ddr2 Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 η συσκευη ειναι αψογη ε?δεν ειχες καποιο θεμα?σχετικα με τον ηχο που λενε οτι κανει εσωτερικα? Αυτο το κανουν ολα και το εχουμε συζυτησει -λυσει απειρες φορες. Αφου ειναι απο το φακο. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DALIKERMAN84 Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 το vimeo integration υπάρχει εκεί από την έλευση του iOS 7 και δεν διαγράφεται :)Δεν θα το ειχα πρσεξει μαλλον ότι υπάρχει εκεί,και νομιζα ότι εφταιγε το mms ! Και κατι τελευταιο στο viber μπορεις να στειλεις πολλες φωτογραφιες μαζι σε μια επαφη οπως στο androind ? Ευχαριστω ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Παιδιά επειδή ένας φίλος ενδιαφέρεται για συνδυασμό iPhone 5S/iPad mini θέλω να μου πείτε το εξής: Επειδή παίζει πολύ Google (3 gmail, calendar, drive και περισσότερο G+ παρά FB) γίνεται να έχεις, πως να το πω, Google οικοσύστημα σε iOS συσκευή; Και κάτι άσχετο. Μπορείς να βάλεις default apps; πχ αντί για αυτά που έχει η Apple να έχεις default Chrome, Gmail, Drive, Maps κτλ; Γιατί θυμάμαι ενα βίνετο που ο τύπος άνοιγε το link με safari το έκανε copy και μετά το έβαζε στον Chrome. Όλα γίνονται αλλά σε JB συσκευές. Εγώ θα σου έλεγα αν το tablet το χρησιμοποιεί για την δουλειά του να προτιμήσει κάποιοι Note σε συνδυασμό με iphone. Αν απλά το θέλει για mail και pdf το iPad mini retina είναι super. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Όλα γίνονται αλλά σε JB συσκευές. Εγώ θα σου έλεγα αν το tablet το χρησιμοποιεί για την δουλειά του να προτιμήσει κάποιοι Note σε συνδυασμό με iphone. Αν απλά το θέλει για mail και pdf το iPad mini retina είναι super. Εξαρταται, τι δουλεια κανει Κωστα. Στον τομεα μου, υπαρχουν εξειδικευμενες εφαρμογες, μονο για ios. Αντιθετα, ενα πενακι ας πουμε δεν με ενδιαφερει καθολου, απο επαγγελματικης χρησης Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Σε ποια έκδοση είπαμε πως έχεις τη συσκεύη σου; Πρεπει να περιμενω, ειμαι με την 7.1 Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Πρεπει να περιμενω, ειμαι με την 7.1 Γι αυτό σε ρώτησα Μαργαρίτα, τώρα το πόσο θα περιμένεις δεν γνωρίζω, ο winocm του Evasi0n 7, πήγε στην Apple, ένας geohot απομένει, ή κάποιος αναδυόμενος hacker Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Εξαρταται, τι δουλεια κανει Κωστα. Στον τομεα μου, υπαρχουν εξειδικευμενες εφαρμογες, μονο για ios. Αντιθετα, ενα πενακι ας πουμε δεν με ενδιαφερει καθολου, απο επαγγελματικης χρησης Τα εχουμε ξαναπεί αυτά Γιάννη. Δεν είναι ολα τα επαγγέλματα τυποποιημένα ώστε το μόνο που κάνει ο χρήστης ειναι να λαμβάνει πληροφορίες η να χρησιμοποιεί ενα τυποποιημένο πρόγραμμα που έχει εισαγάγει η πολυεθνική που εργάζεται. Οι περισσότεροι χρήστες δεν εντάσσονται σε κατηγορίες που μπορούν να εξυπερετηθουν με γενικά προγράμματα. Χρειάζονται να προσαρμόσουν το περιβάλλον όσο γίνεται περισσότερο σ' αυτό που κάνουν. Και το ios δεν δίνει αυτή την δυνατότητα η δεν είναι τόσο ευέλικτο. Αν είχαν εισαγάγει διάφορες καινοτομίες που συναντάμε στο mac os, θα ηταν πολυ διαφορετικά. Το βλέπω εντελώς αντικειμενικά. Μπορεί να θεωρώ το ios καλύτερο σαν βάση, όμως η πράξη δείχνει οτι το android χωρίς να υπερέχει σε δομές είναι πολύ πιο ευέλικτο. Επίσης όταν υπάρχουν τα σχετικά tweaks στο Cydia που σου επιτρέπουν πχ να κάνεις σε χρονο dt ενα mail σημείωση με υπενθύμιση και δεν επηρεάζουν σε τίποτα την καλή λειτουργία του ios, σημαίνει ότι το ζήτημα κολλάει στην εμμονή της apple που βάζει όλους τους χρήστες στο ίδιο τσουβάλι με αυτούς που δεν ξέρουν η δεν θέλουν να εκμεταλευτουν τις δυνατότητες της συσκευής τους. Στα mac γίνεται το αντίθετο. Εκεί μπορείς να κάνεις ότι θέλεις και με διαφορετικό τρόπο. Γι αυτό επιμένω οτι ήλθε η ώρα που θα πρέπει να γίνει διαχωρισμός των συσκευών της apple σε pro και normal, όπου το software & hardware θα διαθέτει διαφορετικές δυνατότητες. Το πενάκι στα tablets είναι πολυ χρηστικό λόγο μεγέθους οθόνης αλλά το σημαντικοτερο είναι οι έξτρα λειτουργίες του, που επιτρέπουν να κάνεις πράγματα σε δευτερόλεπτα. Όταν δει κάποιος τι μπορεί να κάνει μ αυτό ενας σχεδιαστής, ενας αρχιτέκτονας, ενας δημοσιογράφος, ένας prod manager θα καταλάβει το πόσο χρήσιμο είναι. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 (edited) Μπορεις να την διαγράψεις μόνο με επαναφορά και setup as new μέσα από τη συσκευή! Να κανω μεσα απο τη συσκευη επαναφορα ολων των ριυμισεων και μετα μεσω itunes set up as new? παραμενοντας στην 7.0.6 που ειμαι? Θα χασω εφαρμογες αποθηκευμενες στο itunes ετσι και θα πρεπει να τα κατεβασω ενα ενα μετα παλι η καμια σχεση αυτο? Αλλωστε ο σαφαρι ειναι και πιο σμουθ. εγω παντως κατεβασα τον chrome και ειναι λιγο πιο γρηγορος..(λιγοτερο smooth ειναι η αληθεια απο αποψη ρυθμισεων(πολλες ρυθμισεις)),αλλα λιγο πιο γρηγορος. Edited March 29, 2014 by m4rvel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Να κανω μεσα απο τη συσκευη επαναφορα ολων των ριυμισεων και μετα μεσω itunes set up as new? παραμενοντας στην 7.0.6 που ειμαι? Θα χασω εφαρμογες αποθηκευμενες στο itunes ετσι και θα πρεπει να τα κατεβασω ενα ενα μετα παλι η καμια σχεση αυτο? εγω παντως κατεβασα τον chrome και ειναι λιγο πιο γρηγορος..(λιγοτερο smooth ειναι η αληθεια απο αποψη ρυθμισεων(πολλες ρυθμισεις)),αλλα λιγο πιο γρηγορος. Ο μόνος λόγος για να παραμείνεις σε 7.0.6 είναι για να κάνεις jailbreak. Αλλιώς σύνδεσε στο iTunes κανε restore and update & set up as new και θα δεις αλλη συσκευή. Φυσικα πρέπει να έχεις σώσει πρώτα όσα χρειάζεσαι. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 εγω παντως κατεβασα τον chrome και ειναι λιγο πιο γρηγορος..(λιγοτερο smooth ειναι η αληθεια απο αποψη ρυθμισεων(πολλες ρυθμισεις)),αλλα λιγο πιο γρηγορος. Καλοριζικος λοιπον :) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DALIKERMAN84 Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Στο viber μπορεις να στειλεις πολλες φωτογραφιες μαζι σε μια επαφη οπως στο androind ? Ευχαριστω ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Safaris Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 (edited) Καλησπέρα. Θέλω να σας ρωτήσω, και συγγνώμη αν έχει ήδη γίνει παρόμοια ερώτηση στο παρελθόν, σχετικά με την αγορά του εν λόγω κινητού από skroutz-ο-καταστήματα. Έχω βρει ένα καλό κατάστημα, αλλά θα ήθελα να μάθω αν αξίζει τελικά, ή όχι. Θα έχω θέματα εγγύησης ή ο,τιδήποτε άλλο; Ευχαριστώ, και καλώς σάς βρήκα! Edited March 29, 2014 by Safaris Παράθεση G.A.M.M. Enterprises Inc. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Καλησπέρα. Θέλω να σας ρωτήσω, και συγγνώμη αν έχει ήδη γίνει παρόμοια ερώτηση στο παρελθόν, σχετικά με την αγορά του εν λόγω κινητού από skroutz-ο-καταστήματα. Έχω βρει ένα καλό κατάστημα, αλλά θα ήθελα να μάθω αν αξίζει τελικά, ή όχι. Θα έχω θέματα εγγύησης ή ο,τιδήποτε άλλο; Ευχαριστώ, και καλώς σάς βρήκα! Καλωσόρισες στην κοινότητά μας, εάν εμπιστεύεσαι το κατάστημα προβλήματα εγγύησης δεν θα έχεις. Εκτός παρόχων αγορές καλύπτονται από την iSquare που είναι και re seller της Apple για την Ελλάδα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Safaris Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Καλωσόρισες στην κοινότητά μας, εάν εμπιστεύεσαι το κατάστημα προβλήματα εγγύησης δεν θα έχεις. Εκτός παρόχων αγορές καλύπτονται από την iSquare που είναι και re seller της Apple για την Ελλάδα! Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Ωραία. Το κατάστημα είναι άψογο, αν κρίνω από τις αξιολογήσεις. Άρα, θα το επισκεφθώ και θα κάνω τις απαιτούμενες ερωτήσεις. Ευχαριστώ, ξανά. :) Παράθεση G.A.M.M. Enterprises Inc. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Ο μόνος λόγος για να παραμείνεις σε 7.0.6 είναι για να κάνεις jailbreak. Αλλιώς σύνδεσε στο iTunes κανε restore and update & set up as new και θα δεις αλλη συσκευή. Φυσικα πρέπει να έχεις σώσει πρώτα όσα χρειάζεσαι. και παλι δεν μου απαντησατε σε αυτο που ρωτησα. εγω θελω να παραμεινω στην 7.0.6 λογω αυτονομιας της μπαταριας με τον διακοπτη 3g.Οσα εγραψα παραπανω ισχυουν τελικα? "Να κανω μεσα απο τη συσκευη επαναφορα ολων των ριυμισεων και μετα μεσω itunes set up as new? παραμενοντας στην 7.0.6 που ειμαι? Θα χασω εφαρμογες αποθηκευμενες στο itunes ετσι και θα πρεπει να τα κατεβασω ενα ενα μετα παλι η καμια σχεση αυτο?" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 και παλι δεν μου απαντησατε σε αυτο που ρωτησα. εγω θελω να παραμεινω στην 7.0.6 λογω αυτονομιας της μπαταριας με τον διακοπτη 3g.Οσα εγραψα παραπανω ισχυουν τελικα? "Να κανω μεσα απο τη συσκευη επαναφορα ολων των ριυμισεων και μετα μεσω itunes set up as new? παραμενοντας στην 7.0.6 που ειμαι? Θα χασω εφαρμογες αποθηκευμενες στο itunes ετσι και θα πρεπει να τα κατεβασω ενα ενα μετα παλι η καμια σχεση αυτο?" Ποιος ο λόγος να χάσεις τις αποθηκευμένες εφαρμογές από το iTunes; κάνε τα βήματα που σου έχω υποδείξει παραπάνω, και μη ρωτάς το ίδιο πράγμα και απαιτείς απαντήσεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Δεν ρωτησα κανενα ιδιο πραγμα ουτε απαιτησα τπτ. Ρωτησα αν θα χασω τις εφαρμογες μου επειτα απο το set up as new οταν μου πρωτοαπαντησες στο μηνυμα μου. Ty. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Δεν ρωτησα κανενα ιδιο πραγμα ουτε απαιτησα τπτ. Ρωτησα αν θα χασω τις εφαρμογες μου επειτα απο το set up as new οταν μου πρωτοαπαντησες στο μηνυμα μου. Ty. Αφού θέλεις να μείνεις σε 7.0.6 τότε θα κάνεις από την συσκευή. Set up an new κανεις στην συγκεκριμενη οθόνη στην συσκευή μετά την επαναφορά. Ναι θα χάσεις τις εφαρμογες και όλα τα υπόλοιπα εκτός και αν κάνεις πλήρες αντίγραφο στο icloud και δεν κάνεις μετά set up as new αλλα επαναφορά από icloud. Δεν μπορούμε να γίνουμε πιο συγκριμένοι συγνώμη αλλά πρέπει αν θέλεις να ασχοληθείς να διαβάσεις και κάποια πράγματα δεν μπορούμε να γράφουμε το ίδιο πράγμα κάθε μέρα. Η διαδικασία έχει αναφερθεί πολλές φορές. Και επιτέλους αν κρατήσεις όλα αυτά που χρειάζεσαι κάνε και κανένα πείραμα εμείς πως νομίζεις μάθαμε? Αν δεν χαλάσεις δεν μαθαίνεις Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Αναφερθηκε και ρωτησα αν θα χασω τπτ ενα απλο οχι θα αρκουσε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pwnz0r Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Καλησπέρα σε όλους, έχς μια απορία σχετικά με τη συμβατότητα του iphone 5s, συγνώμη αν έχει αναφερθεί ξανά αυτό αλλά το ποστ είναι πολύ μεγάλο για να το διαβάσω όλο. Βρήκα σε ένα μαγαζί από το skroutz (το οποίο έχει πολύ καλές αξιολογήσεις) iphone 5s σε πολύ καλή τιμή και σκέφτηκα να το αγοράσω, όταν πήγα εκεί είδα οτι το μοντέλο ήταν A1533 και ο φορτιστής ήταν αγγλικός και έτσι δεν το πήρα. Έκανα καλά ή όχι; είναι συμβατό το μοντέλο αυτό για Ελλάδα; Εκτός από τον φορτιστή υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 εγω τετοιο εχω μια χαρα ειμαι,σου δινουν ανταπτορα(εμενα μου εδωσαν μαζι με το κινητο ανταπτορα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pwnz0r Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Αν επιτρέπετε από ποιο μαγαζί το πήρες; Μπορώ να αναφέρω το μαγαζί που το βρήκα εγώ ή απαγορεύετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Αν επιτρέπετε από ποιο μαγαζί το πήρες; Μπορώ να αναφέρω το μαγαζί που το βρήκα εγώ ή απαγορεύετε; Δεν απαγορευεται, αλλα δεν ειναι ουτε περιεργο ουτε πρωτοφανες να πώουνται συσκευες που προοριζονταν για αγγλια (εξου και ο φορτιστης) δεν υπαρχει προβλημα, ουτε ασυμβατοτητα. Αν σου δινουν και ανταπτορα για το φορτιστη, εισαι οκ. Και η δικη μου συσκευη αγγλικη ειναι, κανενα προβλημα. :) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pwnz0r Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Βασικά λάθος μου, είναι αμερικάνικο όχι αγγλικό, τώρα το είδα καθώς έψαχνα στο ίντερνετ. το A1533 είναι αμερικάνικο, επίσης διάβασα ότι μάλλον δεν δουλεύει το 4G σε αύτην την περίπτωση. Συγνώμη για την αναστάτωση αλλά πρέπει να είμαι σίγουρος πριν δώσω τα λεφτά μου :) Υ.Γ. το κατάστημα είναι το KAISERSHOP Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Βασικά λάθος μου, είναι αμερικάνικο όχι αγγλικό, τώρα το είδα καθώς έψαχνα στο ίντερνετ. το A1533 είναι αμερικάνικο, επίσης διάβασα ότι μάλλον δεν δουλεύει το 4G σε αύτην την περίπτωση. Συγνώμη για την αναστάτωση αλλά πρέπει να είμαι σίγουρος πριν δώσω τα λεφτά μου :) Υ.Γ. το κατάστημα είναι το KAISERSHOP Δεν νομιζω να πουλανε κινητα που δεν εχει 4g εδω. Δεν γνωριζω τα μοντελα (α1533 κλπ) για να δου πω σιγουρα. Το μαγαζι τι σου απαντησε? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts