Jump to content

iPhone 5S

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα, έχοντας ανοίξει το iPhone μου άπειρες φορές κατάφερα από ηλιθιότητα να κόψω το flex cable του home/Touch ID button...γνωρίζω ότι αλλάζοντάς το απλά χάνω το Touch ID...ξέρει κανείς αν υπάρχει τρόπος να ξαναδουλέψει...? φτιάχνεται...?

Υπήρξε ένα θέμα που αν άλλαζες Touch ID κλείδωνε η συσκευή σου.

Νομίζω όμως το άλλαξαν αυτό με μια μικρή ενημέρωση. Δεν είμαι σίγουρος.

Δεν μπορείς να βρεις ανταλλακτικό το οποίο θα δουλεύει κανονικά;

Εγω ετσι κι αλλιώς το θεωρώ άβολο και άχρηστο και μακάρι να μην είχε μπει σε κανένα κινητό και tablet

Nokia 8800 Scirocco

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Υπήρξε ένα θέμα που αν άλλαζες Touch ID κλείδωνε η συσκευή σου.

Νομίζω όμως το άλλαξαν αυτό με μια μικρή ενημέρωση. Δεν είμαι σίγουρος.

Δεν μπορείς να βρεις ανταλλακτικό το οποίο θα δουλεύει κανονικά;

Εγω ετσι κι αλλιώς το θεωρώ άβολο και άχρηστο και μακάρι να μην είχε μπει σε κανένα κινητό και tablet

Απ´ότι ξέρω είναι κλειδωμένο το συγκεκριμένο touch στον επεξεργαστή και δεν αναγνωρίζει κανένα αλλο...

Είναι θέμα συνήθειας το touch...

Apple Iphone 5s , Htc Desire HD , Samsung i780 , Qtek 8310 + GPS BT-74S , Sony Ericsson M600i , Nokia 6670 , Sony Ericsson p900....

http://theslavezone.blogspot.com/

Απ´ότι ξέρω είναι κλειδωμένο το συγκεκριμένο touch στον επεξεργαστή και δεν αναγνωρίζει κανένα αλλο...

Είναι θέμα συνήθειας το touch...

Δηλαδη αν χαλάσει πρέπει να το στείλεις στην Apple μόνο.

Δεν με βολεύει εχω βάλει κωδικό με καθυστέρηση 15 λεπτά.

Το Touch ID θέλει συνέχεια και ας κλειδωσες την συσκευή πριν 1"

Επίσης γρήγορη απάντηση για να κανεις από την οθόνη κλειδώματος στο viber πχ θέλει ξεκλείδωμα.

Ενώ χωρις Touch ID κανεις κανονικά γρήγορη απάντηση

Nokia 8800 Scirocco

Δηλαδη αν χαλάσει πρέπει να το στείλεις στην Apple μόνο.

Δεν με βολεύει εχω βάλει κωδικό με καθυστέρηση 15 λεπτά.

Το Touch ID θέλει συνέχεια και ας κλειδωσες την συσκευή πριν 1"

Επίσης γρήγορη απάντηση για να κανεις από την οθόνη κλειδώματος στο viber πχ θέλει ξεκλείδωμα.

Ενώ χωρις Touch ID κανεις κανονικά γρήγορη απάντηση

Νομίζω ότι απλά ξεχνάς το Touch ID μάλλον ούτε η Apple το φτιάχνει...αλλά ρωτάω μήπως γίνετε...κάποιος θα το φτιάχνει...

Apple Iphone 5s , Htc Desire HD , Samsung i780 , Qtek 8310 + GPS BT-74S , Sony Ericsson M600i , Nokia 6670 , Sony Ericsson p900....

http://theslavezone.blogspot.com/

Δοκίμασε κάνεις την 9.3? Δουλεύει απροβλημάτιστα ;

Την είδα εχθές περασμένη σ ενα τηλεφωνο. Του έκανα και restore γιατι είχε κάποιο πρόβλημα μάλλον όμως η μητρική του είχε θέμα.

Πήγαινε πολυ καλά φυσικά ήταν και φρέσκο αφού έκανα set up as new τώρα σε αλλα τηλέφωνα που έγινε απλά αναβάθμιση δεν γνώριζω τι παίζει

Nokia 8800 Scirocco

Ρε παιδια, ξερει κανεις γιατι εμενα δεν μου βγαζει το update σε 9.3;

Ειχα μεινει στην 9.2.0, αναβαθμισα σε 9.2.1 πριν λιγο (ωστε να περασω την 9.3) και δεν μου τη βγαζει .

Ελα, το βρηκα

http://www.macrumors.com/2016/03/24/apple-pulls-ios-9-3-older-devices/

Edited by ddr2

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

• Administrators
Ρε παιδια, ξερει κανεις γιατι εμενα δεν μου βγαζει το update σε 9.3;

Ειχα μεινει στην 9.2.0, αναβαθμισα σε 9.2.1 πριν λιγο (ωστε να περασω την 9.3) και δεν μου τη βγαζει .

Ελα, το βρηκα

http://www.macrumors.com/2016/03/24/apple-pulls-ios-9-3-older-devices/

Αν το βάλεις στο iTunes θα σου βγάλει κανονικά την διορθωμένη 9.3.

Modpic.gif

Αν το βάλεις στο iTunes θα σου βγάλει κανονικά την διορθωμένη 9.3.

Το θεμα ειναι οτι εδω που βρισκομαι δεν εχει καλο ιντερνετ και το itunes θα θελει νακατεβασει τη μανα του και τον πατερα του.

• Administrators
Το θεμα ειναι οτι εδω που βρισκομαι δεν εχει καλο ιντερνετ και το itunes θα θελει νακατεβασει τη μανα του και τον πατερα του.

Το καταλαβαίνω αλλά μόνο έτσι θα κάνεις δουλειά σου.

Modpic.gif

Το καταλαβαίνω αλλά μόνο έτσι θα κάνεις δουλειά σου.

Τελικα, το συνεδεσα στο itunes αλλα και παλι δεν μου δινει νεοτερη αναβαθμιση απο το 9.2.1.

Στο λιγκ πιο πανω λεει σαφως οτι η απλ εχει παρει πισω το update για τις παλαιοτερες συσκευες.

Ορμώμενος από τα τελευταία ποστ, μια ερώτηση.

Όταν βγει η νέα 9.3 θα μας βγάλει στο itunes ειδοποίηση και σε εμάς που την έχουμε ήδη περάσει, χωρίς πρόβλημα;

Μια αστραπή η ζωή μας... μα προλαβαίνουμε

Όταν βγει η νέα 9.3 θα μας βγάλει στο itunes ειδοποίηση και σε εμάς που την έχουμε ήδη περάσει, χωρίς πρόβλημα;

Δεν νομίζω. Ήταν μια διορθωτική για όσους είχαν το πρόβλημα με την ενεργοποίηση

Nokia 8800 Scirocco

Ευτυχώς, γιατί βαριέμαι να ξανασυνδέω itunes και να περιμένω να κατέβουν 1,8gb... Αλλά είμαι και ψυχαναγκαστικός και δεν θα μπορούσα να αφήσω να μου δείχνει ειδοποίηση για update:p

Θα δείξει. Η δεύτερη 9.2.1 σου έλεγε να την περάσεις έτσι κ αλλιως ... μόνο μέσω iTunes βέβαια!!!

Ευτυχώς, γιατί βαριέμαι να ξανασυνδέω itunes και να περιμένω να κατέβουν 1,8gb... Αλλά είμαι και ψυχαναγκαστικός και δεν θα μπορούσα να αφήσω να μου δείχνει ειδοποίηση για update:p

Μην αγχώνεσαι στη δεύτερη 9.2.1 μόνο στο iTunes το έλεγε, δε φαινόταν στο κινητό ειδοποίηση ψυχαναγκασμού :p

κ @ τ @ ν τ ι @

Μην αγχώνεσαι στη δεύτερη 9.2.1 μόνο στο iTunes το έλεγε, δε φαινόταν στο κινητό ειδοποίηση ψυχαναγκασμού :p

Ναι αλλά θα μου τη βγάλει όταν το συνδέσω itunes:cry:

Ναι εκει με την 9.2.1 τη δεύτερη στο πετούσε αμέσως :blink:

κ @ τ @ ν τ ι @

Ε πάτησε παράλειψη σιγα. Στην επόμενη αναβάθμιση θα ησυχάσεις θα περάσεις πχ την 9.3.1 και εισαι κομπλέ

Nokia 8800 Scirocco

• 3 weeks later...
Με ενδιαφέρει πολύ το iphone 5s να το έχω παράλληλα με το android motorola που εχω. Eχει πέσει και η τιμή του λόγω SE. Θα ήθελα να ρωτήσω πως τα πάει από θέμα μπαταρίας; Μια μέρα με νορμαλ χρήση ίντερνετ, κλήσεις και κανα παιχνιδάκι την βγάζει;

iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro 

Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra

Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a

Με ενδιαφέρει πολύ το iphone 5s να το έχω παράλληλα με το android motorola που εχω. Eχει πέσει και η τιμή του λόγω SE. Θα ήθελα να ρωτήσω πως τα πάει από θέμα μπαταρίας; Μια μέρα με νορμαλ χρήση ίντερνετ, κλήσεις και κανα παιχνιδάκι την βγάζει;

Χωρίς καθόλου παιχνίδια εγω έβγαζα άνετα την ημέρα σε λογικά πλαίσια πάντα οχι να είμαι όλη μέρα με το κινητό στο χέρι.

Δεν εχει και την καλύτερη μπαταρία αλλα με κλήσεις μηνύματα και λίγο Ίντερνετ την ημέρα την βγάζει.

Φορτίζει επίσης και πολυ γρήγορα. Δηλαδή μισή ώρα να το βάλεις στα γρήγορα κάπου θα εχεις αν θυμάμαι καλά παραπανω απο +50% μπαταρία

Nokia 8800 Scirocco

εγω φιλε μου που εχω το 5αρι, με wifi ή 3G/4G - κλησεις - emails/fb/imsg/whatsapp και στο ενδιαμεσο κανενα παιχνιδακι ελαφρυ ( οχι modern combat Κλπ ) μου βγαζει 1 μερα και ισως κατι παραπανω!

Χωρίς καθόλου παιχνίδια εγω έβγαζα άνετα την ημέρα σε λογικά πλαίσια πάντα οχι να είμαι όλη μέρα με το κινητό στο χέρι.

Δεν εχει και την καλύτερη μπαταρία αλλα με κλήσεις μηνύματα και λίγο Ίντερνετ την ημέρα την βγάζει.

Φορτίζει επίσης και πολυ γρήγορα. Δηλαδή μισή ώρα να το βάλεις στα γρήγορα κάπου θα εχεις αν θυμάμαι καλά παραπανω απο +50% μπαταρία

εγω φιλε μου που εχω το 5αρι, με wifi ή 3G/4G - κλησεις - emails/fb/imsg/whatsapp και στο ενδιαμεσο κανενα παιχνιδακι ελαφρυ ( οχι modern combat Κλπ ) μου βγαζει 1 μερα και ισως κατι παραπανω!

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις με καλύψατε πλήρως. Απλά με προβλημάτισαν τα 1560mAh που έχει αλλά άμα βγάζει μια μέρα με νορμαλ χρήση κομπλέ. Αυτό που μ'αρέσει πολύ στην apple είναι οτι συνεχίζει και αναβαθμίζει ακόμη και τα πιο παλιά της κινητά :happy:

Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις με καλύψατε πλήρως. Απλά με προβλημάτισαν τα 1560mAh που έχει αλλά άμα βγάζει μια μέρα με νορμαλ χρήση κομπλέ. Αυτό που μ'αρέσει πολύ στην apple είναι οτι συνεχίζει και αναβαθμίζει ακόμη και τα πιο παλιά της κινητά :happy:

Στο θέμα των αναβαθμίσεων εχω αλλη άποψη πάντως. Καλύτερα να μας άφηνε να περάσουμε οποία έκδοση θέλαμε. Πιστεύω όσοι έχουν παλιότερα μοντέλα δεν θα άφηναν την τελευταία γιατί δεν την σηκώνει η συσκευή όπως την έχουν φτιάξει

Nokia 8800 Scirocco

Στο θέμα των αναβαθμίσεων εχω αλλη άποψη πάντως. Καλύτερα να μας άφηνε να περάσουμε οποία έκδοση θέλαμε. Πιστεύω όσοι έχουν παλιότερα μοντέλα δεν θα άφηναν την τελευταία γιατί δεν την σηκώνει η συσκευή όπως την έχουν φτιάξει

Συμφωνώ αυτή η ελευθερία θα ήταν κομπλέ. Αλλά ελευθερία και apple δεν πάνε μαζί θα έλεγα.

Πάντως σε βίντεο στο youtube που είδα για το iphone 5s με την 9.3.1 μια χαρά τα πήγαινε, τώρα φαντάζομαι αν αρχίσεις και του βάζεις εφαρμογές σιγα-σιγα μπορεί. Βέβαια σαν κάτοχος εσύ θα ξέρεις παραπάνω :p

Συμφωνώ αυτή η ελευθερία θα ήταν κομπλέ. Αλλά ελευθερία και apple δεν πάνε μαζί θα έλεγα.

Πάντως σε βίντεο στο youtube που είδα για το iphone 5s με την 9.3.1 μια χαρά τα πήγαινε, τώρα φαντάζομαι αν αρχίσεις και του βάζεις εφαρμογές σιγα-σιγα μπορεί. Βέβαια σαν κάτοχος εσύ θα ξέρεις παραπάνω :p

Το 5s πιστεύω τα πάει καλά εχει και 64bit επεξεργαστή.

Nokia 8800 Scirocco

• The title was changed to iPhone 5S
  • The topic was unpinned