gesvts Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Ακριβό δεν ειναι ακόμα και στα 350 ομως αυτή τη στιγμή; αξίζει τόσα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KonKart Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Ακριβό δεν ειναι ακόμα και στα 350 ομως αυτή τη στιγμή; αξίζει τόσα; 350 να κάνεις τούμπες πλέον αν το βρεις μεταχειρισμένο στην Ελλάδα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Doom4 Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 έχει ξεφύγει η τιμή του παίδες, έχει πάει πάνω από 500 ευρά στα σκρουτζομάγαζα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rx84ever Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 εχει αγορασει κανεις το BlackBerry Z30 απο αμαζον η ebay ? μιας και δεν εχω αγορασει ποτε απο εξω..βρηκα αυτο εδω http://www.amazon.com/BlackBerry-Z30-16GB-Unlocked-Phone/dp/B00HS4FX8K/ref=sr_1_2?s=wireless&ie=UTF8&qid=1408669295&sr=1-2&keywords=blackberry+z30 πληρωνω και τελωνειο ή κατι παραπνω απο οτι λεει η τιμη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsserv10 Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 πληρώνεις και μεταφορικά και τελωνείο που είναι +25% της συνολικής τιμής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mataraa Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 Διέρρευσε νεο OS.......10.3.0.1052 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rx84ever Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 απο εδω εχει ψωνισει κανεις? http://gr.mobileshop.eu/kinita-tilefona/blackberry/z30-lte-Άσπρο/ εχουμε καμια γνωμη?:blink::blink::blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narta Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 350 να κάνεις τούμπες πλέον αν το βρεις μεταχειρισμένο στην Ελλάδα... έχει ξεφύγει η τιμή του παίδες, έχει πάει πάνω από 500 ευρά στα σκρουτζομάγαζα Η τιμή είναι σε τέτοια επίπεδα γιατί απλά είναι άνευ εμπορευσιμότητας. είναι αξιόλογη συσκευή αλλά πλέον δεν δικαιολογεί τέτοια τιμή Παράθεση Φιλιππος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KonKart Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 εχει αγορασει κανεις το BlackBerry Z30 απο αμαζον η ebay ? μιας και δεν εχω αγορασει ποτε απο εξω..βρηκα αυτο εδω http://www.amazon.com/BlackBerry-Z30-16GB-Unlocked-Phone/dp/B00HS4FX8K/ref=sr_1_2?s=wireless&ie=UTF8&qid=1408669295&sr=1-2&keywords=blackberry+z30 πληρωνω και τελωνειο ή κατι παραπνω απο οτι λεει η τιμη? Θέλει προσοχή γιατί κάποια μαγαζιά, έφερναν αν θυμάμαι καλά, παρτίδες με 3G Ζ30 και όχι 4G. Διαθέτω ένα δικό μου πάντως όποιος ενδιαφέρεται από ελληνικό κατάστημα με απόδειξη βιτρίνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mataraa Δημ. August 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2014 Αξιόπιστη αγορα απο mobileshop στα 380 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mataraa Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Αλήθεια αναρωτιέμαι τώρα που βγήκε το νέο iphone 6 πόσοι από τους χρήστες Ζ30 αισθάνονται δικαιωμενοι με την επιλογή τους... Εγώ είμαι ένας από αυτούς! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KonKart Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Αλήθεια αναρωτιέμαι τώρα που βγήκε το νέο iphone 6 πόσοι από τους χρήστες Ζ30 αισθάνονται δικαιωμενοι με την επιλογή τους... Εγώ είμαι ένας από αυτούς! Το iphone 6 περίμενες για να αισθανθείς ότι έκανες καλή επιλογή;; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kanaliotis Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Αλήθεια αναρωτιέμαι τώρα που βγήκε το νέο iphone 6 πόσοι από τους χρήστες Ζ30 αισθάνονται δικαιωμενοι με την επιλογή τους... Εγώ είμαι ένας από αυτούς! Το iphone6 ειναι μια τεχνολογικη μετριότητα. ΤοΖ30 είναι εξαιρετικό τηλέφωνο. Το αδικείς με αυτή τη σύγκριση Παράθεση BlackBerry Passport and a Playbook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Μονο και μονο για την αυτονομια της αυτη η συσκευη, ειναι απο τις κορυφαιες στον χωρο των smartphones, για να μην πω η κορυφαια. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mataraa Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Μονο και μονο για την αυτονομια της αυτη η συσκευη, ειναι απο τις κορυφαιες στον χωρο των smartphones, για να μην πω η κορυφαια. :up: Ετσι ειναι! ----- προσθήκη μηνύματος 51 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το iphone6 ειναι μια τεχνολογικη μετριότητα. ΤοΖ30 είναι εξαιρετικό τηλέφωνο. Το αδικείς με αυτή τη σύγκριση Το ξερω, απλα ψυχολογικα μιλαω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 παιδια κανα λευκο z30 υπαρχει πουθενα?κανενας...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 Καλημέρα. Την κάμερα του Ζ30 πως την βρίσκετε; Έχω διαβάσει όχι και πολύ καλά λόγια. Βελτιώνεται με καμία εφαρμογή μήπως; Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mataraa Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 Μια χαρά είναι η κάμερα! Ανώτερη των προσδοκιών και με την 10.3 θα γίνει ακόμα καλύτερη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 Πως το ξέρεις; Υπάρχει κανένα review; Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mataraa Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 Τσέκαρε crackberry Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iou Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Πως το ξέρεις; Υπάρχει κανένα review; http://crackberry.com/blackberry-z30-review ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Επειδή σκέφτομαι την αγορά του έχει κάποιος την 10.3 περασμένη; έχει βάλει εφαρμογές από Amazon? Και επίσης γνωρίζουμε μέχρι πότε θα παίρνει update? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Επειδή σκέφτομαι την αγορά του έχει κάποιος την 10.3 περασμένη; έχει βάλει εφαρμογές από Amazon? Και επίσης γνωρίζουμε μέχρι πότε θα παίρνει update? Εγω εχω την 10.3 περασμενη αλλα σε leaked μιας και δε θα αναβαθμιστει σε 10.3 αλλα σε 10.3.1. Υπαρχουν καποιες φημες που λενε πως θα παρει αλλη μια μεγαλη αναβαθμιση μετα απο αυτην, αλλα τιποτα δεν ειναι σιγουρο. Το amazon δεν το εχω χρησιμοποιησει. Μεσω snap Κανω την δουλεια μου αν θελησω καποια εφαρμογη. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Εγω εχω την 10.3 περασμενη αλλα σε leaked μιας και δε θα αναβαθμιστει σε 10.3 αλλα σε 10.3.1. Υπαρχουν καποιες φημες που λενε πως θα παρει αλλη μια μεγαλη αναβαθμιση μετα απο αυτην, αλλα τιποτα δεν ειναι σιγουρο. Το amazon δεν το εχω χρησιμοποιησει. Μεσω snap Κανω την δουλεια μου αν θελησω καποια εφαρμογη. σε ευχαριστω πολυ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 εχω χρησιμοποιησει το amazon..ειναι σαν να κατεβαζεις εφαρμογες απο google play.εχει και μια δωρεαν εφαρμογη την ημερα + διαφορες προσφορες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts