makisubi Δημοσιεύτηκε September 11, 2013 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 11, 2013 Όπως λέει και ο τίτλος θέλω να ανακτήσω το Admin Password σε φορητο HP με αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος . Για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα έκανα login με το αποτύπωμα (είναι πιό εύκολο) και ξέχασα το password . Υπάρχει τρόπος να το δώ κάπου ? Ευχαριστώ Παράθεση Μάκης "ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΥΕΙΝ ΒΟΥΛΕΤΑΙ" "ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΑΛΛΩΣ ΕΧΕΙΝ " Όταν εμείς τα λέγαμε αυτά οι "άλλοι" απλώς δεν υπήρχαν ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samarithan Δημ. September 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2013 Όπως λέει και ο τίτλος θέλω να ανακτήσω το Admin Password σε φορητο HP με αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος . Για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα έκανα login με το αποτύπωμα (είναι πιό εύκολο) και ξέχασα το password . Υπάρχει τρόπος να το δώ κάπου ? Ευχαριστώ Aν μπουτάρεις με hirens boot cd-dvd υπάρχει η δυνατότητα να σβήσεις το κωδικό αυτό και να βάλεις όποιον άλλο θες ή να μην βάλεις καθόλου:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. September 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2013 Εν γένει, τα password που αποθηκεύονται μόνο ως hash (όπως αυτά των windows) δεν μπορείς να τα ανακτήσεις, μπορείς όμως να τα σβήσεις και να βάλεις καινούρια με τον τρόπο που αναφέρθηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Aν μπουτάρεις με hirens boot cd-dvd υπάρχει η δυνατότητα να σβήσεις το κωδικό αυτό και να βάλεις όποιον άλλο θες ή να μην βάλεις καθόλου:p Επιβεβαιώνω, το έχω κάνει και εγώ... Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisubi Δημ. September 12, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 (edited) Ευχαριστώ για τις απαντήσεις Κατέβασα το Hirens boot cd v. 15.2 αλλά δεν ξεκινάει με αυτό ... Φυσικά έβαλα σαν 1η συσκευή boot το cd-dvd απο το setup , το δοκίμασα και σε ένα άλλο laptop που έχω αλλά και πάλι τίποτα . Δοκίμασα με ένα 2ο cd , τίποτα . Δοκίμασα και ένα 3ο γράφοντας όλα τα αρχεία του φακέλου , τίποτα . Ξεκινάει κανονικά τα windows . Το πρόγραμμα με το οποίο έγραψα τα cd είναι το cyberlink power 2go ... Καμμιά ιδέα ;;; edit : υπάρχει περίπτωση να κάνει conflict με το panda ? Edited September 12, 2013 by makisubi Παράθεση Μάκης "ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΥΕΙΝ ΒΟΥΛΕΤΑΙ" "ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΑΛΛΩΣ ΕΧΕΙΝ " Όταν εμείς τα λέγαμε αυτά οι "άλλοι" απλώς δεν υπήρχαν ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις Κατέβασα το Hirens boot cd v. 15.2 αλλά δεν ξεκινάει με αυτό ... Φυσικά έβαλα σαν 1η συσκευή boot το cd-dvd απο το setup , το δοκίμασα και σε ένα άλλο laptop που έχω αλλά και πάλι τίποτα . Δοκίμασα με ένα 2ο cd , τίποτα . Δοκίμασα και ένα 3ο γράφοντας όλα τα αρχεία του φακέλου , τίποτα . Ξεκινάει κανονικά τα windows . Το πρόγραμμα με το οποίο έγραψα τα cd είναι το cyberlink power 2go ... Καμμιά ιδέα ;;; edit : υπάρχει περίπτωση να κάνει conflict με το panda ? Το CD πρέπει να το γράψεις με την επιλογή burn ISO του προγράμματός σου. Το Panda δεν φταίει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisubi Δημ. September 12, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Το CD πρέπει να το γράψεις με την επιλογή burn ISO του προγράμματός σου. Το Panda δεν φταίει. Το έγραψα με ISO , το έτρεξα , ακολούθησα όλα τα βήματα ένα προς ένα και με τη βοήθεια της σελίδας της hiren's http://www.hirensbootcd.org/resetting-windows-password/ αλλά στην εκκίνηση μου ζητάει password . Το έκανα άλλη μία φορά ακόμη πιό προσεκτικά αλλά και πάλι δεν ... Κάτι κάνω λάθος ...Τί όμως ;;; Παράθεση Μάκης "ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΥΕΙΝ ΒΟΥΛΕΤΑΙ" "ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΑΛΛΩΣ ΕΧΕΙΝ " Όταν εμείς τα λέγαμε αυτά οι "άλλοι" απλώς δεν υπήρχαν ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Το έγραψα με ISO , το έτρεξα , ακολούθησα όλα τα βήματα ένα προς ένα και με τη βοήθεια της σελίδας της hiren's http://www.hirensbootcd.org/resetting-windows-password/ αλλά στην εκκίνηση μου ζητάει password . Το έκανα άλλη μία φορά ακόμη πιό προσεκτικά αλλά και πάλι δεν ... Κάτι κάνω λάθος ...Τί όμως ;;; Νομίζω Ότι ζητάει password αλλά αν πατήσεις enter μπαίνει. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisubi Δημ. September 12, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Νομίζω Ότι ζητάει password αλλά αν πατήσεις enter μπαίνει. Όχι , μου ζήταγε password. Τελικά τα κατάφερα . Το λάθος που είχα κάνει ήταν το εξής : Στους λογαριασμούς χρηστών είχα αρχικά το λογαρισαμό administrator με ένα όνομα και μετά το άλλαξα σε admin . Είχε κρατηθεί όμως στη registry και το όνομα . Το επέλεξα και αυτό για να καταργηθεί το password και όλα ok . Έβαλα και ένα άλλο password που το θυμάμαι , αλλά και να το ξεχάσω το dc να 'ναι καλά :grin::grin: Τέλος καλό όλα καλά λοιπόν και σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια !!:) Παράθεση Μάκης "ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΥΕΙΝ ΒΟΥΛΕΤΑΙ" "ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΑΛΛΩΣ ΕΧΕΙΝ " Όταν εμείς τα λέγαμε αυτά οι "άλλοι" απλώς δεν υπήρχαν ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gilles27 Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 (Για μελλοντική χρήση) Η λύση λέγεται Linux παιδες. και κάνεις παπάδες.... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samarithan Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Όχι , μου ζήταγε password. Τελικά τα κατάφερα . Το λάθος που είχα κάνει ήταν το εξής : Στους λογαριασμούς χρηστών είχα αρχικά το λογαρισαμό administrator με ένα όνομα και μετά το άλλαξα σε admin . Είχε κρατηθεί όμως στη registry και το όνομα . Το επέλεξα και αυτό για να καταργηθεί το password και όλα ok . Έβαλα και ένα άλλο password που το θυμάμαι , αλλά και να το ξεχάσω το dc να 'ναι καλά :grin::grin: Τέλος καλό όλα καλά λοιπόν και σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια !!:) Xαίρομαι που βρήκες τελικά λύση στο πρόβλημά σου:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts