει ότι έχει σήμα H+ και να μην φορτώνει τίποτα ή σε σημεία που είχα σταθερά αξιοπρεπές Η+ τώρα πέφτει σε edge (που τουλάχιστον κάτι ψιλοφορτώνει σε σχέση με την προηγούμενη περίπτωση).

Δεν ξέρω αν σχετίζονται μεταξύ τους και γιατί να χάλασε το 3g, αλλά είναι παραπάνω από εκνευριστική η καθημερινότητα πλέον.

Σε ποια επαρχιακή πόλη αν επιτρέπεται ?

Ποιο είναι αυτό το νουμερο που αναφέρεις να γνωριζω τι θα τους πω

Ποιο είναι αυτό το νουμερο που αναφέρεις να γνωριζω τι θα τους πω

Αυτό που γράφει ο φίλος πιο κάτω

Πηγα σημερα στο καταστημα της Παπαναστασιου. Εδειξα διπλωμα, ειπα το νουμερο, μου ειπε αν ειναι f2g ή Q, και ετοιμη η καρτα που αρχιζει απο 89301010000000...

δυο λεπτα υποθεση.

;);)

s7 edge 935F

LG Gpad V500

• The title was changed to Nova 4G