Tasos19s Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 αρα αυτο θελω να πω. και κλειστα να εχεις τα δεδομενα και το 4g, διπλα απο τι σημα θα γραφει παντα το 3g εκτος και αν δεν πιανει. γιατι στο iphone 4 που εχω οτνα κλεινεις το 3g διπλα απο το σημα δεν γραφει τιποτα. Μην τα μπερδευετε. Στο 5/5s δεν υπάρχει διακόπτες για 3G. Οπότε τις εναλλαγές τις κανει αυτόματα το τηλέφωνο ανάλογα με την ποιότητα του σήματος. Όταν δεν έχεις ανοιχτά τα δεδομένα δεν γράφει κανένα σηματάκι όμως οι εναλλαγές πάλι γίνονται κανονικά και καταναλώνει μπαταρία. Στο 4/4s μπορείς να κλείσεις το 3G και δεν μπορεί το τηλέφωνο να αλλάξει δουλεύει μόνο σε 2g. Δεν βλέπεις κάποιο σηματάκι αν δεν είναι ανοιχτά τα δεδομένα. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stiflerakos Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Αυτο ειναι σιγουρο;;Γιατι με οποιαδηποτε αλλη συσκευη δεν το εχω ξαναδει... Κοιταξε ειχα την ιδια εμπειρια με σενα και το εψαξα σε φορουμ που ασχολειται 100% με apple προιοντα και αυτο μου ειπαν.Γενικα επειδη εχω και macbook air βλεπω πως οταν φτασει στο 100% σταματαει αυτοματα η φορτιση. Παράθεση Live now , stop thinking yesterday and tomorow... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Και πριν πεσετε να με φατε ισχυει για την πλειοψηφια των συσκευων και οχι μονο για το συγκεκριμενο... Έτσι είναι! Συμφωνώ. Αλλά να ξέρεις δεν δουλεύουν πολλοί επεξεργαστές σε χαμηλότερη θερμοκρασία. Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stiflerakos Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Έτσι είναι! Συμφωνώ. Αλλά να ξέρεις δεν δουλεύουν πολλοί επεξεργαστές σε χαμηλότερη θερμοκρασία. Ετσι ειναι ακριβως.Αλλα το γεκικευω ρε παιδια...Δεν θα επρεπε να κανουν κατι γι αυτο απο το να μας δινουν 8πυρηνα και 16πυρηνα συντομα με 3 και με 4 gb ram και οθονες qhd ??? Ειλικρινα δεν με ενδιαφερει αν πιανω την συσκευη και ειναι ζεστη η πολυ ζεστη αλλα το θεμα μπαταριας που ειναι και το πιο σημαντικο για μενα δειχνει να χανει την χωρητικοτητα της κτλ απο τις υψηλες αυτες θερμοκρασιες. Παράθεση Live now , stop thinking yesterday and tomorow... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Μια τελευταια απορια. Το βαζω π.χ. για φορτιση στις 12 το βραδυ και το πρωι στις 7 πολλες φορες ειναι στο 99 η 98%.Ειναι λογικο;Υπαρχει περιπτωση να γεμιζει στη μιαμιση ωρα και μετα να σταματα να δινει ο φορτιστης και γι αυτο να πεφτει στο 99 η 98%; Να πω οτι αν το πρωι το βαλω ενα εικασαλεπτο να φορτισει ξανα τοτε πιανει 100%. Ευχαριστω. Σε εμενα προσωπικα δεν εχει συμβει ποτε αυτο, με καμια συσκευη μου. Ειναι λογικο γιατι καποια στιγμη οταν φορτισει 100% σταματαει αυτοματα και οτι σου λειπει απο ποσοστο ειναι η καταναλωση μπαταριας στην αναμονη. Σωστα, αλλα οταν η μπαταρια πεσει απο το 100% και εφοσον η συςκευη ειναι στο φορτιστη, η φορτιση θα πρεπει να ξεκινησει και παλι αυτοματα. Απλα για μενα το θεμα δεν ειναι αν μαγειρευεις απο θερμοκρασια πανω στο τηλεφωνο αλλα οταν το πιανεις και το νιωθεις ζεστο - αν οχι καυτο - σημαινει οτι η θερμοκρασια του εχει ξεπερασει τους 36 βαθμους που εχει το σωμα σου.Αρα μαζι ζεσταινεται και η μπαταρια με τις αρνητικες επιπτωσεις που εχει αυτο για την μπαταρια οπως ανελυσα πιο πανω. Και πριν πεσετε να με φατε ισχυει για την πλειοψηφια των συσκευων και οχι μονο για το συγκεκριμενο... Ετσι ειναι ακριβως.Αλλα το γεκικευω ρε παιδια...Δεν θα επρεπε να κανουν κατι γι αυτο απο το να μας δινουν 8πυρηνα και 16πυρηνα συντομα με 3 και με 4 gb ram και οθονες qhd ??? Ειλικρινα δεν με ενδιαφερει αν πιανω την συσκευη και ειναι ζεστη η πολυ ζεστη αλλα το θεμα μπαταριας που ειναι και το πιο σημαντικο για μενα δειχνει να χανει την χωρητικοτητα της κτλ απο τις υψηλες αυτες θερμοκρασιες. Ειδικα για την απλ, δεν πρεπει να το πιστευεις αυτο, γιατι δεν δινει αχρηστα χαρακτηριστικα, ουτε 8πυρηνους επεξεργαστες και 5 γιγα ραμ. Το iphone ειναι κατασκευασμενο απο αλουμινιο, το οποιο εχει σαν μεγλο πλεονεκτημα την ευκολη αποβολη θερμοτητας απο το εσωτερικο προς το περιβαλλον (αντιθετα με το πλαστικο που ειναι κακος αγωγος της θερμοτητας, οπως ειναι γνωστο). Ακριβως επειδη το αλουμινιο βοηθα στην αποβολη της θερμοτητας απο μεσα προς τα εξω, εμεις στο χερι μας αισθανομαστε το κινητο πιο ζεστο, σε σχεση με αλλα πλαστικα κινητα, στην πραξη ομως το εσωτερικο του τηλεφωνου δροσιζεται πιο ευκολα και πιο γρηγορα απο τα αλλα κινητα, γιατι εκεινα δεν αποβαλλουν τη θερμοτητα, η οποια εγκλωβιζεται στο εσωτερικο της συσκευης και βλαπτει τα ηλεκτρονικα. Για τη ζωη της μπαταριας, βλεπω γνωστους μου με iphone 4 τεσσαρων ετων, που η μπαταρια ακομα βαστα καλα. Οποτε, αν δεν εχετε προβληματικη μπαταρια, μην ανησυχειτε τοσο.. :) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stiflerakos Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Σε εμενα προσωπικα δεν εχει συμβει ποτε αυτο, με καμια συσκευη μου. Σωστα, αλλα οταν η μπαταρια πεσει απο το 100% και εφοσον η συςκευη ειναι στο φορτιστη, η φορτιση θα πρεπει να ξεκινησει και παλι αυτοματα. Ειδικα για την απλ, δεν πρεπει να το πιστευεις αυτο, γιατι δεν δινει αχρηστα χαρακτηριστικα, ουτε 8πυρηνους επεξεργαστες και 5 γιγα ραμ. Το iphone ειναι κατασκευασμενο απο αλουμινιο, το οποιο εχει σαν μεγλο πλεονεκτημα την ευκολη αποβολη θερμοτητας απο το εσωτερικο προς το περιβαλλον (αντιθετα με το πλαστικο που ειναι κακος αγωγος της θερμοτητας, οπως ειναι γνωστο). Ακριβως επειδη το αλουμινιο βοηθα στην αποβολη της θερμοτητας απο μεσα προς τα εξω, εμεις στο χερι μας αισθανομαστε το κινητο πιο ζεστο, σε σχεση με αλλα πλαστικα κινητα, στην πραξη ομως το εσωτερικο του τηλεφωνου δροσιζεται πιο ευκολα και πιο γρηγορα απο τα αλλα κινητα, γιατι εκεινα δεν αποβαλλουν τη θερμοτητα, η οποια εγκλωβιζεται στο εσωτερικο της συσκευης και βλαπτει τα ηλεκτρονικα. Για τη ζωη της μπαταριας, βλεπω γνωστους μου με iphone 4 τεσσαρων ετων, που η μπαταρια ακομα βαστα καλα. Οποτε, αν δεν εχετε προβληματικη μπαταρια, μην ανησυχειτε τοσο.. :) Συμφωνω μαζι σου φιλε μου αλλα οπως ειπα το γενικευω.Δεν μπορει να μην μπορουν να βρουν τροπο να βαλουν εναν επεξεργαστη που να μην μασαει με τα δεδομενα.Δεν εχω κατι με την απλ και σιγουρα δεν δινει αχρηστα χαρακτηριστικα αλλα εφοσων η ιδια λεει στο σαιτ της οτι η μπαταρια δεν πρεπει να δουλευει σε συγκεκριμενες θερμοκρασιες πχ πανω απο 23 βαθμους θα επρεπε και αυτη να το εχει λυσει, εκτος αν σου λεει μην χρησιμοποιεις data... Παράθεση Live now , stop thinking yesterday and tomorow... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Σε εμενα προσωπικα δεν εχει συμβει ποτε αυτο, με καμια συσκευη μου. Σωστα, αλλα οταν η μπαταρια πεσει απο το 100% και εφοσον η συςκευη ειναι στο φορτιστη, η φορτιση θα πρεπει να ξεκινησει και παλι αυτοματα. Λες να φταιει οτι το φορτιζω με το φορτιστη του 4;Βεβαια στα χαρακτηριστικα εχουν ιδια εξοδο και εισοδο.Ειχε Αγγλικο φορτιστη μεσα γι αυτο φορτιζωμε του 4.Λετε να παω να παρω του5;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Λες να φταιει οτι το φορτιζω με το φορτιστη του 4;Βεβαια στα χαρακτηριστικα εχουν ιδια εξοδο και εισοδο.Ειχε Αγγλικο φορτιστη μεσα γι αυτο φορτιζωμε του 4.Λετε να παω να παρω του5;; Φίλε ε όχι και τα ίδια. Θέλεις τον κανονικό φορτιστής έχει μεγαλύτερη έξοδο θα φορτίζει και πιο γρήγορα και είναι και το πιο σωστό Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Συμφωνω μαζι σου φιλε μου αλλα οπως ειπα το γενικευω.Δεν μπορει να μην μπορουν να βρουν τροπο να βαλουν εναν επεξεργαστη που να μην μασαει με τα δεδομενα.Δεν εχω κατι με την απλ και σιγουρα δεν δινει αχρηστα χαρακτηριστικα αλλα εφοσων η ιδια λεει στο σαιτ της οτι η μπαταρια δεν πρεπει να δουλευει σε συγκεκριμενες θερμοκρασιες πχ πανω απο 23 βαθμους θα επρεπε και αυτη να το εχει λυσει, εκτος αν σου λεει μην χρησιμοποιεις data... Αν εχεις την καλοσυνη, βαζεις ενα λιγκ με αυτο που λεει η απλ στο sait της? για να δω τι σκριβως εννοεις.:) Επισης να εχουμε υποψη οτι , οταν η θερμοκρασια φτασει σε επικινδυνα επιπεδα, το αιφον βγαζει μηνυμα στην οθονη και δεν μπορεις να το χρησιμοποιησεις, μεχρι να κρυωσει αρκετα. Λες να φταιει οτι το φορτιζω με το φορτιστη του 4;Βεβαια στα χαρακτηριστικα εχουν ιδια εξοδο και εισοδο.Ειχε Αγγλικο φορτιστη μεσα γι αυτο φορτιζωμε του 4.Λετε να παω να παρω του5;; Μπορει να φταιει αυτο. Πριν μπεις σε εξοδα, δοκιμασε να το φορτισεις απο usb υπολογιστη. Δεν νομιζω να ξαναδεις τετοια συμπεριφορα. Αστο στον υπολογιστη ολη νυχτα. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stiflerakos Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 (edited) Αν εχεις την καλοσυνη, βαζεις ενα λιγκ με αυτο που λεει η απλ στο sait της? για να δω τι σκριβως εννοεις.:) Επισης να εχουμε υποψη οτι , οταν η θερμοκρασια φτασει σε επικινδυνα επιπεδα, το αιφον βγαζει μηνυμα στην οθονη και δεν μπορεις να το χρησιμοποιησεις, μεχρι να κρυωσει αρκετα. Μπορει να φταιει αυτο. Πριν μπεις σε εξοδα, δοκιμασε να το φορτισεις απο usb υπολογιστη. Δεν νομιζω να ξαναδεις τετοια συμπεριφορα. Αστο στον υπολογιστη ολη νυχτα. Εδω ειναι φιλε μου : http://www.apple.com/batteries/maximizing-performance/ Επικινδυνα επιπεδα για την συσκευη οχι μεμονωμενα για την μπαταρια ομως...Αν νιωσει οτι απειλειται ο επεξεργαστης ας πουμε σιγουρα θα σου βγαλει μηνυμα. Edited August 31, 2014 by stiflerakos Παράθεση Live now , stop thinking yesterday and tomorow... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Μιλάει για ambient temp έχει μεγάλη διάφορα με την θερμοκρασία που αναπτύσσει ένα τσιπακι. Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Εδω ειναι φιλε μου : http://www.apple.com/batteries/maximizing-performance/ Ωραια. :) Αυτα ειναι γενικες οδηγιες για συντηρηση μπαταριων , που ισχυουν γενικα για ολες τις συσκευες με μπαταριες. Εννοειται και δεν μοορει η θερμοκρασια να ειναι μεχρι 22 βαθμους. Αφου η θερμοκρασια περιβαλλοντος σημερα πχ ειναι 30!! Η συσκευες ειναι σχεδιασμενες να αποβαλλουν την θερμοτητα που δημιουργειται. Οι μπαταριες βεβαια φθειρονται, αλλα αυτο θα συνεβαινε ετσι και αλλιως, και μονο λογω χρονου. Μην ανησυχεις...:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Λέει ότι η ιδανική ζώνη είναι 16-22 όμως πιστεύω θερμοκρασία της μπαταρίας όχι του περιβάλλοντος. Από 36 και πάνω λέει ότι δεν είναι καλό για την μπαταρία. Χαμηλές θερμοκρασίες αλλάζουν προσωρινά την απόδοση της αλλα επανέρχεται αφού έρθει στην σωστή θερμοκρασία. Όλα αυτά λογικά μου φαίνονται σε όλες τις συσκευές το ίδιο ισχύει αφού έχουν ίδιο τύπο μπαταρίας. Αν το έχεις στην φόρτιση και παίζεις παιχνίδια ζεσταίνεται παραπάνω και την κανεις ζημιά Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stiflerakos Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Λέει ότι η ιδανική ζώνη είναι 16-22 όμως πιστεύω θερμοκρασία της μπαταρίας όχι του περιβάλλοντος. Από 36 και πάνω λέει ότι δεν είναι καλό για την μπαταρία. Χαμηλές θερμοκρασίες αλλάζουν προσωρινά την απόδοση της αλλα επανέρχεται αφού έρθει στην σωστή θερμοκρασία. Όλα αυτά λογικά μου φαίνονται σε όλες τις συσκευές το ίδιο ισχύει αφού έχουν ίδιο τύπο μπαταρίας. Αν το έχεις στην φόρτιση και παίζεις παιχνίδια ζεσταίνεται παραπάνω και την κανεις ζημιά Ok τι να πω...Παντως θα ηθελα να βελτιωθει το θεμα θερμικρασιας με τα δεδομενα για ολες τις συσκευες. Νομιζω παντως πως καλυφθηκαν οι αποριες μου. Παράθεση Live now , stop thinking yesterday and tomorow... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Ok τι να πω...Παντως θα ηθελα να βελτιωθει το θεμα θερμικρασιας με τα δεδομενα για ολες τις συσκευες. Νομιζω παντως πως καλυφθηκαν οι αποριες μου. Είναι λογικό να αυξάνεται αλλα σε κάποιες συσκευές φεύγει από το λογικό Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Επανέρχομαι στο θέμα θερμοκρασίας με χρήση 3g για να επιβεβαιώσω αυτά που είχα πει παλαιότερα. Δεν ανεβάζει μεγαλύτερη θερμοκρασία μπαταρίας σε σχέση με άλλες συσκευές. Όμως για κάποιο λόγο η αίσθηση είναι πολύ εντονότερη ακόμα και από το Μ8 που είναι κι αυτό μεταλλικό. Το τσιπάκι ή η κεραία ανεβάζουν περισσότερο και την μεταδίδουν μέσω του μετάλλου περιμετρικά. Χθες μου έφερε η κοπέλα το 5s που της πούλησα να της το κάνω JB. Είχα την ευκαιρία να τα τεσταρω στα ίδια πράγματα. Το Μ8 απλά ζεσταίνεται αλλά δεν ενοχλεί. Το iPhone καίει. Σε χρήση κάμερας ζεσταίνονται και τα δύο αλλά και πάλι όχι ενοχλητικά. Ελπίζω κάποια στιγμή να αλλάξουν τσιπάκι και να μην κάνουν τις δοκιμές τους σε αίθουσες με 22°c. Δεν προορίζονται όλες οι συσκευές για χώρες σαν την Γερμανία όπου χθες η αδελφή της γυναίκας μου, μας έλεγε ότι κατέβασαν τα χειμωνιάτικα :) Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Επανέρχομαι στο θέμα θερμοκρασίας με χρήση 3g για να επιβεβαιώσω αυτά που είχα πει παλαιότερα. Δεν ανεβάζει μεγαλύτερη θερμοκρασία μπαταρίας σε σχέση με άλλες συσκευές. Όμως για κάποιο λόγο η αίσθηση είναι πολύ εντονότερη ακόμα και από το Μ8 που είναι κι αυτό μεταλλικό. Το τσιπάκι ή η κεραία ανεβάζουν περισσότερο και την μεταδίδουν μέσω του μετάλλου περιμετρικά. Χθες μου έφερε η κοπέλα το 5s που της πούλησα να της το κάνω JB. Είχα την ευκαιρία να τα τεσταρω στα ίδια πράγματα. Το Μ8 απλά ζεσταίνεται αλλά δεν ενοχλεί. Το iPhone καίει. Σε χρήση κάμερας ζεσταίνονται και τα δύο αλλά και πάλι όχι ενοχλητικά. Ελπίζω κάποια στιγμή να αλλάξουν τσιπάκι και να μην κάνουν τις δοκιμές τους σε αίθουσες με 22°c. Δεν προορίζονται όλες οι συσκευές για χώρες σαν την Γερμανία όπου χθες η αδελφή της γυναίκας μου, μας έλεγε ότι κατέβασαν τα χειμωνιάτικα :) Κατανοητό και συμφωνώ. Μακάρι με το 6 να λυθεί το θέμα. Αν και νομίζω πάλι θα έχει θέμα μπαταρίας λόγω οθόνης. Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stiflerakos Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Το θεμα μπαταριας θα συνεχισει να υπαρχει για πολυ καιρο ακομα φιλε μου για ολες τις συσκευες...Αλλου λιγο καλυτερο αλλου λιγο χειροτερα εχει να κανει καθαρα με τον ογκο που θες να εχει η συσκευη στο τελος λογω μπαταριας... Το θεμα ειναι επισης οτι ειναι πολυ λεπτο το ζητημα με τις μπαταριες γιατι δεν εχει να κανει μονο με αυτες αλλα γενικοτερα με την ενεργεια. Αν βγει μια καλη μπαταρια για κινητο (νεα τεχνολογια) θα ακολουθησουν ηλεκτρικα αυτοκινητα και ενα καρο αλλα πραγματα με αποτελεσμα να χασουν οι χωρες του πετρελαιου και παει λεγοντας... Κανουμε πλεον ταξιδια στο διαστημα , μπορουμε να κλωνοποιησουμε ζωντανα πραγματα και λετε να μην εχουμε εφευρει καλυτερη μπαταρια? Δεν νομιζω... Παράθεση Live now , stop thinking yesterday and tomorow... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Κατανοητό και συμφωνώ. Μακάρι με το 6 να λυθεί το θέμα. Αν και νομίζω πάλι θα έχει θέμα μπαταρίας λόγω οθόνης. Όλα είναι θέμα μεγέθους. Ή Apple σίγουρα έχει κάνει έρευνες που έδειξαν ότι οι περισσότεροι προτιμούν την πρίζα από το μεγαλύτερο πάχος στην συσκευή τους. Θα προτιμούσα το πίσω μέρος να είναι λίγο οβάλ όπως το m8 και να έχει μεγαλύτερη μπαταρία. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Νομιζω είναι λάθος η σύγκριση με το M8 γιατί το iPhone έχει πολύ λεπτό αλουμίνιο και παίζει ρόλο και η θέση των εξαρτημάτων μέσα στην συσκευή. Φυσικά το τελικό αποτέλεσμα είναι ότι ναι σ αυτό πρέπει να γίνει δουλειά στην Apple αλλα βλέπουμε Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Νομιζω είναι λάθος η σύγκριση με το M8 γιατί το iPhone έχει πολύ λεπτό αλουμίνιο και παίζει ρόλο και η θέση των εξαρτημάτων μέσα στην συσκευή. Φυσικά το τελικό αποτέλεσμα είναι ότι ναι σ αυτό πρέπει να γίνει δουλειά στην Apple αλλα βλέπουμε Δεν φταίμε εμείς Τάσο αν η επιλογή είναι λάθος. Στο One Plus έχουν κάνει κάτι πολύ σωστό. Πάνω από τα τσιπ υπάρχει τρυπητή μεταλλική πλάκα. Δεν ξέρω δεν είναι τεχνικός αλλά παίζει να μεταδίδεται η θερμότητα στο περιμετρικό μέταλλο επειδή λειτουργεί σαν σασί και πάνω του βιώνεται το κάθε τσιπ. Στο 4s αν θυμάσαι εκεί έκαιγε. Το σίγουρο είναι ότι πρέπει να βρουν μια λύση και ότι δεν κινδυνεύει η μπαταρία αφού η θερμοκρασία δεν πάει πάνω από 41. Επίσης το πρόβλημα εντείνεται γιατί συνήθως δουλεύουμε το 3g σε εξωτερικούς χώρους όπου η φωτεινότητα όταν είναι στο αυτόματο, πάει στο φουλ. Αυξάνει κι αυτό την θερμοκρασία. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oykas2001 Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Καλησπέρα παιδιά, να ρωτήσω κι εγω κατι... Εχω παρατηρήσει ότι σε πολλές επαφές μου δεν βγάζει δίπλα στο νούμερο και το εικονίδιο για μήνυμα, παρά μόνο για κλήση. Σε άλλες το βγάζει. Οπότε για να στείλω μήνυμα κατεβαίνω κάτω και πατάω send message. Ξέρει κανεις γιατί το κάνει αυτο? Ξερω ότι μπαίνω σφήνα στο θέμα της μπαταρίας :ninja: (που προσωπικα εγω το εχω με θηκη και δεν με εχει ενοχλήσει ακόμα η θερμότητα, ούτε και εχω ψήσει αβγά στην πλάτη του κινητού...:p) αλλα μήπως ξέρει κανεις γι αυτο που ρώτησα? Παράθεση Ericsson GH 688 --> Nokia 7110 --> Siemens SL45 --> Nokia 6510 --> Nokia 6600 --> Motorola MPx 220 --> Mitac MIO A701 --> Motorola RAZR V3 --> HTC Touch --> Motorola V525 --> iPhone 3G --> SE x10 mini --> LG P970 --> SGN i9250 --> i9505 --> iPhone 5s 16 GB --> iPhone 6 64GB --> iPhone 7 plus 256GB ---> iphone SE 128GB ---> iphone SE 2020 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stiflerakos Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Ξερω ότι μπαίνω σφήνα στο θέμα της μπαταρίας :ninja: (που προσωπικα εγω το εχω με θηκη και δεν με εχει ενοχλήσει ακόμα η θερμότητα, ούτε και εχω ψήσει αβγά στην πλάτη του κινητού...:p) αλλα μήπως ξέρει κανεις γι αυτο που ρώτησα? Μηπως σε αυτες που σου το βγαζει ειναι οι επαφες που εχουν imessage? Παράθεση Live now , stop thinking yesterday and tomorow... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oykas2001 Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Μηπως σε αυτες που σου το βγαζει ειναι οι επαφες που εχουν imessage? Μπα, της αδερφής μου που εχει δυο νούμερα και δυο συσκευές (κανένα iphone) στο ενα το βγάζει και στο αλλο οχι. Σε άλλες επαφές με δυο τηλέφωνα παλι και χωρίς iphone, δε βγάζει κανένα... Παράθεση Ericsson GH 688 --> Nokia 7110 --> Siemens SL45 --> Nokia 6510 --> Nokia 6600 --> Motorola MPx 220 --> Mitac MIO A701 --> Motorola RAZR V3 --> HTC Touch --> Motorola V525 --> iPhone 3G --> SE x10 mini --> LG P970 --> SGN i9250 --> i9505 --> iPhone 5s 16 GB --> iPhone 6 64GB --> iPhone 7 plus 256GB ---> iphone SE 128GB ---> iphone SE 2020 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Ξερω ότι μπαίνω σφήνα στο θέμα της μπαταρίας :ninja: (που προσωπικα εγω το εχω με θηκη και δεν με εχει ενοχλήσει ακόμα η θερμότητα, ούτε και εχω ψήσει αβγά στην πλάτη του κινητού...:p) αλλα μήπως ξέρει κανεις γι αυτο που ρώτησα? Μπορείς να βάλεις Screenshot? Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts