DINFUN Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Στο iphone όμως πολυ συχνα ανοιγω ταυτόχρονα αρκετές εφαρμογές και φαίνεται η ανάγκη για ram. Μετα παρατηρώ καποια ανεξήγητα πράγματα. Η ίδιες εφαρμογές στο Android παρόλο που εχουν περισσότερες δυνατοτητες, ειναι πολυ μικρότερες. Πχ το kingsoft office που για μενα ειναι η πληρέστερη εφαρμογή για excel, στο ios ειναι 122mb ενω στο android 122. Εδώ κάτι άλλο ήθελες να γράψεις γιατί δεν βγαίνει νόημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 (edited) Εδώ κάτι άλλο ήθελες να γράψεις γιατί δεν βγαίνει νόημα. Ναι ήθελα να γράψω 15,52 mb http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=44321&stc=1&d=1398595267 Edited April 27, 2014 by DINFUN Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agid Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 (edited) Το reload στον browser έχει νόημα να μην γίνεται αν ξανά μπεις σε εύλογο χρονικό διάστημα,. Αν είσαι στο myphone και βγεις και επιστρέψεις μετα απο 2 ώρες, πρέπει να κάνει reload γιατί υπάρχουν νεες καταχωρήσεις. Είναι το μόνο που δεν με απασχολεί. Όλη η γκρίνια μου εχει να κάνει με το οτι οι απαιτήσεις μου απο την apple είναι μεγαλύτερες σε σχέση με άλλους κατασκευαστές. Οχι επειδή είναι ακριβότερη, αλλά λόγο brand name και φιλοσοφίας. Ειδικά οταν στο παρελθόν δεν συνεβαινε κάτι ανάλογο, ειναι λογικό να υπάρχει γκρίνια. Και το ios 4 έφερε πολλές αλλαγές αλλά δεν έφτασε η περίοδος που θα παρουσιαζονταν η επόμενη έκδοση για να διορθωθούν τα προβλήματα. Η 4.1 ειχε βγεί σχετικά γρήγορα. Πιστεύω οτι οι αλλαγές στο multitasking που περιέχονται στο ios7 αυξάνουν τις απαιτήσεις. Στο ipad 2 δεν υπάρχει έντονο πρόβλημα γιατί όπως το δουλεύει η σύζυγός, δεν μπορεί να υπάρξει. Δεν έχει τηλέφωνο, η κάμερα δεν χρησιμοποιείται ποτέ, ανοίγει ελάχιστες εφαρμογές αφου δουλεύει κυρίως τον browser. Στο iphone όμως πολυ συχνα ανοιγω ταυτόχρονα αρκετές εφαρμογές και φαίνεται η ανάγκη για ram. Μετα παρατηρώ καποια ανεξήγητα πράγματα. Η ίδιες εφαρμογές στο Android παρόλο που εχουν περισσότερες δυνατοτητες, ειναι πολυ μικρότερες. Πχ το kingsoft office που για μενα ειναι η πληρέστερη εφαρμογή για excel, στο ios ειναι 122mb ενω στο android 15,52mb. Γενικά η apple έχει την τάση να βάζει στις συσκευές της την μικρότερη δυνατή ram. Οχι μονο στις ios συσκευές αλλά και στα mac. Πριν ενα μήνα έβαλα στο macbook μου SSD σκληρό. Ταχύτατος αλλά τι να το κάνεις που η ram πηγαίνει συνέχεια στο 92%+ και βλέπω πολυ συχνα κλεψυδρα. Πρέπει να δώσω αλλα 100 ευρώ για να αξιοποιήσω την ταχύτητα του σκληρού. Οταν το είχα αγοράσει ειχε 2gb ram. Μετα απο λιγους μήνες έδωσα 120 ευρώ και έβαλα 4αρα γιατι δεν μπορούσα να δουλέψω. Τότε του snow leopard δεν σήκωνε στο συγκεκριμένο macbook μεγαλύτερη ram απο τα 4gb. Αργότερα κάθε αναβάθμιση αυξανε τις απαιτήσεις οπότε δόθηκε η δυνατότητα να βλέπει μέχρι 8 gb ram. Απο το 1995 που ασχολούμαι η άποψη μου ειναι οσο περισσότερη ram τόσο το καλύτερο. Και καλά στο macbook εχω την δυνατότητα να την αυξήσω. Στα iphone και ipad, οι συσκευές τερματίζουν την σταδιοδρομία τους εξ αιτίας αυτού. Γι αυτό ποτε πια αγορα έκδοσης S. Το 5αρι με ios 6 και 1 gb ram ήταν μια χαρά. Εχω δει 5αρι JB που εχει παραμείνει στην 6.Χ και πετάει. Παράλληλα έχει όλα τα καλούδια του ios 7 μεσω cydia. Συμφωνω απολυτα για το προβλημα με την μνημη. Δεν ξερω τι κοστος εχει αλλα η Απλ παραδοσιακα βαζει την ελαχιστη δυνατη ραμ στα προιοντα της. Ομως σκεψου το λιγο γιατι να το κανει αυτο; Αγορασα το 3Gs μου με 256 απο οτι φανηκε ραμ (γιατι η απλ δεν ανακοινωνει την ραμ στα σπεκς για πρπφανεις λογους). Μετα απο 2.5 χρονια το τηλ εγινε αργο οπως αναβαθμιζονταν οι εφαρμογες και το λειτουργικο. Αναγκαστικα να υπομεινω λιγο και αργοτερα πηρα το 5 με ενα γκιγκα ραμ, 4 φορες παραπανω δηλαδη. Ειμαι σιγουρος οτι αν το 3gs ειχε 1 γκ απο την αρχη θα καθυστερουσα την αναβαθμιση για 1 χρονο ακομα. Αρα η ελαχιστη ραμ ειναι μεσα στο business model της απλ, για να σε αναγκασει να αγορασεις νεο τηλ πιο γρηγορα. Φυσικα το εχω καταλαβει και το επομενο τηλ θα εχει 2 γκ ραμ αλλοιως δεν πληρωνω παλι. Το iPad 2 εχει γινει αργο τελευταια και εγω παρατηρησα το προβλημα με το reloading στα tabs που ειναι σπαστικο. Ψαχνομαι να το δωσω. Edited April 27, 2014 by agid Παράθεση Take five.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Συμφωνω απολυτα για το προβλημα με την μνημη. Δεν ξερω τι κοστος εχει αλλα η Απλ παραδοσιακα βαζει την ελαχιστη δυνατη ραμ στα προιοντα της. Ομως σκεψου το λιγο γιατι να το κανει αυτο; Αγορασα το 3Gs μου με 256 απο οτι φανηκε ραμ (γιατι η απλ δεν ανακοινωνει την ραμ στα σπεκς για πρπφανεις λογους). Μετα απο 2.5 χρονια το τηλ εγινε αργο οπως αναβαθμιζονταν οι εφαρμογες και το λειτουργικο. Αναγκαστικα να υπομεινω λιγο και αργοτερα πηρα το 5 με ενα γκιγκα ραμ, 4 φορες παραπανω δηλαδη. Ειμαι σιγουρος οτι αν το 3gs ειχε 1 γκ απο την αρχη θα καθυστερουσα την αναβαθμιση για 1 χρονο ακομα. Αρα η ελαχιστη ραμ ειναι μεσα στο business model της απλ, για να σε αναγκασει να αγορασεις νεο τηλ πιο γρηγορα. Φυσικα το εχω καταλαβει και το επομενο τηλ θα εχει 2 γκ ραμ αλλοιως δεν πληρωνω παλι. Το iPad 2 εχει γινει αργο τελευταια και εγω παρατηρησα το προβλημα με το reloading στα tabs που ειναι σπαστικο. Ψαχνομαι να το δωσω. Παιδια, μιλατε για αρχαιες συσκευες που ετσι και αλλιως θα τις αλλαζατε συντομα λογω παλαιοτητας. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 (edited) Το iPhone ηταν και θα είναι ενα πολύ καλο smartphone. Χρειάζεται κάποια απλά πραγματάκια που θα το κανουν ακόμα καλύτερο. Το να δίνονται με ρυθμούς χελώνας δεν γίνεται πλέον λόγο των ραγδαιων εξελίξεων. Προσωπικά με ενοχλούν πράγματα που διορθώνονται εύκολα αλλά δεν γίνονται. Το ίδιο και στην samsung. Πιστεύω όμως οτι υπάρχουν φωνές μέσα στην apple που ζητούν να επιταχυνθούν οι ρυθμοί, γιατί μπορεί μεν, να είναι μικρό το ποσοστό όσων τις χρειάζονται, αλλά τίθεται θεμα πρεστίζ. Θα πρέπει λοιπόν να παρακολουθουν το cydia και να παρέχουν παρόμοιες υλοποιήσεις πιο σύντομα. Το κάνουν ήδη αλλά με μεγάλη καθυστέρηση, ολα αυτα που βλέπετε στο ios7 προϋπήρχαν στο Cydia. Δείτε στατιστικά μπαταρίας μετά την προσθήκη του batsaver απο το Cydia. Δεν ξέρω πως τα καταφέρνουν αλλά δεν μου λείπει τίποτα. Το σίγουρο είναι ότι διαθέτει κάποιους αυτοματισμός όπως να κλείνουν τα data οταν συνδέεται σε wifi κλπ.http://img.tapatalk.com/d/14/04/27/jena2yne.jpg Edited April 27, 2014 by Te_salat Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agid Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Παιδια, μιλατε για αρχαιες συσκευες που ετσι και αλλιως θα τις αλλαζατε συντομα λογω παλαιοτητας. Συμφωνω για το 3Gs αλλα οχι για το iPad 2. Παράθεση Take five.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Συμφωνω για το 3Gs αλλα οχι για το iPad 2. E, και αυτό είναι του 2011. Τα τρώει τα ψωμιά του.. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 11 το πρωι φευγω απο το σπιτι με 100% μπαταρια. Με πλοηγηση συνολο 20 λεπτων, viber και φωτογραφιες αλλα τοσο, facebook καθε 3 και λιγο check και ταξιδι με μετριο ως κακο σημα μετά απο 7 ώρες ειναι στο 17%! Δεν ξερω.... δεν ειναι και τοσο καλο για εμενα, εσεις τι λετε; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 11 το πρωι φευγω απο το σπιτι με 100% μπαταρια. Με πλοηγηση συνολο 20 λεπτων, viber και φωτογραφιες αλλα τοσο, facebook καθε 3 και λιγο check και ταξιδι με μετριο ως κακο σημα μετά απο 7 ώρες ειναι στο 17%! Δεν ξερω.... δεν ειναι και τοσο καλο για εμενα, εσεις τι λετε; Ειμαι βεβαιος οτι με παρομοια χρηση θα ειχα πανω απο 50%. Μηπως ειχες πολυ κακο σημα? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Οχι. Στην χρηση μεσα γραφει 5:30 ωρες "χρηση" και αναμονη 6:15 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Syngi Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 https://www.dropbox.com/s/szresrxcm5tsz9s/IMG_0555.PNG Το καλύτερο που έχει τύχει με το iphone 5s. Δεν θυμάμαι ακριβώς την χρήση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fostirop Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Οχι. Στην χρηση μεσα γραφει 5:30 ωρες "χρηση" και αναμονη 6:15 Αυτό πρακτικά λέει ότι (σχεδόν) από την στιγμή που το έβγαλες από την πρίζα δεν σταμάτησες να το χρησιμοποιείς. Ή αυτό ή κάποια εφαρμογή δεν το άφηνε να μπει σε stand by. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Αυτό πρακτικά λέει ότι (σχεδόν) από την στιγμή που το έβγαλες από την πρίζα δεν σταμάτησες να το χρησιμοποιείς. Ή αυτό ή κάποια εφαρμογή δεν το άφηνε να μπει σε stand by. Αυτα συνηθως τα κανει το fb. Γι αυτο το κλεινω οταν δεν το χρησιμοποιω. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Αυτό πρακτικά λέει ότι (σχεδόν) από την στιγμή που το έβγαλες από την πρίζα δεν σταμάτησες να το χρησιμοποιείς. Ή αυτό ή κάποια εφαρμογή δεν το άφηνε να μπει σε stand by. Μαλιστα. Στο FB ημουν αρκετα συχνα αλλα για 5-10'' την φορα ισα ισα να δω τα notifications. Μετα το εκλεινα το κινητο. Αυτα συνηθως τα κανει το fb. Γι αυτο το κλεινω οταν δεν το χρησιμοποιω. Απο τo multitasking το κλεινεις; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Μαλιστα. Στο FB ημουν αρκετα συχνα αλλα για 5-10'' την φορα ισα ισα να δω τα notifications. Μετα το εκλεινα το κινητο. Απο τo multitasking το κλεινεις; Ναι. Μονο αυτο κλεινω και τους χαρτες. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 γιατι το κλεινετε απο το multitasking? αφου δεν κανει freeze ? Η επιλογη background app refresh αναφερεταο σε εφαρμογες που εχουν ανοιχτει και δεν τις εχουμε κλεισει απο το app switcher? η γενικα ακομα και αν δεν την εχουμε ανοιξει αν ειναι ενεργοποιημενο το background app refresh για μια συγκεκριμενη εφαρμογη θα κανει ανανεωση μονη της;και κατι αλλο οταν δεν κλεινουμε τος εφαρμογες απο το background μας τρωει μπαταρια; Αφου δεν 'παγωνουν';; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 γιατι το κλεινετε απο το multitasking? αφου δεν κανει freeze ? Η επιλογη background app refresh αναφερεταο σε εφαρμογες που εχουν ανοιχτει και δεν τις εχουμε κλεισει απο το app switcher? η γενικα ακομα και αν δεν την εχουμε ανοιξει αν ειναι ενεργοποιημενο το background app refresh για μια συγκεκριμενη εφαρμογη θα κανει ανανεωση μονη της;και κατι αλλο οταν δεν κλεινουμε τος εφαρμογες απο το background μας τρωει μπαταρια; Αφου δεν 'παγωνουν';; Κανονικα οι εφαρμογες δτο παρασκηνιο παγωνουν, αλλα η συγκεκριμενη εφαρμογη ειναι συνηθως κακογραμμενη, σε ολα τα λειτουργικα. Για το δευτερο που λες, λογικα, πρεπει να αναφερεται ακομα και σε αυτες που δεν εχουμε ανοιξει (διαπιστωμενα δεν ισχυει για το podcast). Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Για να έχεις τόσο μεγάλη χρήση σημαίνει οτι κάτι κολλάει στο παρασκήνιο και δεν αφήνει την συσκευή να μπει σε deep sleep. Πρέπει αρχικά να δοκιμασεις να σβήσεις καμία εφαρμογη να δεις απο που ειναιβο πρόβλημα. Ως συνήθως η πιο ύποπτη εφαρμογη ειναι το Facebook εδώ και χρονια γιατί μας παρακολουθούνε όχι οτι δεν μπορούν να την κάνουν σωστή. Μην κλείνεις τις εφαρμογές απο το multitask γιατί μετά καταναλώνει περισσότερη μπαταρία να τις ανοίξει ενώ αν ήταν παγωμένη θα άνοιγε γρηγορότερα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Κανονικα οι εφαρμογες δτο παρασκηνιο παγωνουν, αλλα η συγκεκριμενη εφαρμογη ειναι συνηθως κακογραμμενη, σε ολα τα λειτουργικα. Για το δευτερο που λες, λογικα, πρεπει να αναφερεται ακομα και σε αυτες που δεν εχουμε ανοιξει (διαπιστωμενα δεν ισχυει για το podcast). ναι αλλα οπως το λες το ενα ακυρωνει το αλλο..αν μου λες οτι παγωνουν οι εφαρμογες και επισης αν μου λες οτι αναφερεται ακομα και σε αυτες που δεν εχουμε ανοιξει τοτε αν εχουμε μια εφαρμογη και ειναι παγωμενη στο switcher και εχουμε και ενεργοποιημενο το background app refresh γιαυτην θα τρεχει η οχι?Επισης ετσι δεν εχει νοημα πολυ γιατι εγω μπορει να θελω να τρεχει πχ το facebook αλλα μονο οταν το εχω ανοιξει ηδη στο switcher και οχι να τρεχει συνεχεια αλλα ουτε και να μην τρεχει ποτε!!! Αφου ουσιαστικα απο πισω μενει παγωμενη.. σωστα?Εγω πιστευω οτι αναφερεται μονο στις εφαρμογες οταν βρισκονται στο swicher,αυτο θα ηταν και το λογικο αλλωστε..αν γνωριζει κατι καποιος ας μας διαφωτισει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 ναι αλλα οπως το λες το ενα ακυρωνει το αλλο..αν μου λες οτι παγωνουν οι εφαρμογες και επισης αν μου λες οτι αναφερεται ακομα και σε αυτες που δεν εχουμε ανοιξει τοτε αν εχουμε μια εφαρμογη και ειναι παγωμενη στο switcher και εχουμε και ενεργοποιημενο το background app refresh γιαυτην θα τρεχει η οχι?Επισης ετσι δεν εχει νοημα πολυ γιατι εγω μπορει να θελω να τρεχει πχ το facebook αλλα μονο οταν το εχω ανοιξει ηδη στο switcher και οχι να τρεχει συνεχεια αλλα ουτε και να μην τρεχει ποτε!!! Αφου ουσιαστικα απο πισω μενει παγωμενη.. σωστα?Εγω πιστευω οτι αναφερεται μονο στις εφαρμογες οταν βρισκονται στο swicher,αυτο θα ηταν και το λογικο αλλωστε..αν γνωριζει κατι καποιος ας μας διαφωτισει. Όταν έχεις ενεργό το background app refresh, οι παγωμένες εφαρμογές, ξεπαγώνουν, ανανεώνουν και ξαναπαγώνουν. Νομίζω είναι λογικό αυτό. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 Είμαι σχεδόν σίγουρος για το 5s τουλάχιστον ότι δεν φταίει για την ξαφνικά υπερβολική κατανάλωση το ότι δεν κλείνουμε τις εφαρμογές η η νεα φιλοσοφία του multi tasking. Απλά κάποιες φορές κολλάει η διαδικασία και αυξάνεται περίεργα η κατανάλωση. Από χθες βράδυ κάνω δοκιμές. Άφησα ένα σωρό εφαρμογές, το facebook και το Google+. Το πρωί είχα λίγο αυξημένη κατανάλωση αλλά σε φυσιολογικά πλαίσια. Ένα 2% παραπάνω.Το ίδιο και κατα την διάρκεια της μέρας. Επίσης το ίδιο κόλλημα πρέπει να συμβαίνει και με την ram. Γιατί βλέπω να πηγαίνει πολύ σωστά. Κάποια στιγμή ανέβηκε στο 84% και οταν ξανά κοίταξα είχε πέσει στο 67. Η κάμερα τραβα πολύ μνήμη. Αρκεί νσ τραβήξεις μια φωτογραφία, και θα δεις ότι κλείνουν εφαρμογές αφου απελευθερώνεται άμεσα μνήμη. Γενικά η κατανάλωση με wifi αντιστοιχεί στο 60% της κατανάλωσης κάνοντας τα ίδια πράγματα αλλά χρησιμοποιόντας 3g. Δεν έχουμε LTE εδώ, αλλά το σήμα είναι από 3 μέχρι 5 γραμμές. Το συμπέρασμα μου είναι ότι αν δεν κολλήσει κάτι, με χρήση wifi βγάζεις μια με μιάμιση μέρα νορμάλ χρήσης. Με 3g μια μέρα με το ζόρι. Δηλαδή θα ξεμείνει νωρίς το βράδυ. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 Όταν έχεις ενεργό το background app refresh, οι παγωμένες εφαρμογές, ξεπαγώνουν, ανανεώνουν και ξαναπαγώνουν. Νομίζω είναι λογικό αυτό. αρα μονο στις εφαρμογς που ειναι στο swither αναφερεται σωστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 αρα μονο στις εφαρμογς που ειναι στο swither αναφερεται σωστα?Δεν μπορώ να σου απαντήσω στα σίγουρα γιατί δεν τα έχω βρει κάπου γραμμένα αυτά με τόσες λεπτομέρειες. Ειδικά στην εφαρμογή podcast που το έψαξα, δεν ανανεώνει στο παρασκήνιο, (αν και το έχω ορίσει να το κάνει )αν δεν είναι ανοιχτή στο multitasking. Και είναι εφαρμογή της apple. Δεν ξέρω αν ισχύει και για τις άλλες εφαρμογές αυτό ή όχι. Μάλλον ναι. Το συμπέρασμα μου είναι ότι αν δεν κολλήσει κάτι, με χρήση wifi βγάζεις μια με μιάμιση μέρα νορμάλ χρήσης. Με 3g μια μέρα με το ζόρι. Δηλαδή θα ξεμείνει νωρίς το βράδυ. Συμφωνώ. Και εγώ τα ίδια βλέπω σχεδόν. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 Λοιπον, ειμαι στο reminders app (υπομνησεις) και επιλεγω να δημιουργησω μια νεα λιστα. Και μου εμφανιζει επιλογη, αν θα ειναι σε λογαριασμο του icloud ή του evernote events. Πως στο καλο προεκυψε αυτο? Ενταξει, χρηςιμοποιω το evernote, αλλα πως αυτο σχετιζεται με τις υπομνησεις. Και γιατι στο ipad δεν μου εμφανιζει τετοια επιλογη?? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 Λοιπον, ειμαι στο reminders app (υπομνησεις) και επιλεγω να δημιουργησω μια νεα λιστα. Και μου εμφανιζει επιλογη, αν θα ειναι σε λογαριασμο του icloud ή του evernote events. Πως στο καλο προεκυψε αυτο? Ενταξει, χρηςιμοποιω το evernote, αλλα πως αυτο σχετιζεται με τις υπομνησεις. Και γιατι στο ipad δεν μου εμφανιζει τετοια επιλογη?? έλεγξε λίγο τις Ρυθμίσεις - Υπομνήσεις να δεις τι έχεις ως προεπιλογή και ποια ημερολόγια χρησιμοποιείς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts